amigdas.com

Crucea de aur: habitate și capturi

carasLa sfârșitul secolului al XVII-lea a apărut crucea de aur pe teritoriul Rusiei. La acea vreme, această specie a fost crescută exclusiv în scopuri estetice. Apoi a fost considerat la modă să aveți pește frumos în iazul vostru. Astăzi, această specie se găsește în multe rezervoare ale țării. Experții spun că mai multe specii de pești de acvariu sunt descendenți îndepărtați ai primului pește, crescut în iazurile regale.

Habitate și capturi

Este bine cunoscut faptul că crucianul trăiește practic pe întreg teritoriul țării noastre. Acest pește preferă locuri cu curenți foarte slabi și lacuri mlaștine. Acesta este motivul pentru care acest pește se găsește în aproape toate lacurile mici. Experții spun că cel mai bun semn al prezenței indivizilor din această specie este noroiul pe apă. În râurile crapului crucian, se găsește numai în apropierea țărmului, care a crescut dincolo de stuf. Este în tufișuri și trăiește crap.

Reprezentanții acestei specii nu se tem de înghețuri grave, de aceea trăiesc adesea în iazuri care îngheață complet în timpul iernii. Și, de asemenea, crucianul este adesea crescut în rezervoarele artificiale. În multe regiuni există mari ferme care cresc acest pește spre vânzare.

Ce să prindeți aurulCaptura din această specie se desfășoară exclusiv în sezonul cald. Acest lucru se datorează faptului că, pentru iarnă, crucianul trece adânc sub apă. De obicei, se îngroapă în lagăr cu 40-60 de centimetri. Ridicați-vă la suprafața persoanei numai după apariția căldurii. Unii pescari spun că captura ar trebui să înceapă numai după ce briarul începe să înflorească. Acest lucru se datorează faptului că, că până în prezent temperatura apei se ridică peste 12 grade Celsius.

Pescarii spun că prinderea acestui tip de pește merită să înceapă numai după apusul soarelui. În timpul rămas bun, captura nu va reuși. Unii pescari încep să pescuiască numai în zori. Ei susțin că în acest moment este posibil să prindeți o mulțime de persoane mari. De obicei, atunci când pescuitul, utilizați tijă de pescuit obișnuită. Ca momeală, alegeți un vierme, un burete sau un aluat. Unii pescari folosesc de asemenea momeală. Se spune că acest lucru vă permite să măriți numărul de captură de mai multe ori. De regulă, ca o momeală folosiți porșiuni, ușor aromate cu ulei vegetal. Cel mai bine este să alegeți anason sau ulei de floarea-soarelui. Și, de asemenea, carusel ca mirosul de vanilină.

Caracteristici ale dezvoltării

Unde trăiesc aurulAurul cu aspectul său a lovit mulți pescari. Se distinge printr-o frumoasă culoare de aur de cântare. Persoanele din această specie au un corp practic rotund, cu o coadă mică și un cap mic. Aripile acestei specii de pești sunt destul de mici. Acest lucru se datorează faptului că persoanele nu se amestecă pe distanțe lungi. Persoanele tinere au un mic punct închis la culoare în apropierea aripii caudale. După ce a ajuns la pubertate, pata dispare.

Crapul este considerat un pește de mărime medie. Greutatea medie nu depășește 500 de grame. Desigur, unii pescari au reușit să prindă exemplare mari, greutatea cărora a ajuns la trei kilograme. Crapii foarte mari se găsesc în rezervorul Cheboksary. Vârsta medie de viață a reprezentanților acestei specii este de 10 ani, dar nu este neobișnuit ca exemplarele care au vârsta să ajungă la 15 ani.

Mancarea crapului crucian afecteaza foarte mult greutatea acestuia. De aceea, în rezervoarele în care populația este ridicată, greutatea indivizilor este destul de scăzută. Acest lucru se datorează lipsei de alimente. În general, persoanele consumă mici insecte și larve.

Reproducerea peștelui

Captura de aurCrapul este gata să se reproducă la vârsta de 3 ani. De obicei, perioada de reproducere durează pentru persoanele din această specie de la sfârșitul lunii mai până la începutul lunii iunie. În această perioadă, peștele se mișcă în turme mari în direcția pășunilor de stuf. Femelele pot da de la 25 la 30 de mii de oua. Această fertilitate este considerată foarte ridicată. Oamenii de știință explică această caracteristică prin faptul că caviarul este foarte ușor. Cea mai mare parte se ridică la suprafața apei. Acesta este adesea mâncat de păsări și insecte mari. Perioada de reproducere nu depășește 2 zile. După aceasta, karisi pleacă de la pășunile de stuf.

mâncare

Goldfish a fost mereu în căutare în rândul iubitorilor de pește. Acest lucru se datorează acestei licitații, carne dulce. În plus, carnea conține multe vitamine, cum ar fi:

  • A;
  • B1;
  • B2;
  • PP.

În ce ape trăiește aurul?Conținutul caloric al acestui tip de pește este considerat scăzut, deoarece 100 de grame conțin numai 87 de kilocalorii. Conținutul de grăsime nu depășește 2,5 grame la 100 de grame de carne.

Când cumpărați crap, este necesar să acordați atenție ochilor. În peștele vechi, ele sunt destul de tulbure. Și, de asemenea, este întotdeauna necesar să se uite branhii. Dacă acestea sunt foarte întunecate - înseamnă că prinderea este foarte lungă pe tejghea. Un miros ciudat este, de asemenea, un semnal pentru refuzul de a cumpăra.

Majoritatea gospodinelor cunosc mai multe retete de gatit. Cel mai simplu mod de a prăji acest pește. Morcovii mici trebuie să fie eviscerați și răzuți. Apoi, peștele ar trebui să fie sărat. Puneți peștele în ulei vegetal. Dacă peștele este destul de mare, atunci merită tăiat în bucăți, astfel încât să fie rapid prăjite.

Mâncarea preferată a multor oameni este crapul, coapte cu smântână. Pentru a pregăti acest fel de mâncare trebuie să cumpărați următoarele produse:

  • Pescuitul pe crapul cruciancarcasa cântărind 1 kilogram;
  • ceapă;
  • smântână;
  • sare și condimente.

Peștele trebuie curățat și eviscerat. Apoi, trebuie adăugată carnea. Ceapa ar trebui să fie tocată mărunt și pusă în abdomenul peștilor. Apoi carcasa ar trebui pusă pe o tavă de copt și turnată peste cu smântână. Crapul copt nu este mai mare de 30 de minute, astfel încât să nu devină prea uscat.

caras
Descrierea peștelui de aurCum să pescuiască crapulcarasPrinderea de aurPrinderea de aurCum să pescuiască crapulReguli pentru capturarea crapului crucianCum de a atrage crapul crucianCrucian de aur într-o tigaieDatele externe ale Carp
Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Paște și pescuit liber pe teritoriul AltaiPaște și pescuit liber pe teritoriul Altai
Cele mai bune iazuri pentru pescuit în regiunea TulaCele mai bune iazuri pentru pescuit în regiunea Tula
Minuni de pește: habitate și tehnici de pescuitMinuni de pește: habitate și tehnici de pescuit
Organizarea pescuitului în regiunea OrenburgOrganizarea pescuitului în regiunea Orenburg
Pescuit excelent în Tyumen și regiunea TyumenPescuit excelent în Tyumen și regiunea Tyumen
Pescuit excelent în regiunea SamaraPescuit excelent în regiunea Samara
Câine de pește: unde trăiește și mănâncăCâine de pește: unde trăiește și mănâncă
Keta pește: habitate, reproducere și proprietăți utileKeta pește: habitate, reproducere și proprietăți utile
Informații interesante despre păstrăv - pește-turtă dulceInformații interesante despre păstrăv - pește-turtă dulce
Specii și particularități ale autocolantelor de peșteSpecii și particularități ale autocolantelor de pește
» » Crucea de aur: habitate și capturi
© 2021 amigdas.com