amigdas.com

Terrierul negru: faimosul câine rusesc

Terrierii negri activi pe josTerrier negru rusesc - un câine faimos, derivat de la selectorii interni. Mândria unor kynologi ruși. Există chiar și o opinie că Stalin însuși a dat ordinul de a crea această rasă. Un câine imens, puternic, cu părul negru, lovește cu un grație impecabil, o forță neîngrădită, un intelect clar și loialitate față de maestru. Mărimea serioasă și aspectul spectaculos al terrierului rusesc atrage magnetic punctul de vedere al tuturor trecătorilor. Câinele este considerat unul dintre cele mai populare dintre toate rasele de pază. Un terier negru credincios și de încredere nu-și va abandona niciodată proprietarul în necazuri.

Istoria creației

Terrierul Negru - Instruirea câinilorCanisa "Red Star", deschisă special pentru a pregăti câini pentru nevoi militare, în anii 20 a primit sarcina de a crea o rasă specială. Principala sa trăsătură era să devină capacitatea de adaptare la orice factor de vreme și au un serviciu excelent în orice condiții climatice, chiar și cele mai înghețate. Și câinele ar trebui să aibă un corp fizic puternic și o rezistență sporită.

Au existat și alte cerințe:

 • Terrierul exterior - exteriorFălcile puternice;
 • Lăpini mari, puternici, astfel încât câinele să poată dezvolta o viteză mare de rulare;
 • Tuburi destul de largi și mari pe labe, capabile să țină animalul în zăpadă, împiedicându-l să cadă în zăpadă adâncă;
 • Lână densă pentru a rezista înghețurilor rusești severe;
 • Ferocitate, dar gestionabilitate;
 • Predispoziție bună la capacitatea de învățare și executarea necontenită a ordinelor.

Deși rasa este numită un terrier negru, cu toate acestea, nu este o mare parte din terrier în sine. La crearea câinelui lui Stalin au participat mai mult de 15 specii de pietre, care au împărtășit cu ea calitățile lor cele mai bune. Printre rasele alese pentru traversare au fost:

 • Rottweiler. Pe aceasta, oamenii de știință au ales alegerea lor datorită mărimii, vigilentului excelent și agresiunii.
 • Airedale Terrier. A fost aleasă datorită unor calități precum dimensiunea, curajul și încrederea.
 • Schnauzerul gigant. Curaj, minte dură, corp mare.

Deși au existat multe alte rase în creștere, acestea au fost baza pentru viitorul terrierului negru. Ca rezultat, a existat un câine puternic, bine echilibrat, cu un sistem imunitar excelent și un temperament ușor de făcut.

Terrierul negru rus transportat pază și servicii de santinere, efectuate de recunoaștere, a fost absolut necesar pentru lucrările sanitare și conexe. Ulterior, sarcini subversive i-au fost adăugate îndatoririlor. În timpul Marelui Război Patriotic, terierul negru a adus soldaților ruși un ajutor uriaș și neprețuit în protejarea patriei de invadatorii fasciști.

Cainii de serviciu - terrierii negriÎn anii de după război, numărul de câini de serviciu a fost semnificativ redus, astfel că terierul negru a fost de asemenea util aici. Câinele a fost adesea folosit ca un paznic. Câinele lui Stalin a reacționat agresiv la străini, dar ascultă ascultător ordinele proprietarului. Chiar și-a câștigat porecla "moartea neagră" pentru abilitatea ei de a ataca brusc și nemilos dușmanul, fără a da inamicului posibilitatea de a face un atac de răzbunare.

Mai aproape de sfârșitul anilor `70, armata avea la dispoziție o mulțime de terieri negri, astfel încât câinele lui Stalin a devenit accesibil tuturor celorlalți. În 1975, câinele a participat la expoziție și după aceea, locuitorii Europei au atras atenția asupra acesteia.

apariție

Terrierul negru este un câine cu un caracter echilibrat și mobilitate ridicată. În cazul în care câinele prezintă timiditate sau excitabilitate excesivă, acest lucru este considerat un dezavantaj destul de important. Adaptat la orice climat.

Standardul rasei oferă această descriere:

 • Terrierul neagră mergeProporțional, fizic masiv, puternic, musculatură dezvoltată. Pielea strânge corpul, fără a face niciun fel de falduri și fără a se agăța de oriunde.
 • Înălțimea câinelui este de 65-72 la masculi și 59-70 la femele. În general, bărbații au un trunchiu mai puternic.
 • Pieptul este adânc și lat, cu coaste convexe. Greabanele sunt bine marcate, dezvoltate și destul de lungi. Musculare înapoi. Talpa este scurtă, iar forma sa este ușor convexă. Crupa nu foarte lungă.
 • Grosimea superioară a cozii, cu o bază voluminoasă. Este supus la cupping la nivelul celei de-a treia vertebre.
 • Terrier negru rusesc aproapeDrept, paralel cu celelalte membre. Lame lungi care sunt în unghi drept. Umerii sunt verticali, paralele. Lungimea medie. Coatele sunt îndreptate în jos. Coapsele sunt bine dezvoltate, taieturi lungi. Picioarele sunt rotunjite. Ghearele sunt negre.
 • Forma capului este alungită. Tulpina se înclină până la vârful nasului. Există o extindere a craniului. Fruntea este plat. Supravegherea arcadei este slabă trasată. Cercei rotunzi. Trecerea de la frunte la bot este netedă. Lana pe față formează o barbă și mustață, din cauza căreia aspectul general al capului pare oarecum unghiular. Nasul este mare, întunecat. Carne buze.
 • Urechile înalte au formă triunghiulară. Ușor slăbită pe cartilagiu, dar nu formând nici o pliuri sau depresiuni.
 • 42 dinți. Bite "foarfece". Falsele sunt puternice. Pe gingii - pigmentare întunecată.
 • Ochii ovale, pe scară largă. Irisul este negru. Pleoapele uscate sunt aproape de ochi strâns.
 • Gâtul este atâta timp cât capul. Puternică, musculară.
 • Lana este rigidă, substratul este dens. Lungimea medie este de 6 cm. Există o "coaptă" pe gât și greabăn.
 • Există doar două culori. Primul este complet negru. Al doilea - cu o cantitate mică de cernute. În cel de-al doilea caz, există o condiție obligatorie - părul gri trebuie să fie mai mic de 1/3 din corpul câinelui.

caracter

Energetic Black TerrierTerrierul negru a fost creat exclusiv în scopuri de lucru, deci dacă nu-i oferiți o slujbă de multă vreme, va începe să sufere de labilitate. Prin urmare, pentru a susține câinele în formă, Ar trebui să fie afișat cel puțin o dată pe zi pentru o plimbare de treizeci de minute. Câinele nu este disprețuit să se culce cu proprietarul pe canapea, dar are nevoie atât de activitate fizică, cât și de cea psihică. În acest caz, proprietarul ar trebui să fie întotdeauna lângă câine, fără el câinele doar plictisit. Fără nici un motiv valabil să se grăbească pe stradă nimeni nu va fi, dar în locuri aglomerate este recomandabil să păstrați un câine mare pe o lesa pentru a nu sperie trecătorii.

Black Terrier este un câine de serviciu cu un instinct excelent pentru a proteja teritoriul și pentru a proteja proprietarul cu familia sa. Dar fără un motiv pentru a ataca un om nu o va face. În statul de luptă vine numai dacă este convins că amenințarea este într-adevăr reală. În ciuda devotamentului față de proprietar, lăsarea câinelui mult timp singură nu merită. În caz contrar, se poate întâmpla ca terrierul negru să perceapă teritoriul drept proprietate și va începe să îl protejeze chiar de la proprietarul însuși.

Informație inteligentă face ca această rasă să fie bine instruită. Câinele încearcă să-i placă proprietarului, ghicește cu ușurință starea de spirit a proprietarului și se adaptează la el. Puii arată mintea deja la cea mai veche vârstă, învață ușor și rapid și se adaptează la noile condiții. totuși în învățământ necesită o mână tare. Dacă vă permiteți o mulțime de cățeluși suplimentari, se va obișnui cu ea și mai târziu cu un astfel de câine va fi foarte dificil.

Cute Black Terrier puppyTerrierul negru tratează toți membrii familiei cu teamă și respect. Cele mai distinctive trăsături ale temperamentului câinelui sunt veselie, curaj și poezie. În caz de pericol, un câine evaluează în mod sensibil situația și reacționează calm la orice amenințare. Reacția față de invitat depinde de atitudinea gazdei față de el, dar forța ostilității naturale față de străini în primul moment al apariției vizitatorului neinvitat, câinele îl va trata neîncrezător.

Un copil și o pereche de prieteni-terieriÎn totalitate, bunătatea și prietenia terrierilor negri sunt revelate în relație cu copiii. Câinele îi protejează pe copii, le joacă cu nerăbdare și le permite să facă cu ei înșiși ceea ce vor. Cu toate acestea, având în vedere dimensiunea mare a câinelui și puterea remarcabilă, tot nu este necesar să lăsăm împreună cu copiii mici copii - chiar și cel mai precis negru terrier poate dăuna din nefericire copilului.

Din dezavantajele câinelui poate fi numit ce Starea lungă fără o gazdă va avea de suferit. În plus, străinii sunt neîncrezători și, deși nici un motiv pentru a ataca o persoană nu va, uneori pot arăta agresiune. Prin urmare, lesa și botul sunt cerințe obligatorii pentru mersul cu un câine în locuri aglomerate.

Un negru terrier este un câine de lucru, de aceea este necesar să-l educăm și să-l antrenăm cu mintea. Din acest motiv, rasa nu este potrivită pentru începători.

Întreținere, îngrijire și nutriție

Terrierul negru - conținutul animalului de companieDeși câinele nu dă un miros neplăcut și nu suferă de molot, pentru haina ei de blană, trebuie să aveți grijă cu atenție. Proprietarul trebuie să taie și să pieptească în mod regulat câinele. În plus, trebuie să examinați periodic urechile, ochii, dinții și labele animalului.

În general, grija pentru terrierul negru este după cum urmează:

 1. Blana de blană trebuie să fie pieptănată și spălată în mod constant. Băiatul nu-i plac câinelui, dar este necesar pentru a menține haina într-o stare bună și dură. Prin urmare, este necesar să se predea catelul la procedurile de apă din copilăria foarte timpurie. Tunsul trebuie făcut în mod regulat. Primul este făcut după ce animalul de companie se transformă în șase luni.
 2. Black Terrier îi place să înoate în mareTrebuie să vă spălați o dată în aproximativ zece zile când lâna devine murdară.
 3. Dinții sunt curățați cu o pastă specială pentru animale o dată pe săptămână. În dieta unui câine, trebuie să adăugați cât mai multe alimente solide pentru a reduce riscul de formare a tartrului.
 4. Ghearele sunt tăiate de două ori pe lună. După mersul câinelui, trebuie să inspecteze și să taie părul între degete, precum și tampoanele. Excesul de blană poate fi un disconfort pentru câine atunci când mersul pe jos.
 5. Câinii de câine trebuie să li se acorde o atenție deosebită. Mistrețele cu barbă sunt contaminate constant și trebuie curățate în mod regulat.
 6. Un câine poate fi păstrat într-un apartament, dar trebuie încărcat fizic.

Cea mai mare problemă în îngrijirea unui terrier negru este să-i îngrijești haina și să o păstrezi în formă decentă. Dacă această afacere provoacă prea multe inconveniente, atunci puteți contacta un specialist care va fi angajat în tunsoarea câinelui și va da haina un aspect elegant și drăguț.

Dieta terrierului negru ar trebui să fie bine echilibrată. Nu poți să-l hrănești cu carne. În mod special trebuie să se evite terciul din bulionul de carne. O dieta echilibrata este compusa din urmatoarele produse:

 • Terrierul negru este mâncarea luiDiferite tipuri de carne. Trebuie să aibă un conținut scăzut de grăsime. Atât materia brută cât și cea gătită sunt permise.
 • Legume crude, fructe (mere, de exemplu).
 • Pește de mare.
 • Diferite cereale. Produsele din făină nu pot fi administrate mai mult de două ori pe săptămână.
 • Produse lactate.

Produse care nu pot fi date: afumat, cald si rapid. Ciocolata este, de asemenea, exclusă.

Păpuși și mere de terrierDieta poate fi diluată cu alimente artificiale, dar nu se recomandă amestecarea alimentelor uscate cu alimentele de casă. Motivul este că hrana finită conține toate cantitățile zilnice necesare pentru vitamine și minerale. Pentru a le procesa, aveți nevoie de alți receptori ai stomacului decât de cei necesari pentru alimentele de casă. În consecință, cazul se va termina cu o tulburare a stomacului câinelui și starea lui proastă.

Puteți hrăni terrierul negru și doar o mâncare artificială. Rasa are imunitate bună și nu este predispusă la alergii, așa că nu va fi dificil să alegeți alimente pentru ea. Principalul lucru este că ar trebui să fie de înaltă calitate și conceput pentru rasele mari de câini.

pregătire

Terrierul Negru în antrenamentContrar formei sale formidabile și fizicului impresionant, puternic, terrierul negru - Cele mai instruite dintre toate celelalte tipuri de terieri. Este necesar să aducem un câine, deoarece rasa este, prin însăși natura sa, incredulată și ostilă față de străini. În caz contrar, poate deveni prea agresiv. În formare este important să se stabilească o relație caldă și bună între proprietar și animalul de companie, dar trebuie subliniat faptul că persoana principală din casă este o persoană. Câinele trebuie să înțeleagă acest lucru și să-l trateze pe maestru ca pe un lider, care trebuie să se supună fără îndoială.

Educația terrierului negru (ocupație)În cazul în care antrenamentul este greșit, calitățile de santinele introduse în rasă se pot întoarce împotriva comandantului însuși. prin urmare în educația acestui câine este nevoie de o abordare solidă și abilă. Echipele ar trebui să beneficieze de un nivel înalt, încrezător, dar în același timp și o voce grosolană. În acest caz, prea blând pentru a trata animalul atunci când antrenamentul este, de asemenea, imposibil.

În primul rând, este necesar să înveți animalele de companie astfel de comenzi ca "pentru mine" sau "următoarea". În viitor, va facilita foarte mult plimbările în locuri aglomerate. Cu lumea exterioară, câinele ar trebui introdus cât mai curând posibil, astfel încât să se familiarizeze cu mediul și să se obișnuiască, precum și cu alte animale care trăiesc în el, cu pisici și câini și cu străinii.

constatări

Fermierul negru terrierBlack Terrier este un caine de serviciu cu aptitudini excelente de supraveghere. Bold, echilibrat, sigur - poate deveni un prieten excelent, adevărat pentru întreaga familie. El adoră copiii, nu le jignește niciodată și va apăra cu curaj familia în caz de pericol.

Cu toate acestea, rasa nu este lipsită de defecte. Câinele necesită multă grijă, mai ales pentru lână, care uneori poate provoca dificultăți.

În plus, datorită naturii sale, este nesigură și ostilă străinilor. Este obligatoriu să se educe și să se instruiească în mod corespunzător și altfel să provoace proprietarul problemei.

Astfel, terrierul negru nu este potrivit pentru începători, care nu au încă experiență în tratamentul câinilor.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum se determină rasa câinilor și a cățeiCum se determină rasa câinilor și a căței
Ce este o rasă de câini `boston terrier`, cum să alegi un cățelușCe este o rasă de câini `boston terrier`, cum să alegi un cățeluș
American Nude Terrier: Caracteristicile raseiAmerican Nude Terrier: Caracteristicile rasei
Terrier Toy Terrier: descriere și îngrijire a raseiTerrier Toy Terrier: descriere și îngrijire a rasei
Câinii care nu se varsă sunt un mit sau un adevăr?Câinii care nu se varsă sunt un mit sau un adevăr?
Cainii cei mai populari din rasele piticCainii cei mai populari din rasele pitic
Ciobănesc din Rusia de Sud. Descrierea rasei ruseCiobănesc din Rusia de Sud. Descrierea rasei ruse
Numele raselor mici de câini și caracteristicile lorNumele raselor mici de câini și caracteristicile lor
Câți ani locuiesc rușii în terrierul ăstaCâți ani locuiesc rușii în terrierul ăsta
Câini japoneze de câine: descriere și fotografiiCâini japoneze de câine: descriere și fotografii
» » Terrierul negru: faimosul câine rusesc
© 2021 amigdas.com