amigdas.com

Instrucțiunile de utilizare a medicamentului sunt neostomozan în medicina veterinară

Descrierea medicamentului NeostomozanNeostomozan

- acesta este un medicament cu spectru larg. Eficace în combaterea multor ectoparaziți. Se utilizează nu numai pentru prelucrarea animalelor, ci și pentru spații. Prezența unui animal de companie în casă este asociată cu riscuri mai mari de purici. Neostomozan vă permite să scăpați rapid de acestea și fără a fi nevoie de mulți bani.

Produsul este disponibil sub formă de emulsie concentrată. Înainte de utilizare, preparați soluția în doza indicată în instrucțiuni. Concentratul este diluat imediat înainte de utilizare, timp de maxim 2 ore după deschiderea flaconului și prepararea soluției. În caz contrar după 2 ore, medicamentul își va pierde proprietățile.

Componentele active sunt insecticide sintetice.

 • Tetrametrină 0,5%
 • Transmix 0,5%

Excipienții din preparat întăresc ingredientele active.

Neotomazan sunt ambalate în recipiente diferite:

 • Există fiole pentru prelucrarea animalelor, câte 2 și 5 ml fiecare.
 • Sticle de 200 ml.
 • Canistre mari de la 1 la 5 litri pentru utilizare în interior.

Se utilizează în mod activ în măsurile de prevenire a exterminării puricilor la animale. Medicamentul are un mecanism de contact al acțiunii. La contactul cu substanța, insectele primesc o doză de otrăvire mortală. Agentul blochează transmiterea impulsurilor nervoase în corpul insectei, perturbând activitatea sistemului nervos, ceea ce duce la moartea parazitului.

Când procesați un apartament medicamentul este capabil să facă față chiar și larvelor puricilor. Eficiența în acest caz se realizează datorită acțiunii multiple a medicamentului. În paralel, este necesar să procesăm un animal de casă dacă locuiește într-o cameră.

Prelucrarea animalelor

Preparatul pentru animaleNeostomazanul este capabil să facă față celor mai dăunătoare insecte. După ce ați tratat animalul de companie împotriva puricilor, îl puteți proteja de acarieni, greabăn și alți paraziți. Pentru insecte, tratamentul este mortal Cu toate acestea, este periculos pentru animalele cu sânge cald este sigur. Prelucrarea animalelor, medicamentul este utilizat în fiole cu o capacitate de 2 sau 5 ml. Înainte de utilizare, soluția trebuie preparată.

Pentru a dilua concentrația, puteți folosi apă la temperatura camerei. Procesarea pisicilor, cainilor va fi de ajuns doar 1-2 ml de concentrat. Câinii cu greutate mai mare de 20 kg consumă până la 5 ml de concentrat. Dozajul pentru prepararea soluției este de 1 ml din preparat în 200 ml de apă. Pentru a face o soluție utilizând 5 ml de medicament, trebuie să o diluați cu 1 litru de apă.

Pentru a trata pielea animalului, puteți folosi un burete sau un recipient pentru a pulveriza apă. Folosind un burete, umeziți bine părul, frecându-l în piele. Folosind un nebulizator, va fi un pic mai ușor, produsul este aplicat pe lână, alunecându-l cu degetele împotriva creșterii părului. Astfel, compoziția este distribuită uniform pe tot corpul.

Există câteva reguli, care trebuie să fie observate după aplicarea medicamentului:

 • Cum să utilizați NeostomozanAnimalul nu trebuie să fie călcat timp de 48 de ore după tratament.
 • Pentru a împiedica intrarea Neostomozane de droguri în interior, este recomandabil să puneți botul pe animal după tratament timp de o jumătate de oră.
 • Un animal de companie este lăsat să se scalde 2 zile după tratament.
 • Este de dorit să se efectueze tratamentul în aerul proaspăt.
 • Când utilizați medicamentul, este necesar să purtați mănuși și haine cu mâneci lungi.
 • Atunci când se prelucrează mai multe animale simultan, este necesar să se limiteze contactul lor în timpul perioadei de uscare.

Re-utilizarea medicamentului poate fi la 10 zile după prima aplicare.

Prelucrarea spațiilor

Animalele de companie pot trăi în case, precum și în diferite tipuri de dulapuri și cabine. Dacă animalul se mișcă liber de-a lungul străzii sau dacă are contact cu alte animale, poate lua paraziți. Pentru a trata o locuință a unui animal de companie, se diluează o soluție de 5 ml în 1 litru de apă. Amestecul este agitat bine timp de 15 minute.

Apoi se toarnă într-un recipient gol și se pulverizează în locuință. O atenție deosebită este necesară dați locului în care animalul doarme. Este de dorit spălarea patului în apă fierbinte. Procedură, efectuată din nou după 1 lună.

Când procesați un apartament cantitatea de soluție este calculată în funcție de suprafața camerei. Pentru a procesa apartamentul în scopul prevenirii, este suficient un litru de soluție. Pentru a manipula o suprafață mare, puteți utiliza 2 sau mai mulți litri de soluție, care este diluat în funcție de vechile proporții. De asemenea, este necesar să se țină cont de suprafață, de două ori mai mult consum de droguri pe o cârpă moale decât pe cea solidă.

Este recomandabil să efectuați tratamentul apartamentului folosind un pistol de pulverizare. Este necesar să începeți de la locul de dormit al animalului de companie, este bine să procesați un covor și un podea. Trebuie avut în vedere că puricii pot trăi sub podea, în crevuri și crăpături. Când aplicați produsul cu un atomizor, păstrați-l la o distanță de cel mult 20 de centimetri de podea.

Apartamentul poate fi nu numai exemplare adulte de paraziți, ci și larve care se ascund în covoare. Prelucrarea apartamentului trebuie să aibă un timp mare, deoarece rezultatul va depinde de acesta. După procedură, ventilați camera timp de 3 ore. Spălați podelele și efectuați o curățare de primăvară, aceasta va fi posibilă numai la 3 săptămâni după tratamentul paraziților.

Măsuri de securitate

Doza de drogEfectuarea dezinsecției cu ajutorul Neostomozan necesită folosirea echipamentului individual de protecție. Mănuși de cauciuc sunt purtate pe mâini, respiratorii ar trebui folosite pentru a proteja tractul respirator. Pielea este protejată de lenjerie de corp cu mâneci. După efectuarea lucrărilor, echipamentul individual de protecție este îndepărtat și aruncat. Mâinile trebuie spălate și hainele spălate cu apă fierbinte.

Neostomozanul are un miros neplăcut, astfel încât în ​​timpul lucrului este de dorit să se ia pauze. Dacă aveți slăbiciune, cefalee sau greață, opriți procedura, clătiți-vă gura cu sodă și beți comprimate de cărbune activat.

Prima dată la animale, după tratamentul cu prepararea camerei sau a corpului animalelor de companie, pot să apară efecte secundare, cum ar fi amețeli, somnolență, slăbiciune și apatie.

Simptomele ar trebui să treacă timp de 3 zile, în cazul apariției unei reacții alergice, este necesar ca animalul să fie prezentat medicului veterinar.

preț

Medicamentul Neostomozan pot fi achiziționate la farmacii. Prețul unei sticle de 100 ml va fi de 220 de ruble.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Enroxil în medicina veterinară: manual de instrucțiuni pentru câini și pisiciEnroxil în medicina veterinară: manual de instrucțiuni pentru câini și pisici
Medicamentul "bytril" în medicina veterinară: instrucțiuni de utilizareMedicamentul "bytril" în medicina veterinară: instrucțiuni de utilizare
Vitam - complex pentru animale, instrucțiuni de utilizareVitam - complex pentru animale, instrucțiuni de utilizare
Otoferonol Gold și Premium: Instrucțiuni de utilizareOtoferonol Gold și Premium: Instrucțiuni de utilizare
Enroxil: instrucțiuni pentru utilizare în medicina veterinarăEnroxil: instrucțiuni pentru utilizare în medicina veterinară
Instrucțiuni de utilizare a medicamentului fistprist la fața locului pentru câini și pisiciInstrucțiuni de utilizare a medicamentului fistprist la fața locului pentru câini și pisici
Liarsin pentru câini: instrucțiuni de utilizareLiarsin pentru câini: instrucțiuni de utilizare
Prepararea nucleopeptidelor: instrucțiuni de utilizarePrepararea nucleopeptidelor: instrucțiuni de utilizare
Butoks 50: instrucțiuni pentru utilizarea medicamentului în fioleButoks 50: instrucțiuni pentru utilizarea medicamentului în fiole
Legea privind insecticidul de droguri: instrucțiuni de utilizareLegea privind insecticidul de droguri: instrucțiuni de utilizare
» » Instrucțiunile de utilizare a medicamentului sunt neostomozan în medicina veterinară
© 2021 amigdas.com