amigdas.com

Câine St. Bernard: caracteristicile rasei, cât de mult este ea

Caracteristicile câinilor St. BernardAu decis să obțină un câine și nu știu ce rasă să se oprească la? Atunci e un cățel de la Sf. Bernard. Câine majestic, curajos și mândru. Mare, bine, doar un câine imens cu o privire amenințătoare, dar cu o inimă bună, o dispoziție blândă și calmă. Foarte inteligent și credincios proprietarului. Dobândind această rasă, amintiți-vă: în ciuda dimensiunilor sale uriașe, Sf. Bernard este complet dependent de persoană și rămâne tot timpul un mic cățeluș.

Odată ajuns în familie, câinele devine și rămâne pentru tot restul vieții favoritul universal. Se simte bine cu alte animale și adoră copii. Câinele în schimb necesită o mică cantitate de micșorare, astfel încât maestrul să dedice o parte din timpul și atenția sa față de el. Apoi, acest noroc bun-natural se simte confortabil și confortabil.

Istoria rasei câinilor de la St. Bernard

Descrierea istoriei rasei de caini Sf. BernardPotrivit unei versiuni, rădăcinile stâncii încă se întind de la vechiul Egipt și Asiria de la câinii moi puternici la mollos. De acolo, câinii Molo (alanian) s-au găsit în Grecia, apoi pe peninsula Apenin și apoi numai în Europa.

Potrivit unei alte versiuni, Sf. Bernard a provenit de la mastiffii tibetani antice, traversat cu danes. Câinii trăiau în Alpii elvețieni la mănăstirea Sf. Bernard. Câinii erau mari, puternici, cu păr gros și cald. Călugării le-au folosit nu numai ca gardieni, ci și ca salvatori.

Frânarea excelentă și rezistența bună au făcut posibilă găsirea călătorilor dispăruți chiar și sub avalanșe coborâte sub o mulțime de zăpadă. Câini a găsit călătorii lipsă, au săpat de sub zăpadă, și-au lăsat și au încălzit lâna lor caldă. Apoi, datorită rezistenței lor și puterii enorme, au fost duși la mănăstire.

Acești câini fler excelent. Ei simt formarea unei avalanșe, apropierea unui viscol de douăzeci de minute înainte de a începe. Cel mai faimos St Bernard este Bari, care a salvat patruzeci și unu de oameni timp de doisprezece ani. Ajutorul Sf. Bernard a devenit neprețuit atunci când a efectuat lucrări de salvare în munți. În ultimele două secole, Sf. Bernard au salvat mai mult de două mii de oameni.

Aproximativ o mie de ani în urmă, pisicile Sf. Bernard au fost aduse în Europa. Au inceput sa treaca cu cainii locali. Primii câini au fost mai mici și mai mobili, dar și-au păstrat curajul și abilitățile de salvare supranaturale. Oficial, rasa a fost recunoscută la sfârșitul secolului al XIX-lea și a stabilit primele standarde de rasă. Sfântul Bernard a devenit rasa națională de câini în Elveția.

Caracteristicile rasei Sf. Bernard

Caracteristicile cainilor Sf. BernardCâinele este puternic și dur și în același timp are o dispoziție calmă și afectuoasă. Ea a devenit cel mai bun salvator de munte, cu un simț grozav, și cea mai îngrijită și mai experimentată bona pentru copii. Urmă îndeaproape gardianul, păzitorii și îl salvează de apă, de incendiu și de diverse necazuri.

Simte constant responsabilitatea pentru ceilalți și caută să te ajute într-un moment dificil. Flegmatice și nu suferă de schimbări frecvente în starea de spirit. Poate deveni un favorit indispensabil atât pentru o familie mare cât și pentru o companie singuratică. Bine simte starea de spirit a proprietarului și empathizes.

Bine-natură, fără agresiune. Prin urmare, nu toți membrii rasei devin buni și paznici. Poate trăi împreună cu pisicile și cu alți câini. Obsessiv, au un mare sentiment de auto-valoare. Câinele își dă seama de forța și puterea sa și nu încearcă să se bată cu alte animale.

Câinii nu pot fi singuri, im au nevoie constant de o companie. Foarte sensibili și blânzi pentru stăpânul lor. Ei nu tolerează antrenamentul brutal. Cu o lipsă de atenție din partea gazdei cade în depresie.

Speranța de viață - zece ani. Numărul cățelușelor într-o puiet este de obicei de la două la cincisprezece ani.

Descrierea rasei de caini Sf. Bernard

Descrierea aspectului și structurii Sf. BernardDacă vă decideți să obțineți un catelus de Sf. Bernard, fiți pregătiți să vă udați tot timpul, din cauza structurii fălci, pielea lor se blochează pe botul lor. Câinii pot cântări de la 50 la 100 de kilograme. Creșterea la greabă a bărbaților - de la 70 la 90 de centimetri, femele - de la 68 la 80 de centimetri.

Creșterea scăzută a acestei rase este considerată un viciu. Câinele are un cap mare mare plantat pe un gât masiv. Sunt câini cu păr lung și cu păr scurt.

  • Longhair sa dovedit a fi rezultatul trecerii cu Newfoundland. Un câine foarte frumos, dar nu potrivit pentru munca de salvare în munți, deoarece lâna este întotdeauna acoperită cu piese de zăpadă și gheață.
  • Shorthair-ul are lână densă și bine amenajată.

Fruntea convexă, pomeții înalți, arcurile superciliare proeminente, botul scurtat cu o punte plictisitoare a nasului. Fălcile late, muscări drepte, dinți obișnuiți. Ochii sunt maro, de la întuneric la lumină, culoarea albastră a ochilor este considerată un viciu. Ei trebuie să se supună unei operațiuni de accizare a secolului al treilea pentru a evita bolile oculare.

Urechile sunt mici, agățate, plantate pe scară largă. Spatele este larg. Ribele sunt puternic curbate. Clopoțeii mari, rotunzi, pe distanțe mari. Picioarele din spate sunt musculare, cu șolduri largi. Coada este masivă și lungă, cu o bază puternică, ultima ei vertebră atinge piciorul. Pe frunte se găsesc riduri și un pandantiv în jurul gâtului. Pe gât se formează un guler pufos frumos.

Parul părului cu păr scurt este moale, cu părul drept părul cu părul lung, se îndoaie ușor spre capete. Se exprima un substrat bun, dens. Culoarea este de culori diferite. distinge mai multe tipuri de culori:

  • Alb cu pete de diferite dimensiuni de culoare roșu-maroniu;
  • alb, cu peticuri de culoare roșu-maronie pe spate și pe lateral (culoarea impermeabilă);
  • alb cu pete galben-maroniu.

Există marcaje obligatorii caracteristice albe, la vârful cozii, pe frunte, pe piept, în jurul nasului, pe labe.

Îngrijire pentru câinii St Bernard

Reguli pentru îngrijirea câinilor din rasa St. BernardEi au nevoie de îngrijire moderată. Câine puternic molts de două ori pe an. Are o piele uleioasă și rezistentă la apă. Nu spălați prea des pentru a nu spăla pielea cu grăsimi naturale. Lâna Sf. Bernard este foarte lungă și densă, dar nu se încurcă și nu formează bobine.

De obicei, perie câinele o dată sau de două ori pe săptămână. Mularea poate necesita zgârieturi mai frecvente. Ochii ștergeți cu un tampon umezit cu apă fiartă sau cu loțiune. Cu murdărire puternică câinele este spălat cu șampon. După mers, trebuie să spălați labele câinelui și să lubrifiați tampoanele cu o cremă specială.

Deoarece apartamentul nu este cea mai bună locuință pentru un animal, trebuie să mergeți de două sau de trei ori pe zi cel puțin cu ora. Pentru a mentine o stare buna de sanatate, cainele necesita o activitate fizica constanta.

Plimbarea ar trebui să aibă loc într-un ritm calm. Este, de asemenea, necesar scoateți câinele în sălbăticie pentru oraș, ca să poată alerga și să înoate acolo. Câinele trebuie să aibă întotdeauna apă proaspătă. Un bol pentru hrănire este cel mai bine fixat pe un suport înalt.

Să hrănești eroul ar trebui alimente naturale. Terci cu carne, hrișcă, orez, fulgi de ovăz. Dă resturi de carne, ficat. Câinii adulți mănâncă de două ori pe zi. Animalul îi place foarte mult să mănânce, astfel încât rasa este predispusă la grăsime. Este foarte important să alegeți dieta corectă și corectă pentru câine. Pentru a evita obezitatea, nu ar trebui să hrăniți câinele de la masă.

Un adult ar trebui să primească în dieta sa 400-500 de grame de proteine ​​pure, care este carnea crudă. În timpul verii, în căldură nu este necesar să se alimenteze porridge. Aceasta, desigur, nu se aplică femeilor gravide și cățelilor. Puii pentru o creștere bună primesc de șase ori pe zi hrișcă, orez cu carne de vită macră.

Adăugați brânză de vaci și lapte. La vârsta de un catelus lună nevoie de 150-200 de grame de alimente de cinci sau șase ori pe zi, la un an alimentat de trei ori pe zi, crește cantitatea de alimente și de a reduce numărul de mese. Este necesar să se dea vitamine sub formă de legume și fructe.

Dacă nu există timp pentru a pregăti un mix uscat, cumpărați alimente uscate de la producătorii bine-cunoscuți. Când se alimentează cu alimente cumpărate, câinele primește o dietă echilibrată, completă, vitamine și oligoelemente echilibrate.

Pentru câine ar trebui să fie există un loc special. Pregătește-i un pat în zona liniștită a apartamentului sau casei. Câinele trebuie să știe locul și să nu se culce pe un fotoliu sau o canapea. Acordați atenție temperaturii în casă. Aduse pentru un climat rece, ele sunt foarte sensibile la căldură și la supraîncălzire, cum ar fi răcoarea.

pregătire

Caracteristicile de formare a Sf. BernardsRasa de îmbrăcăminte succumbs ușor. Fiind inteligent și inteligent, Sf. Bernard este foarte perceptiv. Până în anul recunoaște nu numai comenzile proprietarului, ci își captează starea de spirit.

Procesul de a-l antrena repede plictisit, Dar el încearcă foarte mult să-i mulțumească pe proprietar și să obțină o aprobare și o laudă bine meritate. Foarte supărat dacă vede că este nefericit.

În acest proces, trebuie să fii răbdător cu câinele, bun și consistent. Este necesar să înveți câinele cu un joc, așa că îi place procesul. Apoi va face comenzi cu plăcere și dorință.

câini obișnuit cu un loc, o leșie, o botă, dă vocea prin comandă și nu latră. Este necesar să studiem cele mai necesare comenzi - aport, stai, minți, fu, închideți.

Cu cât antrenamentul începe mai devreme, cu atât mai repede câinele va învăța bunele maniere, nu va sari pe oaspeți. Deoarece puterea colosală la 100 de kilograme este nesigură. Câinele ar trebui să aducă bucuria de comunicare, și nu de probleme și probleme inutile.

Sf. Bernard pui

Nuanțe de a alege și de a cumpăra catelusii St. BernardÎnainte de a căuta un cățel, trebuie să decideți ce va fi, cu păr lung sau cu păr scurt. Cel mai bine este să căutați un animal de companie prin cluburi de crescători pentru a fi siguri de pedigree și sănătatea bună a câinelui.

Este necesar să studiezi ofertele de pepiniere, să vezi o fotografie a căței și a părinților ei. Este foarte dificil să alegi, deoarece decizia ta va determina ce câine și ce personaj va trăi în familia ta.

Determinând de unde să cumperi un animal de companie, ai nevoie uita-te la apariția unui câine. Un catel cu un os mare, un cap mare, bine dezvoltat, cu un strat de mătase gros și strălucire este considerat sănătos. Urechile, ochii și gura trebuie să fie curate. Culoarea este uniformă. Mersul este clar, picioarele sunt uniforme, mușcătura are dreptate. Când cumperi un câine timp de două sau trei luni, ar trebui să aibă deja toate vaccinările.

Cât costă Sf. Bernard?

Costul Sfântului Bernard și factorii care îl afecteazăCât costă Sf. Bernard? Prețul căței cu un pedigree variază de la 15 000 la 45 000 de ruble. Costul depinde de mulți factori: genealogia părinților, sexul catelului și dimensiunea, culoarea. Cumpăra Sf. Bernard ieftin "cu mâinile" poate fi de la 8 000 la 15 000 de ruble.

În crescătorii de pepinieră au câini chiar și de la un gunoi poate costa diferit. Animalele legate de spectacol sau de clasa de rase sunt cu ordin de mărime mai mare. Acestea sunt puii pentru participarea la diferite expoziții și pentru reproducere.

Dacă exteriorul nu este important pentru tine, dar ai nevoie de un prieten de câine, poți pentru a cumpăra un câine și mai ieftin. Principalul lucru este că catelul a fost sănătos, deoarece aceasta rasa este predispus la diferite boli: probleme cardiace, cancer, artrita, displazie de sold si cot articulațiilor, epilepsie, cataracta.

Cumpărând un câine din rasa St. Bernard, trebuie să vă amintiți că câinele este uriaș și necesită mult spațiu și bani pentru întreținere. Din cauza unor probleme de sănătate, va trebui să plătiți o taxă mare medicului veterinar.

Argumente pro și contra Sf. Bernard:

  1. profesioniști - echilibru, calm, activitate medie, este foarte rezonabil, nu creează zgomot suplimentar în casă și rulează în jurul valorii, nu agresiv, neprofitabilă: produse alimentare, paza bună;
  2. minusuri - puțin vii, puternic vărsat, sunt susceptibile la diverse boli.

Atunci când cumperi un pui St. Bernard tu au un prieten loial și un tovarăș, un salvator fără teamă care va ajuta în orice situație.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum se determină rasa câinilor și a cățeiCum se determină rasa câinilor și a căței
Câine de câine eschimos americanCâine de câine eschimos american
Cele mai bune rase de câini: specie și descriereCele mai bune rase de câini: specie și descriere
Alegeți o porecla frumoasă pentru câineAlegeți o porecla frumoasă pentru câine
Rating-ul celor mai scumpi caini din lumeRating-ul celor mai scumpi caini din lume
Câini japoneze de câine: descriere și fotografiiCâini japoneze de câine: descriere și fotografii
Ce fel de câine a fost câinele din filmul "mască"Ce fel de câine a fost câinele din filmul "mască"
Turul Kangal - Specificul câinelui ciobanesc turcTurul Kangal - Specificul câinelui ciobanesc turc
Rase principale și descrierea câinilor de gardăRase principale și descrierea câinilor de gardă
Dog Draathaar - caracteristici și descrierea raseiDog Draathaar - caracteristici și descrierea rasei
» » Câine St. Bernard: caracteristicile rasei, cât de mult este ea
© 2021 amigdas.com