amigdas.com

Buldog englez: specie, descriere și caracteristici ale rasei

Apariția unui câineBulldogul englezesc este un câine de păr cu o înălțime medie. Acesta este un partener excelent, un gardian, un paznic, un bodyguard și un prieten loial. Câine neperturbat, flegmatic, impresionant și foarte fermecător nu creează impresia unui câine rapid, ci pare mai degrabă un fel de respect față de un soldat. Cu toate acestea, de fapt, un bulldog englez poate surprinde pe oricine cu pranzul său.

Tipuri de buldoguri

În plus față de Bulldogul englez, următoarele specii sunt foarte populare:

 • Bulldog american;
 • French Bulldog.

Bulldog american

Această specie este la fel de puternică și îngrozitoare, dar mult mai mare și mai mare decât limba engleză. De asemenea, americanul are o coadă mai lungă și mai puține riduri pe față. Bulldog american, spre deosebire de limba engleză, care a devenit un câine decorativ, păstrat toate caracteristicile originale ale rasei - este un puternic caine, atletic, potrivit atât pentru muncă și protecție a pășunilor, precum și pentru întreținerea apartamentului. Ca regulă, acești câini au o culoare albă, cu pete de culoare gălbuie-gălbui, roșiatice și alte nuanțe. Creșterea standard a unui buldog american este de aproximativ 53-68.5 cm, greutate - de la 27.0 kg la 54.5 kg.

French Bulldog

French Bulldog extern foarte asemanatoare cu engleza, dar cresterea franceza, in functie de soi, variaza de la 25 la 35 cm, iar greutatea lor este de numai 8-15 kg. În acest caz, ele sunt destul de compacte, musculare și puternice în raport cu parametrii lor. Prin natura lor, aveți o coadă foarte scurtă.

Buldogul francez are următoarele caracteristici distinctive:

 • Urechile sunt erecte, largi la baza, rotunjite la vârfuri
 • expresivă și apropiată.

Cu toate acestea, în ciuda acestor diferențe, francezii sunt la fel de încăpățânați, dar ușor de învățat, la fel ca și frații englezi. Sunt, de asemenea, foarte buni, prietenos și credincios, adorându-i pe toți membrii familiei și datorită capacității lor de a suporta durere și reținere naturală, nu reprezintă un pericol pentru alte animale, precum și pentru copii.

Descrierea bulldogului englez

Mulți crescători de câini pur și simplu idolizează această rasă unică pentru aspectul neobișnuit.

 • Mănâncă un buldog englezLocuințe. Bulldogul englez are un corp muscular, robust care se sprijină pe membrele scurte, puternice.
 • Cap la cap, masiv. Din punct de vedere vizual, pare mai scurtă și în raport cu corpul pare prea mare. Circumferința capului este aproximativ egală cu creșterea animalului.
 • Muzzle aplatizat, larg, scurt, are multe pliuri.
 • Falsele sunt pătrate, masive, late, cu o gustare.
 • Pielea formează falduri diferite. Acest lucru este tipic câinelui de luptă, deoarece, datorită acestei trăsături, sângele unui câine rănit nu trece prin ochi.
 • Dinți. Falla inferioară cu o gustare mare, amenințătoare vine în față, cea superioară - ca și cum ar fi împinsă înăuntru.
 • Buzele sunt groase, cărnoase și penduloase, acoperind complet maxila inferioară.
 • Nasul este negru, adânc fixat de ochi, are nări mari și largi.
 • Urechile sunt subțiri, mici, dispuse pe larg, ușor curbate, așezate înapoi.
 • Ochii sunt întunecați, adânc plantați și dispuși pe larg.
 • Piept destul de larg, ușor arcuit cu o suspensie.
 • Coada este mică, în jos, dreaptă la bază și ușor curbată la vârf.
 • Pas rapid, scurt, trafic intens.
 • Umeri atunci când mersul alternativ merge înainte, picioarele din spate aproape nu cresc.
 • Blana nu are substrat, strălucitor, scurt.

Bulldog englezesc pot avea următoarele culori:

 • Cum să păstrați un bulldog englezescalb;
 • galben-brun;
 • Netezește (monofonic cu o mască de culoare neagră);
 • toate nuanțele de roșu;
 • macrou;
 • reperat;
 • alb și roșu ..

Botul arată clar așa numitul bot.

Înălțimea buldogului englezesc este de 35-40 cm la greabăn, greutatea corporală a căței este de aproximativ 23 kg, câinii de sex masculin sunt de 25 kg.

Din cauza formei sale neobișnuite (pelvisul mici și cap masiv) Engleză buldog se confruntă adesea cu dificultăți în naștere, care este, femela poate da naștere la tine, deci ai nevoie de ajutorul unui medic veterinar. În afară de asta, Bulldogul englez este un animal brachycephalic, adică are un cap și un nas.

Câinele respiră cu gura deschisă, din cauza a ceea ce înghite o mulțime de aer și, prin urmare, de multe ori lansează gaze. Există două opțiuni pentru comportament: achiziționarea unui odorizant sau ignorarea acestei probleme.

Deși bulldogul englez și nu o veți numi animalul cel mai afectuos, totuși, el uimește imaginația și este încă considerat câinele național al Marii Britanii. Acest câine este mândria Angliei și se bucură de o mare popularitate în aproape toate popoarele planetei.

Caracteristicile bulldogului englez

Cât sunt puii?Bulldogul englezesc este un adevărat colectiv de cămin. El iubește să se rotească în jurul patului și poate să doarmă toată ziua. Câinele nu aparține iubitorilor de plimbări lungi și preferă să-și petreacă timpul aproape de casă. Bulldog - un adevarat incapatanat, asa ca il face sa faca ceea ce nu vrea este destul de dificil. Cu toate acestea, comportamentul lui ridicol nu poate lăsa pe nimeni indiferent. Câinele va fi un excelent prieten Pentru copiii dvs., cu care se stabilește foarte rapid o legătură puternică.

În timp ce un buldog englez îi place să furnizeze diverse lucruri, trebuie să-i oferiți o mulțime de jucării și să vă ascundeți pantofii. Animalul nu se simte foarte bine într-un climat fierbinte și merită luat în considerare atunci când alegi un animal de companie.

Buldogul nu are nevoie de plimbări lungi și de activitate fizică constantă, deci este ideal pentru un apartament în oraș. Majoritatea reprezentanților această rasă este suficientă pentru a merge de 2 ori / zi timp de 20 de minute sau odată ce vă mutați în mod activ. Totul depinde de vârsta câinelui. Aceste animale de casă care au nevoie de mai mari au mai puțină încărcătură decât cele tinere.

Persoanele dezgustate care nu tolerează mirosul și droolia, un buldog este mai bine să nu înceapă. Dar dacă ați ales această rasă, atunci a fost dragoste la prima vedere. La urma urmei, buldogii place să fie în compania gospodăriei.

Bulldog englezesc este întotdeauna gata să arate proprietarului dragostea și devotamentul său. În ciuda aspectului său formidabil, personajul este o creatură foarte calmă, afectivă și dulce. Aceste calități fac pesika un partener excelent și un prieten bun atât pentru adulți cât și pentru copii.

Reprezentanții buldogului englez de rasă sunt niște creaturi independente și independente, care au o putere extraordinară. Sunt foarte încrezători în ei înșiși și au un caracter echilibrat. Pentru cei din afară, acești câini nu prezintă agresiune, dar pot fi oarecum ostili. Calitățile de securitate se manifestă, de asemenea, în moduri diferite: unele persoane nu pot să acorde atenție apariției unui străin deloc, în timp ce altele îi anunță pe proprietar de lătrat, dar nu mușcă.

Bulldogul englez are nevoie de dragoste și de atenția proprietarului său, în caz contrar câinele va deveni trist și chiar se poate îmbolnăvi. Dacă proprietarul își petrece timpul insuficient cu câinele, acest lucru poate afecta negativ inteligența buldog-ului englez.

Speranța de viață a unui buldog

Câinii din această rasă sunt considerați unul dintre cei mai sensibili la diferite boli ale animalelor. Au destul de multe congenitale sau boli ereditare. În plus, ele au adesea probleme asociate cu sistemul musculo-scheletic și cu sistemul cardiovascular. Bulldogii trăiesc în jur de 8-10 ani.

Instruire și educație

Educație bulldog englezăSpre deosebire de mulți dintre colegii săi, care au o pofta de un stil de viata, un buldog englez, care apare în apartamentul tău, se adaptează rapid și după câteva zile, sau chiar ore, se comportă ca și în cazul în care pentru o lungă perioadă de timp de dormit pe saltea și mănâncă afară bucate fierte.

totuși, În ciuda faptului că buldogii sunt foarte inteligenție și sunt predispuse la învățarea rapidă, încă mai au nevoie de o educație. În caz contrar, o zi vă puteți da seama cu groază că a ridicat Minion incredibil și intolerabilă incapatanat, iar în unele cazuri - chiar și câinele, o amenințare pentru alții.

În primul rând, proprietarul câinelui trebuie să devină un prieten pentru ea. Dacă decideți să puneți un animal de companie într-o cușcă închisă sau pusă pe un lanț, puteți presupune că ați pierdut încrederea cainelui pentru totdeauna. La urma urmei, buldogul va deveni apoi un bun prieten și însoțitor atunci când el este în compania oamenilor.

Dar totuși merită explicat animalului care este stăpânul casei. altfel, nu ai timp să te uiți înapoi, cum să devii un subiect al câinelui tău.

Bulldog-ul iubește să se luxurize într-un pat confortabil, într-un fotoliu moale sau pe canapea. Dar nu-i permit de mult, în caz contrar, foarte curând dvs. favorit al proprietarului canapea crescut cu fălcile înfricoșătoare simt și chiar nu se observa modul în care se va muta de acolo, a decis să se îndrepte spre cealaltă parte. Prin urmare, se recomandă imediat după cumpărarea unui câine să o doteze cu un loc special unde se va simți confortabil și confortabil.

În general, acești câini nu înțeleg limba pedepsei, așa că dacă o glumă mâncată a mâncat accidental papucii, nu trebuie să-l certați. Este mai bine să nu stați lângă nici unulm și calm, dar să-i explic foarte ferm că nu este bine să faceți asta.

Dacă sunteți foarte convingător și, desigur, nu mai lăsați pantofii de lângă un castron pentru câini, fiți siguri că incidentul nu se va întâmpla din nou. Pentru fiabilitatea și stabilirea efectului, cumpărați un animal de companie unele jucării care pot fi mestecate. Acest lucru îl va servi ca divertisment și, în același timp, va împiedica manipularea neintenționată cu haine, pantofi și mobilier.

Bulldogul englez este un câine destul de leneș, totuși, dacă sunteți de acord cu el, este ușor să vă antrenați. Acesta nu este câinele care se străduiește constant să vă facă plăcere, dar nu cel cu care este imposibil să faceți ceva. Deși buldogul trăiește prin propriile legi, este întotdeauna posibil să se găsească un compromis cu el.

Angličanul pare să trăiască în propria sa lume, doar pe lumea sa familiară, pe care o poate juca, dar numai în conformitate cu propriile reguli și dacă doriți să-i oferiți propria dvs., este puțin probabil să mergeți departe.

Înainte de a începe antrenamentul, trebuie să-i aflați stimulentele (lauda, ​​mâncarea etc.) și apoi să le folosiți cu pricepere. Pentru a învăța un buldog să se comporte destul de ușor. Este deosebit de important perioada primelor 2-3 luni, când este necesară mai multă răbdare și atenție.

Deoarece bulldogul englez are un aspect foarte neobișnuit, proprietarul său trece printr-o mulțime de neliniște, mai ales în perioada de creștere intensă și dezvoltare a câinelui.

Buldogul are o botă plată și scurtă, ceea ce face posibilă o sforăie ascuțită într-un vis. Acesta este un alt motiv destul de bun pentru mutarea animalului de companie într-un colț separat, sau mai bine - într-o altă cameră.

În plus, buldogul, din cauza fizicului său special, nu este adaptat la sarcini intense și prelungite și, prin urmare, nu va participa la joguri și drumeții lungi zilnice.

Nu supraîncărcați, în special în ceea ce privește puii. După toate, la această vârstă, orice suprasolicitare, atât fizică, cât și psihică, poate avea consecințe ireversibile.

Hrănirea buldoguluiȘi, în sfârșit, oamenii cu tărie au tendința de obezitate. Acest lucru este explicat nu numai prin apetitul excelent, dar și printr-un metabolism lent. Și dacă luați în considerare slăbiciunea naturală a articulațiilor, un câine tineri obezi riscă să sufere o vătămare gravă, care se găsește deseori printre câinii din această rasă.

O altă problemă a reprezentanților acestei rase este o alergie. Și stimulul pot actiona diferite alergeni - iarba, florile, polenul de plante si chiar soarele de copt. Prin urmare, după ce ați observat primele semne ale unei reacții alergice la animalul dvs. de companie, trebuie să contactați imediat un specialist care va recomanda cum să vă salvați de un astfel de flagel.

Deci, aveți un mic bărbat cu părul puternic, cu pliuri atrăgătoare, un corp puternic, ochi deschiși și un nas negru cu nări mari. Încercați să respectați toate regulile și consultanță de specialitate privind creșterea și reproducerea Bulldogs, și apoi în fața animalului de companie, vei câștiga loial, dedicat și mereu gata să ajute reciproc.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Activitatea americană: caracteristicile rasei și descrierea acesteiaActivitatea americană: caracteristicile rasei și descrierea acesteia
Câine de câine eschimos americanCâine de câine eschimos american
Varietate de rase de câini: nume, fotografii, sfaturiVarietate de rase de câini: nume, fotografii, sfaturi
English Cocker Spaniel: Caracteristicile rasei și descrierea aspectuluiEnglish Cocker Spaniel: Caracteristicile rasei și descrierea aspectului
Boxerul german: o rasă uimitoare de câiniBoxerul german: o rasă uimitoare de câini
Rating-ul celor mai scumpi caini din lumeRating-ul celor mai scumpi caini din lume
Câini japoneze de câine: descriere și fotografiiCâini japoneze de câine: descriere și fotografii
Ce fel de câine a fost câinele din filmul "mască"Ce fel de câine a fost câinele din filmul "mască"
Rase principale și descrierea câinilor de gardăRase principale și descrierea câinilor de gardă
Descriere bulldog bulldog de rasa, caracterDescriere bulldog bulldog de rasa, caracter
» » Buldog englez: specie, descriere și caracteristici ale rasei
© 2021 amigdas.com