amigdas.com

Dog Draathaar - caracteristici și descrierea rasei

Descrierea rasei de câiniAlegerea unui câine, mulți evită rasele de vânătoare. Un astfel de câine nu se va culca în liniște și nu va lăsa să se facă proprietarului său. Mai ales dacă alegi o rasă ca Drathaar. Acest câine posedă nu numai instinctele de vânătoare, ci și un intelect dezvoltat și un caracter puternic voit. Drathaaras se referă la câinii de lucru.

Ea se va afla la picioarele proprietarului numai după o vânătoare bună, bine, sau după o plimbare obositoare.

Dar, pentru cei cărora le place această rasă, să vorbim despre trăsăturile ei.

De unde a venit rasa Drahhaar?

Drățar este descendent al polițiștilor germani (дойч дратхаар). Potrivit cynologilor, această rasă a trăit pe teritoriul Germaniei, Franței, Elveției. Ei au concluzionat de asemenea că rasa a fost rezultatul traversării câinilor și câinilor de vânătoare.

În secolul al XV-lea, așa-numitele câini Bruden erau populare. Ei și-au luat numele din cauza mustaței și a bărbii. De asemenea, acestea diferă în instinctul de vânătoare. Au fost instruiți să vâneze pentru păsări. Astfel de câini au fost folosiți nu doar pentru vânătoare, dar și pentru protecția casei.

Câinii Birdy nu arătau ca Drathaars, dar erau purtători ai "genei dominante de lână".

Prima rasă a lui Drathaars a apărut în Germania în secolul al XIX-lea. Câinii au avut rezultate bune în câmpuri, păstrând în același timp versatilitatea lor. Testele pe teren au arătat că rasa are perspective. Și deja în 1902 sa început o mare lucrare de creare a rasei, care a atras atenția europenilor.

Dar odată cu izbucnirea celui de-al doilea război mondial, activitățile au încetat. Crescătorii nu aveau timp sau bani pentru a-și continua proiectul. Statul stabilește în mod clar limitele: de a reproduce numai acele rase care sunt necesare pentru față.

După război, rasa a fost creată din nou. Lucrările de restaurare au continuat până în 1965. Ca rezultat, a fost identificată o rasă puternică.

Drathaar: o descriere a rasei

Aceasta este o rocă universală, care este conceput pentru vânătoare și securitatea casei. Să luăm în considerare caracteristicile sale:

 • Tipul stratului de câini draathaarHead. Are dimensiuni proporționale în raport cu întregul corp. Partea frontală este plană și lată, este rotunjită ușor din lateral și din spate. Trecerea la spatele nasului este pronunțată, la fel ca și arcurile și pomeții superciliari. Partea din spate a nasului este largă și are o cocoșă mică. Capătul botului este rotund. Dar din cauza mustaței, se pare că este pătrată. Buzele nu sunt foarte groase și au o coajă în culoarea pielii.
 • Dinți. În această rasă, incisivii superior atingeți incisivii inferiori. Acesta este un indicator obligatoriu pentru o rasă bună.
 • Nasul este larg cu nări deschise. Este vopsit în culoarea lânii.
 • Ochii sunt mici. Nu sunt adâncime. Culoarea ochilor, de regulă, este maro închis. Pleoapele ascund albul ochilor.
 • Corpul este de obicei dreptunghiular sau patrat. Dacă corpul este mai alungit, atunci este o fată.
 • Gatul este lung și curbat. Nu este prea multă lână. Linia centurii de umăr este puțin mai mare decât șoldurile. De aceea se pare că stativul câinelui este puțin înclinat. Clătire puternică, linia de înghițire strânsă.
 • Picioare puternice și musculare.
 • Coada este scurtă. De regulă, este oprită.
 • Lana are o lungime medie, aproximativ 2-4 cm, și are o structură rigidă. Haina câinelui trebuie să o protejeze de orice vreme, dar nu trebuie să denatureze contururile corpului. Părul de pe labe, abdomen și pieptul inferior este puțin mai scurt, dar la fel de dens. Pe botul este de asemenea o lână - scurtă și destul de rigidă. Culoare recunoscută: lână maro cu pete albastre, plasture alb pe piept sau fără ea. Poate chiar și vată neagră cu pete gri.

Cum să ai grijă de drathaaras

Conținutul de RockCâinele de câini este foarte activă. Dacă vă decideți să vă faceți un astfel de animal de companie, este mai bine să schimbați apartamentul într-o casă de țară spațioasă. Desigur, puteți păstra un astfel de câine în apartament. Dar există o condiție - dacă îi oferiți o cantitate maximă de încărcături fizice în fiecare zi și, de asemenea, o veți lua afară pentru vânătoare.

Drathaars sunt bine pe stradă. Pentru a rămâne, au suficient adăpost sau cabină. Dar, în înghețurile severe, este mai bine să începeți un câine într-o cameră caldă. Pentru a face acest lucru, puteți face canise și izolați-l. De asemenea, trebuie să aveți grijă de înălțimea "casei" pentru câine. Înălțimea cabinei ar trebui să fie puțin mai mare decât înălțimea câinelui când se află pe picioare.

Plimbarea ar trebui să fie lungă. Cu un astfel de câine este recomandat să meargă cel puțin 3 ore. Plimbari scurte - timp de 20-30 minute. Fiecare plimbare ar trebui să fie însoțită de activitate. Cu drathaaras trebuie să fii angajat constant.

În alimente, câinii nu sunt pretențioși. Acestea pot fi hrănite ca o mâncare specială și mâncare obișnuită. Totul va depinde de ce hrănește catelul. Acesti caini nu sufera de reactii alergice, dar fara eforturi fizice, cresc rapid greutatea.

Pentru a susține activitatea unui câine, este necesar să se includă o mulțime de proteine ​​în dieta sa. Dieta ei zilnica ar trebui sa contina carne, legume si cereale. De asemenea, este necesar să dai fructe, kefir, ouă pentru a pescui. Porțiunile vor depinde de locul în care câinele trăiește. Dacă trăiește pe stradă, atunci porțiunile ar trebui să fie mai mult.

Drthaaras puternic molt. Prin urmare, ei trebuie să fie piepteni cel puțin de două ori pe săptămână. Mustache și barbă trebuie spălate deoarece sunt contaminate.

Unghiile trebuie tăiate dacă nu cuscă într-un mod natural. Urechile sunt curățate pe măsură ce devin murdare. Danturile trebuie curatate o data pe saptamana.

Cum sa alegi un catelus de rasa Drathaar

Diferențele dintre drahhaarul raseiAm spus deja că această rasă a fost excavată pentru vânătoare. Și acum cererea pentru această rasă este foarte mare în rândul vânătorilor. Dar, deoarece vânătoarea este doar un hobby, cererea nu este atât de mare. Pentru vânător nu sunt importante estetice ale catelului, caracteristicile sale de vanatoare sunt importante pentru el.

In fiecare an se nasc cateva sute de catelusi din aceasta rasa. Ei au un pedigree curat și documente speciale. De aceea, dacă doriți să vă cumpărați un catel de această rasă, trebuie să contactați vânătorii experimentați. Ei vor putea oferi sfaturi și vor vorbi despre caracteristicile mamei și tatălui acestui catel.

Puppy Drathaar este un vânător. E deja în sângele lui. Pentru vânătoare este mai bine să cumpere un cablu, fetele în acest caz nu sunt atât de eficiente. Poate că le-ar fi dor de vânătoare din cauza sarcinii sau "sezonului de împerechere".

Cel mai bine este să cumpărați un catel în 3 luni. La această vârstă, puteți deja determina caracteristicile rasei. Puii din această rasă sunt foarte sociabili, nu se ascund sub stimuli externi. Există un astfel de catelus de la 15 mii de ruble.

Cum să antrenezi un cățeluș draathaar

Puppies de drathaara diferă intelectul dezvoltat. Dar, pentru ca acest câine să se supună stăpânului său, este necesar să lucrați foarte mult. Pentru incepatori, va fi dificil sa gasiti un limbaj comun cu un astfel de catelus.

Încep să antreneze catelul drthaara, este necesar să ne amintim trei principii:

 • Primul este răbdarea.
 • Al doilea este perseverența.
 • Al treilea este consistența.

Nutritia cainilor din rasa DraathaarNu utilizați coerciție sau cruzime. Catelul va fi doar frică de tine și nu mai face comenzile tale.

Timpul potrivit pentru începerea formării este de 6-7 luni. Imediat după ce dinții catelului se schimbă și trece suficient după vaccinare.

Este de remarcat că vânătoarea pentru pasăre și pentru fiară este diferită. Prin urmare, pentru a nu confunda catelusul drathaara, este mai bine să vă concentrați atenția asupra unei singure sarcini.

Mai întâi trebuie să-l înveți să caute prada, să se ridice în raft și să reacționeze calm la pasăre. În stadiul inițial este necesar să se oprească toate încercările de urmărire a păsării. În acest caz, este convenabil să folosiți o plumb lung. După asta cum va crește jocul, Catelul ar trebui să se întindă. Câinele ar trebui să se familiarizeze cu locul unde ședea pasărea, să-l înghită.

Este demn de remarcat faptul că primul câine de raft nu învață așa de repede. Prin urmare, aveți nevoie de răbdare. După ce prima etapă a fost trecută, trebuie să mergeți la șut. În mod normal, studiile cu normă întreagă durează un an. Totul va depinde de abilitatea draathaarului catelusului.

Deci, am vorbit despre Drathaar. A apărut în secolul al XIX-lea în Germania. După al doilea război mondial, această rasă a fost reconstruită. Este folosit de vânători. În principiu, a fost pentru acest lucru și a fost scos. Are calități perfecte pentru un vânător. În același timp, ea poate apăra casa.

Dar pentru a face o adevărată dronă de la un catelus, este necesar să-l antrenezi foarte mult.

Dacă doriți să obțineți un cățel nu pentru vânătoare, atunci pregătiți-vă să mergeți mult, să alergați, să sariți. Deoarece acest câine este foarte activ. Mai exact, are nevoie de o mulțime de activitate fizică. În caz contrar, doar înoată cu grăsime.

Rasa nu diferă în ceea ce privește frumusețea, dar se distinge prin rezistența și bunăvoința sa. Cumpărați cel mai bun catel. Există un astfel de catelus de la 15 mii de ruble.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Câinii care nu se varsă sunt un mit sau un adevăr?Câinii care nu se varsă sunt un mit sau un adevăr?
Pinscher german: descriere și standardePinscher german: descriere și standarde
Principalii asistenți ai păstorilor: care sunt câinii de păstoriPrincipalii asistenți ai păstorilor: care sunt câinii de păstori
Curtshaar german. Descrierea rasei de câiniCurtshaar german. Descrierea rasei de câini
Rating-ul celor mai scumpi caini din lumeRating-ul celor mai scumpi caini din lume
Câini japoneze de câine: descriere și fotografiiCâini japoneze de câine: descriere și fotografii
Câini de câini de vânătoare: nume, fotografieCâini de câini de vânătoare: nume, fotografie
Ce fel de câine a fost câinele din filmul "mască"Ce fel de câine a fost câinele din filmul "mască"
Sicilian greyhound delta chirneko: caracteristicile de îngrijire și de întreținereSicilian greyhound delta chirneko: caracteristicile de îngrijire și de întreținere
Câine de câine de câine: descrierea raseiCâine de câine de câine: descrierea rasei
» » Dog Draathaar - caracteristici și descrierea rasei
© 2021 amigdas.com