amigdas.com

Wartow, această piatră de pește care locuiește în apele oceanelor

Pește de piatră - cum aratăÎn apele oceanelor Pacificului și Indienilor, cu un curent cald pe recifele de corali, precum și în crăpături, trăiesc pești de piatră. Mascând sub pietrele de pe fundul mării, animalul este aproape invizibil, întregul său corp este acoperit de creșteri și creșteri, din cauza numelui peștelui, wart. Dacă o evaluați vizual, atunci aspectul său, puțin de spus, un pic înfricoșător.

Capul negii este mult mai mare decât trunchiul, ochii sunt mici, culoarea corpului poate varia de la roșu închis la maro-verzui, iar acest lucru depinde în mare măsură de habitatul acestei specii. Pestele de piatră, destul de mic, de aproximativ douăzeci de centimetri lungime, este un animal marin, totuși este foarte otrăvit, are spinări otrăvitoare pe aripioarele dorsale, toracice și anale.

Stilul de viață al peștilor din piatră

Ascunderea de pe coastele oceanelor în apele calde, negii au un mod inactiv de viață, și pot aștepta pentru pește zazevavshuyusya pentru o lungă perioadă de timp, cel mai bun adăpost sunt pietre de mare și nisip. destul de adesea un pește de piatră îngropând-i capul în nisip, ca să-l privești de sus, poți să iei o piatră care a devenit îngroșată cu alge și scoici.

Pietrele de pește reprezintă un pericol pentru oameniÎn ciuda faptului că duce un stil de viață sedentar, este un pește destul de puternic, se hrănește cu creveți și scoici mici. În timpul întregului sezon de mai multe ori își schimbă pielea. Se știe puțin despre reproducere a negi, pentru că vierul este bine camuflat. Pietrele de pește, după cum au remarcat oamenii de știință, pot fi de mult timp pe uscat timp de aproape o zi, pe care alți locuitori nu le pot face.

  1. Caracteristica principală a acestui individ este capul disproporționat al formei neregulate.
  2. Lungimea acestuia poate ajunge la 40, și uneori la 50 de centimetri.
  3. Când te uiți la această creatură urâtă, s-ar putea să pară că pielea ei este dură, de fapt moale la atingere, cu protuberanțe neplăcute situate de-a lungul ei.
  4. O altă caracteristică interesantă este peștele de piatră, acestea sunt ochii ei, care pot fi ascunși în cap.

Wartkin poate să-și vâneze victima ore întregi și să observe, aruncă-o ușor la ea. Aripile pectorale ale peștilor din piatră sunt echipate cu raze tari, cu care se mișcă destul de repede de-a lungul fundului mării, iar digurile în nisip se apropie de pericol.

Cei care au vizitat țărmurile Mării Roșii sau s-au odihnit în Bali probabil că au auzit despre acest pește periculos. Dintre toți locuitorii din adâncurile mării, acesta este unul dintre cele mai urate și mai periculoase pești pentru oameni, deci natura ordonată, conferindu-i un aspect neatractiv și dotând-o cu spini otrăviți, care conțin cea mai periculoasă otravă de origine naturală, tetrodotoxină. Marea Roșie găzduiește aceste pești periculoși și urâți, aici găsiți șapte tipuri de pietre de pește. Cele mai populare locuri de vânătoare pentru aceste animale marine sunt:

  1. Piatra de pește are vârfuri otrăvitoarePile de pietre pe fundul mării.
  2. Tufișuri de alge.
  3. Nisip și nisip.
  4. Viu și morți recifele de corali.
  5. Și, de asemenea, lava înghețată a fundului mării.

În ciuda dimensiunilor sale mici, negi au o gură foarte mare, în care suge pradă ca un aspirator. Aboriginalii din Australia îl numesc un pește vampir, un peșteur, pentru aripioarele sale ascuțite, pline de otrăvire mortală, în general, are numeroase nume și toți vorbesc despre pericolul său.

Ce pericol reprezintă piatra de piatră pentru om?

Deoarece warthawk preferă ape calde, poate fi găsit în apropierea țărmului și în apă puțin adâncă. Dacă o persoană a atins-o accidental mâna sau a pășit pe un pește, atunci aceasta este sută la sută de certitudine că el va fi omorât piepteni otrăvitori. Pentru a se proteja de înfrângerea acestui pește, înotătorii ar trebui să aibă pe picioare pantofi cu o talpă groasă și groasă, pantofi obișnuiți, nu se salvează de vârfurile de pietre.

Injectarea rapidă a acesteia, verucile provoacă foarte rapid aproape instantaneu, există dureri severe, durează o perioadă lungă de timp și dacă nu luați măsuri de urgență, poate apărea un rezultat fatal. după prick cu un vârf există șoc dureros, care poate duce la pierderea conștienței, oprirea cardiacă în unele cazuri, halucinații apar.

Dupa obtinerea otravului in organism si cu conditia ca acesta sa fie nesemnificativ, membrele vor incepe repede sa devina albastre, umflarea se va extinde pe toata partea afectata. Dacă acul a mers destul de adânc, și site-ul leziunii este mare, atunci asistența precoce furnizată poate duce la moartea unei persoane. Cea mai periculoasă este că, dacă ghimpii intră în vasul de sânge, atunci rezultatul fatal este inevitabil și se produce în decurs de una până la două ore.

Ajutorul necesar în cazul înțepării unui negru de spini

Dacă apare un astfel de accident, zona afectată trebuie să fie prevăzută cu căldură, deoarece temperatură ridicată împiedică răspândirea rapidă a otrăvurilor în organism. Este posibil să se neutralizeze acțiunea otrăvii prin scăderea membrelor în apa fierbinte maximă pe care o persoană o poate tolera.

În cazul în care ajutorul medical a ajuns în timp și viața persoanei a fost salvată, recuperarea pot veni mai târziu câteva luni, și nu este un fapt că el nu va rămâne handicapat pentru tot restul vieții sale. Tratamentul se efectuează cu preparate medicinale, la fel ca și în otrăvirea cu alte pești otrăviți.

Cu toate acestea, în ciuda faptului că piatra de pește este otrăvitoare, este încă pește, iar vasele din acesta sunt folosite foarte popular în Japonia și China. Din ea pregătească toate sushi cunoscute, și un fel de fel de mâncare exotic sashimi. Unii acvaristi o pastreaza in captivitate, deoarece wartberry este nemaipomenit pentru habitat si nutritie.

Mergeți să vă odihniți pe țărmurile mărilor, fiți întotdeauna vigilenți și atenți, deoarece fundul mării poate ascunde nu numai frumusețea, ci și pericolele.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Unde trăiesc sturionii și câți ani trăiescUnde trăiesc sturionii și câți ani trăiesc
Pește-cuțit cum să îngrijească în mod corespunzător pentru peștii de acvariuPește-cuțit cum să îngrijească în mod corespunzător pentru peștii de acvariu
Ce fel de pește este peștele alb: o descriere și trăsături de capturareCe fel de pește este peștele alb: o descriere și trăsături de capturare
Particularități ale vieții peștelui de pește de mareParticularități ale vieții peștelui de pește de mare
Descrierea codului Atlantic și nord: stilul de viață și habitatDescrierea codului Atlantic și nord: stilul de viață și habitat
Fish Makurus - habitat, valoare nutritivă, beneficii și răuFish Makurus - habitat, valoare nutritivă, beneficii și rău
Ce fel de pește este sockeye, în care trăiește, ce se hrănește și care este folosireaCe fel de pește este sockeye, în care trăiește, ce se hrănește și care este folosirea
Zboară de pește trigla sau cocoș de mareZboară de pește trigla sau cocoș de mare
Baracuda pește: stilul de viață și valoarea comercialăBaracuda pește: stilul de viață și valoarea comercială
Sea ruff: apariția, prinderea scorpionului de la Marea NeagrăSea ruff: apariția, prinderea scorpionului de la Marea Neagră
» » Wartow, această piatră de pește care locuiește în apele oceanelor
© 2021 amigdas.com