amigdas.com

Crearea unei graminee de grădinărit cu mâinile tale

Cum de a face un elicopter de unul singurÎngrijirea sitului grădinii include procesul de tăiere regulată a ramurilor și a excesului de iarbă. Pentru a nu fi nevoie de prea mult spațiu pe teren, ar trebui să folosiți un elicopter special. Acest echipament va ajuta la procesarea ierbii tăiate și a ramurilor în exces și obținerea de compost din acestea pentru fertilizarea întregii grădini.

Până în prezent, elicopterul de grădină este foarte simplu de achiziționat, mai ales dacă aveți fondurile necesare.

Dar cei care nu își pot permite să cumpere un astfel de dispozitiv pot crea un elicopter complet independent.

Principiul funcționării dispozitivului

Proiectarea în sine a ciocanului de iarbă iar ramurile suplimentare sunt destul de simple. Aceasta va include mai multe elemente de bază:

 1. Capac de protecție.
 2. Arbore special de lucru, care este echipat cu cuțite suplimentare.
 3. Motorul.
 4. Caseta de primire.
 5. Trusa cu curea suplimentara.
 6. Cadru metalic.

Cum sa te faci iarba si ramuriPentru a face destul de simplu și confortabil pentru a muta un astfel de dispozitiv în jurul site-ului, acesta ar trebui să fie plasat pe un ampatament specializat cu două ampatamente. Principiul funcționării dispozitivului este considerat simplu. Deci, arborele cu motor special iar o centură sau lanțuri suplimentare pornesc procesul de rotație. În acest moment în cutie vine livrarea de ramuri și iarbă suplimentară, care într-un timp scurt sunt zdrobite cu ajutorul cuțitelor ascuțite și mici. În general, aceasta seamănă cu munca unui măcinător simplu de carne.

Astfel de travorezki adesea folosite de rezidenții de vară. În plus față de toate acestea, în vânzare puteți găsi aparate industriale care pot face față cu ușurință ramurilor foarte groase. Desigur, astfel de dispozitive se caracterizează printr-un design deosebit de complex și performanță sporită.

Proiectare de concasoare de gradina pentru iarba

Structură pentru toporDacă aveți de gând să creați un iarba de iarba tine, atunci ar trebui să înțeleagă cu siguranță cele mai importante elemente în proiectare.

În astfel de dispozitive, care sunt capabile să proceseze ramuri, paie și, de asemenea, ierburi suplimentare, benzină sau motoare electrice sunt instalate în majoritatea cazurilor. Primul tip ajută la fragmentarea eficientă a elementelor destul de mari.

În plus, acest tip de tăietor de iarbă este foarte simplu și devine complet mobil, ceea ce este foarte important, mai ales dacă grădina este mare pe zonă. Dar, în practică, acest echipament nu este foarte puternic. Nu poate fi mutat de la un punct al terenului de grădină la altul, care este considerat cel mai mare dezavantaj al acestuia.

În timpul selecției unui motor special pentru lucrul unui tăietor de iarbă, merită acordată o atenție specială puterii:

 1. Dacă dispozitivul este proiectat să funcționeze la un maxim de 1,5 kW, acesta poate rupe pur și simplu ramurile cu o grosime totală de până la 2 cm. Din păcate, nu se poate confrunta cu sarcini mai serioase.
 2. Motorul cu o putere de 3-4 kW zdrobește ramurile cu un diametru total de 4 cm.
 3. Dispozitivele cu indicatori de 6 kW sau mai mult pot fi utilizate pentru o fermă mai mare, deoarece pentru ei chiar și o pensetă foarte mare și puternică nu va fi o problemă specială.

Distrugătorii care sunt creați de propriile mâini, în majoritatea cazurilor sunt utilizați pentru o gamă largă de lucrări, deci merită să creați putere în aparate la o valoare de 3-5 kW. Dacă vorbim despre motorul pe benzină, atunci în acest caz indicele de putere nu ar trebui să fie mai mic de 5 kW.

Varietate și alegerea cuțitelor

Cum se creează un elicopterElementul principal în orice proces de măcinare vor fi cuțitele. Ele vor influența pozitiv privind calitatea procesării diferitelor paie și ramuri. Unele cutite vor taia o lungime de 2 - 10 cm, in timp ce altele, cu designul lor special, pot crea un taietor mic.

În unele modele, puteți găsi un singur disc cu cuțitele fixate pe el, care se vor afla pe axul propriu-zis. Astfel de agregate vor putea să distrugă numai ramuri foarte subțiri de ramuri, dând în cele din urmă gunoaie reale.

În fabricile din fabrică, măcinarea poate avea loc cu ajutorul a doar trei tipuri de cuțite:

 1. Un dispozitiv de disc care ajută la măcinarea iarbă de calitate, precum și crengi mai subțiri.
 2. Structura procesului de măcinare de tip poate calitativ foc, cu o grosime totală de 8 cm, în plus, o materie primă ar trebui să rămână complet uscat, altfel mecanismul ar fi supus la coroziune și în timp se va bloca.
 3. Varietatea universală de frezare-turbină este considerată cea mai potrivită, deoarece este capabilă să proceseze calitativ chiar și cele mai mari și umede ramuri.

Dacă aveți de gând să creați un astfel de design, atunci ar trebui să acordați o preferință specială tipurilor de discuri de fierăstrău, sistem de găurit sau cu două arbori.

Soiuri de tocatoare

Merită să examinați în detaliu ce tipuri de mașini de tundere sunt:

 • Grindă de iarbă și ramuriBenzină. Aceste dispozitive cu motor pe benzină, care au o putere destul de mare, ajută la măcinarea iarbă și ramuri în orice zonă a grădinii, indiferent dacă există sau nu o rețea electrică.
 • Dispozitive electrice. Astfel de dispozitive pot funcționa numai din rețea. Acestea diferă în ceea ce privește confortul și ușurința utilizării, datorită greutății mici și compactului special. O opțiune bună pentru orice grădinar. Potrivit pentru măcinarea ierbii, precum și pentru ramurile mici. Un aparat de grădină are o capacitate de cel mult 1,5 kW. Dar un astfel de dispozitiv nu rezistă încărcărilor lungi și continue. Pentru a face o treabă mai lungă de măcinare a ramurilor și iarbelor inutile, este mai bine să cumpărați motoare cu o putere de până la 4 kW. Un astfel de aparat de grădină este foarte confortabil și ușor de utilizat în practică.

Modalități de a crea mașini de tocat

Dacă există o mare dorință, în prezența materialelor de bază și a competențelor, este posibil să creați o structură din materiale improvizate cu propriile mâini. Ca rezultat, veți primi un dispozitiv care să corespundă cel mai bine tuturor cerințelor și caracteristicilor site-ului dvs.

Bazat pe un exercițiu

Folosind un elicopterCea mai ușoară cale este de a crea un tocător de iarbă folosind un tip simplu de foraj. Potrivit pentru măcinarea ierbii de volum redus (în principal, se utilizează pentru măcinarea hranei pentru păsări și animale domestice).

Procesul de măcinare a ierbii extra și ramurile vor apărea ca o funcție a procesorului de alimente. Deci, în corpul cilindric, adică într-o găleată simplă, este cel mai ascuțit cuțit. În timpul procesului de rotație, are loc procesul principal de tăiere a ierbii și a ramurilor mici.

O atenție deosebită trebuie acordată în acest caz procesului de ascuțire. Dacă o faceți corect și calitativ, lama va diseca foarte repede ramurile și le va transforma într-un compost viitor. Merită folosită o singură latură de ascuțire. Dacă doriți să procesați numai iarba, atunci versiunea optimă a cuțitului va fi un romb.

Veți avea nevoie de:

 1. Cuțite.
 2. Bolți și nuci.
 3. Găuriți cu o putere totală de aproximativ 1 kW.
 4. Containere speciale pentru iarba (cupă).

Ansamblul va fi destul de simplu, o sarcină în același timp - ascuțirea cuțitelor. Ele trebuie să aibă forma unui diamant cu un singur tip de ascuțire, care va fi îndreptat în jos. Această formă vă va ajuta să protejați cuțitul de procesul de acumulare și de lichidare a excesului de iarbă pe suprafața sa. După terminarea asamblării, puneți iarba într-o găleată, apoi conectați aparatul la rețea și tăiați toată iarba și vegetația necesare.

Bazat pe un aspirator

Masini de taiere automataO altă metodă va include procesul de creare a unui tocător bazat pe un aspirator Typhoon. Un astfel de dispozitiv va fi considerat cel mai puternic și drăguț în aparență. Două găuri vor fi activate simultan: o sursă specială de materii prime va apărea prin partea superioară, iar compostul finit va ieși prin cel inferior.

Pentru a crea un astfel de dispozitiv ar trebui să ia din carcasa aspirator, fie o singură însemnare din tub, motorul cu o putere de 180 Watt, care poate controla orice mașină absolut inutilă de spălat, o lamă de ferăstrău, un profil dreptunghiular și manșon de specialitate. Procesul de construire:

 1. Motorul trebuie fixat complet pe partea inferioară a carcasei primite.
 2. Pe bucșă trebuie să creați două găuri în avans, ceea ce va ajuta la instalarea unui astfel de arbore.
 3. Deoarece pânza de ferăstrău trebuie făcut imediat cuțit 4, un plante tăiate face mai multe deschideri, și, astfel, pentru a ascuti marginile cu o ascuțitoare specială.
 4. Corpul și elicopterul sunt conectate cu ajutorul unor șuruburi speciale, în acest moment este necesar să se asigure că platformele sunt stabile, iar fețele laterale ale unui astfel de dispozitiv sunt complet acoperite cu tablă.

Pe baza cultivatorului

Materiale utile pentru montaj:

 1. Un cultivator care poate fi folosit ca unitate.
 2. Un cuțit din oțel care poate fi tăiat de pe țesătură și tăiat în mod ascuțit.
 3. Șuruburi autonivelante.
 4. Containerul din plastic în care va avea loc procesul de măcinare.
 5. Picioarele și partea superioară a mesei.

Dispozitiv de chopper de uz casnicPentru a asambla designul de tocator de grădină, este necesar să atașați unitatea la o masă simplă, făcând o gaură în partea superioară a mesei înainte. După utilizarea șuruburilor și a suporturilor suplimentare, strângeți capacul mașinii pe bara de lemn. Pentru clopot, o pâlnie suplimentară din materiale improvizate (de exemplu, un manșon dintr-un canal de scurgere) și să-l fixați astfel încât să nu interfereze în timpul instalării unui cultivator. Bara în sine poate fi fixată cu șuruburi la masă. În ultimă instanță, este util să instalați o siguranță specială cu picioarele pentru a preveni procesul de alunecare a blatului.

Bazat pe o mașină de spălat

Un astfel de dispozitiv ajută la măcinarea nu numai a ierbii, ci și a ramurilor.

Materiale pentru a crea:

 1. Sleeve.
 2. Șuruburi, piulițe, elemente de fixare.
 3. Motor, precum și un corp cilindric de la o veche mașină de spălat.
 4. Cuțite sau o lamă de fierăstrău învechită.
 5. Bulgari, șurubelnițe.
 6. Un recipient în care trebuie plasat materialul rezidual.
 7. Picioare suplimentare pentru mobilier.

Cum să folosiți un elicopterÎn recipientul mașinii de spălat (este posibil să se facă o schimbare în oală, găleată sau butoi) ar trebui să creeze o gaură și să-l acopere foaie simplă de tip metal subțire. O astfel de trecere va fi cel mai bine creată în partea de jos a containerului, dar dacă nu reușiți, trebuie făcută pe partea laterală și în mod necesar sub lamele cuțitelor. Prin modificarea metodei anterioare, este necesar să se creeze o bucșă, la care să se atașeze toate cuțitele și după fixarea acestora pe fundul recipientului.

Un tocător de grădină este un echipament important și util care poate fi util pentru orice fermă.

Pentru a vă asigura că un astfel de echipament vă poate servi mult timp, ar trebui să acordați mai multă atenție stării motoarelor și a cuțitelor și, în procesul de operare, să vă amintiți măsurile de siguranță.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Lucrator de taiere de deseuri de bucatarie pentru scoiciLucrator de taiere de deseuri de bucatarie pentru scoici
Mașină de recoltat cartofi pe motoblock: ce este și cum să o faceți singur?Mașină de recoltat cartofi pe motoblock: ce este și cum să o faceți singur?
Efectuați o mașină de tuns iarbă electrică cu propriile mâiniEfectuați o mașină de tuns iarbă electrică cu propriile mâini
Chopper de iarbă de casă dintr-o mașină de spălatChopper de iarbă de casă dintr-o mașină de spălat
Cum sa faci o masina de tuns iarba mecanica cu mainile taleCum sa faci o masina de tuns iarba mecanica cu mainile tale
Chopper de ramuri și lemn cu mâinile propriiChopper de ramuri și lemn cu mâinile proprii
Concasor pentru cereale prin mâinile propriiConcasor pentru cereale prin mâinile proprii
Crearea de taiere electrică a ramurilor cu mâinile propriiCrearea de taiere electrică a ramurilor cu mâinile proprii
Crearea unui concasor pentru crengi cu mâinile taleCrearea unui concasor pentru crengi cu mâinile tale
Caracteristici de taiere a deșeurilor alimentare pentru chiuveteCaracteristici de taiere a deșeurilor alimentare pentru chiuvete
» » Crearea unei graminee de grădinărit cu mâinile tale
© 2021 amigdas.com