amigdas.com

Îngrijire și întreținere în acvariul acvariului Schisandra

Nomafil drept - plante pentru acvariuFiecare proprietar al acvariului știe că nu numai peștii sunt importanți, ci și peisajul locului în care vor trăi. Plantele din acvariu nu sunt doar un element de decor, ci și o sursă de oxigen și nutrienți și servesc drept protecție pentru locuitori. În cazul în care acvariul trăiesc pești tropicali, atunci aici ar trebui să crească lemongrass. Nomafola Straight sau Aquarius Schisandra, familie

Acanthus, și-a luat numele datorită faptului că miroase ca o lămâie. Este numită și mlaștină indiană mare, deoarece această plantă în natură poate fi găsită în iazuri de apă dulce cu apă în picioare.

Aspectul lui Schisandra

Acvariu de lamaie - plante fotoAceastă alga subacvatică superficială cu frunze ovale mari, arătată la capăt, amplasată pereche pe un trunchi lung și drept. Lungimea medie a unei frunze este de 12 cm, lățimea de 3 cm. Puteți vedea venele pe frunze. Planta are o culoare verde deschis, de jos de frunze sunt argintii. Înflorește cu flori albastru-violet care apar la baza frunzelor atunci când noma-phol crește deasupra apei. În înălțime, Schizandra crește la o jumătate de metru. Dacă crește peste suprafața apei, atunci frunzele devin dură, dar rămân, de asemenea, foarte frumoase.

Există mai multe tipuri de nomafola, care diferă în aspect. Unii au denticule pe frunze, unele cresc tufișuri groase. Dar fiecare plantă are nevoie de îngrijire corespunzătoare.

Îngrijirea plantei

Schisandra cere să aibă grijă. Dacă creați condiții favorabile, atunci poate crește la dimensiuni mari. Cel mai potrivit loc pentru un nomofol într-un acvariu este peretele din spate. Este mai bine să crești un grup dacă spațiul permite. Câteva reguli de îngrijire pentru magnolia acvariului:

 • Pentru Schizandra este necesar un acvariu mare, cu un volum de cel puțin 150 de litri, deoarece este o plantă luxuriantă. Dacă volumul acvariului este mai mic, atunci planta nu este recomandată să se reproducă.
 • Temperatura apei Acvariul ar trebui să fie de cel puțin 22 de grade, deoarece este o plantă termofilă din Asia de Sud. Dacă apa este mai rece, atunci începe să crească mai încet, iar frunzele devin mici și la 20 de grade se pierde.
 • Nomafil sau acvariul de lămâi - reproducerePlantați ar trebui să fie la peretele îndepărtat al acvariului, astfel încât Schizandra să nu închidă recenzia.
 • Apa nu ar trebui să fie moale. Pentru a menține frunzele dense, frumoase și nu cad, gradul de duritate a apei trebuie menținut la opt.
 • Schimbarea săptămânală un sfert din volumul de apă.
 • Această specie de alge necesită hrănirea obligatorie a mineralelor. Este rău pentru substanțele chimice care pot fi în apă după hrănire, așa că nu o faceți des. Nomafola este sensibil la nitrați, deci merită monitorizarea concentrației lor în apă.
 • Teren pentru Schisandra trebuie să fie bogate în substanțe nutritive, în mod obligatoriu silcate, de cel puțin 5 cm, de preferință 7 cm, deoarece sistemul rădăcină este bine dezvoltat.
 • Planta necesită iluminat bun. Puterea lămpilor fluorescente este de 0,5 wați pe litru de apă. Iluminarea slabă poate provoca dezintegrarea frunzelor inferioare. Pe măsură ce se folosesc lămpi incandescente cu iluminare suplimentară, plasându-le din partea laterală a acvariului, crește uniform. Ziua ușoară trebuie să dureze cel puțin 12 ore.

Bolile Schizandra

 • Cum să propagați și să aranjați acvariul LemongrassFragile fragile, superficiale, tulpina nu crește - temperatura apei din acvariu este scăzută.
 • Frunzele mor, cad, tulpina are frunze numai în partea superioară - puțină lumină.
 • O tulpină mică este un pământ sărac.
 • Sistem rădăcină slab dezvoltat - un strat subțire de sol.

Pentru prevenirea bolilor, planta de acvariu Schizandra ar trebui să fie întinerită. Dacă nu se creează un mediu favorabil plantei, atunci nu se va dezvolta și nu va înflori.

Reproducerea de magnolia aqua

Metoda de reproducere - butași. Spărturile superioare lizate sunt plantate în sol puțin adânc. După ce scutul superior este îndepărtat, apar lăstari laterale, care, de asemenea, se desprind și se prind în pământ.

Acvariu Nomafil (lemongrass) - o alge marine popularaO altă variantă a cultivării Schizandra este o seră umedă. Planta este lăsată într-un recipient de mică adâncime cu apă până când apar rădăcinile. Apoi a fost transplantat în grădină cu nisip și argilă.

Merită menționat faptul că în aer liber dezvoltarea fabricii este mai rapidă. În apă, în condiții favorabile, Schizandra crește rapid și înălțimea sa poate crește până la 10 cm pe săptămână. Dacă este plasată într-o oală de lut, creșterea va încetini, deoarece rădăcinile nu vor avea suficient spațiu pentru dezvoltare.

Vecinătatea cu alți locuitori ai lumii acvariului

Acvariul Schizandra este o instalație excelentă pentru decorare, dacă este îngrijită corespunzător. Dar acest lucru este, de asemenea, un tratament preferat pentru somnul ancestral sau, așa cum sunt numiți și curățători, prin urmare nu se recomandă să se planteze nomafol într-un rezervor cu aceste pești, altfel se vor mânca rapid.

În ceea ce privește alte plante, în acest caz nu există dușmani. Singurul vecin care poate pune cremă deplină la Lemongrass este Pistia. Frunzele-rozete plutesc liber pe suprafața apei și nu pot permite ca nomafolul să crească deasupra apei.

O plantă frumoasă, luminos verde cu un miros de lamaie, nomafola este considerat unul dintre locuitorii populari ai acvariului. Se dezvoltă pe tot parcursul anului și, cu bună grijă, îi va mulțumi pe stăpânul său cu flori minunate. Orice acvariști începători trebuie pur și simplu să o primească în "lumea subacvatică".

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
De ce apa din acvariu este verde: motiveleDe ce apa din acvariu este verde: motivele
Cum sa scapi de barba neagra intr-un acvariu?Cum sa scapi de barba neagra intr-un acvariu?
Ludwigia este o plantă frumoasă pentru acvariuLudwigia este o plantă frumoasă pentru acvariu
Acvariu rechin catfang pangasiusAcvariu rechin catfang pangasius
Creșterea delfinilor peștilor din acvariuCreșterea delfinilor peștilor din acvariu
Curățarea acvariului la domiciliuCurățarea acvariului la domiciliu
Stiluri moderne de design: cum să decorezi un acvariuStiluri moderne de design: cum să decorezi un acvariu
Creveți de acvariu: conținut, nutriție, reproducere și îngrijireCreveți de acvariu: conținut, nutriție, reproducere și îngrijire
Locuitorul acvariului de apă dulce - pești miciLocuitorul acvariului de apă dulce - pești mici
Telescop - pești mari de acvariuTelescop - pești mari de acvariu
» » Îngrijire și întreținere în acvariul acvariului Schisandra
© 2021 amigdas.com