amigdas.com

Pește-pește sau pește de mare: descriere și descriere

Pește - pescarii de adâncimeDiavolul sau pescarul, așa cum se mai numește, este un prădător, un pește din fundul mării, care este clasificat ca un pește osoasă.

Peștele din mare are un pește predominant destul de mare, care trăiește în partea de jos și poate ajunge la o lungime de aproximativ două metri.

Pescar european - pește de pește de mare: descriere și structură

Fish angler - o creatie extraordinaraDiavolul de mare este un pește de pradă mare care trăiește pe fundul mării. Ea are o fizică destul de mare și poate ajunge la o lungime de aproximativ doi metri.

Deci, greutatea unui felinar de pește poate ajunge la aproximativ douăzeci de kilograme. În același timp, trunchiul și capul imens sunt destul de îngroșate în direcția orizontală. În acest fel, toate tipurile de pescari au o gura larga, care este de cateva ori mai mare decat capul lor.

În caracteristicile structurii este demn de remarcat câteva caracteristici caracteristice:

 1. Pescarul european este un prădătorPeștii de pe mare prezintă o maxilară inferioară care se mișcă ușor, care se extinde ușor în față.
 2. Predatorii sunt înarmați cu dinți destul de mari și ascuțiți, care se îndoa spre interior.
 3. Oasele fine și flexibile ale fălcilor dau șansa de a pescui pentru a înghiți prada, care le va depăși aproape în anumite momente.
 4. Ochii râului mare arată mic și sunt plantați aproape unul de celălalt. Ele sunt situate pe partea superioară a capului.
 5. A prins diavolul de mare (piercer)Aripile dorsale vor consta din mai multe părți, fixate împreună.
 6. Radiația dorsală a vârfului dorsal este deplasată la maxilarul superior și reprezintă a O tijă care are o formație piezoasă în care trăiesc diverse bacterii. Sunt momeala pentru producția potențială.

Habitat al pescarilor europeni

Pescarul european se ascundeaPescarul european este destul de comun în oceane și la diferite țărmuri. Un lanternă de pește se găsește în Oceanul Atlantic. Se poate trăi în largul coastelor Canadei și Statelor Unite ale Americii. Diferite soiuri de diavoli marini se gasesc in apropierea coastelor Japoniei si Coreei.

În același timp, puteți găsi diavoli marini în apele Mării Galbene și Marea Galbenă, precum și în Pacificul de Est și Marea Neagră.

Peștii de pește pot trăi, de asemenea, în adâncurile Oceanului Indian, care acoperă sfârșitul Africii. În funcție de habitat, peștii pot trăi la diferite adâncimi. Poate fi de optsprezece metri și până la doi kilometri.

Marine Feed

Pescarul european mănâncăSea Devil este un pește carnivor. Dieta ei este alcătuită din alte pești, care locuiesc în coloana de apă. În stomac se poate cădea în diverse pești mici, cum ar fi gerbilul sau codul. Și, de asemenea, poate mânca raze mici, rechini și anghilă. În plus, pot fi diferite crustacee, moluște.

Destul de des, prădătorii se apropie de suprafața apei, unde pot vâna de macrou sau hering. În acest caz, Au existat cazuri în care peștii au atacat păsările care se așezaseră pe valurile mării.

Diavolul de mare sa ascuns în algeFiecare pește al diavolului marin vâna de ambuscadă, având o camuflaj natural - poate fi trecut cu vederea în tufișuri și alge. Astfel, se află la fundul oceanului, îngropat în pământ și ascuns în alge. O victimă potențială captează momeala, care se află la rața mare la capătul tijei. Astfel, grinderul european își deschide gura și înghite prada. Exact în șase milisecunde, victima cade în gura unui prădător. Vânează peștele mării, fiind într-o ambuscadă pentru o lungă perioadă de timp. El poate să se ascundă și să-și țină respirația pentru câteva minute.

Tipuri de pescari europeni

Până în prezent, există mai multe soiuri de pescarii europeni. Să luăm în considerare fiecare dintre ele.

 1. Deep Sea American Diavol SeaDiavolul de mare american. El este un pește ruinat cu o lungime de corp de până la un metru. Greutatea corporală a unui pește poate ajunge până la douăzeci și doi de kilograme. În acest caz, are un cap rotunjit, care se îngustează până la coadă. În exterior, se poate asemăna cu un tadpole. Falla inferioară este împinsă înainte - cu gura închisă a prădătorului puteți vedea dinții inferiori. În acest caz, maxilarul superior și cel inferior sunt punctate cu dinți ascuți și subțiri. Ele pot fi înclinate adânc în gură și ajung la o lungime de doi centimetri. Practic, toate fălcile inferioare ale diavolilor de mare sunt mari și dispuse în trei rânduri. În același timp, maxilarul superior are dinți mari care cresc doar spre centru, iar zonele laterale sunt ușor mai mici decât dimensiunea de bază. Chiliurile acestui pește nu au capace și sunt situate imediat după aripioarele pectorale. Ochii peștilor sunt îndreptate în sus. În plus, prima rază de pește are o creștere piezoasă care strălucește datorită bacteriilor sedimentate. În acest caz, pielea din spate și părțile laterale ale pielii poate fi de diferite nuanțe, inclusiv o varietate de pete. Această specie de pește trăiește până la treizeci de ani. O puteți întâlni în adâncurile Oceanului Atlantic. Se poate trăi la o adâncime de șase sute șaptezeci de metri.
 2. Angajatorul european vâneazăPescar european - l cele mai frecvente, care ajunge la o lungime de până la doi metri. Greutatea unui pește poate depăși douăzeci de kilograme. Corpul spiritei este aplatizat din spate în burtă. Dimensiunile sale pot fi de până la 75% din lungimea totală a peștilor. O caracteristică distinctivă a acestui pește îl reprezintă o gură uriașă care arată ca o luna crescentă. Astfel, are mai mulți dinți ca niște cârlige și o maxilară, care, ca și prima variantă, avansează înainte. Găurile găurilor la pescarul european sunt situate în spatele aripilor pectorale largi, ceea ce le permite să se miște în jurul fundului și să se strecoare în ea în așteptarea victimei. Corpul unui pește este lipsit de scale și are o varietate de coloane osoase și suprafețe de piele de lungime și formă diferite. Picioarele posterioare sunt opuse analului. Toți pescari au șase grinzi. Culoarea acestui pește variază în funcție de locul habitatului acestuia. De regulă, pe spate și pe laturi există pete întunecate care sunt vopsite maroniu, roșu și verde. Diavolul european trăiește exclusiv în Oceanul Atlantic. Destul de des vă puteți întâlni un necinstit la o adâncime de 18 până la 550 de metri în Marea Neagră.
 3. Black-belle angler a ieșit în căutarea de alimentePescari din belșug sunt destul de aproape de rudele lor europene. Ele au dimensiuni mici și un cap relativ larg. Lungimea peștilor poate fi de la o jumătate de metru până la un metru. Structura dispozitivului cu fălci nu se va deosebi în niciun fel de indivizii unei alte specii. În acest caz, marea prezintă o parte abdominală caracteristică, iar spatele și părțile sale vor fi vopsite în roz, gri. În funcție de locul locuinței sale, corpul său poate avea niște pete întunecate și luminoase. Durata de viață a unui pește poate fi mai mare de douăzeci și unu de ani. Este larg răspândită în partea estică a Oceanului Atlantic. În Marea Britanie, Irlanda, locuiește la adâncimi de până la 650 de metri. În același timp, se află la o adâncime de până la un kilometru în apele Mării Mediterane și a Mării Negre.
 4. Mare captivat de mare-devil de mareOrientul Îndepărtat al Marelui Orient Este un pește tipic de ruinare care trăiește în Japonia, Okhotsk, Galben și Marea Chinei de Est. În unele cazuri, se poate găsi în Oceanul Pacific. Poate cădea la o adâncime de cincizeci de metri până la doi kilometri. Astfel, individul poate crește de la un metru și jumătate în lungime. Ca și alți reprezentanți, are o coadă lungă și dinți curbate pe maxilarul inferior. De asemenea, are un corp de culoare galbenă, care este acoperit cu diferite creșteri și tuberculi, care sunt colorate monocromatic de culoare brună. Petele vor fi de culoare deschisă cu un accident vascular cerebral întunecat. Spre deosebire de spate și de laturi, acestea sunt ușor mai ușoare. Spatele are capete luminoase caracteristice.
 5. Diavolul din Marea NeagrăDiavolul din Marea Neagră are un cap caracteristic aplatizat și o coadă scurtă. Coada de pește durează mai mult de o treime din lungimea întregului corp. În același timp, specimenele adulte ale peștelui de pe lanternă nu ating o lungime mai mare de un metru. Durata vieții lor este de aproximativ unsprezece ani. Anglerul trăiește la o adâncime de până la patru sute de metri în apele Atlanticului. Destul de des se găsește în vestul Oceanului Indian și în coasta Namibiei. În plus, pot trăi în apele din Mozambic, Africa de Sud. Corpul liniei maritime birmaneze este ușor aplatizat spre burtă și acoperit cu crengi de piele și piept. În partea de sus a razei peștelui cu lanternă se află o spate cu o aripă. În exterior seamănă cu un rest. Șanțurile de ghilot sunt situate în spatele aripioarelor pectorale ușor sub nivelul lor. Partea de jos a peștilor este complet albă și ușoară.

Fiecare specie de felinar are propriile particularități de structură, precum și gama sa.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Râul perch: unde locuiește, ce hrănește, cum arată acest peșteRâul perch: unde locuiește, ce hrănește, cum arată acest pește
Codul de pește, unde trăiesc acest pește valoros și cum arată?Codul de pește, unde trăiesc acest pește valoros și cum arată?
Unde trăiesc sturionii și câți ani trăiescUnde trăiesc sturionii și câți ani trăiesc
Râul și păstrăvul de mare. Unde se află și caracteristicile saleRâul și păstrăvul de mare. Unde se află și caracteristicile sale
Pâlnia de pește: cum arată, unde trăiește și la ce se hrăneștePâlnia de pește: cum arată, unde trăiește și la ce se hrănește
Cum arată un pește o picătură și informații interesante despre asta?Cum arată un pește o picătură și informații interesante despre asta?
Pește și macrou de pește, unde trăiesc și ce este diferit?Pește și macrou de pește, unde trăiesc și ce este diferit?
Ce fel de pește este peștele alb: o descriere și trăsături de capturareCe fel de pește este peștele alb: o descriere și trăsături de capturare
Peștele de pescuit - ce fel de indivizi valoroși existăPeștele de pescuit - ce fel de indivizi valoroși există
Peștii de pește: speciile fluviale și marine, caracteristicile acestoraPeștii de pește: speciile fluviale și marine, caracteristicile acestora
» » Pește-pește sau pește de mare: descriere și descriere
© 2021 amigdas.com