amigdas.com

Cine mananca broaste si ce mananca in habitatul lor natural

Broască habitatO broască este considerată un amfibian, deoarece poate trăi pe uscat și pe uscat. Cel mai adesea se găsește pe malurile râurilor și lacurilor, dar adesea o broască poate fi văzută lângă case și în grădini și se întâmplă de obicei în vremea ploioasă. În cele mai multe cazuri, puteți întâlni un reprezentant faunei verzi în mlaștini, există unii care preferă să trăiască în iarbă sau copaci, doar ocazional mergând în iazuri.

habitat

Broaștele se găsesc pe întreg teritoriul pământ Ball, cu excepția Australiei și a Antarcticii. În creștere, acest amfibian părăsește iazul său nativ și călătorește, dar odată cu debutul perioadei reci, acesta se întoarce înapoi în burta în groapa de jos, pentru a dormi până în primăvară. În timpul hibernării, toate procesele de viață în înghețarea corpului amfibian, inima bate mai încet, și numai odată cu apariția căldurii, își începe activitatea activă. În natură, există aproximativ 5000 de specii de diferite specii de broaște, în țara noastră iaz și specii erbacee din aceste amfibieni sunt mai frecvente. Locul practic al vieții sale poate fi orice iaz unde există hrană în jurul ei, o mulțime de umiditate.

Mulți oameni cred în mod eronat că o broască și o broască țestoasă sunt unul și același animal, dar nu este. Dacă le comparați, puteți găsi atât caracteristici comune, cât și diferențele. Pielea broaștei este umedă la atingere, netedă și alunecoasă, în timp ce în broască este uscată pe suprafața crestăturilor neplăcute. Ouale ale unei broaște într-un sezon pot fi amânate mai mult decât un broască, iar acești reprezentanți ai amfibienilor diferă și în culoarea lor.

Ce mănâncă broaștele?

Principalul rație O broască adultă constă din insecte:

 1. Fly-dietaMustele.
 2. Komarov.
 3. Bugs.
 4. Spărturi, melci.
 5. Crustacee mici.
 6. Peștele se prăjește

Ei își câștigă mijloacele de trai folosind o lungă limbă care iese din gură și le ia pe ale lor sacrificiu în zbor. Dacă locuiesc în grădină, ei aduc mari beneficii unei persoane, mănâncă muște. țânțarii, care se enervează în special în sezonul de vară. Există câteva feluri de broaște pradătoare care sunt consumate în timpul perioadei de foame și de șoareci mici, iar cei mai mari pot prinde o pasăre mică pe suprafața rezervorului și chiar pe rudele sale. Vânează aproape toți amfibienii care stau nemișcați în adăpost, limbă prindă prada lor.

Cine mananca broaste

Pentru multe animale, acest amfibiu este ușor extracție, există multe păsări între ele:

 1. Kite-inamic al broascaStorks
 2. stârci
 3. pescăruși
 4. zmee
 5. bufniță
 6. Cîrne și alte păsări

Pe lângă păsări, se hrănesc, de asemenea, cu alte animale, inclusiv vulpi, vidri, șerpi și o pisică internă poate mânca. De asemenea, în rezervoare nu sunt dispuși să mănânce peștii rătăciți, somnul, stiuca, bibanul. Dar gustul broaștei a fost apreciat nu numai de animale, în Franța și în unele țări estice, picioarele de broască sunt considerate o delicatesă reală. Carnea broaștei, după gustul ei, este în multe privințe aminte de carnea de pui, este delicată și plăcută pentru gust.

Unele specii din aceste amfibieni

 1. Lacul broasca-descriereBroasca lacului, aceasta este una dintre cele mai mari specii din această categorie de amfibieni, în starea adultă poate ajunge până la 17 centimetri în lungime. Este distribuit pe scară largă în întreaga lume, și rezistă la o temperatură destul de ridicată de până la aproximativ 40 de grade. Ce hrănesc cu broaștele acestei specii, sunt omnivore, toate creaturile mici care trăiesc în vecinătatea rezervorului merg în mâncare.

 2. Tiger Frog, reprezentantul acestei specii este distribuit în principal în India, iar lacul crește până la 17 centimetri în lungime. Ceea ce mănâncă acești amfibieni, aproape toți pot să mănânce șoareci mici, insecte și pot mânca șerpi.

 3. Flip Slingshot, acesta este un amfibian destul de mare, în starea adultă poate ajunge până la 25 de centimetri în lungime, locul principalului său habitat este considerat America de Sud. Practic, este un animal insectivoros, dar într-un mediu natural se poate hrăni cu alte specii de amfibieni. Corpul său este aproape rotund, iar numele său se datorează proeminențelor sub formă de coarne pe cap. Din cauza aspectului lor neobișnuit, mulți naturaliști îi ține acasă și că se simte bine în captivitate, este suficient să pună un piscină în terariul ei. Din moment ce ea, spre deosebire de rudele ei, îi place să înoate și are nevoie de alimente proaspete și vitamine care conțin calciu.

 4. Frog taur-descrierebroscoi, din cauza dimensiunii sale de 25 cm și greutatea în forma adultă la 600 de grame, este numele. Dar în fermele din Asia, unde sunt special crescute pentru carne, pot ajunge la un kilogram. Este o persoană rapidă și dexteroasă, conduce o viață nocturnă pe care o mănâncă taurii de broască: sunt omnivori, ca și tigrul, preferă să aștepte pradă în ambuscadă. În China, carnea acestor amfibieni este considerată delicioasă și este vândută ca carne de elită. Cu toate acestea, pentru ca aceasta să atingă o greutate bună, este nevoie de doi ani.

 5. Goliat broasca, aceasta este cea mai mare specie, care în statul adult poate ajunge la 32 de centimetri, dar se află pe punctul de a dispărea. Ea preferă să trăiască, doar apă curată, iar cea mai mică poluare îi determină să-și părăsească habitatul. Se hrănește, ca toți frații săi, dar are dimensiuni mari, este mai puțin agil și este ușor de prins. Aborigenii locali o folosesc pentru alimente și le vând la restaurante scumpe precum delicatese. Toate încercările de a reproduce această broască în captivitate nu au dus la rezultate pozitive.

Despre acești locuitori ai rezervoarelor, puteți scrie mult mai mult și, deși își petrec cea mai mare parte a timpului pe pământ, și-au început viața în apă. Fiecare amfibian plasează ouă în apă, ouăle sunt extrase din ouăle, care pentru prima dată respirau cu branhii, dar pe măsură ce cresc mai în vârstă, branhiile din ele devin îngroșate. Ele se hrănesc mai ales mormoloci hrană pentru plante, alge, mâzgă, infuzorii, și altele asemenea, cu toate acestea, supravietuiesc la maturitate un număr mic de mormoloci gândacii lor de scufundare se hrănesc cu gândaci, Snowbird și alți locuitori pădure.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Triton obișnuit: ce hrănește animalul, în cazul în care trăieșteTriton obișnuit: ce hrănește animalul, în cazul în care trăiește
Turturele de acasă, cum să păstreze o broască țestoasă la domiciliuTurturele de acasă, cum să păstreze o broască țestoasă la domiciliu
Ce și cât de des ar trebui să existe țestoase fluviale la domiciliuCe și cât de des ar trebui să existe țestoase fluviale la domiciliu
Cine este o pasăre grișă: o descriere a rasei, a habitatului acesteiaCine este o pasăre grișă: o descriere a rasei, a habitatului acesteia
Peștii de pește: speciile fluviale și marine, caracteristicile acestoraPeștii de pește: speciile fluviale și marine, caracteristicile acestora
Ceea ce distinge o broască de o broascăCeea ce distinge o broască de o broască
Elephant tortoise, caracteristicile sale și istoriaElephant tortoise, caracteristicile sale și istoria
Broască țestoasă din Asia Centrală: conținut și îngrijireBroască țestoasă din Asia Centrală: conținut și îngrijire
Specii otrăvitoare de broaște: cea mai otrăvitoare broască din lumeSpecii otrăvitoare de broaște: cea mai otrăvitoare broască din lume
Cele mai mici animale din lumeCele mai mici animale din lume
» » Cine mananca broaste si ce mananca in habitatul lor natural
© 2021 amigdas.com