amigdas.com

Rasă hachiko: o descriere a rasei unui câine din film

Rasă HachikoRasă de câine în filmul Khatiko - akita inu. Imaginea acestui câine a devenit un exemplu viu de dragoste și devoțiune. Trebuie remarcat faptul că Akita este un câine mare și îndrăzneț. El se deosebea întotdeauna de bunătatea față de ceilalți și de fidelitatea necontestată. Akita este un câine complet japonez. Inițial, acest câine trebuia să fie un gardian și unul de vânătoare. Dar acum Akita este folosită în principal ca un companion loial.

Descrierea și originea rasei de câine Hachiko

Vorbind despre aspectul său, are un cap mare și ochi triunghiulari, care, în contrast, arata mici. Creșterea unui bărbat adult poate varia de la 64 la 75 cm, dacă este numărată cu o creastă. Femelele pot fi ușor mai mici.

Akita poate avea trei tipuri de culori:

 1. Tigru strat de culoare pe corp în combinație cu o mască albă pe față.
 2. Albă de blană albă de zăpadă.
 3. Combinația dintre alb și roșu. Trebuie remarcat faptul că în acest caz culoarea albă trebuie să fie doar în interiorul pieptului și labe. Și, de asemenea, botul rămâne alb.

Akita Inu: descrierea raseiDacă câinele are o mască neagră pe față, atunci acesta este un subspecii americane. Japonezii Akitas pot avea doar trei soiuri de colorat.

Trebuie remarcat că Akitas cu rasă pură au o fizică puternică și proporțională și o musculatură puternică.

Cum de a distinge Akita de alte rase asemănătoare?

 1. Capul acestei rase are o formă triunghiulară. Ochii ușor înclinate, dar nu convexe. Urechile sunt întotdeauna deschise și în picioare. În plus, urechile sunt în formă de triunghi cu marginile ușor rotunjite.
 2. Fruntea este destul de largă. Există o cavitate între ochi.
 3. Vârful nasului este întotdeauna negru și mare.
 4. Coada are o înălțime mare și o formă înviorătoare.
 5. Blana este densă și are o lungime medie. Există un substrat gros.
 6. Picioare puternice și puternice. Cu toate acestea, această rasă are picioare moi, cum ar fi cea a pisicilor.

Cum a apărut această rasă?

Caracterul lui Akita InuDacă vorbim despre istoria apariției acestei rase, trebuie remarcat faptul că Akita este destul de veche rasa. Astfel, oamenii de știință, datorită diferitelor descoperiri arheologice, au putut stabili că această rasă a existat în Japonia încă din secolul al II-lea î.Hr. În plus, ar trebui să fim atenți la faptul că în cifrele care datează din antichitate există imagini ale unei rase similare. Cu toate acestea, nu a fost posibil să se stabilească momentul exact al apariției lui Akita.

Există mai multe teorii despre originea lui Akita. Potrivit uneia dintre acestea, Akita a fost descendentă dintr-un câine în formă de spitz, care provine din China și mastifi antice. Și, de asemenea, există o teorie care acești câini sunt descendenți ai huskyului și mastiffului siberian. În ciuda faptului că în exterior pot fi similare, nu au nimic în comun.

Dacă vorbim despre numele rasei, trebuie remarcat că japonezii nu l-au deranjat prea mult. "Akita" este numele uneia dintre provinciile din Japonia, iar "inu" este un câine.

Akita Inu ca o rasă separată de câini era cunoscută deja în secolul al XVII-lea și de atunci nu sa schimbat. Unicitatea acestor animale constă în faptul că ele sunt cu adevărat purebrate.

Caracteristicile caracterului

Descrierea caracterelor Akita InuMai întâi de toate. trebuie remarcat faptul că acesta este un câine încrezător. Ea este foarte alertă și inteligentă. Cu toate acestea, câinele se poate comporta foarte agresiv, mai ales la persoanele de același sex.

E un câine de familie. Prin ea însăși, ea este afectuoasă și jucăușă. În plus, această rasă este destul de zgomotoasă, aproape că nu latră niciodată.

Educația și socializarea corespunzătoare a rasei joacă un rol-cheie. Această rasă nu este potrivită pentru începători sau oameni timizi, deoarece necesită o disciplină fermă.

Cum să îngrijiți corespunzător rasa?

În fiecare zi cu un câine trebuie să faci un anumit set de exerciții. Trebuie remarcat faptul că Akita va avea 30 de minute de mers pe jos. Totuși, trebuie să fie activă. Deoarece câinele poate fi foarte agresiv față de alți câini, este mai bine să nu umblați cu el în parcuri.

Este demn de remarcat faptul că rasa câinelui din filmul Hachiko este prietenoasă oaspeților, dacă proprietarii sunt acasă.

O atenție deosebită trebuie acordată câinelui atunci când crește câini. Puii cresc foarte repede. Cu toate acestea, trebuie menționat faptul că în perioada de la 4 la 7 luni au tendința de a deforma oasele, astfel încât acestea ar trebui să fie monitorizate cu atenție. Pentru a vă împiedica creșterea rapidă, le puteți pune pe o dietă cu conținut scăzut de calorii. Pe sănătatea lor nu se va reflecta în nici un fel. În plus, înainte de 2 ani, Akita are articulații formate, prin urmare, salturi forțate la suprafețe dure ar trebui să fie evitate.

Particularitatea câinilor Hachiko este că, dacă nu le dau posibilitatea de a-și arunca toată energia, încep să fie leneși și să câștige treptat greutate.

Grijă de Akita InuDacă vorbim despre îngrijirea părului, trebuie menționat acest lucru Acit suficient pieptene de câteva ori pe săptămână. Dar, în perioada de moliție, va trebui să se facă mult mai des. Este de remarcat faptul că Akita Inu nu se poate scălda de multe ori, deoarece se poate îmbolnăvi. În decursul unui an, vor fi suficiente 2 sau 3 băi. După ce procedurile de apă ar trebui să usuce bine părul, puteți folosi un uscător de păr. În plus, pentru scăldat ar trebui să se utilizeze numai mijloace de înaltă calitate și specializate.

Dieta lui Akita ar trebui să fie echilibrată. Cu toate acestea, trebuie să vă asigurați că animalul nu obține greutatea în exces. Este permis un tip mixt de alimente. În plus, nu trebuie să uităm că, de regulă, câinele ar trebui hrănit cu suplimente cu vitamine minerale.

Caracteristicile rasei Akita

Ce fel de rasă Hachiko am descoperit deja, dar astfel de caracteristici au câini?

 • Este predispus la agresiune față de alți câini, mai ales de același sex.
 • Akita ar trebui să fie angajată într-un cîine de câini cu experiență, acești câini nu vor fi potriviți pentru începători.
 • Se poate vărsa puternic.
 • Poate alunga alte animale în casă.
 • Dificil de antrenat, deci este mai bine să angajezi un antrenor.

Ca rezultat, trebuie remarcat faptul că câinele care a fost descris în filmul Khatiko se numește Akita. Această rasă japoneză este perfectă pentru o familie mare, deoarece este prietenoasă și energică.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum se determină rasa câinilor și a cățeiCum se determină rasa câinilor și a căței
Activitatea americană: caracteristicile rasei și descrierea acesteiaActivitatea americană: caracteristicile rasei și descrierea acesteia
Începutul celor mai puternici câini din lumeÎnceputul celor mai puternici câini din lume
Varietate de rase de câini: nume, fotografii, sfaturiVarietate de rase de câini: nume, fotografii, sfaturi
Sahalin Husky: istorie a rasei, descriere, diferențe față de alte HuskySahalin Husky: istorie a rasei, descriere, diferențe față de alte Husky
Rasa Akita Inu este o descriere a comorii naționale a JaponieiRasa Akita Inu este o descriere a comorii naționale a Japoniei
Rating-ul celor mai scumpi caini din lumeRating-ul celor mai scumpi caini din lume
Câini japoneze de câine: descriere și fotografiiCâini japoneze de câine: descriere și fotografii
Câini de câini de vânătoare: nume, fotografieCâini de câini de vânătoare: nume, fotografie
Ce fel de câine a fost câinele din filmul "mască"Ce fel de câine a fost câinele din filmul "mască"
» » Rasă hachiko: o descriere a rasei unui câine din film
© 2021 amigdas.com