amigdas.com

Caracteristicile vieții cuibăritoare a păsărilor migratoare de cârnați albi

Descrierea unei viermi migratoare de păsăriLa marginea pădurilor și a câmpurilor. Între cer și pământ. Aici trăiește pe malul râului o ceară albă, o pasăre migratoare. Aici este casa ei. În oraș sau sat, în zona suburbană: peste tot puteți găsi o mică pasăre elegantă - o ceară albă.

Pe toată durata zilei, alergatul pătrunde, tremurând o coadă lungă. Ea examinează paturile din grădinile de bucătărie, iarba de-a lungul drumului. Nu este nici un bug, nici o singură omidă nu va pierde pasărea: o va apuca și o va duce la cuibul. Nu există odihnă pentru această pasăre migratoare.

descriere

Culoarea acestor păsări în mod necesar, culori albe și gri. Pe gât și cap sunt pete negre. A alerga foarte repede pe teren înainte și înapoi. Și în timp se oprește se agită în sus și în jos cu o coadă lungă, cum spun ei, "scuturați gâsca". Aceasta este trăsătura lor și explică numele. Cantecele de cântare pot fi auzite rar. Doar în timpul anxietății și chiar la începutul perioadei de cuibărire. Cântarea lor seamănă cu un sunet rapid și indistinct.

Sursă de alimentare

Se hrănesc cu aceste păsări exclusiv prin insecte. În mod obișnuit de alergător, între lamele de iarbă sunt prinși păianjeni, omizi, viermi. De asemenea, aceștia pot continua să vâneze neobosit insecte zburatoare în aer. Vânătoare lângă pășuni și bovine, păsările capturate insecte care sugerează sânge.

Baza de hrană este:

 • Alimente pentru cârnațiacoperi;
 • fluture;
 • stoneflies;
 • gândaci;
 • păianjeni;
 • țânțari;
 • libelule;
 • a zilei.

Aceasta este cea în care se hrănește viermele.

Primăvară de primire

trăi:

 • în Europa;
 • Asia;
 • Africa.

Pe terenuri destul de calde și confortabile, ele conduc o viață sedentară. Locuitorii de habitate reci migrează în Africa și înapoi.

Prin natura cârligului nu numai optimisti, ci si patriotii. Filopaty. Un asemenea om de știință frumos numit dragostea patriei în animale. Mai exact, dorința de a reveni la locul nașterii sale. Și fenomenul în care aceleași indivizi se înmulțesc regulat în aceeași zonă specifică - conservatorismul cuiburilor. Și, deși vagabonzii, ca majoritatea păsărilor insectivore, zboară spre sud spre iarnă, în primăvară încearcă să se întoarcă în patria lor mică.

Totuși, o mulțime de zăpadă se află în pădure, în câmp și în goluri. Dar căldura de primăvară fusese deja produsă de ceață de dimineață. Soarele îneacă gheața și zăpada într-o pastă lichidă. Se adună în baltă.

Iar acum, după roiuri, luturi, scorțișoare, primele vagabonduri sunt deja pline de viață. Rularea, argumentând, plină de putere și energie. Dar tam-tam și twitter-ul păreau doar neglijente. Foarte curând păsările vor fi nerăbdători să găsească un loc potrivit pentru cuiburi.

În cazul în care wagtail stabilește un cuib

Caracteristicile wagtailului de păsăriWhite Wagtail, poate, cel mai inventiv în alegerea cuiburilor. O dragoste deosebită pentru aceste păsări la diferite tehnici. combină de recoltat abandonate, tractor sau barje inactiv blocați în cală care ar putea fi construit un cuib, nu este întâmplătoare, și favorit codobatura alb cuibărit. O altă pasiune - construcția omului. Mai exact, tot felul de fisuri și nișe, unde puteți să faceți cuib și să trăiți.

În așezări, apropierea de drumuri și de tramvaie nu numai că nu confundă cu nerăbdare Wagtails, dar chiar pare să atragă. Toate locurile posibile de cuibări pentru păsări nu sunt enumerate. Cuibul poate fi găsit oriunde.

Termeni de cuibărire

Construcția cuibului în cârlig durează 1-2 săptămâni. Apoi, cîteva zile, cuibul poate sta în picioare. În cele din urmă, femela poate pune un ou pe zi. Primele ouă din gheare pot fi găsite la sfârșitul lunii aprilie. Începutul lunii iunie se regăsesc în ghearele complete. În acest moment, toate ouăle, în mod normal 5-6 bucăți, au fost amânate. Și pasărea este luată pentru o incubație densă.

Pe graficul incubația albă codobatura perfect conștient de cuc, care include ouăle în felul ei gnezdo.Takim, acesta este unul dintre kukushat principal profesor. Și nu este surprinzător - îngrijirea puiilor din vulturul de păsări poate fi considerată exemplară.

Cum să distingi o femeie de un bărbat

Acordați atenție culorii capului. La femeie, e plictisită. Pene individuale arată ca semne gri. Craniul-cap "de sex masculin" este mai negru, contrastează cu penajul spatelui. De asemenea, puteți vedea diferența de culoare a aripilor. Deși, mai degrabă, acestea sunt diferențe individuale, dar ele pot fi ghidate.

Din punct de vedere al comportamentului în cuib, femelele au un avantaj. Prin urmare, atunci când bărbatul ajunge, el încearcă să hrănească rapid puicuțele și să fugă.

Reparația cuibului este, de asemenea, în mare parte prerogativa femeii. Bărbatul poate duce numai resturile de mâncare sau de resturi.

Plecarea puilor

Bird of the WagtailDupă ieșirea din priză, cuiburi părinții hrănesc o altă săptămână. În acest caz, puiul este deseori împărțit în două părți. Una dintre ele este luată de bărbat, de a doua femeie. În timpul verii, o parte din căței are timp să crească puii de două ori.

În a doua jumătate a verii, tinerii se întâlnesc alternativ cu adulții adesea la marginea apei. În bălțile deschise, în apropierea căilor ferate sunt vizitatori obișnuiți. Există o bucătărie și o baie într-un singur loc. Și vagabonzi le place să alerge pe căi, pe drumuri murdare și pe drumuri asfaltate și să adune insecte căzute sau căzute. Unele păsări neexperimentate și neatentive adesea devin ele însele victime ale traficului auto plin de viață.

White Wagtail este în mișcare constantă, constante de lucru pe ei înșiși, în scopul de a îndeplini în mod maxim condițiile de mediu. Caracterul ei plin de viață, toleranța uimitoare pentru schimbare și capacitatea de adaptare îi permit să prospere în orice condiții. Fie că este vorba de o rezervație naturală sălbatică sau de o metropolă de beton zgomotos.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Vultur cu coada albă - o descriere a păsării în care trăiește vulturul cu coada albăVultur cu coada albă - o descriere a păsării în care trăiește vulturul cu coada albă
Polar owl: descrierea speciei, caracteristicile, în care trăiește pasăreaPolar owl: descrierea speciei, caracteristicile, în care trăiește pasărea
Ce arata o pasare de miel, alimente si speciiCe arata o pasare de miel, alimente si specii
Unde trăiește o colibă, care este dimensiunea, trăsăturile eiUnde trăiește o colibă, care este dimensiunea, trăsăturile ei
Liste de păsări rusești din enciclopedieListe de păsări rusești din enciclopedie
Câți ani trăiesc porumbeii în diferite condițiiCâți ani trăiesc porumbeii în diferite condiții
Păsări Amadina: zebră, orez, japoneză și altelePăsări Amadina: zebră, orez, japoneză și altele
Frumusețea naturii sălbatice: ceara de porumbelFrumusețea naturii sălbatice: ceara de porumbel
Păsări cu piept roșu și cioc galbenPăsări cu piept roșu și cioc galben
Habitat și aspectul păsărilorHabitat și aspectul păsărilor
» » Caracteristicile vieții cuibăritoare a păsărilor migratoare de cârnați albi
© 2021 amigdas.com