amigdas.com

Ce raci mananca in natura si acasa

Cancerul de râuÎn majoritatea țărilor, carnea de canola este o delicatesă și mulți dintre noi se bucură de feluri de mâncare din aceste artropode. Cu toate acestea, pentru unii oameni, aceste produse alimentare nu par foarte atractive. Acest lucru se datorează faptului că există o opinie falsă despre alimentația cancerului.

Există o astfel de viziune că artropodii se hrănesc cu putregaiul și carionul. Cu toate acestea, acest lucru nu este cazul. În acest articol vom analiza ce mănâncă toate aceste animale.

Cine sunt crawfish-ul?

Cancerul este reprezentative pentru crustaceele nevertebrate. În prezent, există mai multe soiuri de artropode:

 • europeană;
 • Orientul Îndepărtat;
 • cubanez;
 • Florida;
 • mexican;
 • pitic;
 • marmură și altele.

Datele artropodelor pot fi găsite într-un lac, într-un râu sau într-un iaz. În acest caz, un tip de cancer trăiește într-un singur rezervor.

În carnea de cancer conține un număr mare de nutrienți, cum ar fi calciu, iod, proteine, vitaminele E și B. Acesta este un produs dietetic unic în care un conținut scăzut de grăsimi. În plus, carnea de raci este un gust excelent.

Toate aceste proprietăți utile, împreună, fac posibilă cultivarea corespunzătoare a acestor animale pentru consumul lor în alimente.

Ce raci mananca in natura

Ce mănâncă racii?Astfel de artropode sunt omnivore. Principalul lucru este că în alimente nu ar trebui să existe aditivi artificiali. Ce mănâncă racii? În sălbăticie, preferă să mănânce pești mici, diferite alge, plante, fitoplancton sau nevertebrate mici.

În centrul alimentării cu artropode fluviale se află alimentele vegetale: toate tipurile de alge și plante. 90% din dieta racului este în acest aliment, toate restul animalelor mănâncă, dacă pot prinde.

Faza activă a nutriției se află în sezonul cald. În timpul iernii, artropodii încep o lovitură forțată a foamei.

Caracteristicile racilor din casă

Există mai multe metode prin care sunt cultivate artropode. Condiția principală este disponibilitatea apei curate.

Mai întâi de toate, înainte de a începe să crești artropode, este necesar să ai grijă de rezervorul în care vor trăi. În același timp, trebuie să existe acces permanent la sursa de apă.

Vara, temperatura apei din rezervor ar trebui să varieze de la 15 la 20 de grade. Că generația mai veche de artropode nu consumă tinerii, este necesară instalarea a 2-3 rezervoare în apropierea acesteia. Pentru aceasta puteți achiziționa un rezervor artificial, de exemplu, o piscină sau un iaz. Ar trebui să aibă o formă alungită, nu mai mare de 7 metri înălțime și făcută dintr-un material inofensiv. Acvariile mici pot fi folosite pentru a arunca larve din caviar: mai multe Femelele sunt transplantate într-un container special.

Racoarea iazuluiUn rezervor de reproducere a artropodelor se poate face independent. Pentru a face acest lucru, trebuie mai întâi să alegeți locul în care va fi localizat rezervorul artificial. O condiție importantă este prezența unui lac, a unui râu sau a unui iaz. Dacă în apropiere nu există rezervor natural, costul construcției va crește substanțial. Fundul trebuie să fie complet impermeabil. Dacă tocmai ați început să cresc raci, experții recomandă să cumpărați un rezervor special. Se remarcă prin fiabilitatea și durata lungă de viață.

Alimentarea cu raci acasă

În prezent, reproducerea acestor animale la domiciliu este foarte frecventă. În acest scop, ferme pe rezervoare. Răspunzând la întrebare, ce să hrăniți racii, să luăm în considerare recomandările specialiștilor:

 • orice carne;
 • pâine;
 • terci de ovăz;
 • legume;
 • iarbă.

Specialiștii recomandă hrănirii artropodelor în volume de cel mult 2-3% din greutatea lor. Este necesar ca animalele să poată mânca toată mâncarea. În caz contrar, el începe să putrezească, provocând moartea animalelor.

De foarte multe ori este posibil să se întâlnească artropode care trăiesc într-un acvariu obișnuit. Deci, ce să hrănim cu cancer acasă? Alimentele pot fi achiziționate la un magazin specializat pentru animale de companie. Dacă nu există posibilitatea de a cumpăra alimente, hrăniți cu cancer ar trebui să fie carne de pui sau alte tipuri de carne, alge marine, râme. În plus, crayfish place foarte mult urzici.

Normă în dieta hrănirilor artropode

Racul de mâncareMajoritatea furajelor sunt consumate de femele, mai degrabă decât de bărbați. Cu toate acestea, ele au o pauză mai lungă între hrănire.

De regulă, animalul este hrănit în timp ce alimentatorul său este purificat. După ce a devenit pură, puteți adăuga un nou produs. Experții recomandă umplerea jgheabului în seara. Acest lucru se datorează faptului că Racul este un animal nocturn.

Mâncarea poate fi pusă pe o grătare specială, coborâtă în acvariu. Un astfel de dispozitiv vă va permite să monitorizați cu atenție cantitatea de hrană pentru artropode.

După cum sa menționat deja mai sus, o atenție deosebită ar trebui acordată curățeniei acvariului. Asigurați-vă că monitorizați starea curentă a alimentatorului. Pentru a asigura puritatea apei, este mai bine să folosiți hrănire curată, de exemplu, râme și altele. În plus, observăm că resturile de alimente nu ar trebui să se afle în acvariu mai mult de două zile.

Beneficiile și efectele nocive ale artropodelor râurilor

Racii racsi au o masa de nutrienti si vitamine. În plus, aceste animale trăiesc numai în apă pură, astfel încât acestea pot fi consumate fără teamă.

Beneficiile cancerului de carneDin moment ce carnea de artropode conține o cantitate minimă de calorii, aceasta va fi o opțiune excelentă pentru cei care au o dietă. Dacă aveți probleme la nivelul sistemului renal, inimii sau stomacului, medicii recomandă consumul de raci. De asemenea, acest produs va ajuta la eliminarea bilei, la purificarea ficatului și la îndeplinirea măsurilor preventive în activitatea glandei tiroide.

Contraindicații

Este contraindicată consumarea de carne de artropode la persoanele care au intoleranță individuală. Aceasta poate fi o alergie la o varietate de fructe de mare, inclusiv raci.

Știind ce să hrăniți artropodii, aveți o mare oportunitate de a face varietate în nutriția animalului.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Ce va face mâncarea la domiciliu?Ce va face mâncarea la domiciliu?
Șopârle. Ce se mănâncă acasă și în mediul natural?Șopârle. Ce se mănâncă acasă și în mediul natural?
Ce mănâncă elefanții în captivitate și în sălbăticieCe mănâncă elefanții în captivitate și în sălbăticie
Cancerul de prostată 3 grade: prognoza speranței de viațăCancerul de prostată 3 grade: prognoza speranței de viață
Rugăciunea mantis: trăsăturile unui monstru de mareRugăciunea mantis: trăsăturile unui monstru de mare
Marea de mare: beneficii și rău, mâncareMarea de mare: beneficii și rău, mâncare
Hedgehog alimente acasă: ce să hrănești ariciulHedgehog alimente acasă: ce să hrănești ariciul
Melci de stradă și ahatina - ce mănâncă, hrană pentru un animal sănătosMelci de stradă și ahatina - ce mănâncă, hrană pentru un animal sănătos
Un crab grozav și uriaș de cocos sau un hoț de palmier!Un crab grozav și uriaș de cocos sau un hoț de palmier!
Care pește este mai bine de ales - coho sau ketu?Care pește este mai bine de ales - coho sau ketu?
» » Ce raci mananca in natura si acasa
© 2021 amigdas.com