amigdas.com

Lunar carte de vis. Visează realitatea?

Valorile somnului pot depinde de influența luniiPotrivit astrologilor, luna este legată de sentimentele noastre interioare, sufletul, psihicul și percepția lumii, manifestarea căreia este facilitată de emoțiile umane, iar viziunea asupra lumii asupra omului și a minții sale este guvernată de soare. Aceasta înseamnă că, în punctele critice ale Lunii, visurile noastre ne avertizează despre un conflict de sentimente și inteligență, intuiție și logică.

Merită să acorde o atenție deosebită la ceea ce visă în timpul lunii pline, lunii noi, ultimelor și primelor trimestre. Acestea sunt punctele critice, aspectul lor este legat de tensiunea în aspectul dintre Soare și Lună.

Distanta dintre planete in grade este numita aspect.

Dacă ați avea un vis interesant, fiți atenți la faza luniiLuna Noua se dezvaluie atunci cand Soarele si Luna se alatura, atunci cand in cerc zodiacal, la grade zero si luna plina - la 180 de grade. Cartierele creează o cvadratură (90 de grade). În acest moment, visele pot fi orice, cu toate acestea, în ciuda conținutului lor, ele poartă semnificația principală - conflict intern. Ele sunt numite profetice.

Cum să știu dacă visul se va împlini?

Pentru a ști acest lucru, mai întâi trebuie să înțelegeți ce visuri nu sunt capabile să devină adevărate.

Adesea vedem poze care nu ne sunt amintite, nu există obiecte și evenimente în ele care să ne impresioneze și să ne afecteze sentimentele. Aspectul lor poate depinde de zilele săptămânii. Deci, dacă visezi ceva după sfârșitul săptămânii, nu-ți face griji, aceasta nu este cu siguranță o profeție.

Nu acordați atenție faptului că este o zi. Aceasta nu este, de asemenea, o profeție, nu este nevoie să acordați o atenție deosebită acestui lucru, nu se văd informații importante.

Visele copiilor nu sunt profetice, adesea vorbesc despre dorințele copiilor în prezentDe asemenea, visurile pe care copiii le visează nu se realizează. Conform teoriei viselor lui Sigmund Freud, ei simbolizează dorințele lor, și foarte clar și credibil. De exemplu, un copil a cumpărat o bomboană, iar cealaltă nu este, așa că cel de-al doilea, cel mai probabil, va visa la dulciuri. Prin urmare, ascultarea viselor copiilor nu poate fi decât în ​​scopul de a învăța despre ceea ce visă. Visele lor vă spun despre asta.

Deci, pentru a înțelege dacă un vis este profetic este necesar:

  • să analizați ceea ce vedeți și să vă amintiți totul până la ultimul detaliu;
  • pentru a găsi imagini-cheie care sunt capabile să poarte omenești în ele însele;
  • determina în cartea de vis, în care cazuri visele devin realitate.

Persoanele din vechime au analizat și interpretat visele lor. Le-a scris, a studiat și datorită acestui fapt, multe dintre descoperirile pe care le-am obținut de la strămoși, care sunt folosite astăzi. Acestea includ zilele săptămânii prin care se adeverește.

De luni până marți.

Probabilitatea este mică. Aici visele și visele visătorului sunt mai reflexive. Un interpret de vis sfătuiește să acorde atenție percepției și comportamentului său și, probabil, dorințele vor deveni aspirații, contribuind la schimbările din viața reală.

De marți până miercuri.

Cele mai multe dintre aceste vise în aceste zile sunt fuzzy, nu memorabile, nu emoționale. Ei nu au un înțeles profund și nu afectează în vreun fel destinul uman. Parțial se pot împlini, dar nu în curând.

De miercuri până joi.

Semnificația somnului poate fi interpretată în funcție de zilele săptămânii în care acestea viseazăLa mijlocul săptămânii, ceea ce sa văzut este legat de situația financiară, de afaceri, de carieră și de activitățile sociale. Cel mai adesea, totul se întoarce, vorbeste despre avertisment si dă indicii. Interpretul de vis cere să nu amâne acțiunile și să le urmeze, acest lucru va face posibil să reușească.

De joi până vineri.

Aceste vise sunt profetice. Ei au evenimente luminoase și emoții puternice. Complotul de joi până vineri reflectă lumea interioară a omului. Un interpret de vis vă recomandă să vă priviți cu ochii unui străin, acest lucru vă va ajuta să înțelegeți mai bine oamenii. Este demn de dorit, iar schimbarea situației nu va fi dificilă.

De vineri până sâmbătă.

Aceste zile profeția visează, de multe ori se referă la oameni apropiați. Un interpret de vis sugerează că găsiți răspunsuri la întrebările care vă interesează. Ele ajută la găsirea unei ieșiri dintr-o situație dificilă și rezolvă o problemă. Este important să știm că profeția nu se va întâmpla dacă visătorul nu participă la situația din viața reală și o va lăsa să meargă singură.

De sâmbătă până duminică.

Uneori ceea ce visează în aceste zile devine realitate și în viitorul apropiat. Merită să analizați ceea ce vedeți și să descifrați toate detaliile.

De duminică până luni.

Acestea sunt vise ale subconștientului nostru, cel mai adesea din trecut sau din ceea ce sa întâmplat în viața reală cu câteva zile înainte de ceea ce a fost văzut. Ele nu sunt numite de obicei profetice, așa că nu le luați în serios.

Vise profetice

Ele sunt împărțite în trei teorii:

  • călătorii în spațiu și timp, accesul la lumi și universuri paralele;
  • conștientă;
  • subliminal.

Unii oameni pot să se rătăcească în timpul somnului și să vadă evenimentele viitoareToate aceste teorii poartă dovada că în timpul somnului suntem capabili să rămânem în realitate, dar ceva diferit. De exemplu, toată lumea cunoaște descoperirile celebre ale lui Mendeleev, Niels Bohr și alți oameni de știință. Oamenii care cred în duhuri și în suflete, rătăcind în timpul somnului, sunt capabili să vadă cum sufletul lor se rătăcește și se întâlnește cu sufletele morților, cu spiritele animalelor și visele asemănătoare plantelor, înseamnă capacitatea de a recunoaște secretele viitorului și voința zeilor.

Visele despre trecut, constând în imagini ale unei vieți trecute, pot personifica dorințele trecute. Adesea spun ei despre vise vechi, și, în același timp, avertizează că nu mai merită să sperăm și să ne gândim la ele, deoarece există o mare șansă să nu se realizeze.

Visele noastre, la fel ca în natură, sunt supuse anumitor ritmuri. Luna este o lumină de noapte, deci visele profetice depind de ziua lunară. Interpretarea lor depinde adesea de ziua în care un vis are un vis, așa că merită să țineți cont de natura zilei lunare, pentru a interpreta corect și pentru a profita de sugestii.

Cum să înțelegem că un vis profetic?

Astfel de vise pot reprezenta atât un complot complicat, cât și informații mai exacte.

Prima opțiune relativă, ei nu vor răspunde la întrebările de interes și reprezentări adevărate, ușor de înțeles, ci imaginile reflectat puternic. Amintiți-vă că visătorul lor nu va fi dificil, deoarece informațiile vor reacționa la cele mai puternice emoții. Puteți să descifrați ceea ce ați văzut analizând totul în detaliu și să învățați semnificația lor în cărțile de vis.

Visele profetice sunt, de obicei, luminoase și memorabileSituația este diferită de vise clare și clare. Înțelegerea lor este simplă. Imaginile clare, poate cu modificări minore, vor fi repetate în viața reală foarte curând.

Vizionari, morți, rude și cunoștințe care sunt departe pot visa la văzători. Aceste viziuni nu au un înțeles profund, dar avertizați asupra unui lucru important. Ele nu sunt considerate letale, este un semn, și numai de la cel care a văzut-o, dacă beneficiul va fi util sau nu, pentru că el este cel care are sarcina de a schimba orice situație.

De asemenea, puteți întâlni viziuni false. Ei pot visa din cauza suprasolicitării sau anxietății față de ceva. În acest caz, subconștientul lucrează și proiectează gânduri-informații care pot ajunge la resturi. Aici trebuie să ai încredere în intuiția ta.

Visele calendarului lunar

  • Somnul profetic cade în zilele lunii: 14, 15, 16, 24 și 28.
  • Visele "goale" sunt de obicei considerate în ziua a 2-a și a 9-a.
  • În alte zile lunare, nu trebuie să se bazeze pe vise, sunt numite "jumătate goale", cu excepția visurilor revelatoare.

Conform calendarului lunar, visurile profetice după luna plină (în a 16-a zi lunară) sunt considerate pe termen lung, înainte de lună plină, dimpotrivă, pe termen scurt. Cu toate acestea, ele se pot îndeplini în moduri diferite.

Puterea Lunii este specifică pentru a varia în anumite faze. Prin urmare, va fi util să știm cum se realizează visele în conformitate cu calendarul lunar.

Pe lună în creștere, ele sunt cele mai realiste și mai vii. Astfel de viziuni se pot face mai des decât pe lună ce se înrăutățește. Dacă luna plină este aproape, atunci, respectiv, și posibilitatea de a vedea somnul profetic crește.

Zile favorabile și nefavorabile ale calendarului lunar.

În unele zile lunare - visele sunt deosebit de favorabileO zi fericită și bună de lună este a 18-a. Visele avertizează de obicei vesti bune și ei, de regulă, s-au împlinit.

A 20-a zi este, de asemenea, bună, totuși, visele sunt considerate goale, fără prea multă importanță.

În zilele lunii 12, 13 și 17, viziunile sunt profetice. Cu toate acestea, visele nu sunt întotdeauna favorabile, dar nici nu provoacă probleme puternice.

Zilele favorabile sunt considerate a fi 27, 28 și 30. Visele se împlinesc în aceste zile și aduce beneficii.

Cum să fii dacă visele se împlinesc?

De exemplu, ați aflat că astăzi se va împlini că ați visat, dar nu doriți. Ce ar trebui să fac? În primul rând, nu trebuie să vă faceți griji. Poate că ai fost destul de norocos să ai un astfel de cadou. Doar nevoie învățați să controlați realitatea și să aplice aceste oportunități.

Somnul este un semn, și nu mai mult. Veți primi informații și le puteți folosi. Dacă vă gândiți la rău, trageți-vă în necazuri. Tuneți-vă bine și va fi așa. Dacă credeți că astăzi va fi un dezastru, atunci fiți atenți și încercați să schimbați situația, deoarece sunteți înștiințat în prealabil. Dacă aveți un semn bun, așteptați un eveniment plăcut în realitate.

Cum să folosiți visele care se realizează?

Oamenii au mult timp ghicit la dorinta cu ajutorul viselor care se implinesc, o asemenea divinatie este folosita si astazi. Dacă de câteva ori seara, înainte de a merge la culcare, să-ți spui dorința, este probabilitatea primiți un răspuns dacă se va împlini.

Încercați să găsiți răspunsuri la întrebările din visele dvs.Pentru a face acest lucru, este necesar să alegeți zilele în care visurile devin realitate și, de preferință, înainte de orice sărbătoare bisericească. Nu va fi inutil să citești o rugăciune pentru Nikolai Mântuitorul (lucrătorul Nikolai Miracle), căci nu este așa de numit așa. Dacă vacanța nu este așteptată în curând, atunci alegeți o zi lunară favorabilă pentru un răspuns, și puteți să visezi. După cum am aflat deja, ceea ce se întâmplă este adesea adevărat De joi până vineri, sau, dacă întrebarea este financiară, atunci ziua se va apropia de miercuri până joi.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Ce este visul profetic, semnificația luiCe este visul profetic, semnificația lui
Care este mentalitatea, definiția și punctele de vedere diferite?Care este mentalitatea, definiția și punctele de vedere diferite?
Ce este gândirea vizual-figurativă?Ce este gândirea vizual-figurativă?
Fugiți într-un vis de la cineva în situații diferiteFugiți într-un vis de la cineva în situații diferite
Interpretarea viselor depinde de numărul lunii și de zilele săptămânii?Interpretarea viselor depinde de numărul lunii și de zilele săptămânii?
De ce visează să-și trădeze soțul într-un visDe ce visează să-și trădeze soțul într-un vis
Scurt și ușor de înțeles despre psihanaliza lui FreudScurt și ușor de înțeles despre psihanaliza lui Freud
Ce viseaza vaca - ce spun cartile populare de vis?Ce viseaza vaca - ce spun cartile populare de vis?
Interpretarea visului: despre ce visează fosta soție?Interpretarea visului: despre ce visează fosta soție?
Cum arată mistrețul? Ce spun cărțile de vis?Cum arată mistrețul? Ce spun cărțile de vis?
» » Lunar carte de vis. Visează realitatea?
© 2021 amigdas.com