amigdas.com

Masti forte: instrucțiuni de utilizare și recenzii

Stâlpii Prearat forteInițial, Mastiet Forte a fost destinat tratamentului mastitei la bovine. Cu toate acestea, până în prezent, un medicament antibacterian este utilizat pe scară largă în medicina veterinară pentru tratamentul diferitelor tipuri de boli ale animalelor de companie.

Preparatul este o suspensie de ulei de culoare galbenă, produsă în seringi cu dozare, cu o singură utilizare de până la 8 grame. Medicamentul este produs în Olanda, principalul operator substanţe cum ar fi:

 • Tetraciclină.
 • Clorhidrat.
 • Sulfat de neomicină.
 • Bacitracină.
 • Prednisolon.

Componenții suplimentari sunt jeleul de petrol și stearatul de magneziu.

Mastiet Forte, este o combinație antibacterian înseamnă un spectru larg de acțiuni. Tetraciclina interferează cu sinteza proteinelor din celulele bacteriene. Bacitracina distruge membrana și prednisolonul are proprietăți antiinflamatorii. Toate aceste componente vă permit să faceți față rapid bolii, precum și să reduceți umflarea țesuturilor.

Mastiet Forte este un medicament non-periculos, dacă este utilizat corect, nu are efect iritant sau inflamator asupra pielii sau membranelor mucoase.

Respectând măsurile de siguranță, este necesar ca medicamentul să fie depozitat separat de hrană și hrană, la îndemâna copiilor. Temperatura de depozitare de la 2 la 8 grade Celsius. Nu mai mult de 24 de luni de la data achiziționării.

Mastiet Forte pentru câini

Medicină pentru câiniPentru câini, Mastiette Forte este utilizat în scopuri de tratament otită. Canalul urechii afectat este tratat o dată pe zi, în interior cu o formă acută a bolii. O singură seringă este utilizată pentru tratamentul unic. Conținutul va trebui împărțit în două câini de urechi, bolnavi și sănătoși. Un tampon de bumbac separat este folosit pentru fiecare ureche. Înainte de procedură, urechea câinelui trebuie curățată de murdărie, puroi și praf. Suspensia trebuie aplicată pe o suprafață uscată și curată a urechii. Tratamentul durează 5-7 zile. Dacă este cazul cu exacerbarea formei cronice de otită, urechea afectată trebuie tratată timp de până la 10 zile.

Este interzisă utilizarea medicamentului dacă câinele are o infecție virală, o tendință la reacții alergice sau o traumă a membranei timpanice.

Otita la câini

Problema cu animalele este că animalul de companie nu se poate plânge, deci este recomandabil să știi simptome, caracteristic pentru otita.

 1. Câinele îi zgâri în mod constant urechea usturătoare.
 2. El îi scutură adesea capul, îl înclină în partea afectată și își apasă urechile.
 3. Din auricul se secretă puroul, se observă umflarea țesuturilor.
 4. Un miros neplăcut.
 5. Câinele reacționează cu grijă la atingerea urechilor.
 6. Animalul nu doarme bine, este indiferent la alimente, temperatura creste.
 7. Urechea afectată va fi fierbinte.

Cauza bolii poate fi traumatisme, vânătăi sau hipotermie, o dietă mică sau prezența unor paraziți. Agenții cauzali ai otitei la câini sunt stafilococi și streptococi. Într-o cantitate moderată, aceste microorganisme sunt prezente în corpul animalelor fără a provoca boli. Cu toate acestea, atunci când sistemul imunitar eșuează, microflora crește rapid, ceea ce duce la apariția otitei sau a altor boli.

La primul semn al bolii, doctor, Pentru a diagnostica boala și a începe tratamentul.

Mastiet Forte pentru vaci

Împingeți umerulMedicamentul și-a găsit folosirea în tratamentul mastitei la vacile de lapte, precum și în tratamentul bovinelor. Are o eficiență ridicată în lupta împotriva oricărei bacterii care dezvoltă mastita. În timpul mastitei, ugerul vacei devine inflamat și se umflă. Prezența corticosteroizilor în medicament, ajută la scăderea edem și să reducă inflamația. Se excretă în principal din urină și din lapte. Pentru vacă, medicamentul este practic inofensiv și aparține grupului de substanțe cu risc scăzut din clasa 4 conform GOST 1.007-76. Pe parenchim, ugerul nu are efecte iritante.

Instrucțiunea de utilizare este în următoarele puncte:

 • Umedul trebuie să fie golit de lapte.
 • Este necesar să introduceți conținutul seringii în interiorul fiecărei părți afectate a ugerului.
 • După îndepărtarea seringii de pe mamelon, trebuie să fie presată și masată.
 • Repetați după 24 de ore, dacă este necesar.

Într-un timp scurt de utilizare, medicamentul se descurcă rapid cu mastita, restabilind funcția normală a bovinelor de muls. De droguri, ca și pentru câini, poate fi folosit pentru a trata otită de urechi la vaci, precum și infecții ale pielii.

În timpul tratamentului otitei, urechile vacilor trebuie să fie curate, fără leziuni. Poate fi o selecție de puroi. În astfel de situații, va fi necesar să eliminați puroiul înainte de a începe tratamentul. Este necesar să se trateze atât pacientul cât și urechea sănătoasă, cursul tratamentului fiind de 10 zile.

Boli de pieleMastiet Forte este capabil să facă față nu numai otitei sau mastită piept. De asemenea, sa găsit aplicarea sa în tratamentul bolilor de piele la vaci. Zonele afectate ale pielii sunt procesate de două ori pe zi, prin aplicarea aplicațiilor. În timpul debutului balanopoșitei, conținutul flaconului va trebui să fie turnat în sacul de prepucere și apoi masat.

Medicamentul se descurcă bine cutanat boli la vaci, dar nu se angajează în tratamentul independent al animalelor, trebuie să contactați medicul veterinar pentru diagnostic și tratament.

În timpul tratamentului mastitei umede, laptele din partea tratată nu este adecvat pentru utilizare în următoarele 6 paturi. Medicamentul este bine tolerat pentru prevenirea bolilor și nu apar efecte secundare.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Instrucțiuni pentru utilizarea albenului pentru tratamentul animalelorInstrucțiuni pentru utilizarea albenului pentru tratamentul animalelor
Biomicina: instrucțiuni privind utilizarea pulberii în medicina veterinarăBiomicina: instrucțiuni privind utilizarea pulberii în medicina veterinară
Tylosin-50-instruire, descriere și aplicare în medicina veterinarăTylosin-50-instruire, descriere și aplicare în medicina veterinară
Enroxil în medicina veterinară: manual de instrucțiuni pentru câini și pisiciEnroxil în medicina veterinară: manual de instrucțiuni pentru câini și pisici
Supliment nutrițional indol forte: proprietățile și instrucțiunile de utilizareSupliment nutrițional indol forte: proprietățile și instrucțiunile de utilizare
Amoxicilina pentru aplicare pe animale este inclusă în instrucțiuniAmoxicilina pentru aplicare pe animale este inclusă în instrucțiuni
Tetracycline unguent pentru ochi - instrucțiuni de utilizareTetracycline unguent pentru ochi - instrucțiuni de utilizare
Enroxil: instrucțiuni pentru utilizare în medicina veterinarăEnroxil: instrucțiuni pentru utilizare în medicina veterinară
Tylosin 50: instrucțiuni pentru preparare, utilizare în medicina veterinarăTylosin 50: instrucțiuni pentru preparare, utilizare în medicina veterinară
Sinulox pentru pisici și câini: instrucțiuni de utilizareSinulox pentru pisici și câini: instrucțiuni de utilizare
» » Masti forte: instrucțiuni de utilizare și recenzii
© 2021 amigdas.com