amigdas.com

Comparație între un retriever de aur și labrador, care este diferența

Care este diferența dintre un retriever și un retriever Labrador?La prima vedere nesatisfăcută, retrieverul de aur și labradorul nu au nici o diferență. Este ca și cum europenii caută diferența externă dintre un chinez și un japonez, dar experții în domeniul structurii craniului uman vă vor spune instantaneu diferența. Același lucru este valabil și pentru acești câini - cynologistul va indica imediat diferența dintre Labrador Retriever și Labrador Retriever. Principalul factor comun în aceste rase este atât derivat pentru asistență de vânătoare, construcție atletică și inteligență ridicată.

Principala diferență între câini este remarcabilă pentru laic este structura lor de culoare și lână, în timp ce creșterea la greabăn și masa sunt aproximativ aceleași.

Retriever de aur și labrador - diferențe de origine

După cum sugerează și numele, rasa Labrador este asociată cu coasta Labradorului din Canada. De fapt, strămoșii acestor câini au fost mult timp în serviciul de acolo indieni, în cazul în care angajate în muncă fizică grea, ajutând proprietarul său - vara târât plasele de pescuit, iar iarna - sănii încărcate. O altă sarcină a acestui câine a fost livrarea către proprietar a jocului rănit. Astfel, labradorul este în primul rând un câine de muncă cu caracterul unui tip vesel din sat.

Spre deosebire de Labrador, Retrieverul de aur are o origine complet aristocratică. Această rasă, petrecând jumătate din viața sa, a condus pe Lordul Scoției, Sir Tweedmouth. Scopul unei persoane nobile a fost să obțină o culoare de aur cu tot felul de nuanțe de culoare roșie. Câinele este bun la joc și ajută în timpul vânătorii, dar este absolut imposibil să-l imaginați că este înzestrat cu un vagon sau o sanie. Caracter versus cu un coleg mai restrâns, chiar și câteva în limba engleză prim.

Trăsături comune ale unui retriever de aur și retriever Labrador

 1. Descrierea raselor de cainiAmbele rase sunt retrase cu scopul de vanatoare - sa aduca si sa livreze proprietarul jocului cu pene.
 2. Ei au un corp fizic puternic, muschii lor sunt perfect dezvoltați.
 3. Nu este potrivit pentru servicii de pază și militar.
 4. Inotati bine si iubiti sa jucati in apa.
 5. Ei au un înalt intelect și o bună morală.
 6. Fără probleme întâmpinați alte animale domestice, chiar și pisici.
 7. Ei sunt prieteni minunați pentru copii, prieteni buni în jocuri, îngrijitori.
 8. Ei au o rezistență excelentă.
 9. Au un miros subtil.
 10. Perfecționează perfect la antrenament.
 11. Ei au un minunat minte.
 12. Ei bine, tolerează frământările copiilor.

Diferențele dintre un retriever auriu și un labrador în structura și culoarea lânii

Retriever și LabradorÎn primul rând, trebuie remarcat, că retrieverul de aur și labradorul, în ciuda diferențelor evidente, sunt incluse într-un singur grup de câini. Luați în considerare diferențele lor evidente în ceea ce privește acoperirea lânii.

În labradori, părul este foarte scurt, neted, firele de păr nu depășesc 50 de milimetri în lungime, sunt rigide, drepte. Când călcați acest câine, aveți impresia că întregul câine este acoperit cu ceară din exterior. Acest lucru se explică prin lipsa substratului

Culoarea poate fi foarte diferită - ciocolată, negru, bej-bej, există și persoane de aur.

Lana de retrieveri de aur dintr-o structură complet diferită. Un tip de copertă a acestei rase poate fi folosit imediat pentru a judeca originea nobilă și aristocrată a acestor câini. Ea este foarte blândă, urâtă, plimbând ca niște valuri.

Culoarea lânii Este descrisă printr-o singură culoare obligatorie - toate retriverele sunt roșii. Dar în interiorul culorii roșii este permisă o varietate absolută de nuanțe. Nu contează dacă animalul dvs. de companie este de culoare roșu-cupru sau alb-platină.

Diferența dintre cozile

Luați în considerare diferența dintre un labrador și un retriever într-o zonă atât de importantă ca coada.

Coada lui Labrador este mult mai groasă la bază decât la capăt. Când câinele este sănătos și vesel - coada îi arată. Un semn foarte simplu - Dacă coada este ținută de un pistol, atunci animalul dvs. de companie se descurcă bine. Haina este densă și scurtă.

Originea aristocrației britanice dă un retriver, așa cum se spune, cu o coadă. Raritatea caracterului nu-i permite să-și ridice coada în ceruri, sau Dumnezeu să interzică, să joace jucăuș. Maximul pe care această rasă îl poate permite este să ridice ușor coada la bază, ceea ce va arăta satisfacția sa deplină față de viață.

Prin apariția sa Coada este o continuă completă a corpului și este la fel de ondulată și delicată.

Diferența în caractere

Care este diferența dintre roci?După cum am explicat deja, aceste rase de câini au diferențe foarte semnificative în aspectul lor. Au, de asemenea, diferențe în personajele lor? Specialiștii de câini specialiști răspund cu certitudine - da!

Retriever, ca un adevărat aristocrat, are o devotament nelimitat față de caracterul său stăpân și împiedicat. Este puțin probabil să-l vezi când el îl urmărește fără griji pe fluture.

Cu siguranță va executa comenzile gazdei, dar mai întâi va evalua sarcina și va încerca în mod independent să găsească cea mai simplă cale de execuție. Ca un englez obișnuit, este ușor de antrenat în diferite discipline sportive.

Labrador, fiind primul tip din sat, nu va pierde timpul într-un sport gol - destinul său este de lucru. Rulați greutatea, purtați pradă, fiți un tovarăș credincios și călăuziți o persoană orb - cu aceste sarcini pe care el reușește să le înveselească.

Distracția caracteristică a unui tânăr catelus este păstrată până la vârsta înaintată - în timp liber câinele îi place să joace fericire, iar aici este - feriți-vă de fluture! Comunicarea cu copiii este una dintre lecțiile preferate de labrador - acești câini iubesc cu adevărat pe toți copiii.

Diferența dintre un retriever de aur și un labrador

 1. Cum să distingi un retriver de alte raseOrigine. Labrador sânge rural, și un retriever al nobilului.
 2. Lână. Scurt și drept pentru o rasă, lungă și moale în cealaltă.
 3. Coada. De multe ori în valoare de un pistol în muncitor din mediul rural, are o grosime diferită la bază și la final, aproape întotdeauna omise din aristocrat britanic este pur și simplu o extensie a corpului.
 4. Aplicație. Labrador este folosit pentru a deplasa încărcăturile, ca îndrumător și asistentă medicală, lotul de retriever - vânătoare și sport.
 5. Caracter. Puppy-vesel într-unul din pietre, reținut rigid de celălalt.

Medicină și acțiune

Dintre toate rasele de caini, cei doi au castigat faima salvatori, medici si actori. Ele sunt ghiduri excelente, indispensabile în domeniul canistrei. Este deosebit de bine tratamentul la copiii cu dezvoltare fizică și psihică. Și totuși ca vindecători labradori preferați. Principala carte trumpe a retriverilor se joacă ca actori de film, unde sunt specialiști de neegalat.

În concluzie, vreau să spun că ambele rase vor fi prietenul tău adevărat în toate eforturile tale, precum și un partener excelent pentru copiii dvs..

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Rasa câinelui Pomeranian Pomeranian și Chow Chow sunt similare cu UrsiiRasa câinelui Pomeranian Pomeranian și Chow Chow sunt similare cu Ursii
Cele mai bune rase de câini: specie și descriereCele mai bune rase de câini: specie și descriere
Cainii cei mai populari din rasele piticCainii cei mai populari din rasele pitic
Coate Retriever: o descriere a naturii apartamentuluiCoate Retriever: o descriere a naturii apartamentului
Câini de câini cu păr brun: nume, descrieri, fotografiiCâini de câini cu păr brun: nume, descrieri, fotografii
Câini japoneze de câine: descriere și fotografiiCâini japoneze de câine: descriere și fotografii
Câini de câini de vânătoare: nume, fotografieCâini de câini de vânătoare: nume, fotografie
Ce fel de câine a fost câinele din filmul "mască"Ce fel de câine a fost câinele din filmul "mască"
Amstaff și taurul pit. Care este diferența dintre un terrier Staffordshire și un taur pitAmstaff și taurul pit. Care este diferența dintre un terrier Staffordshire și un taur pit
Cum să hrăniți în mod adecvat un Labrador acasă?Cum să hrăniți în mod adecvat un Labrador acasă?
» » Comparație între un retriever de aur și labrador, care este diferența
© 2021 amigdas.com