amigdas.com

Profender pentru pisici: instrucțiuni de utilizare

Profesie pentru pisici de la viermiProfender este un preparat pentru pisicile de-vierme. De asemenea, cunoscut sub numele de emodepsid, praziquantel. Disponibil sub formă de picături pe greaban pentru a scăpa de viermi la pisici. Un ml din preparatul are Profender: praziquantel - 85,75 mg, emodepsid - 21,41 mg, butilhidroxianisol - 5,4 mg, acid lactic - 21,6 mg, izopropiliden glicerol - 945 mg.

Medicamentul este reprezentat în exterior de o soluție clară, are o culoare galbenă sau maro deschisă. Produși în următoarele cantități:

  • 0,35 ml,
  • 0,7ml,
  • 1,12 ml.

Mijloacele din pipetele din plastic cu capac. Într-o cutie sunt vândute 2 pipete într-un blister. Profender Se depozitează într-o cutie închisă, într-un loc protejat de soare. Nu depozitați produsul în apropierea hranei sau a hranei pentru animale. Medicamentul poate rezista la temperaturi de până la 30 de grade și nu se deteriorează. A nu se lăsa la îndemâna copiilor.

Nu utilizați produsul după data de expirare. Perioada de valabilitate a produsului, luând în considerare depozitarea corectă, este de 3 ani.

Proprietățile preparatului

Profender pentru pisici sub formă de picături este un medicament combinat care este folosit pentru a scoate animalul de companie din hemminți. Se compune din componente care pot oferi o gamă largă de acțiuni antihelmintice.

Medicamentul funcționează pe viermi rotunzi și bandiți: Toxacara distruge atat adulti cati si stadiul de larve, Toxascaris leonin, Dipylidium caninum, Taenia taeniaeformis.

Emodepsid - este un compus semisintetic al unui grup de depsipeptide. Are proprietăți puternice de nematodicidă. Are un efect asupra celulelor nervoase ale parazitului, provocând paralizie.

praziquantelul este activă împotriva chisturilor gastrointestinale, în orice stadiu al dezvoltării lor. Influențează inervația musculară a paraziților, provoacă paralizie. Blocarea absorbției de glucoză în chisturi va muri.

Medicamentul este bine absorbit în organism și depozitat pentru o lungă perioadă de timp, având un efect terapeutic lung. Concentrația mare de Praziquantel în sânge se observă în decurs de 2-4 zile de la momentul aplicării. Agentul este excretat din organism după 30 de zile. Cu privire la efectul asupra corpului Profender este un preparat de pericol moderat al clasei a III-a. Utilizarea dozei recomandate nu provoacă iritații. Produsul este bine tolerat de pisici.

Instrucțiuni de utilizare

Folosind picături ProfenderProfender este repartizat pisicilor pentru prevenirea și tratarea viermilor.

Picaturi pentru uz extern. Înainte de aplicare, se scoate un capac de protecție din pipetă și membrana protectoare a ambalajului este străpunsă vertical. Este necesar să mutați lîna pe greabăn, să o aplicați în locuri unde pisica nu va ajunge și nu va linge drogul. Cel mai bun loc de aplicare este zona de piele dintre scapule. La tratarea pisicilor mari, medicamentul este aplicat pe gât în ​​mai multe locuri.

Doza minimă de Profender este de 0,14 ml pentru 1 kg de pisică.

Măsuri preventive cu utilizarea preparatului Profender poate începe cu o vârstă de 8 săptămâni în dozare:

  • 0,5-2,5 kg - Profender pentru pisoi. Dozare de 0,35 ml.
  • 2.6-5 kg ​​- Profesie pentru pisici de mărime medie. Doză de 0,7 ml.
  • 5.1-8 kg - Profender pentru pisici mari. Doză de 1,2 ml.
  • 8 kg și mai mult - folosesc o combinație de ambalaje diferite.

Pentru pisicile care cântăresc mai mult de 8 kg, profetul este prescris cu un calcul de 0,14 ml pe kilogram de greutate. Pentru tratamentul viermilor, se efectuează o singură aplicare a medicamentului, dar pentru profilaxie se poate aplica trimestrial.

Medicamentul este absorbit timp de 2 ore. După această perioadă, pisica poate fi spălată, dacă este necesar.

Normele de utilizare a picăturilor ProfenderÎn caz de supradozaj, pisicile au crescut somnolență, uneori vărsături, tremor. Dacă observați efecte secundare grave, aplicați produsul trebuie spălat cu apă.

În cazul în care medicamentul este aplicat în conformitate cu instrucțiunile, nu se observă efecte secundare. Dar, în cazuri rare, există reacții individuale: roșeață, mâncărime. Ei trec de la sine fără a necesita intervenții de medicație. În cazul unei reacții alergice, preparatul trebuie clătit bine cu apă curentă. Cu reacții puternice, trebuie să injectați antihistaminice. Utilizarea Profender împreună cu alte mijloace de la viermi este strict interzisă.

măsuri de precauție

În timpul lucrului cu medicamentul, ocupantul trebuie să respecte regulile de igienă personală și siguranță. Nu fumați în timp ce aplicați medicamentul sau luați alimente sau beți apă. După aplicare, spălați bine mâinile cu apă și săpun. Nu atingeți pisica și călcați-l timp de 24 de ore.

Când medicamentul intră în contact cu ochii, trebuie să fie spălat cu o cantitate mare de apă. Persoanele cu hipersensibilitate la oricare dintre componentele, o parte din Profender ar trebui să evite contactul cu animalul sau să nu participe la aplicarea medicamentului. În cazul în care consumul de droguri în organism, o persoană ar trebui să contacteze o instituție medicală. Este recomandabil să aduceți medicamentul pentru claritate, precum și instrucțiuni.

Ambalajul utilizat nu poate fi utilizat pentru niciun alt scop sau depozitat. Trebuie să fie reciclat.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
De ce pisicile iubesc valerienii și cum funcționează pisicile?De ce pisicile iubesc valerienii și cum funcționează pisicile?
Pratel pentru câini: manual de instrucțiuniPratel pentru câini: manual de instrucțiuni
Instrucțiuni pentru utilizarea vaccinurilor pentru pisici și câiniInstrucțiuni pentru utilizarea vaccinurilor pentru pisici și câini
Glitziram: instrucțiuni de utilizareGlitziram: instrucțiuni de utilizare
Asinox Plus pentru câini: instrucțiuni de utilizareAsinox Plus pentru câini: instrucțiuni de utilizare
Picături de la viermi și purici la greabăn pentru pisiciPicături de la viermi și purici la greabăn pentru pisici
Maxidin pentru pisici manual de utilizareMaxidin pentru pisici manual de utilizare
Milbemax pentru pisici și câini de la viermi. Instrucțiuni de utilizareMilbemax pentru pisici și câini de la viermi. Instrucțiuni de utilizare
Medicamentul "bytril" în medicina veterinară: instrucțiuni de utilizareMedicamentul "bytril" în medicina veterinară: instrucțiuni de utilizare
Picturi pentru pisici din purici: principalele tipuri și descrieriPicturi pentru pisici din purici: principalele tipuri și descrieri
» » Profender pentru pisici: instrucțiuni de utilizare
© 2021 amigdas.com