amigdas.com

Reed pisica sau pisica trestie? Nu, râsul de mlaștină!

Un CAT CAT sau o Mlaștină de Raven, o familie de pisici predatePisica reed, râsul de mlaștină, pisica de trestie de zahăr, casa - numele de haos Felis, un mamifer dăunător al familiei de pisici

. Animalul este rar și este listat în Cartea Roșie. Restul reprezentanților locuiesc în China, India, Africa, Asia Centrală și Caucaz. Există nouă subspecii acestei pisici în sălbăticie.

Reed pisică în istoria omenirii

Rădăcina de pisică sau râsul de mlaștină - mamifer predatorPrimele animale au hotărât să îmblânzească vechii egipteni, numindu-i "Pisica Nilului". Acești vânători de prădători obișnuiau să vâneze pentru rațe acum 3 000 de ani. Imaginea pisicii care duce jocul proprietarului poate fi văzută pe suluri egiptene. Se crede că animalele trăiau în casele egiptenilor.

Chestul anterior Felis se găsește în 25 de țări ale lumii. Totuși, datorită reputației unui prădător sălbatic imprevizibil, o persoană a preferat să nu-l contacteze. Pentru locuitorii din mediul rural, cartierul unei pisici de mlaștină a fost o adevărată problemă: nu a disprețuit să fure animalele domestice, mai ales în sezonul rece, când cantitatea de alimente a scăzut și a trebuit să fie apropiată de locuința umană.

Pentru iubitorii de exotici, rasa Chausie este un amestec de pisici domestice și trestie. Rasa este relativ nouă, înregistrată în 1995. Animalul are aspectul unui râs mlașt, dar caracterul unui animal de companie: este mai afectuos și nu este atât de agresiv. Reprezentanții rasei iubesc să comunice cu proprietarul, dar sunt reticenți în a merge în mâinile lor. Sunt vânători minunați și rămân activi chiar și la bătrânețe.

Aspectul unei pisici de stuf

Trapul de mlaștină are un exterior caracteristic, datorită cărora este greu să o confundăm cu o pisică internă:

 • Un CAT sau o mlaștină Șobolanii sunt mamifere din familia pisicilorUn cap masiv cu o botă extinsă;
 • Urechi mari cu ciucuri la adulți;
 • galben sau verde;
 • Un corp puternic, cu piept larg și labute lungi;
 • o coadă disproporționat de subțire - doar o treime din lungimea corpului;
 • scurtă, netedă și foarte groasă.

O pisică adulte de trestie poate avea un corp de până la 100 cm în lungime și ajunge la o greutate de până la 12 kg. uzual masculii sunt mai mari decât femelele. În funcție de habitat, culoarea animalului este diferită: de la gri cu galben până la roșu-maroniu. Culoarea pisicilor poate părea monotonă, dar la o examinare mai atentă, benzile de-a lungul spatelui devin vizibile. Datorită urechilor caracteristice, pisica de trestie arata ca un trot mic, dar are o coada completa.

Caracter și obiceiuri

Un mamifer predator din familia pisicilorChiar și trestia țipată pisica rămâne un prădător, preferând un stil de viață nocturn. Acest animal este extrem de curios și se poate comporta ca un pui, chiar și la vârsta adultă. Spre deosebire de mulți membri ai familiei de pisici, animalul îi place să înoate, astfel încât într-un habitat natural rar rămâne foame. Deoarece dieta principală constă în păsări, animalul a trebuit să învețe să sară în sus vertical.

Hidden Reed Cat de la sine un singur, și perechea pe care o caută numai în sezonul de reproducere. Barbatul adult are teritoriul său de până la 500 de metri în diametru. O pisică domestice domestice care trăiesc în casă reprezintă o amenințare gravă la adresa tuturor animalelor domestice, inclusiv câinilor.

Viața unei pisici de trestie

Natura unei pisici de trestie arată, de asemenea, o gravitateHabitatul natural - îngroșat pe malurile apei. Acest prădător este sigur de teritoriile deschise. Casa nu-i place temperaturile scăzute, deci este prea mare în munți nu se stabilește, precum și în apropierea casei de o persoană. Poate să locuiască într-un bursuc abandonat sau în foxhole, dar nu le-a săpat singure. Într-un loc, pisica de trestie nu rămâne lungă, schimbând în mod regulat dislocarea.

În după-amiaza, prădătorul vânează numai iarna, preferând crepuscul nocturn. Ca orice reprezentant al unei pisici, este posibil să stai în ambuscadă pentru o lungă perioadă de timp, așteptând victima. Bazele dietei - păsări, rozătoare, mai puțin de obicei iepuri și pui de animale mari.

reproducere

Reed pisica sau pisica trestie? Nu, râsul de mlaștină!Pe teritoriul său, un bărbat adult poate permite mai multor femei să locuiască, dar el se separă. Căutarea activă a perechilor începe la sfârșitul iernii, în timpul sezonului de reproducere. Există adesea lupte acerbe pentru o femeie între rivali, inclusiv decese.

Sarcina dureaza 66 de zile, dupa care lumina apare de la 2 la 5 pisoi, nascuti orbi. Într-o așternută mare, numărul de bărbați este întotdeauna mai mare decât femelele. În acest moment femeia stabilește locuința, încălzindu-l cu iarbă și lână. Pisicile trăiesc cu mama lor până la debutul pubertății, care are loc la vârsta de șase luni. Primele trei luni de mâncare de lapte, apoi obișnuit cu alimentele adulte.

Complet adaptat la o viață independentă, o pisică de trestie devine la vârsta de un an și jumătate. În sălbăticie, speranța medie de viață este de până la 14 ani. Inamicii naturali - un lup, un leopard și un om.

Conținutul de pisici captive în captivitate

Dacă decideți să obțineți un astfel de animal de companie exotic, considerați că animalul are un temperament sălbatic neobișnuit, ceea ce nu este ușor de rezolvat. Menținerea lui la domiciliu este o plăcere dubioasă. De regulă, animalul recunoaște un singur maestru, cerând o atenție sporită. Cu o lipsă de mângâiere și de îngrijire, pisica se poate infracŃi și chiar poate părăsi casa. În sezonul de reproducere, animalul este extrem de agresiv și periculos pentru oameni.

În timp ce plantați această pisică exotică, fiți pregătit să vă alocați mult timp educației ei. Luați în considerare faptul că un adult nu poate fi niciodată îmblânzit, deci echipați o incintă specială înălțimea nu mai mică de 5 metri și o suprafață de cel puțin 3 metri. Dacă aceste condiții nu sunt respectate, mobilitatea animalului va fi limitată, care este plină de boli.

Prindeți o pisică sălbatică este, de asemenea, dificilă, este mai bine să o căutați într-o grădină specială. Un animal de până la trei luni este relativ ușor de îmblânzit, dar necesită mai multă atenție. Pisica domestice este extrem de mobilă, are nevoie de jocuri active și de spațiu liber. În mod ideal, un loc pentru întreținerea acestuia - o casă de țară sau o reședință de vară. Animale de companie este ușor de obișnuit cu tava și nu necesită pieptănare frecventă.

Datorită genelor bune, pisica de trestie de zahăr nu are boli ereditare și se distinge prin sănătate puternică. El nu suferă de depresie și imunitate slabă și, cu grija adecvată, nu se îmbolnăvește niciodată.

Grijă de o pisică de trestie

 • CATTLE CAT sau WET RICEDeoarece animalul este extrem de mobil, există un risc crescut de rănire. Va fi necesar să verificați în mod regulat articulațiile animalului de companie.
 • În ciuda genelor bune, se recomandă efectuarea tuturor vaccinărilor, necesare unei pisici domestice normale.
 • Este necesar să se asigure că casa este liberă să înoate. Pentru aceasta, orice iaz este potrivit. Este de dorit să fie locuită de pești.
 • Speciile sălbatice nu mănâncă terci, deci nu adăugați culturi de cereale la regimul alimentar. În acest caz, trebuie să vă hrăniți hrana zilnică de companie.
 • Meniul ideal pentru acest animal este 200 de grame de carne slabă în grăsimi în combinație cu una sau două șoareci vii. Nu uitați că animalul este capabil să prindă șoareci și șobolani pe cont propriu.

Casa se hrănește o dată pe zi. O dată pe săptămână, puteți trata peștele dvs. brut de animale de companie. Important regulat aranjați zilele de descărcare, înfometând animalul în 24 de ore. Acest lucru vă va salva de obezitate, deoarece acasă se mișcă mai puțin decât în ​​sălbăticie. Asigurați-vă că ați inclus în dietă vitamine și amestecuri minerale, precum și verde.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Lynx: unde animalul trăiește și locuieșteLynx: unde animalul trăiește și locuiește
Cum să numiți o pisică neagră o pisică în familieCum să numiți o pisică neagră o pisică în familie
Cum va trăi ocelotul, o să facă o pisică acasă?Cum va trăi ocelotul, o să facă o pisică acasă?
De ce pisicile iubesc valerienii și cum funcționează pisicile?De ce pisicile iubesc valerienii și cum funcționează pisicile?
Pisica Barkhan: descrierea pisicilor de nisipPisica Barkhan: descrierea pisicilor de nisip
Wild manul de pisici: cine este el?Wild manul de pisici: cine este el?
Câte ore pe zi pisicile dorm?Câte ore pe zi pisicile dorm?
Pisica forestiera: modul de viata al pisicii salbatice europenePisica forestiera: modul de viata al pisicii salbatice europene
Cea mai veche pisica din lume - titularii de inregistrari ale cartii GuinnessCea mai veche pisica din lume - titularii de inregistrari ale cartii Guinness
Care este unicitatea pisicii și pisicilor cu trei culori. Semne despre eiCare este unicitatea pisicii și pisicilor cu trei culori. Semne despre ei
» » Reed pisica sau pisica trestie? Nu, râsul de mlaștină!
© 2021 amigdas.com