amigdas.com

Primul ajutor imunofan pentru pisici - metode de aplicare

Cum de a da pisicilor un ImunofanÎntr-un sezon în care riscul de prindere a unei infecții virale respiratorii este deosebit de mare, orice ființă vie se poate îmbolnăvi. Pentru a ajuta animalul să facă față bolii, pentru a întări imunitatea și pentru a reduce riscul de penetrare a diferitelor virusuri și bacterii în organism, se recomandă utilizarea Imunofan.

Formularea și dozarea Imunofanului

Imunofan este disponibil sub formă de fiole, al căror volum este de 1 ml. Destinată injectării intramusculare sau subcutanate. Conform compoziției Imunofan este un compus arginil-alfa-aspartil-lizil-valil-tirozin-arginină cu excipienți. În aparență, Imunofan apare ca un lichid incolor, uniform, transparent, care nu are miros.

Pentru organism, după gradul de siguranță al utilizării, Imunofan este o substanță cu risc scăzut (gradul 4 în conformitate cu GOST 12.1.007). Dacă nu depășiți doza recomandată, în majoritatea cazurilor nu provoacă reacții sub formă de iritație sau efecte toxice resorbtive.

Dozaj conform instrucțiunilor recomandate pisicilor și pisicilor adulți: este permis să se administreze o dată pe zi nu mai mult de o fiolă intramuscular sau sub piele. Utilizarea Imunofanului într-un pisoi, având în vedere imunitatea care nu a fost încă complet formată, necesită consultarea cu un medic veterinar.

Efectele secundare ale Imunofan

Acest medicament, în ceea ce privește dozele recomandate, se referă la aproape complet inofensiv, atât atunci când este aplicat unei pisici, cât și pentru un pisoi. La apariția oricăror reacții, sub formă de alergii, mutagene sau toxice, nu apare aplicarea Imunofan.

Cu toate acestea, în ciuda inofensivității, utilizarea medicamentului în asociere cu alte medicamente imunomodulatoare este contraindicată.

Cum se păstrează

Cum funcționează ImunofanulPentru a stoca Imunofan ar trebui să fie alocate uscate, inaccesibile copiilor și animalelor, un loc protejat de lumina soarelui. Utilizați ambalaje industriale pentru depozitare. Depozitarea contraindicată lângă hrană, precum și în apropierea hranei pentru animale. Temperatura de depozitare - 2-10 ° C.

Dacă toate condițiile sunt îndeplinite, soluția nu își va pierde proprietățile în decurs de 24 de luni. La expirarea termenului de valabilitate, utilizarea produsului este interzisă. Produsul neutilizat trebuie eliminat în conformitate cu legislația în vigoare.

Domeniul de aplicare și proprietățile Imunofan

Imunofan pentru pisici, care are un efect imunoregulator, va ajuta animalul de companie in lupta pentru sanatate, inclusiv daca este agitat ca urmare a unei situatii stresante. Ajutorul medicamentului este de neprețuit atunci când organismul are nevoie de restaurare cu sprijin simultan. Tratamentul cu Imunofan în asociere cu vaccinările contribuie la creșterea duratei acestora. În plus, utilizarea agentului ajută la evitarea efectelor secundare pe care le poate provoca vaccinul.

Rezultatul aplicării Imunofan începe să se manifeste în două ore, după ce a fost introdus. Acțiunea medicamentului are loc în mai multe etape:

 • Doza de ImunofanEtapa 1 se manifestă în două ore de la momentul injectării, moment în care organismul scapă de toxine, protecția antioxidantă a organismului crește;
 • Etapa 2, care are loc la 2 zile după vaccinarea cu Imunofan, se caracterizează prin creșterea imunității și distrugerii bacteriilor și a virusului;
 • Etapa 3, care apare după 7-10 zile și durează până la 4 luni după injectare, este marcată de regenerarea imunității și creșterea producției de anticorpi.

Termen pentru care se acordă permisiunea aplicați un medicament, trebuie să fie întotdeauna convenite cu medicul veterinar.

Utilizarea medicamentului contribuie nu numai la creșterea imunității și a apărării naturale a organismului împotriva neoplasmelor la nivelul celular, ci și la protecția celulelor hepatice și, de asemenea, are un efect antiinflamator. În plus, Imunofan oferă un ajutor neprețuit organismului animalului în retragerea activă a toxinelor.

Atunci când se utilizează imunofan în scopuri terapeutice, mai ales când este necesar un tratament din cauza unei boli bacteriene sau virale, se utilizează alte medicamente, inclusiv cele care au un efect de detoxifiere asupra organismului.

Indicații privind utilizarea Imunofan

Prin acțiunea sa, medicamentul poate fi considerat atât preventiv, cât și curativ.

Un efect pozitiv, de restaurare este, de asemenea, prevăzut în cazurile în care un animal de companie are o boală bacteriologică sau virală.

Pentru prevenirea Imunofanelor Acestea sunt, de asemenea, folosite pentru situații stresante pentru pisică, de exemplu, când se intenționează efectuarea unui transport pe termen lung sau schimbarea domiciliului. În cazuri individuale, chiar înainte de a merge la medicul veterinar, este necesară utilizarea medicamentului. Acest lucru se datorează modului în care un animal individual reacționează la o schimbare a situației.

Imunofan pentru pisici - manual de utilizare

Atunci când aplicați prăjituri, este necesar să respectați cu strictețe instrucțiunile. Injectarea trebuie administrată intramuscular sau sub piele. Pentru toate animalele cu o greutate corporală de până la 100 kg pentru injectare, este suficient să se ia 1 ml de medicament, administrat o dată.

În funcție de boala împotriva căreia se utilizează medicamentul, doza poate diferi:

 • Caracteristicile medicamentului Imunofancu parainfluenza, rinotraheita, adenovirus sau infecție rinotraheală, se recomandă o fiolă de medicament, cu o repetare zilnică, de 3-4 ori;
 • virită virală și infecții gastro-intestinale - o dată, în fiecare zi, de 2-3 ori;
 • plagă - o dată, în fiecare zi, de 5-6 ori;
 • malnutriția și îmbunătățirea funcției de reproducere - o dată, în fiecare zi, de 3 ori;
 • Imunofan, utilizat în paralel cu vaccinul, poate fi de asemenea utilizat ca solvent în cazul în care are un aspect pulverulent;
 • ca medicament antistres, se recomandă utilizarea Imunofanului cu 12-18 ore înainte de transportul propus al animalului.

Imunofan cu gripa, SARS, herpes

Pentru pacienții cu contraindicație la vaccinarea împotriva gripei, Imunofan poate fi utilizat pentru prevenirea rutinei. Când boala este herpes, Imunofan poate fi atât curativ, cât și preventiv.

Tratamentul cu imunofan lipsit, tumori, rinotraheita. Aplicarea în timpul sarcinii

Utilizarea Imunofan nu durează, dar, de asemenea, nu ajuta cu a scăpa de lichen. Cu toate acestea, utilizarea produsului este încă utilă, deoarece utilizarea paralelă cu un agent antifungic va spori proprietățile terapeutice ale acestuia din urmă.

Odată cu utilizarea Imunofanului la animale, capacitatea ovulului de a fertiliza crește, numărul de avorturi spontane și de nașteri morți scade. De asemenea, medicamentul promovează o sarcină mai ușoară.

De asemenea, are un efect pozitiv asupra fătului, reducând riscul de hipotrofie, iar supraviețuirea puilor, dimpotrivă, crește.

Imunofan ajută la creșterea rezistenței antitumorale a corpului.

Pentru prevenirea bolii unei traheite virale de pisică, în scopuri preventive și pentru creșterea imunității, se recomandă animalului să ia Imunofan. Este, de asemenea, atribuit ca antipiretice cu rinotraheită.

concluzie

Când sunt planificate sau stresate brusc în viața unui animal, în timpul bolilor și pentru prevenirea acestora, Imunofan va fi un asistent credincios. Ar trebui să știți și să vă amintiți că există o probabilitate ca medicamentul să intre în corpul uman.

Și, deși medicamentul nu este toxic, nu necesită un aport urgent de antidoturi, astfel încât să nu apară în corpul uman, ar trebui să fie:

 • să ia măsuri de siguranță în timpul lucrului cu medicamentul;
 • pentru depozitarea substanțelor pentru a aloca locuri inaccesibile copiilor.

Aveți grijă de starea de sănătate a animalului dvs. de companie, veți putea să vă bucurați de compania sa de mulți ani.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Gemobalanță pentru pisici și câini - instruireGemobalanță pentru pisici și câini - instruire
Maxidin pentru pisici manual de utilizareMaxidin pentru pisici manual de utilizare
Mesaton - indicații și instrucțiuni de utilizareMesaton - indicații și instrucțiuni de utilizare
Micoplasmoza la pisici: simptome și tratamentMicoplasmoza la pisici: simptome și tratament
Vitam - complex pentru animale, instrucțiuni de utilizareVitam - complex pentru animale, instrucțiuni de utilizare
Enroxil: instrucțiuni pentru utilizare în medicina veterinarăEnroxil: instrucțiuni pentru utilizare în medicina veterinară
Tylosin 50: instrucțiuni pentru preparare, utilizare în medicina veterinarăTylosin 50: instrucțiuni pentru preparare, utilizare în medicina veterinară
Liarsin pentru câini: instrucțiuni de utilizareLiarsin pentru câini: instrucțiuni de utilizare
Profender pentru pisici: instrucțiuni de utilizareProfender pentru pisici: instrucțiuni de utilizare
Antibiotic Zinnat: instrucțiuni privind utilizarea medicamentuluiAntibiotic Zinnat: instrucțiuni privind utilizarea medicamentului
» » Primul ajutor imunofan pentru pisici - metode de aplicare
© 2021 amigdas.com