amigdas.com

Albume alb-negru: fotografii și secrete de design

Placi alb-negru pentru baieDacă doriți ca designul dvs. de baie să fie original și elegant în același timp - să priviți mai atent versiunea alb-negru a acestei camere.

Pentru baie, puteți utiliza o combinație de dale alb-negru pe perete, decora podeaua și tavanul în culori opuse și ridica tot felul de obiecte decorative în alb-negru. Firește, toate acestea trebuie făcute cu înțelepciune, astfel încât designul camerei să fie frumos și la modă.

Astăzi vă vom spune despre designul băii în alb și negru și vom arăta exemple de soluții de design într-o astfel de paletă.

Albume alb-negru: fotografii

O astfel de soluție pentru designul de baie designer este excelentă potrivite pentru personalități extraordinare, care nu doresc să ecouri mulțimea în tot, inclusiv în ceea ce privește designul. Pe Internet puteți găsi multe fotografii, unde veți vedea diferite exemple de design originale ale băii în alb-negru.

Combinația de culori negre și albe este un clasic veșnic și va aduce originalitatea designului băii în diferite stiluri. Datorită acestei combinații, baia va avea următorul tip de design:

 • elegant clasic;
 • elegant și luxos;
 • la modă și de ultimă oră;
 • tradițional restrâns.

Mai jos sunt câteva fotografii pe care puteți vedea ideile originale ale unei combinații reușite a acestor două culori.

De exemplu, într-una din fotografii baia este situată pe piedestal Culoarea închisă și arată ca o navă. De asemenea, în apropiere puteți pune un scaun de aceeași culoare, datorită căruia veți fi mereu la îndemână toate accesoriile pentru baie.

În următoarea fotografie, podelele și pereții sunt aranjate în conformitate cu principiul șahului. Pentru dotarea pereților se aplică o țiglă de lumină și culori întunecate, iar podelele pot fi preluate în forma finală a acestei umbre. Tema șahului în design este tradițională, dar întotdeauna relevantă în același timp. Sunt de acord, dale de culoare alb-negru pe perete vor arăta mult mai interesant decât laptele clasic sau placa albastră de baie. Desigur, răspândirea unei astfel de plăci cu mâinile tale va fi mai dificilă, dar lucrarea va costa o lumânare.

Fiți atenți la fotografia următoare și la modul în care designul de lumină întunecată a băii a fost în măsură să sublinieze în mod clar liniile fiecărui obiect situat în ea - o spălătorie, rafturi, o oglindă și multe altele.

Design Idei pentru o baie mică alb-negru

Proiectarea unei băi moderneÎn cazul în care camera dvs. de baie este suficient de mică și doriți să o decorezi în stil alb-negru, atunci culoarea ei definită ar trebui să fie albă. În această culoare, puneți pereții cu dale, decora podeaua și tavanul. Ceea ce oferă o nuanță deschisă pentru baie:

 • crește vizual;
 • camera de baie pare mai spațioasă;
 • camera vizuală mică devine mai ușoară.

Puteți, de asemenea, face tavan vizibil mai mare, pentru aceasta, să ia o țiglă întunecată, cu un mic ornament sub formă de plante sau forme geometrice și să stabilească cu ajutorul dungi de ajutor pe tavan pe verticală.

Oglinda din baie ar trebui să fie instalată astfel încât aceste dungi întunecate de plăci pe tavan să nu intre în reflecție și să nu existe ziduri întunecate în reflecție, dacă intenționați să le instalați.

Toate aceste experimente în ceea ce privește proiectarea sub formă de stivuire modele complexe de plăci nu pot fi întreprinse. Mult mai ușor podea pe podea cu dale albe și a pus un covor negru pe ea pentru a crea un accent pe ea. Tabelele negre pe fundal alb sunt cel mai bine plasate fie pe baza unei reguli de sah, fie sub formă de figuri geometrice drepte, de exemplu dreptunghi sau diamant.

Nu faceți o bandă în jurul perimetrului băii în negru, altfel va absorbi volumele deja mici ale camerei. Chiuveta este mai bine să dobândească o formă dreptunghiulară, în timp ce chiuvetă și baie trebuie să fie alb clasic.

Iată un altul câteva sfaturi prin extinderea vizuală a unei băi mici:

 • rafturi în accesorii de baie alb-negru sunt cele mai bune pentru a pune din plastic transparent sau sticlă, nu va "fura" spațiu. Din același motiv, cabina de duș trebuie să fie echipată cu o ușă de sticlă;
 • Culoarea închisă și albă arată grozav cu metalul și cristalul. Astfel, din aceste materiale este posibilă instalarea lămpilor în baie. În ceea ce privește lumina, ar trebui să fie o mulțime de ea în cameră cu astfel de desene, o lampă va fi mică;
 • Baia îngustă va deveni mai largă dacă pereții transversali scurți sunt decorați în alb și, respectiv, cei longitudinali în culoare neagră. În acest fel, extindeți camera de baie;
 • astfel încât design-ul nu era numai alb-negru, și a existat o intensitate întunecată, apoi aduc culori strălucitoare - decorați baie cu prosoape colorate de culori strălucitoare, agățându-le de-a lungul camerei;
 • De asemenea, potrivit pentru alte accesorii de design de culori strălucitoare, de exemplu, autocolante luminoase pentru plăci.

Idei de design pentru o baie mare alb-negru

Baie în alb și negruDesign alb-negru pentru o baie spațioasă - în sine o soluție excelentă. Și acum ni se va spune idei pentru implementarea sa:

 • puteți face 2-3 pereți de culoare neagră și unul sau două alburi. Vizavi de intrare, peretele poate fi decorat cu un desen cu plante sau animale, prin achiziționarea în acest scop a autocolantelor pe dale sau dale cu ornament;
 • este de dorit să se elaboreze podeaua în negru, iar plafonul în alb;
 • marginile sunt, de preferință, prevăzute cu plăci negre sau argintii, plăci gri sau negru mat cu modele ornamentale. O altă variantă originală de proiectare - introducerea plăcilor pentru bordură în perete;
 • dacă peretele are o nuanță uniformă, atunci dulapurile sau mesele ar trebui să fie mai bine echipate cu ornamente în alb și negru;
 • Oglinzile trebuie încadrate cu un cadru argintiu. Dacă tavanul este alb și înalt, puteți atârna un candelabru de cristal negru;
 • în interiorul a două nuanțe, un covor alb cu un design mare sau "zebră" va arăta grozav. Puteți face și fără ea;
 • Cojocul ar trebui să fie o nuanță lăptoasă, iar interiorul cadă trebuie decorat în negru.

De asemenea, pentru o baie mare este perfectă numărul maxim de obiecte tridimensionale decor, cum ar fi:

 • vase de flori mari;
 • corpuri de iluminat pentru podea;
 • mese de noapte;
 • mese de toaletă.

Idei de design suplimentare

Ideea de decorare a unei băiPentru a decora podeaua într-o baie alb-negru, puteți folosi materiale și culori absolut diferite. Deci, puteți chequerwise așezați dalele ceramice pe podea pentru a da o baie un aspect clasic. La baie părea mai elegant, podeaua poate fi acoperită cu marmură albă sau granit negru. Și dacă doriți originalitate, plasați apoi pe podea o țiglă albă și un desen al elementelor sale negre.

Excelent puteți bate designul alb-negru cu ajutorul dispozitivelor. Trebuie să le selectați în funcție de stilul dorit:

 • Pentru stilul clasic al țării, alegeți o masă albă din lemn cu picioare rotunde și uși de grătar;
 • și pentru a crea un stil modern, pune o masă lacuit în negru cu picioare drepte.

De asemenea, alternați culoarea alb-negru pentru chiuvetă, toaletă și baie.

Aplicarea accesoriilor

Așa cum am spus deja, pentru a crea un design excelent, puteți folosi baia obiecte de artă:

 • reproducere;
 • fotografie alb-negru;
 • schite.

Ele vor arăta grozav pe fundalul zidurilor de nuante saturate.

Cu toate acestea, dacă nu aveți bani pentru o renovare completă în baie, atunci puteți aduce în design culori luminoase datorită alegerea corectă a accesoriilor:

 • instalați o cortină de duș creatoare;
 • atârna prosoape albe pe cârlige negre;
 • așeza pe podea un covor din două culori;
 • decora pereții cu amprentele alb-negru;
 • alegeți nuanțele potrivite pentru perii, suporturi pentru săpun, coș de rufe și alte articole din baie.

Sfaturi pentru decorarea băii

Cum să planificați o baieDeci, dacă doriți să decorați camera dvs. de baie într-o astfel de schemă de culori, ia în considerare aceste sfaturi:

 • o cameră mică de baie ar trebui să fie aprinsă foarte intens, iar în lămpi spațioase să aloce sau să mușchieze aceste sau alte zone;
 • Combinația dintre culorile luminoase și întunecate depinde de dimensiunea băii. Într-unul mic, o umbra ușoară ar trebui să predomine, și, într-una mare, una întunecată, respectiv;
 • Este imposibil să reflectați în oglinzi benzi sau ziduri întunecate;
 • dalele cu ornamente sunt folosite cu înțelepciune și nu le supraîncărcați cu spațiu;
 • diluați plăcile de perete alb-negru cu pete sau autocolante colorate;
 • Nu exagerați cu decorul.

Dupa cum ati observat, baia in culori inchise la culoare poate fi facuta nu numai prin reparatia costisitoare a unei premise, ci si datorita aplicarii competente a subiectelor decorului si a altor factori.

Albă și albă
Baie elegantăCaracteristicile camerei alb-negruBaie în alb și negruDesigner stil pentru baiePlaci de baieDecorarea băiiCum sa alegi elementele de designCadă în negruOpțiuni pentru baieCum de a alege elemente de design
Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum se face bucătăria roșu-negru: sfaturi și fotografiiCum se face bucătăria roșu-negru: sfaturi și fotografii
Baie de podea și faianță, fotoBaie de podea și faianță, foto
Folosind un blat negru într-o bucătărie albă: fotografieFolosind un blat negru într-o bucătărie albă: fotografie
Designul unei băi mici în apartament, fotografieDesignul unei băi mici în apartament, fotografie
Design de bucătărie în stil clasic: exemple de design și fotografieDesign de bucătărie în stil clasic: exemple de design și fotografie
Baie: repararea economiei prin mâinile proprii, fotografieBaie: repararea economiei prin mâinile proprii, fotografie
Cabină de duș într-o baie mică: specificații și fotografiiCabină de duș într-o baie mică: specificații și fotografii
Sala de aburi - camera principală în baie, modalități de design (fotografie)Sala de aburi - camera principală în baie, modalități de design (fotografie)
Combinația de culori în interior, design fotoCombinația de culori în interior, design foto
Fotografie de tavane întinse în baieFotografie de tavane întinse în baie
» » Albume alb-negru: fotografii și secrete de design
© 2021 amigdas.com