amigdas.com

Câți ani poate trăi o cioară și o cioară

Diferențe de cioară de la corbulExistă o opinie despre longevitatea cârnaților. Uneori, cifrele de trei cifre sunt numite fantastice pentru conștiința umană. Este adevărat că cârnații trăiesc 300 de ani? Și câți ani trăiește cioara? Să încercăm să dăm seama unde este adevărul și unde este ficțiunea.

Ne grăbim să dezamăgim fanii acestor păsări comune că nu trăiesc atât de mult timp.

Câte cârpe vii?

Pentru a da un răspuns despre viața cioanelor, ar trebui să aflați mai multe despre ele informații veridice.

În primul rând, trebuie menționat faptul că aceste păsări au două categorii:

 1. corbi;
 2. în insule.

Ravinii pot fi ținute în captivitate și trăiesc singure în sălbăticie. Fiind născuți liberi, păsările învață de la părinți tot ceea ce este necesar, iar când vine timpul, ei încep o viață independentă.

Cât de multe pericole se pregătește lumea din jur pentru locuitorii cu pene? În primul rând - sunt prădători, boli, foame și frig. Durata de viață a păsărilor va depinde de habitat și de alți factori și condiții.

Instinctul de autoconservare împinge oamenii să se apropie mai mult de oameni și de așezările lor.

Potrivit statisticilor, devine clar că, în condițiile de captivitate, un hoț poate trăi timp de 30 de ani. În sălbăticie, durata vieții este redusă la jumătate. O viață stabilită în mod oficial de cârlige este de 59 de ani.

Descrierea păsării

cioară aparține ordinului păsărilor pasagerului, genul de ciori, familia cârnaților.

Printre detașamentele lor, ei au cele mai mari dimensiuni. Bărbații sunt întotdeauna mai mari decât femelele. Reprezentantul masculin cântărește 650-800 de grame, în timp ce femela ajunge abia la 550 de grame. Lungimea corpului păsării este de 45-55 cm. Dacă nu se construiește corpul mare, atunci este posibil să se observe o asemănare exterioară mare a cocoșilor cu vârfuri.

Păsările au o formă ciocană mare și puternică, cu formă conică și foarte ascuțită. Coada are o formă de pană de dimensiuni medii. Picioarele feathery sunt destul de lungi, dar subțiri, cu patru degete.

Pădurea în această specie de păsări este gri sau negru. La baza tonului de lumină al penei (gri, alb).

Vocea Voroniy este dificil de confundat cu alții din cauza specificității. Crows crowing este nepoliticos, gutural și răgușit.

Caracteristicile distinctive ale corbilor din cioară

Crow și corb sunt trăsături distinctiveȘi VORONS au diferențe distincte de la "frații" lor în natură. Negru cu penaj de rășină turnat sub soare, creând o nuanță verzui sau albastru. Trăiesc în munți în condiții naturale și în captivitate. Există un caz în care pasărea neagră a trăit în "închisoare" timp de 70 de ani. Habitatul natural nu oferă condiții ideale pentru viață și este conceput pentru a îmbunătăți instinctul de auto-conservare. Maximul Durata de viață a lui Oryon în natură a fost de 40 de ani, dar majoritatea păsărilor nu supraviețuiesc la 20 de ani.

Dacă dăm o caracterizare a acestor păsări, obținem următoarea imagine. Păsările sunt de o natură specială. Ele pot fi chiar numite mândre, ciudate și chiar misterioase.

Cormintele ordinare tind să locuiască lângă oameni, unde pot obține cu ușurință mâncare pentru ei înșiși. Este general acceptat faptul că VORONS se disting printr-o dimensiune mai mare și o voce tare. Reprezentanții obișnuiți ai fraților negri și gri, Nu disprețuiți să trageți lucrurile de la trecătorii inactivi din pungi. Este necesar ca o persoană care se odihnește în parc să se ascundă în spatele unui ziar, ca un rucsac, care este alături de el, îi va da o pasăre impudentă.

Dar VOrony preferă să evite oamenii. De asemenea, ornitologii asigură că aceste păsări, creând cupluri, nu se păstrează reciproc credincioși mai rău decât lebedele.

Dacă, totuși, o turmă a Vronilor și-a ales o anumită secțiune în parc, o vor proteja de străini. Mai ales aceste păsări mari vor fi dușmănoase împreună cu hoții lor.

Datorită ciocului mare și dimensiunii corpului, este ușor pentru Oryans să atace casele străine de păsări și să distrugă cuibul. Ele sunt fără o senzație de conștiință pot fi numite scavengers, care sunt adesea carcase de animale moarte eviscerate.

Oamenii de știință au remarcat inteligența acestei specii de păsări. Există o presupunere că mulțumită inteligenței lor, oamenii mândri trăiesc de două ori mai mult decât hoțul nerezonabil.

Această pasăre este însoțită de povești mistice. În plus, păsările negre se găsesc adesea printre vrăjitori și magicieni ca animale de companie. Păsările mistic tind să imite anumite voci ale animalelor, inclusiv câini, pisici și unele păsări.

În ciuda faptului că aceste păsări aparțin aceleiași familii de vii, au astfel de diferențe.

Descrierea gurii:

 1. Descrierea CrowLungimea corpului 60-65 cm;
 2. • Greutate 1,5 kg;
 3. • adulții au pene lungi în zona goiterului, care este înțepată;
 4. • în zbor, forma cozii este în formă de pene;
 5. • culoarea penei, ciocului și picioarelor negre;
 6. • preferați locuri solitare și singurătate.

Covorul preferă să vâneze, pentru care poate chiar să se alăture rudelor pentru o vreme. În general, este o pasăre unică.

Descrierea cioarului:

 1. Descriere Crows• lungimea corpului 50-52 cm;
 2. • greutate 550-700 kg;
 3. • forma cozii în timpul zborului este rotundă;
 4. • culoarea penei este gri-negru sau negru;
 5. Prefer să trăiască în pachete lângă oameni.

Ravens locuiesc în cea mai mare parte a lumii, unde conduc un stil de viață sedentar în zone rurale sau urbane în apropierea așezărilor umane.

Și acele și alte păsări din familia Vranovilor nu diferă în gusturile gastronomice. Aceste păsări sunt omnivore și pot absorbi aproape totul (insecte, deșeuri alimentare, carrion, rozătoare mici, legume, plante, fructe de padure, viermi etc.).

După citirea acestui articol, cititorul nu va mai pune întrebarea - câți ani cârnați trăiesc? Acum, copiii pot fi siguri de longevitatea acestor păsări.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Roșu roșu și pestriț: cum să înfrumuseța un papagalRoșu roșu și pestriț: cum să înfrumuseța un papagal
Cioara cenușie: cât de mult trăiește, ce hrănește și unde trăieșteCioara cenușie: cât de mult trăiește, ce hrănește și unde trăiește
Ce mănâncă și cum să-i ții acasă?Ce mănâncă și cum să-i ții acasă?
Penguins: o descriere a speciilor, a trăsăturilor și a locurilor în care trăiescPenguins: o descriere a speciilor, a trăsăturilor și a locurilor în care trăiesc
Liste de păsări rusești din enciclopedieListe de păsări rusești din enciclopedie
Câți vrăbii trăiesc și motivele principale pentru moartea lorCâți vrăbii trăiesc și motivele principale pentru moartea lor
Câți ani trăiesc porumbeii în diferite condițiiCâți ani trăiesc porumbeii în diferite condiții
Verzii ordinare, o pasăre de verdeață, modul de viață și reproducereVerzii ordinare, o pasăre de verdeață, modul de viață și reproducere
Specii și păsări rare și pe cale de dispariție incluse în cartea roșieSpecii și păsări rare și pe cale de dispariție incluse în cartea roșie
Bird of the jackdaw. Descriere și habitat. Păsări migratoare sau nu?Bird of the jackdaw. Descriere și habitat. Păsări migratoare sau nu?
» » Câți ani poate trăi o cioară și o cioară
© 2021 amigdas.com