amigdas.com

Tratamentul fisurilor la nivelul preputului la bărbați

Crăpăturile preputului - motivele aparițieiSe întâmplă ca bărbații de pe preput și părul să apară crăpați, iar fenomenul este destul de comun. Acestea produc senzații neplăcute, disconfort și contact intim devine imposibil. Această patologie poate fi complet inofensivă și, uneori, indică prezența unei boli grave. Crăpăturile mici trec destul de repede, dar cele mari se vindecă mai mult și cauzează durere severă. Deci, decât să tratăm această boală? Să încercăm să înțelegem asta.

Cauze de fisurare

Pielea de pe preputul unui bărbat este foarte blând și ușor de traumatizat. Crăpături mici practic nu provoca disconfort, deoarece se vindecă într-un timp scurt și nu mai apar. Cu toate acestea, unele dintre ele nu trec, ci devin profunde, dând omului o durere puternică în zona genitală. În plus, mâncărime și arsuri. Orice pătrundere de apă pe zona afectată a pielii provoacă un sindrom de durere severă, ca urmare a faptului că omul nu poate goli în mod obișnuit vezica. Deci, de ce pielea se sparge pe organele genitale?

Medicii identifică următoarele motive:

 • caracteristicile dezvoltării fiziologice a organelor sexuale masculine;
 • afectarea mecanică a pielii preputului.

Eroziunea preputului - metode de tratamentPotrivit medicilor, există o relație strânsă între infecții cu diferite infecții și caracteristicile fiziologice ale organelor sexuale. În acest caz, prezența unor boli precum fimoza și parafimoza este implicată. Prima patologie apare dacă omul nu poate expune capul penisului și împinge preputul departe. Fimoza este congenitală sau dobândită dacă penisul a fost rănit. Cu parafimoza, capul nu se deschide complet, ceea ce duce la o violare a igienei normale a organului genital.

Aceste boli sunt tratate chirurgical, excizând preputul. Dacă acest lucru nu se face, carnea sub abcesul pielii se produce, ceea ce duce la inflamarea severa a glandului penisului, iar în cazul în care procesul inflamator afectează preputului, mâncărime, senzație de arsură și crăpături adânci pe penis poate face un om nebun. În absența tratamentului necesar, apare necroza țesutului penisului.

În ce alte cazuri apar fisuri?

Pielea preputului se poate sparge și se desprinde sever ca urmare a influenței mecanice, de exemplu, dacă există o lipsă de lubrifiere naturală în vaginul femeii sau dacă pielea organelor genitale este foarte subțire și delicată. În aceste cazuri, frecarea provoacă iritare, ducând la rupturi și micro-traume. Medicii recomandă utilizarea cremelor speciale, a lubrifianților, a lubrifianților și a gelurilor cu efect hidratant. Utilizarea lor, precum și abandonarea temporară a intimității, ajută într-un timp scurt să readucă prepuțul la normal.

În plus, fisuri într-un loc intim se întâmplă atunci când intrați în organism de diferite infecții după contactul sexual neprotejat. Daca o femeie in timpul secrețiile vaginale observate cronice Candidoza este prezentă sau oportuniste ciuperca, tratamentul se efectuează cu medicamente antifungice, care ar trebui luate pentru ambii parteneri. În caz contrar, fisuri sau lacrimi pot apărea în mod constant și lung pentru a se vindeca.

În cazul în care fisurile din preput face parte, țesutul conjunctiv începe să crească în acest domeniu, ceea ce duce la formarea de cicatrici, care interfera cu omul de a duce o viață sexuală normală. Astfel de infecții cu transmitere sexuală sunt:

 • Răni și fisuri la nivelul preputului - cauze și tratament posibilchlamydia;
 • Mycoplasma;
 • Ureaplasma;
 • Staphylococcus aureus;
 • Trichomonas și altele.

În plus, fisurile din preput apar în diabetul zaharat și boli ale penisului, care contribuie la reducerea proprietăților elastice ale pielii (lichen scleros, penis leucoplazia si altele).

tratament

Odată cu apariția unor fisuri la nivelul preputului ca măsuri de urgență, medicii recomandă următoarele proceduri:

 • Ar trebui să fie foarte atent deschis capul penisului, împiedicând formarea decalajelor chiar mai mari.
 • Zona de inflamație este spălată cu o soluție de săpun cu multă apă. Cel mai bine este să spălați organul sexual cu o soluție slabă de permanganat de potasiu sau un decoct de mușețel.
 • Aplicați un unguent care are un efect antibacterian.
 • Capul este acoperit cu preputul și unguentul aplicat este distribuit prin mișcări ușoare de masaj în zona inflamată.

Este necesar să se efectueze un astfel de tratament de trei ori pe zi, procesarea paralelă în afara pielii pielii, alternând alternativ unguentul de methyluracil cu antibacterian. Dacă o săptămână după ce un astfel de tratament nu este o îmbunătățire, ar trebui să vedeți un medic. Este interzisă implicarea în auto-medicație, deoarece problema se va agrava și provoca daune semnificative sănătății.

Tratamentul fisurilor preputului la bărbațiCu o severitate medie a bolii, medicul prescrie tratamentul cu antibiotice, hormoni corticosteroizi și agenți de vindecare. Dacă medicația nu a reușit să producă rezultatul potrivit, atunci recurg la intervenția promptă.

Crăpăturile din preput, care apar în rezultat al candidozei cronice, eliminați prin circumcizie. Dacă nu doriți să vă aflați sub cuțit, utilizați următoarea schemă de tratament:

 • luând Itraconazol (100 ml) - 1 comprimat pe zi timp de trei săptămâni;
 • Pentru a lubrifia capul, aplicați unguent Exifin de 2-3 ori pe zi, curs de tratament timp de 21 de zile;
 • faceți bai zilnice din coaja de stejar și musetel timp de trei săptămâni;
 • după tăvi, capul trebuie spălat cu o soluție de clorhexidină sau miramistină.

Astfel, dacă pe preputul la bărbați, au existat fisuri, cauzând dureri severe, ar trebui să fie cât mai curând posibil pentru a vedea un medic. În absența tratamentului apar complicații foarte grave, de exemplu, uretrita cronică sau cistita. În cazuri rare, poate duce la cancer.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
De ce mirosul ascuțit al urinei la bărbați: cauzele și metodele de tratamentDe ce mirosul ascuțit al urinei la bărbați: cauzele și metodele de tratament
Inflamația preputului și a capului la bărbați: cauze și tratamentInflamația preputului și a capului la bărbați: cauze și tratament
Ce arată smegma pentru bărbați: descriere și fotografieCe arată smegma pentru bărbați: descriere și fotografie
Senzații neplăcute la femei: durere în uretraSenzații neplăcute la femei: durere în uretra
Cauze de durere în partea din spate și laterală a părții drepteCauze de durere în partea din spate și laterală a părții drepte
Cauze de greutate și durere în zona hipocondrului dreptCauze de greutate și durere în zona hipocondrului drept
Bolile venereologice la bărbați: simptome generale și specificeBolile venereologice la bărbați: simptome generale și specifice
Palatul gurii este dureros: cauze și tratamentPalatul gurii este dureros: cauze și tratament
Arsură și mâncărime în uretra la bărbațiArsură și mâncărime în uretra la bărbați
Totul despre operația pe frenul de plastic scurt al penisului masculinTotul despre operația pe frenul de plastic scurt al penisului masculin
» » Tratamentul fisurilor la nivelul preputului la bărbați
© 2021 amigdas.com