amigdas.com

Există pisici cu trei culori sau doar pisici?

Există pisici cu trei culori?Nu fiecare crescător de pisici știe că culoarea tricolor spune că acesta este doar privilegiul femeilor. Experții cred că bărbații pot deveni exemplare rare de culoare tricoloră. Dar astfel de pisici, de regulă, sunt infertile. Mulți iubitori de pisici ar dori să aibă o pisică cu trei culori.

Alți fani ai animalelor de blană știu despre cea mai comună noțiune că o pisică în trei culori aduce noroc și noroc casei. Animalele fericite din această familie sunt cele în care culoarea are o nuanță albă, roșie și neagră.

Există pisici cu trei culori: semne și secrete?

Trei pisici din apartamentCombinația dintre o varietate de soluții color pe culoarea animalului explică acest semn. Albul este întotdeauna un simbol al purității și nevinovăției. Roșul aduce întotdeauna bogății în casă și este responsabil pentru sănătatea proprietarilor pisicii. Negrul este o apărare împotriva spiritelor rele. Dacă combinați întreaga gamă de culori într-una, atunci pisica cu trei culori este mult mai apreciată decât celelalte monochrome din familia sa.

Ce cred ei despre animalele tricolor din lume?

Tricolorul japonez cu trei culoriCuloare în trei culori a animalului în Japonia Este un simbol al bogăției și fericirii. Sub ușă puneți o figură a unui astfel de animal. Trebuie să țină în mod obligatoriu laba lângă ureche - acesta este un semn al întâlnirii oaspeților. Către casă și toți cei care trăiesc în ea prosperă - trebuie să pună figura în fața ușii de intrare.

În țările musulmane apreciază și mamiferele cu trei culori. Ele simbolizează protecția împotriva incendiilor. Musulmanii instalează, de asemenea, figurine de animale în casele lor. În Anglia, o pisică cu o culoare de trei culori simbolizează căldura și protecția.

Tricolor cu trei culorimarinari pe nave trebuie să păstreze o pisică de această culoare. Îi protejează de eventualele naufragii și alte condiții meteorologice nefavorabile. Dar culoarea tricolor nu înseamnă că poate fi prezentă numai la pisici. Un bărbat rar este considerat bărbat. O pisică cu un asemenea tandem de culori este un fenomen comun în rândul familiei acestui animal. Dar cum se formează pe stratul de trei culori?

Totul se întâmplă la nivel genetic și este o anomalie. Este prezent nu numai la feline, ci și la toate mamiferele. În zoologie, se numește o genă alternativă. În cazul în care există doar o femeie în cromozomul feminin în loc de două, aceasta duce la procese anormale, cum ar fi prezența unei culori tricolor.

Întâlnire cu o pisică cu trei culori - pentru norocPractic, în țara noastră, puteți găsi o culoare triplă de creaturi mongrel. În zoologie izolate două tipuri de culoare:

  • Calico, unde culorile roșu și negru domină.
  • Harlequin, în cazul în care pisica are o culoare albă, dar pe bot, spate sau coadă, pot apărea alte nuanțe.

Întâlnirea cu o astfel de pisică sau o pisică este o raritate foarte mare. În America, mamiferele sunt considerate nu numai anormale, ci și rare. Ele sunt protejate de stat de încredere. Prin urmare, dacă găsiți o astfel de pisică în curte sau oriunde altundeva, aveți grijă de ea! Și dacă o luați acasă, veți avea noroc, dacă credeți semnele.

Există o pisică de țestoasă cu trei culori?

Înainte. decât să răspundă la o astfel de întrebare populară, merită stabilit ce ar trebui să fie înțeleasă ca "pisicile cu trei culori care au culoarea tortoiseshell". Aceasta este o familie care are o culoare unică - o combinație de negru, roșu sau alb.

De fapt astfel de pisici sunt, dar se naște rar. Pentru a întâlni o astfel de pisică este o mare raritate, un astfel de animal aduce fericire casei. Dacă îl întâlnești pe stradă - nu ezita, trebuie să-l duci la tine acasă.

Care sunt șansele de a obține pui de trei culori de la pisicile obișnuite? Schematic, relația dintre o pisică și o pisică poate fi construită dintr-un număr de cromozomi. Adică, pisica are imediat două cromozomi, în timp ce pisica are doar una. Se pare că o pisică poate apărea într-o combinație de trei culori, iar masculul nu o face. Dar o gena anormală poate, altfel, să apară diferit o șansă la un milion de animale - Gena se poate manifesta sub forma nu a două culori, ci a trei.

De exemplu, luați în considerare cea mai populară combinație a aspectului pisicilor de broască țestoasă. Dacă aveți un bărbat roșu și este redus la o femeie neagră, atunci o femeie de broască țestoasă și un bărbat negru se vor naște în cincizeci la sută. Pisicile de sex masculin iau culoare de la mama lor. Același lucru se va întâmpla și cu alte opțiuni. Este posibil, dacă papa este negru și mama este roșie, atunci pisicile vor apărea roșii, iar pisicile vor deveni din nou broască țestoasă.

Genele din această anomalie sunt localizate numai în cromozomul X și sunt fixate în cromozomul Y, unde nu pot obține un punct de plecare și pot fi transmise de la mamă la fiu. Culoarea în trei culori este numai la pisici. Dar având în vedere faptul că pisicile încă mai au un cromozom X, aceste culori sunt încă posibile.

Tricolor: genetică

Pisică și flori dulci în trei culoriO pisică cu trei culori nu este doar o raritate, ci și o greșeală a naturii. Prin rezultatul conectării tuturor cromozomilor, sigiliile pot fi obținute numai de la un set de cromozomi sexuali - acesta este XXY. Numai în acest caz poate exista o eroare și se naște o pisică de broască țestoasă.

Astfel de animale se naște sterile prin intermediul unei anomalii și prin prezența unui singur cromozom în ele. Adică, de îndată ce s-au născut, nu pot să-și transmită tri-culoarea. Ele sunt infertile și nu își pot continua genul. În știință, culoarea în trei culori se distinge la pisicile și la hamsterii sirieni, unde gena, care este legată de podea, determină culoarea viitoare a stratului.

Mistic pisici de trei pisici - semnePână în prezent, știința este neputincioasă împotriva tricolorului pisicii. Oamenii de stiinta nu au descoperit inca o metoda care ar putea clona tricolor. Ca urmare a numeroaselor studii, este posibil să se obțină trei culori numai dacă există mame monocrome și tați. În plus, repetarea culorii nu este posibilă la toate mamiferele femele care au doi cromozomi.

Convingeri populare despre animalele tricolore

Ca orice altă anomalie în oameni, acest lucru nu este considerat atât de mult un proces genetic, ci ca un simbol al unui lucru extraordinar. În cultura aproape a tuturor țărilor, astfel de animale aduc noroc și fericire. Să luăm în considerare credințele de bază.

  1. Animalele americane aduc avere monetară.
  2. În Tokyo, animalele sunt chemate să cumpere bilete de loterie și să câștige.
  3. Marinari japonezi și nu numai că o pisică - un amulet pe navă. Fuzzy cu trei culori aflate la bord protejează în condiții de siguranță nava de orice fel de dezastre meteorologice, precum și alte probleme posibile.
  4. În vremurile străvechi, o astfel de pisică costa ca o navă, deoarece aduce noroc și bogăție.

În epoca noastră, tradiția a supraviețuit până acum, multe națiuni identifică astfel de mamifere cu multe binecuvântări pentru om.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum să numiți o pisică neagră o pisică în familieCum să numiți o pisică neagră o pisică în familie
Cum să determinăm corect vârsta unei pisici sau a unei pisiciCum să determinăm corect vârsta unei pisici sau a unei pisici
De ce pisicile iubesc valerienii și cum funcționează pisicile?De ce pisicile iubesc valerienii și cum funcționează pisicile?
Cum se manifestă alergia la pisici și cum să scapi de eaCum se manifestă alergia la pisici și cum să scapi de ea
Câte ore pe zi pisicile dorm?Câte ore pe zi pisicile dorm?
Tortoiseshell, descrierea tipurilor de culoare tortoisehellTortoiseshell, descrierea tipurilor de culoare tortoisehell
Cea mai veche pisica din lume - titularii de inregistrari ale cartii GuinnessCea mai veche pisica din lume - titularii de inregistrari ale cartii Guinness
Care este unicitatea pisicii și pisicilor cu trei culori. Semne despre eiCare este unicitatea pisicii și pisicilor cu trei culori. Semne despre ei
Caracteristicile raselor de pisici albe cu ochi albaștriCaracteristicile raselor de pisici albe cu ochi albaștri
Culorile principale ale pisicilor din Scottish FoldCulorile principale ale pisicilor din Scottish Fold
» » Există pisici cu trei culori sau doar pisici?
© 2021 amigdas.com