amigdas.com

Medicamentele din farmacie care cresc testosteronul la bărbați

Cum de a crește testosteronul - medicamenteTestosteronul este un hormon masculin responsabil pentru efectuarea unui număr mare de funcții, precum și a aspectului unui bărbat. Pe fondul deficienței acestui hormon de bază, un număr mare de patologii se dezvoltă cu consecințe grave, calitatea vieții, inclusiv în sfera sexuală, este semnificativ redusă.

testosteron joacă un rol major în dezvoltarea glandelor sexuale masculine (prostata si testicule), spermatogeneza, formarea libidoului și caracteristicilor sexuale. În plus, ea regleaza starea de spirit, este implicat în metabolismul (în special în reglarea greutății și a masei musculare), de la nivelul său în sânge și depind de funcția creierului mai mare (abilitatea de a învăța, de gândire, memorie).

Cauzele scăderii nivelului de testosteron la bărbați

Care ar trebui să fie nivelul de testosteron la bărbațitestosteron este un fel de protecție un organism din anumite tipuri de neoplasme maligne, un diabet, boli ale sistemului cardiovascular și o osteoporoză. La femei, testosteronul este produs de ovare și glandele suprarenale, dar cantitatea sa este mult mai mică decât în ​​corpul masculin. În organismul feminin, testosteronul este responsabil pentru reglarea nivelului hormonilor pituitari și pentru dezvoltarea inversă a foliculilor din ovar. La bărbați, hormonul este produs, de asemenea, în cortexul suprarenalian și în testicule.

De ce scade nivelul de testosteron?

Principalele motive pentru scăderea nivelului hormonului masculin în sânge sunt următoarele:

 • vârstă. Ca regulă, la bărbați, după 40 de ani, producția de hormoni scade cu 1,5-2%, datorită acestor schimbări legate de vârstă în organism. Acest fenomen este numit și menopauza bărbaților.
 • Stil de viață nesănătos, precum și patologiile cronice (în special în sfera genitourinară), acumulate pe parcursul mai multor ani, contribuie la accelerarea procesului de îmbătrânire a corpului și, în același timp, la reducerea puterii masculine.
 • Disfuncție testiculară. Această patologie poate fi atât congenitală, cât și dobândită ca urmare a bolilor infecțioase, a operațiilor chirurgicale sau a traumatismelor genitale.
 • de droguri. Omul ar trebui să fie foarte atenți atunci când se utilizează medicamente care conțin ingrediente active, cum ar fi estrogeni, ciproteron acetat, spironolactonă, glucocorticoizi, ketoconazol și opioide.
 • Trenilon enanthatul ajută la stimularea testosteronuluiTulburări ale funcției secretorii hipofiza și hipotalamus.
 • Obiceiuri rele. Consumul de droguri, alcoolismul și fumatul contribuie la scăderea potenței, care este însoțită, parțial, de lipsa de testosteron.
 • excesul de greutate. Bărbații plini de sânge au o cantitate excesivă de estrogen, fatală pentru testosteron.

În plus, deficiența hormonului masculin poate fi cauzată de o dietă nesigurată, de abuz de bere, de produse afumate și de cafea. Pentru a distruge fundalul hormonal poate duce totuși la un stil de viață sedentar, iar activitatea fizică excesivă contribuie, de asemenea, la scăderea nivelului de testosteron.

Simptomele de deficit de testosteron

Reducerea nivelului hormonului sexual masculin se manifestă prin trăsături caracteristice. Simptomele principale manifestate în corpul unui adult masculin, pot fi următoarele:

 • Atrofie musculară;
 • o creștere a glandelor mamare la om;
 • scăderea activității fizice;
 • scăderea dorinței sexuale;
 • lipsa unei erecții;
 • scăderea activității fizice;
 • Trenbolone enanthate 100 SP - caracteristici de droguridepresie, depresie.

Apariția oricăruia dintre aceste simptome ar trebui să fie motivul pentru vizitarea clinicii. Nu ignora astfel de încălcări în organism, altfel există un risc imens de a dezvolta consecințe mai grave. Cu cât un om se adresează mai devreme unui specialist, cu atât mai rapid și mai ușor va fi tratamentul patologiei.

tratament

tratament nivel scăzut de testosteron se efectuează cu ajutorul unor medicamente speciale care sunt disponibile sub formă de fiole pentru injecții, geluri, plasturi, capsule, tablete și implanturi. Trebuie reținut faptul că o alegere independentă de medicamente și auto-medicație poate provoca consecințe grave asupra sănătății. Îndepărtarea problemei este necesară sub îndrumarea strictă a medicilor.

Medicamente pentru creșterea testosteronului

Există multe medicamente, care contribuie la accelerarea producției de testosteron. În plus, hormonul masculin poate fi injectat direct în corpul unui bărbat. Spre deosebire de anabolicile sintetice, medicamentul hormonal de droguri are un minim de riscuri și contraindicații.

Testosteronul este disponibil sub formă de plasturi, geluri, fiole pentru injecție, precum și sub formă de tablete. Au un efect mai îndelungat de injectare a medicamentelor.

Propionat de testosteron

Testosteron propionat - eficacitate și caracteristici

Cel mai popular medicament folosit pentru a crește nivelul hormonului masculin, este propionat de testosteron. Acest preparat sintetic are toate calitățile biologice de bază ale testosteronului natural, dar spre deosebire de acesta din urmă este mai stabil în organism. Datorită unui astfel de instrument în organism, bărbații trebuie să-și construiască masa musculară, substanțele (sulf, fosfor și potasiu) necesare pentru a-și construi mușchii.

În plus, testosteron propionat promovează îmbunătățesc sinteza proteinelor și reduc grăsimea corporală. Propionatul este foarte popular cu sportivi si culturisti, datorită acțiunii sale instantanee și același lucru este excretat rapid din organism, ceea ce este important într-un control doping. Principalul dezavantaj al medicamentului este efectul său pe termen scurt (injecțiile trebuie efectuate zilnic).

Medicamente sub formă de tablete a arătat cea mai mică eficiență. Acest lucru se explică prin faptul că medicamentul introdus în acest mod se dizolvă în organism prea repede și nu se menține la nivelul potrivit. Atunci când se utilizează propionat trebuie să respecte cu strictețe doza, deoarece dozele în exces poate cauza o serie de efecte negative: agresivitate, mărirea prostatei și glandele pectorali, acnee si alopecie. La femei, clitorisul este în creștere și există o creștere a masei musculare, vocea devine apare aspră și excesivă a părului corp pe corp.

Trenbolon enantat

Acesta este altul Anabolic, folosit în principal de sportivi. Produs în fiole pentru injecție. Efectul medicamentului vizează îmbunătățirea formării și creșterii structurilor musculare. Potrivit producătorilor, enantatul nu are un efect negativ asupra ficatului, nu provoacă retenție de sodiu în organism, ceea ce evită apariția umflăturilor.

stanozolol

Stanozolol - un medicament pentru creșterea rapidă a testosteronuluiEste un drog de steroizi care utilizat anterior în mod activ pentru a preveni edemul, a crește dorința sexuală și creșterea organelor genitale. Până în prezent, stanozolol este utilizat pe scară largă în practica medicală pentru tratamentul stărilor patologice cum ar fi distrofia musculară (boala caracterizata prin slăbiciune musculară), emaciere (cașexia), anemie aplastică, și pentru a restabili organismul după expunere, arsuri sau răniri. Atleții până în această zi utilizează stanozolol pentru construirea musculaturii. Tratamentul este combinat cu propionat, în același timp, a acceptat medicamente steroidiene caracterul sintetic (Turinabol, Danabol, baldenon).

Testosteron enantat

Testosteron enantat este unul dintre cei mai cunoscuți steroizi anabolizanți, care este un analog complex al testosteronului. Acest medicament este foarte popular datorită faptului că nu necesită administrare frecventă (injecțiile se fac la fiecare 2-3 săptămâni). Reacții adverse:

 • Testosteronul Enanthate - ce fel de medicament estereducerea dimensiunii genitale;
 • obezitate de tip feminin;
 • o creștere a glandei mamare (ginecomastie);
 • edemele.

Pentru a evita dezvoltarea tuturor fenomenelor de mai sus, enantatul de testosteron se administrează în asociere cu un inhibitor de aromatază și cu gonadotropină. Utilizarea acestor substanțe poate împiedica dezvoltarea unor manifestări nedorite.

Testosteronul Undecanat

Medicamentul este disponibil sub forma unei soluții uleioase, utilizate pentru injecții, precum și sub formă de tablete. Și mai des, undecaonatul de testosteron este utilizat în injecții. Acest lucru se explică prin faptul că, în acest fel, medicamentul este mai eficient absorbit și acționează mai repede: concentrația de testosteron în sângele unui bărbat crește deja în ziua după injecție. Nebido (al doilea nume de undeocanat) este, de asemenea, utilizat pentru a trata infertilitatea la bărbați.

AndroGel

Este produs sub formă de gel, care aplicată pe piele stomacul sau partea interioară a antebrațului. Pentru o singură aplicare, nu mai mult de 10 gr. Androgel poate fi folosit o perioadă lungă de timp, totuși, dacă iritația se dezvoltă pe piele, medicamentul trebuie aruncat.

Andriol

Andriol este folosit nu numai în medicină, ci și în culturismdisponibil sub formă de capsule sau tablete pentru ingestie. Medicamentul are un minim de efecte secundare, poate fi aplicat la orice vârstă. Printre meritele acestui medicament se poate observa viteza acțiunii, precum și faptul că Andriol nu este implicat în suprimarea sintezei propriului hormon. Este adesea prescrisă pentru impotența endocrină, tratamentul infertilității masculine, precum și multe alte fenomene negative asociate cu o deficiență de testosteron.

Omnadren

Medicamentul este disponibil sub forma unei soluții pentru injectare, care se administrează intramuscular. Procedura se efectuează o dată pe lună. Compoziția Omnadrenului include patru tipuri de testosteron, astfel încât un om să mărească potența și să îmbunătățească libidoul. Medicamentul este adesea prescris pentru menopauza bărbaților, oligospermia, impotența și infertilitatea. La femei, Omnadrenum ajută la încetinirea dezvoltării neoplasmelor în ovare, uter și glandele mamare.

Medicamente care cresc nivelul testosteronului natural

în afară de artificial hormon masculin, conținute în preparate medicinale, există multe medicamente naturale care permit creșterea nivelului propriului hormon. Cele mai populare dintre ele sunt următoarele:

 • Arimatest. Un puternic booster al testosteronului pentru o creștere rapidă a masei musculare.
 • Cyclo-bola. Sprijină sistemul endocrin și ajută la creșterea nivelului de testosteron.
 • paritate. Este un supliment nutritiv biologic, are efecte secundare. Compoziția medicamentului include multe componente naturale care ajută la creșterea producției de hormon propriu.
 • Tribulus 625 ajută sportivii să mărească nivelul de testosteronTribulus. Medicamentul se face pe baza de extracte din planta Tribulus, cunoscuta in medicina populara de mult timp.
 • Vitriks. Este considerat unul dintre cele mai puternice preparate naturale care ridică nivelul testosteronului în corpul masculin.
 • Testul pe animale. Este cel mai bun dintre aditivii biologici, care contribuie la producerea hormonului masculin. Utilizat pe scară largă în culturism.
 • Evo Test. Promovează creșterea masei musculare cu încărcături de putere în continuă creștere. Utilizat de sportivi în formare.

Preparate naturale cel mai des folosite de sportivi pentru a obține rezultate mai bune. În plus, un nivel ridicat de testosteron are un efect pozitiv asupra capacității mentale și speranței de viață a bărbaților. În ciuda faptului că multe medicamente care cresc nivelul de testosteron pot fi cumpărate în mod gratuit la farmacie, este necesar să se consulte cu un specialist înainte de a le folosi, în special pentru bărbații cu vârsta peste 35 de ani. La urma urmei, orice medicament aparent inofensiv poate avea un efect secundar grav.

Bărbații care iau aceste medicamente trebuie să se supună periodic unor cercetări medicale destinate monitorizării nivelului de testosteron, precum și monitorizării stării rinichilor, ficatului și inimii pacientului.

prevăzut respectarea tuturor regulilor luând medicamente care cresc testosteronul, un bărbat după 40 de ani va trăi o viață completă, inclusiv sexul.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Care este hormonul lg și pentru ce funcții răspunde bărbaților și femeilorCare este hormonul lg și pentru ce funcții răspunde bărbaților și femeilor
De ce să luați un test de sânge pentru testosteron la bărbațiDe ce să luați un test de sânge pentru testosteron la bărbați
Ce este aceasta - gonadotropina corionică umană, aplicarea acesteiaCe este aceasta - gonadotropina corionică umană, aplicarea acesteia
Necesară și utilă pentru organismul uman, vitamina DNecesară și utilă pentru organismul uman, vitamina D
Androgel: instrucțiuni, mărturii și mărturii ale bărbațilorAndrogel: instrucțiuni, mărturii și mărturii ale bărbaților
Estradiol: ce este, descrierea și scopul hormonuluiEstradiol: ce este, descrierea și scopul hormonului
Lista de produse care cresc testosteronul la bărbațiLista de produse care cresc testosteronul la bărbați
Libido la bărbați: ceea ce este și cum să-l îmbunătățeascăLibido la bărbați: ceea ce este și cum să-l îmbunătățească
Norma testosteronului hormonal la bărbați în funcție de vârstăNorma testosteronului hormonal la bărbați în funcție de vârstă
Analogi fortex forte: titlu și scurtă descriereAnalogi fortex forte: titlu și scurtă descriere
» » Medicamentele din farmacie care cresc testosteronul la bărbați
© 2021 amigdas.com