amigdas.com

Fospasim pentru câini și pisici: scop și aplicare

Descrierea medicamentului pentru pisiciAcasă animale de companie experiență de stres cel puțin o persoană. Poate că nu întotdeauna proprietarii de pisici și câini acordă atenția cuvenită comportamentului secțiilor lor, ținând seama de starea proastă a oboselii obișnuite. Cu toate acestea, în timpul unei perioade de stres sever

animalul este supus unui stres psihologic enorm, care poate duce la depresie prelungită. Pentru a salva animalul din astfel de probleme poate fi cu ajutorul tratamentului homeopatic. Unul dintre mijloacele eficiente este Fospasim.

Proprietățile sale medicinale se descurcă perfect cu sentimente de panică și anxietate la câini și pisici, ajută la combaterea supraîncărcărilor emoționale și a furiei. Un număr mare de fobii, care au fiecare animal de companie pe care îl puteți depăși cu acest medicament. Frica de zgomotul unui aspirator, sunete puternice de stradă, țipete, furtuni și alte necazuri, este tratată de fospasim.

Preparare Fospasim

Fospasim pentru animale de companie pot fi achiziționate la farmacii veterinare, unde sunt vândute în două forme de dozare:

 1. picături pentru administrare orală;
 2. soluție injectabilă.

Aspectul ambelor forme ale medicamentului este un lichid clar care nu are culoare. Fospasim pentru injecție se vinde în fiole de 10 și 100 ml și picături în sticle de polimer de 20 ml.

Depozitați medicamentul ar trebui să fie în locuri, Asigurarea izolării de copii și animale de companie. Nu mențineți hrana pentru animale sau produsele alimentare împreună cu medicamentul. Temperatura de depozitare este de la 0 la 30 de grade, în timp ce prepararea nu permite utilizarea directă a soarelui.

Perioada de valabilitate este de un an, iar pachetele deschise cu medicamentul nu pot fi păstrate mai mult de 21 de zile.

Fospasim pentru câini: manual de instrucțiuni

Se crede că câinii sunt înspăimântați să atribuie frică, principalele lor calități sunt curaj, putere, curaj. Dar câinii sunt supuși stresului, ca orice creatură vii, au propriile lor fobii cu care să lupte.

Cele mai frecvente semne de frică și de stres major la câini:

 • Din ceea ce ajută la depășireRespirări grele și frecvente. Se pare că câinele are o sete simplă, dar dacă nu există premise pentru aceasta, există apă și vremea este rece, atunci ar trebui să evaluați mai atent situația. Cel mai probabil, câinele are stres.
 • Agitația constantă poate indica stresul la animalul de companie, într-un mod simplu, încercând să ușureze tensiunea. Uneori experiențele puternice pot provoca mâncărimi ale pielii și apoi animalul cade adesea pe pământ sau pe iarbă, încercând să scape de el.
 • Apariția frecventă a vârfului penisului la câine nu numai că indică o tensiune sexuală crescută, dar poate fi, de asemenea, o manifestare a unei tulpini generale de stres.
 • În tulburări, câinele poate dansa pe picioarele din față, ridicându-le și coborând unul câte unul, plângând și apăsând coada, urechile.
 • Salivarea abundentă este normă pentru unele rase, dar dacă câinele nu este printre reprezentanții săi, atunci merită să luați în considerare modul în care acest lucru este cauzat, stresul poate fi unul dintre motivele.
 • Lana la câini în perioada șocurilor nervoase își poate pierde strălucirea și aspectul bine menținut.
 • Pierderea apetitului indică, de asemenea, stres emoțional puternic. În astfel de momente, câinele se poate opri să mănânce și să ia obiecte necomestibile de pe pământ, încercând să le înghită.

Cu o manifestare clară a tuturor simptomelor sau doar unii dintre ei trebuie să recurgă la tratamentul cu medicamentul Fospasim. Consecințele severe de suprasolicitare emoțională pot fi evitate prin oferirea unui animal de companie unui medicament în primele două ore, după apariția unei frică sau stres severă.

Când se aplică Fospsim pentru câini

Fospasim pentru câini este un mod inofensiv de a combate stresul într-un prieten cu patru picioare. Fospasim pentru pisici este prescris cu simptome similare ca la câini. Trebuie să o aplicați în următoarele cazuri:

 • înainte de a merge în locuri publice sau înainte de a vizita locuri cu un fond de zgomot crescut, unde animalul poate fi foarte înspăimântat;
 • la o separare timpurie de mama;
 • la transporturi lungi;
 • cu agresivitate crescută;
 • cu oboseala cronica.

Instrucțiuni de utilizare

Caracteristicile medicamentuluiInstrucțiuni pentru utilizarea medicamentului Fospasim este aceeași pentru pisici și câini. Doza pentru o singură aplicare este calculată pe baza greutății totale a câinelui sau a pisicii. Un kilogram de greutate ar trebui să fie luate 0,1 ml de droguri. Dar mai mult de 4 ml o doză unică nu poate depăși.

În timpul unei perioade lungi de simptome de stres sever, tratamentul ar trebui să aibă loc. Luând drogul în acest caz, trebuie să continuați până când simptomele dispar complet, introducându-l de 1-2 ori pe zi. Sub stres, care este cronic, medicamentul trebuie luat de 1-3 ori pe săptămână pe o bază continuă, cu cea mai bună utilizare a picăturilor, injecțiile pot crește stresul la o pisică sau o pisică.

Durata cursului obișnuit nu depășește o lună, iar frecvența cursurilor este determinată de un medic veterinar. De obicei, cu diferite fobii în animal, cursul poate dura între zi și 14 zile. Medicamentul este prescris în picături, care trebuie administrate animalelor de companie de 1-2 ori pe zi.

Cu transport prelungit, dacă la astfel de momente animalul prezintă anxietate extremă, Fospasim este prescris în picături sau sub formă de injecție o singură dată.

Dozaj pentru câini și pisici:

 • rase mari - 30-50 picături;
 • câini de dimensiuni medii - 20-30 picături;
 • câini și pisici mici - 10-15 picături;
 • pisoi și pui - 5-10 picături.

Medicamentul Fospasim este prescris nu numai pisicilor sau pisicilor, ci poate fi folosit pentru alte animale de companie care au fost expuse la stres sever.

Fospasim pentru pisici

Utilizarea preparatului pentru depozitareLa câini și pisici, simptome manifestările de fobie, temerile și supraîncărcările emoționale extreme sunt foarte asemănătoare, iar tratamentul este efectuat de același medicament conform aceleiași scheme.

Aspectul de stres în pisica domestica poate fi din cauza mai multe motive, dar cele mai comune sunt cele care sunt asociate cu prezența animalului în locuri ciudate și zgomotoase, expoziții și locuri cu zgomot de fond. În toate cazurile, medicamentul Este folosit o singură dată și, de obicei, nu ajunge la tratament pe termen lung cu Fospasim.

Instrucțiunea pentru utilizarea medicamentului spune că dacă există semne de stres la o pisică, trebuie să vedeți un medic care va prescrie un curs de tratament și doze. Deși nu există efecte secundare evidente în timpul întregii producții de medicament, nu este necesar să se neglijeze referirea la medicul veterinar.

Când să aplicați medicamentul pentru pisici:

 • Cum să dai un medicament pisicilorFrica obsesivă a unei pisici. Dacă o pisică este frică de o mașină de spălat, un aspirator sau alte aparate de uz casnic în casă, aceste fobii pot fi eliminate cu ajutorul lui Fospasim.
 • Un estrous scurgand intr-o pisica poate fi baza utilizarii medicamentului. Pentru a preveni deteriorarea ramelor ferestrelor, prin care se poate încerca să scape de la exterior, sau pierderea pentru animale de companie din fereastra etajul zece din același motiv, puteți introduce un medicament care va calma animalul.
 • Singuratatea este un mare stres pentru pisicile afectuoase si sociabile. Unele persoane pot experimenta cu tărie o lungă ședere într-un apartament fără gazdă, tapet de tapițerie și mobilier, refuză să mănânce. Cu un accent deosebit pe acest sol, trebuie să oferiți medicamentul un medicament.
 • Când detașând pisoii mici de o pisică care le alăptează și le transferă într-o altă casă, ei pot fi străpunsi cu Fospasim, ceea ce va face ca situația să se schimbe pentru ei mai puțin dureroasă.

Deși Fospasim este absolut inofensiv, așa cum susține producătorul, acesta include alcaloizi animale nesigure, a căror supradozaj poate avea consecințe. Prin urmare, înainte de a începe să vă tratați animalul, trebuie să vizitați cu siguranță un medic veterinar.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Stop-stres: instrucțiuni de utilizare, de ce pisicile au nevoie de ea?Stop-stres: instrucțiuni de utilizare, de ce pisicile au nevoie de ea?
De ce pisicile iubesc valerienii și cum funcționează pisicile?De ce pisicile iubesc valerienii și cum funcționează pisicile?
Instrucțiuni pentru utilizarea albenului pentru tratamentul animalelorInstrucțiuni pentru utilizarea albenului pentru tratamentul animalelor
Pratel pentru câini: manual de instrucțiuniPratel pentru câini: manual de instrucțiuni
Asinox Plus pentru câini: instrucțiuni de utilizareAsinox Plus pentru câini: instrucțiuni de utilizare
Caracteristicile utilizării lactobiofadolului pentru câiniCaracteristicile utilizării lactobiofadolului pentru câini
Nume de animale: ce ar trebui să fie numele unui prieten cu patru picioareNume de animale: ce ar trebui să fie numele unui prieten cu patru picioare
Maxidin pentru pisici manual de utilizareMaxidin pentru pisici manual de utilizare
Acarianul acarian la câini, tratamentul acarienilorAcarianul acarian la câini, tratamentul acarienilor
Catantar pentru pisici - manual de instrucțiuniCatantar pentru pisici - manual de instrucțiuni
» » Fospasim pentru câini și pisici: scop și aplicare
© 2021 amigdas.com