amigdas.com

În sălbăticia urologică sau în cazul în care există o inimă secundară la om-prostată

Structura prostatei este anatomia umanăLa vârsta școlară, toată lumea este interesată de anatomia umană. Acest subiect afectează mintea multor copii. Apoi este curios să afli totul despre structura anatomică a organelor genitale. Studiul fotografiei are un interes evident. Cu toate acestea, la vârsta adultă, din anumite motive, oamenii nu se întreabă unde se află acest organ sau acel organ. Ei recurg la această întrebare numai atunci când încep să simtă durerea și înțeleg că ceva nu merge bine. Acest lucru se aplică bărbaților.

De ce are un om o întrebare: "Unde este prostata?"

Bărbații încep să fie interesați de anatomia corpului lor numai atunci când apar probleme. Una dintre ele este inflamația prostatei. Boli grave de prostatită și este în lista celor mai frecvente până în prezent în urologie. Simptomele de boală pot fi resimțite de orice om. Aceasta este o vizită repetată la toaletă și există senzații neplăcute în zona vezicii urinare. Pot exista frisoane și o creștere semnificativă a temperaturii. Observând astfel de simptome, un om începe să caute informații în rețea despre inflamația prostatei, fotografii ale bolii. Și numai atunci apare întrebarea despre locul în care se află acest organ.

Localizarea prostatei în corpul unui bărbatNu e de mirare că spun asta prostata este inima unui om. În bolile asociate cu prostata, viața socială și intimă suferă. Nu spuneți că o astfel de afecțiune poate duce la infertilitate. Dacă un om este conștient de localizarea unui organ atât de important ca prostata, el nu va avea multe întrebări despre cum să trateze, cum să monitorizeze funcțiile acestui corp. Dacă există probleme și o urcare la urolog, un bărbat ar trebui să fie înarmat cu cunoștințe. Atunci va fi mai ușor să înțelegeți ce cere specialistul.

Unde un bărbat are prostate?

Dacă observați prostata în fotografie, atunci ea are forma unui triunghi rotunjit și este situat în apropierea vezicii urinare într-un mic bazin. Se bazează pe țesut muscular și țesut glandular. În spatele prostatei se află veziculele seminale, iar în partea centrală se află uretra, care se îmbină cu canalele ejaculatorii și cu canalele excretoare ale veziculelor seminale.

Masajul prostatic de calitate vă ajută să evitați problemele de sănătateProstatul este glanda endocrină nepereche, care se schimbă de-a lungul anilor. De la vârsta de 20 și până la 45 de ani, acest organ are fiziologia corectă. După atingerea limitei de 45 de ani, prostata începe să crească din nou. Totuși, volumele sale depind în continuare de tenul omului.

Aflați despre asta, unde este localizată prostata, ar trebui să fie fiecare medic calificat. Din cauza caracteristicilor structurale ale prostatei, nu este ușor să palpați în modul obișnuit - prin peretele frontal abdominal. Pentru a examina prostata, urologul trebuie sa palpate rectul si peretele posterior al glandei. Există și alte metode de diagnosticare: ultrasunete (transrectal), biopsie sub supravegherea ultrasunetelor, RMN (se utilizează bobină rectală). Unele metode sunt utilizate numai în cazuri de urgență (de exemplu, cu cancer).

În cazul în care omul are funcția principală a sistemului reproducător

prostată
Prostatita - ce este și cum este tratatăAdenomul de prostată este o boală gravăProstat - de ce are nevoie de un corp de sex masculinProstatita cronică - diferite metode de tratament
  1. Funcție secretorie. Prostatul produce un secret special, care este responsabil pentru caracteristicile vitale ale spermei. Acest proces este în desfășurare, deci este important ca organismul să nu stagneze. Pentru a face acest lucru, trebuie să conduceți o viață activă și constantă intimă.
  2. Funcția motorului este asociată cu reținerea urinei. În timpul actului sexual, organul muscular este responsabil de ejacularea prin contracție ritmică.
  3. Endocrine. Producția de substanțe hormonale speciale se efectuează în glanda prostatică. Ei, la rândul lor, sunt responsabili de funcțiile de lucru ale prostatei.
  4. Bariera. Acasă de toate funcțiile, deoarece este responsabil pentru protejarea vezicii urinare de infecții.

Cu cât omul este mai în vârstă, cu atât mai puternică este funcția sa sexuală. Prostata își reduce deja funcția de secreție. Există o înlocuire a țesutului glandular printr-o legătură, ale cărei funcții sunt inutile pentru corpul omului.

Organele genitale masculine - diagrama vizualăbiochimic secreția de prostată conține un număr mare de enzime importante. Zincul, proteinele, potasiul, calciul, anticorpii, magneziul, sulful, fosforul, clorul, acidul citric, fructoza permit organelor să lucreze și să îndeplinească funcții vitale. Toate aceste enzime joacă un rol semnificativ. Anticorpii (fibrinolizina) împiedică lipirea celulelor germinale ale spermatozoizilor, îndeplinesc o funcție protectoare împotriva microbilor. O substanță specifică, formată numai în glandă, spermatozoizii dă un secret un miros distinctiv. Cu ajutorul fructozei, celulele primesc energie.

Prostatul la un om va fi într-o stare sănătoasă, dacă respectați regulile, în cazul în care baza este HLS.

  • Alimentație sănătoasă. În meniul unui om sănătos ar trebui să fie produse pe bază de plante: ceai verde, soia, roșii, usturoi, conopidă, rutabaga. Asigurați-vă că limitați grăsimile (cu excepția PUFA). Sare, alcool, cafea, ciocolata sunt, de asemenea, produse pe care doriți să le minimalizați.
  • Consumul de vitamine și minerale. Pentru bărbați, există vitamine și minerale separate care merită folosite pentru a menține starea de sănătate a prostatei. Lucerna, zinc, seleniu - asistenți în lupta împotriva bolilor urologice masculine.
  • Mod de viață activ și activ fizic activ (cel puțin de câteva ori pe săptămână vizitați centrul sportiv). La activitatea fizică pot fi atribuite și sexul. Viața sexuală constantă și activă cu un partener dovedit uneori reduce orice condiții prealabile pentru dezvoltarea bolilor urologice. Studiile științifice au demonstrat deja că bărbații care sunt căsătoriți, uneori mai puțin afectați de bolile de prostată.

Prostate - unul dintre cele mai importante organe în sistemul corpului masculin. Ea afectează viața sexuală și relațiile sociale. Dar, în ciuda acestui fapt, bărbații ignoră de multe ori trecerea de diferite teste pentru examinarea prostatei, care este plină de consecințe triste. Este important să înțelegem că cunoașterea structurii organelor genitale, funcțiile lor este o sarcină necesară pentru menținerea sănătății bărbaților. Educația în sfera intimă este calea directă spre o viață sănătoasă, plină de viață și de calitate.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Spermagramul cu sânge: de ce apare sângele în spermaSpermagramul cu sânge: de ce apare sângele în sperma
Urologul: ceea ce îngrijește acest specialist îngust pentru bărbați și femeiUrologul: ceea ce îngrijește acest specialist îngust pentru bărbați și femei
Incontinența urinară la bărbații în vârstă: cauze și tratamentIncontinența urinară la bărbații în vârstă: cauze și tratament
Inflamația glandei prostate la bărbați: boli și tratamentInflamația glandei prostate la bărbați: boli și tratament
Boli ale prostatei: simptomeBoli ale prostatei: simptome
Pregătirea hipertiroidismului de prostată și modul de analizăPregătirea hipertiroidismului de prostată și modul de analiză
Ecografia prostatei la bărbați: cum se procedează corectEcografia prostatei la bărbați: cum se procedează corect
Simptomele bolii de prostată la bărbați și tratamentul cu medicamentele populareSimptomele bolii de prostată la bărbați și tratamentul cu medicamentele populare
Boli masculine de urologie: tratament și simptomeBoli masculine de urologie: tratament și simptome
Tratamentul adenomului de prostată la bărbați cu medicamente: o listăTratamentul adenomului de prostată la bărbați cu medicamente: o listă
» » În sălbăticia urologică sau în cazul în care există o inimă secundară la om-prostată
© 2021 amigdas.com