amigdas.com

Cum un om să controleze semaaissuația: tratamentul la domiciliu

Ce este ejacularea, cum să o controlați?Printre încălcările în sfera sexuală masculină, ejacularea prematură are un loc special. Debutul ejacularii precoce apare la bărbații din diferite părți ale lumii. Probabil, nu există un astfel de om care să nu se simtă inconfortabil pentru un act sexual prea scurt. Dacă un reprezentant al sexului mai puternic se confruntă în mod repetat cu eșecuri în pat, atunci aceasta poate duce la apariția unei depresii severe, care va exacerba numai procesul patologic existent.

Pentru a trata emisiile precoce la domiciliu, există multe metode diferite. Cu toate acestea, puteți alege o strategie de tratament și puteți învăța cum să controlați ejacularea numai după ce ați consultat un urolog.

Tipuri de ejaculare prematură

Urologii disting două tipuri de emesis prematur, care au o etiologie diferită:

 • Urologul va ajuta la rezolvarea problemelor intimeBoala primară. Acest tip de boală este destul de rar la bărbați și este o patologie congenitală. Se identifică legătura dintre activitatea incorectă a departamentului creier responsabil cu funcționarea testiculelor și un contact sexual rapid. O asemenea anomalie este cauzată de traume la naștere sau tulburări intrauterine. Un bărbat de la primul contact sexual se plânge de ejaculare prematură, care dăunează vieții personale. Tratarea bolii la domiciliu este imposibilă, necesită îngrijire medicală calificată.
 • Boala secundară. Obținerea unei afecțiuni este facilitată de diferiți factori provocatori. Poate lua medicamente, infecții și bacterii și șoc psihologic. De regulă, bărbații cu experiență în sfera sexuală sunt mai ușor de tratat.

Cauzele fiziologice ale ejaculării premature

 • Capul penisului prea sensibil. Motivul, care este comun la bărbații din toate categoriile de vârstă. Această patologie este dobândită sau inerentă naturii. Hipersensibilitatea penisului asociată cu fimoza și balanopotită, în cazuri nedeschise, este eliminată în mod conservator.
 • Cursa cronică a veziculitei și a veziculei - prostatită. Veziculita cronică cu ușurință poate provoca ejacularea prematură din cauza veziculelor seminale inflamate. Veziculele servesc ca un magazin de spermă. Boala trenește treptat pereții lor, ca urmare a apariției hipersensibilității. Acest lucru explică ejacularea prematură în momentul excitării sexuale chiar ușoare.
 • Defecțiuni la locul de muncă al organelor și sistemelor interne. Diagnosticarea acestei cauze este posibilă după o examinare completă și analizele necesare. Leziunile organice în structurile corticale și subcorticale înregistrate pe funcției sexuale masculine. Leziunile canalului spinal lumbosacral, procesele inflamatorii urologice afectează sistemul de reproducere masculin, poate cauza ejaculare precoce.
 • Ejacularea prematură provoacă adesea rușine și îndoială de sineDezechilibru hormonal. Raportul inadecvat de androgeni și estrogeni în organismul masculin poate duce la ejaculare rapidă. Lipsa principalului hormon de sex masculin testosteron și excesul de prolactină conduc la dezvoltarea patologiei în cauză.
 • toxicoza. Intoxicatia cu produse de descompunere a alcoolului, nicotina si alte toxine periculoase ameninta cu un act sexual inferior si cu faptul ca un barbat nu poate controla ejacularea. În unele cazuri, utilizarea de antibiotice și medicamente provoacă emisii seminale precoce.

Factorii psihologici care afectează ejacularea precoce

 • Teama de intimitate sexuală. Fiasco primei experiențe sexuale, nu te teme satisface partenerul, ridicol și alte forme de teme complexe psihologice, care afectează în mod negativ viața sexuală și durata coitului. Un psihoterapeut cu experiență poate să scape de astfel de tulburări.
 • Stres constant. Un om cu capul în locuri de muncă, care suferă de insomnie, și este în stres emoțional constant de multe ori are probleme in viata sexuala, cum ar fi ejacularea precoce.
 • Arousal sexual sever. Potrivit statisticilor, supraexcitația este cel mai adesea cauza ejacularii premature. Acest lucru afectează tinerii care tocmai au început să învețe elementele de bază ale vieții sexuale. Dar cazuri de însămânțare rapidă sunt, de asemenea, frecvente la bărbații de vârstă mijlocie care au o experiență suficientă în afacerile intime. Supraexcitația sexuală activează cortexul emisferelor cerebrale, ceea ce are ca rezultat orgasm și ejaculare precoce.
 • Controlul ejacularii - metode populareLipsa încrederii între un bărbat și o femeie. Nesatisfacția cu conviețuirea, gândurile despre posibile schimbări în partener și alți factori psihogenici provoacă o însămânțare rapidă. Ejacularea prematură este adesea afectată de acei indivizi care sunt interesați doar de sex și nu sunt pregătiți să construiască relații pe termen lung.
 • Stimul extern. Este dificil să controlați ejacularea, atunci când intimitatea are loc într-o situație neobișnuită și, uneori, extremă. La nivel subconștient, un om se străduiește să completeze contactul sexual cât mai curând posibil și accelerează ejacularea.

Simptomele asociate cu ejacularea rapidă

La ejacularea precoce se adaugă de obicei simptome suplimentare. Bărbații pot observa următoarele simptome:

 • golirea incompletă a vezicii;
 • sensibilitatea la frecare în timpul sexului;
 • scăderea cantității de ejaculate eliberate;
 • puterea scăzută.

Diagnosticul bolii

Diagnosticul ejectării premature a materialului seminal include o întrebare a unui bărbat pentru calitatea și satisfacția vieții sexuale. Nu toți bărbații sunt gata să împărtășească problemele existente cu medicul, deci este important să susținem o femeie care ar trebui să risipească temerile partenerului ei.

Diagnosticul de patologie constă în:

 • examinarea vizuală a pacientului;
 • examinarea ultrasonografică a organelor genitale;
 • analiza pentru a detecta un posibil agent infecțios;
 • cercetarea vaselor organelor reproductive.

În practica urologică, există teste importante pentru identificarea cazurilor cele mai frecvente ale bolii:

 • De ce există o ejaculare prematurăTestul lidocainic. Cu ajutorul acestui test este posibil să se detecteze prezența hipersensibilității penisului glans. În acest scop, înainte de contactul sexual, receptorii nervului capului sunt înghețați. Testul este considerat pozitiv dacă timpul de ejaculare crește.
 • Probele cu antidepresive. Ajutați-vă să identificați factorul psihogenic prin folosirea sedativelor înainte de sex.
 • ureteroscopiei. Cu ajutorul unei sonde speciale, se examinează uretra, sunt detectate focarele de inflamație.

Tratamentul bolii

Prescrii tratamentul poate fi după un diagnostic complet și de a determina cauza, care a condus la ejaculare prematură.

Principalele metode de tratament:

 • Terapia inflamațiilor de natură infecțioasă, care ar putea cauza ejacularea precoce. Medicamente antivirale și antibacteriene sunt prescrise pentru tratament.
 • Problema hipersensibilității capului penisului glon poate fi rezolvată folosind prezervative și gel anestezic.
 • Alocați un curs de antidepresive pentru tratamentul tulburărilor psihologice.
 • Exprimarea de sine și o atitudine psihologică față de un act sexual complet.
 • Metoda chirurgicală înlătură preputul și frenul, această operație disemorează trunchiurile nervoase, ceea ce sporește durata cotiției.
 • Generic Dapox - medicamenteIntroducerea acidului hialuronic în țesuturile moi, care va acționa ca o pernă, este astfel posibil să se realizeze o scădere a sensibilității capului. Pentru operație se utilizează anestezie locală, iar procedura durează doar 30 de minute. În 7 zile, omul se întoarce la o viață sexuală.
 • Masturbarea ca modalitate de a crește durata intimității sexuale. Pentru a regla ejacularea, puteți masturba un anumit timp și apoi mergeți direct la sex.

Sfaturi practice care vor ajuta la controlul seminării:

 • Pentru ca actul sexual să treacă fără surprize neplăcute, nu este necesar să avem mulți parteneri sexuali, cel mai important, regularitatea sexului.
 • Una dintre condițiile principale este o conversație sinceră cu un partener sexual. Nu evitați subiectele sincer. Puteți discuta modalități de satisfacere fără varianta clasică a actului sexual.
 • Pentru a nu fi suprasolicitat din nou, stimularea artificială ar trebui limitată. Nu vizionați filme și videoclipuri cu conținut erotic.
 • Exercitarea mușchiului LC - ExercițiiTrebuie să învățați să vă controlați emoțiile și sentimentele. Pentru a preveni ejacularea prematură trebuie să vă puteți opri în timp, deși această metodă este dezvoltată de mulți ani de practică sexuală.
 • În timpul contactului sexual, vă puteți mișca sub partener și puteți trece inițiativa în mâinile ei. Această tactică ajută la reducerea stimulării capului penisului.
 • Dacă există o ejaculare apropiată, atunci trebuie să vă întrerupeți și să vă distrageți atenția cu gânduri străine. Este important să avertizați partenerul înainte de aceasta.

Rețete populare pentru combaterea ejacularii rapide:

 • Pentru prepararea bulionului medicamentos, fructul câinelui a crescut, rădăcina angelicei medicinale, heringul cu două frunze, murdăria violului va fi necesară. Plantele se iau în proporții egale, apoi se toarnă apă fierbinte și se insistă o jumătate de oră. Amestecul trebuie administrat pe un sfert de ceașcă de două ori pe zi. Cursul durează două luni. După o pauză de o săptămână, repetați cursul.
 • Se amestecă oregano, menta, mămăligă și șoricel în același raport. Apoi amestecul este turnat cu apă clocotită și este insistat timp de 30 de minute. Supa trebuie luată de două ori pe zi înainte de mese, jumătate din sticlă. Cursul de tratament poate dura până la trei luni.
 • Ia în proporții egale următoarele plante: motherwort, calendula, ceas cu trei frunze. Pentru ei, puteți adăuga șolduri de trandafir. Toate componentele sunt măcinate și utilizate ca frunze de ceai. Ei beau decoct curativ timp de trei luni.
 • O lingură de conuri de hamei tocate și o lingură de mămăligă sunt umplute cu apă caldă. Instalați iarba timp de 6 ore, apoi filtrată. Beți un decoct de jumătate de pahar de trei ori pe zi timp de una până la două luni.
 • O lingura de barkin este turnata cu apa rece. Supa se introduce apoi pe o baie de aburi și se lasă să stea timp de 30 de minute. Supa filtrată este administrată cu 10-15 picături de două ori pe zi timp de o săptămână. După o pauză de o săptămână și începerea unei noi runde de tratament.
 • Ia 50 g de lovage și se toarnă apă. Se pune pe o farfurie și se fierbe timp de aproximativ 40 de minute. Supă de răcire trebuie filtrată și să ia jumătate de geam de trei ori pe zi.
 • Rădăcina copitei în cantitate de 20 g este turnată într-un pahar de apă și menținută într-o baie de apă timp de o oră. Supa este luată de până la 5 ori pe zi, înainte de mese.
Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Care este cea mai bună prelungire pentru bărbați?Care este cea mai bună prelungire pentru bărbați?
Ce medicamente garantează prelungirea actului sexual?Ce medicamente garantează prelungirea actului sexual?
Abstinența pentru bărbați: rău sau beneficii?Abstinența pentru bărbați: rău sau beneficii?
Simptomele bolii de prostată la bărbați și tratamentul cu medicamentele populareSimptomele bolii de prostată la bărbați și tratamentul cu medicamentele populare
Bolile venereologice la bărbați: simptome generale și specificeBolile venereologice la bărbați: simptome generale și specifice
Ridicarea capului - un element important pe genitalul masculinRidicarea capului - un element important pe genitalul masculin
Ejacularea retrogradă: cauze, simptome și tratamentEjacularea retrogradă: cauze, simptome și tratament
Instrucțiuni pentru utilizarea capsulelor "spolan": recenzii, preturi, produse similareInstrucțiuni pentru utilizarea capsulelor "spolan": recenzii, preturi, produse similare
Medicamente pentru tratamentul disfuncției erectile la bărbațiMedicamente pentru tratamentul disfuncției erectile la bărbați
Preparatul spemann: compoziție, instrucțiuni de utilizare, recenzii ale bărbațilorPreparatul spemann: compoziție, instrucțiuni de utilizare, recenzii ale bărbaților
» » Cum un om să controleze semaaissuația: tratamentul la domiciliu
© 2021 amigdas.com