amigdas.com

Medicamentul spemann sau spemann forte: compoziția și instrucțiunile de aplicare, prețul

SpemanOamenii moderni experimentează impactul unei situații de mediu catastrofale, suprasolicitare emoțională, situații frecvente de stres, obiceiuri proaste și alte nenorociri, de ce au probleme cu funcția de reproducere. Astăzi, puterea redusă și lipsa abilității de a concepe apar chiar și la tineri, ceea ce duce la incapacitatea de a deveni părinte.

Speman de droguri

Această situație provoacă apariția de droguri pe piață pentru tratamentul tulburărilor sexuale. Sunt oferite multe opțiuni, dar este destul de dificil să alegeți cel mai potrivit. Cel mai bun mod de a rezolva problemele masculine astăzi este drogul Speman. Are un efect prostanoactiv, funcționează ca regulator al potenței în timp ce normalizează activitatea organelor genitale. Medicamentul este utilizat ca parte a tratamentului principal și ca terapie suplimentară pentru patologiile tractului genital masculin.

Spem: compoziție și principiu de acțiune

Cum funcționează SpaneSpemane conține plante medicinale și substanțe minerale care sunt combinate în conformitate cu principiile Ayurvedei. Aceste componente normalizează nivelul hormonilor din sânge și mențin cantitatea necesară de bazofile din creier, ceea ce asigură un efect pozitiv asupra sistemului reproductiv masculin. Medicamentul arată ca un comprimat rotund maroniu fără blană.

Spemane afectează corpul, permite:

 • Realizați o bună circulație a sângelui.
 • Îmbunătățirea procesului de spermatogeneză.
 • Îndepărtați inflamația.
 • Îndepărtați stagnarea sângelui în pelvisul mic.
 • Crearea unui efect terapeutic pentru hiperplazia prostatică.

Dacă medicamentul este luat continuu, activitatea celulelor sexuale poate fi observată, secretul semințelor devine mai fluid.

Efectul farmacologic al medicamentului se bazează pe acțiunea plantelor medicinale. Acestea afectează sistemul nervos și reglează centrele nervoase responsabile de activitatea sexuală a bărbaților. Spemane poate reduce supraexcitația, în timp ce potența persistă. Un bărbat poate controla timpul contactului sexual, mai ales atunci când există o ejaculare prematură. Pentru a afla de ce medicamentul este atât de eficient, trebuie să te referi la compoziția sa:

 • Ce este inclus în SpemannOmul Orchis este o plantă cu efect hematopoietic și tonic. Este de remarcat faptul că este capabil să consolideze corpul, să accelereze perioada de recuperare după boli, este un biostimulator natural al funcției sexuale.
 • Ancorele în scădere permit reducerea problemelor sistemului nervos central, creșterea dorinței sexuale, îmbunătățirea erecției și calitatea actului sexual. Planta medicină poate crește sensibilitatea organelor genitale, poate preveni injectarea prematură a semințelor, poate normaliza echilibrul hormonilor din corpul masculin. În ancoraj există fitosteotide, care afectează în mod pozitiv calitatea spermei, restabilind funcția reproductivă. Utilizarea regulată a acestei plante poate duce la o creștere a volumului de lichid seminal, cu o scădere a vâscozității sale. Fluidul de semințe își modifică compoziția morfologică pentru o mai bună nutriție a spermei, devenind mai eficientă, ceea ce duce la o îmbunătățire a funcției de fertilizare.
 • Compasul și astercantul au un efect sedativ și liniștitor.
 • Suvarnavang are capacitatea de a aduce energia sexuală la echilibru. Această componentă previne apariția impotenței, reduce numărul de poluări nocturne, asigură prevenirea ejaculării premature. Durata actului sexual devine mai mare, senzațiile plăcute ale bărbaților devin mai strălucitoare și mai puternice.
 • Arguirea și parmelia sunt puternici antioxidanți care ridică tonul general, au un efect calmant, măresc funcțiile de protecție ale corpului. Utilizată pe scară largă pentru îmbunătățirea stării fizice și mentale, cu astenie. Componenta este indicată pentru activarea imunității nespecifice.
 • Folosirea Chanting-ului sporește dorința sexuală, stimulează producția de spermă, normalizează digestia și metabolismul.
 • Rauvolfia are proprietăți sedative datorită rezerpinei din compoziția sa. În plus, medicamentul are proprietăți adrenolitice.

Plantele de mai sus au proporțiile corecte, permițând crearea unui mijloc ayurvedic eficient pentru creșterea capacităților de reproducere ale bărbaților.

Tabletele se utilizează în următoarele cazuri:

 • Hiperplazia prostatică benignă.
 • Prostatita acută și cronică.
 • Vâscozitatea crescută a fluidului seminal.
 • Scăderea motilității spermatozoizilor.
 • Prevenirea impotenței.
 • O cantitate mică de spermatozoizi.
 • Ejacularea prematură.
 • Tulburări funcționale ale zonei genitale datorate caracteristicilor de vârstă.

Diferența dintre medicamentele asociate

Spemane ForteCare este diferența dintre Spemann și "Spemane Forte" similare? În compoziția ambelor mijloace același set de componente, doar diferența în numărul lor. Întrucât raportul dintre substanțele active este diferit, proprietățile și aria de influență sunt diferite. Spemane Forte este folosit pentru a restabili funcția sexuală, care a suferit modificări legate de vârstă. Forte este prescris pentru impotență, ejaculare prematură, erecție slabă.

Pur și simplu Spemane este folosit pentru a îmbunătăți indicatorii compoziției semințelor, adică afectează calitatea și cantitatea de secreție. Are proprietăți pentru a-și reduce vâscozitatea, crește mobilitatea spermatozoizilor. Forte nu poate vindeca infertilitatea și alte daune reproductive. Medicul prescrie acest sau acel medicament, în funcție de problema care îngrijorează pacientul.

Instrucțiuni de utilizare

Rezumatul recomandă doza necesară pentru orice boală a sferei masculine. Hiperplazia prostatei este tratată cu 4 comprimate pe zi. Rata zilnică este împărțită în două doze. Cursul implică o reducere progresivă a dozei. Atunci când se detectează oligospermia, medicamentul se administrează de 3 ori pe zi pentru 2 comprimate, cursul tratamentului este de șase luni. Acest lucru este pentru Spemann.

Spemane Forte, conform instrucțiunilor de utilizare, luați 1-2 comprimate de 3 ori pe zi pe lună. Această doză depinde de caracteristicile individuale. Dacă impotența sexuală este asociată cu modificări legate de vârstă, medicamentul trebuie luat de 1 comprimat de 3 ori pe zi, tratamentul durează 1-2 luni.

Analogi Spemann

Analogii medicamentului sunt medicamentele și suplimentele, pentru a îmbunătăți capacitățile sexuale ale bărbaților. Există o gamă largă de produse, care diferă în ceea ce privește proprietățile și zona de influență. Cele mai populare medicamente sunt:

 • Tribestanul de droguriTribestan. De droguri în compoziția sa seamănă cu Spemann. Plus conține protodioscin, care mărește potența. Acțiunea are drept scop creșterea metabolismului lipidelor, diluarea sângelui și creșterea potențialului. Medicamentul afectează intensitatea producției de testosteron, care afectează creșterea potenței și durata contactului sexual. Tribestan este un medicament eficient, dar prețul său este mult mai mare decât alți analogi.
 • Spermaplant - este un aditiv biologic activ care contribuie la îmbunătățirea calităților reproductive ale bărbaților, îmbunătățind proprietățile de fertilizare ale spermatozoizilor. Remedierea include urzici, care afectează favorabil dorința sexuală, îmbogățește corpul unui bărbat cu vitamine. În plus, urzica are proprietăți diuretice, este de asemenea un bun instrument preventiv pentru patologiile prostatei. Eficiența Spermapplant este la nivelul altor analogi, dar prețul său este mai mic.
 • Spermaktin este indicat pentru bărbații care au dificultăți în concepție. Ca parte a medicamentului, levocarnitina și fructoza. Medicamentul este util ca terapie suplimentară pentru infertilitate, cauzele cărora nu sunt definite. În instrucțiunea de utilizare a Spermactinei, se scrie că corectează compoziția și numărul de spermatozoizi în diagnosticul de oligoastenozoospermie. Medicamentul este utilizat ca preparat pentru intervenția chirurgicală.

Spermactina provoacă efecte secundare mai des decât Spemann. Mai mult decât atât, primul dintre acestea are numeroase contraindicații pentru utilizare. Prețul ambelor este aproape la același nivel.

Deci, principiul acțiunii, caracteristicile și analogii lui Spemann a condus la popularitatea sa la bărbați. Medicamentul vindecă în mod sigur diverse patologii, nu are aproape nicio contraindicație și rareori produce efecte secundare. Spemana are o compoziție naturală, care afectează în mod pozitiv viața sexuală, medicamentul restabilește abilitățile reproductive ale bărbaților, acționând ușor în comparație cu preparatele sintetice puternice.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Ce este aceasta - gonadotropina corionică umană, aplicarea acesteiaCe este aceasta - gonadotropina corionică umană, aplicarea acesteia
Supliment nutrițional indol forte: proprietățile și instrucțiunile de utilizareSupliment nutrițional indol forte: proprietățile și instrucțiunile de utilizare
Vitamine pentru bărbați în planificarea sarciniiVitamine pentru bărbați în planificarea sarcinii
Sarcina după tratamentul oligoasthenoteratozoospermiei: recenziiSarcina după tratamentul oligoasthenoteratozoospermiei: recenzii
Ierburi medicinale pentru creșterea potenței la bărbațiIerburi medicinale pentru creșterea potenței la bărbați
Yarsagumba: instrucțiuni, contraindicații și opiniile mediculuiYarsagumba: instrucțiuni, contraindicații și opiniile medicului
Laveron pentru bărbați: manual de instrucțiuni, preț și recenziiLaveron pentru bărbați: manual de instrucțiuni, preț și recenzii
Picturile lui El Macho: descrierea medicamentului și utilizarea acestuiaPicturile lui El Macho: descrierea medicamentului și utilizarea acestuia
Analogi fortex forte: titlu și scurtă descriereAnalogi fortex forte: titlu și scurtă descriere
Cum să luați sealeks forte: comentariiCum să luați sealeks forte: comentarii
» » Medicamentul spemann sau spemann forte: compoziția și instrucțiunile de aplicare, prețul
© 2021 amigdas.com