amigdas.com

Operație pentru circumcizia preputului la bărbați, înainte și după ea

Caracteristicile circumciziei la bărbații din preputUn pacient care a decis să efectueze această operație din motive religioase sau estetice și, de asemenea, dacă medicul a prescris circumcizia (circumcizia) din motive medicale, vom încerca să vorbim despre această procedură în detaliu.

Ce trebuie făcut înainte de operație

Înainte de a efectua o operație de tăiere a preputului, trebuie să faceți:

 1. Reguli pentru pregătirea pentru circumcizieAlege un doctor.
 2. Discutați procedura de efectuare a unei operații cu un medic.
 3. Discutați despre perioada postoperatorie.
 4. Să predea analizele.

Care sunt criteriile pentru alegerea unui medic? Alegerea unei clinici unde va avea loc această procedură este necesară pentru a comunica cu chirurgul, care va trebui să facă această operațiune pentru al cere să prezinte fotografii ale operațiunilor sale personale și care este rezultatul.

Acest lucru va permite să înțelegeți ce fel de experiență are acest doctor în efectuarea acestor operații și aici nu depinde întotdeauna totul de vârsta medicului. Uneori, un chirurg tânăr are mai multă experiență în efectuarea acestei operații decât o persoană în vârstă care a trecut ultima oară la circumcis prepuțul cu un an sau doi în urmă.

Un bărbat care va efectua o operațiune trebuie să înțeleagă că el își asumă riscul de "cel mai scump", deci alegerea unui medic cu o vastă experiență în efectuarea unor astfel de operațiuni este foarte importantă.

Un bun specialist are întotdeauna fotografii de lucru. El are nevoie de acest lucru nu numai pentru a face consultări cu pacienții, dar și pentru rapoartele conferințelor științifice etc. De aceea, dacă medicul refuză să ofere fotografii despre munca depusă, atunci acesta este o ocazie pentru a reflecta dacă merită să-l țineți la acest medic.

Ce teste vor fi necesare?

După ce medicul care va efectua operația este selectat, trebuie să treceți următoarele teste:

 • Lista testelor necesare înainte de circumcizieTest de sânge (atât general, cât și HIV).
 • Cu privire la conținutul de glucoză din organism.
 • Rw.
 • ALT.
 • Analize pentru hepatita B si C.

Este posibil ca medicul să solicite clarificarea stării medicale a pacientului să ia teste suplimentare.

Ce întrebări trebuie discutate cu medicul înainte de circumcizie?

Descrierea problemelor care trebuie discutate cu un medic înainte de circumcizieEste necesar să discutați cu doctorul cât va tăia, nu trebuie să vă fie jenat, dar dacă dintr-o dată nu o puteți înțelege, puteți marca medicului marchează un loc atâta timp cât preputul este tăiat.

Acest lucru este necesar în special pentru pacienții cu fimoză. Este important pentru ei să aibă loc circumcizia chiar deasupra punctului de îngustare și aici este necesar să înțelegem că, dacă circumcizia este prea mare, aceasta poate duce la scurtarea penisului.

Și, de asemenea, dacă un om efectuează această operație în scopuri igienice, atunci trebuie să afle de la medic dacă sensibilitatea rămâne atunci când actul sexual este același sau nu. Faptul că, pentru bărbații care au un cap sensibil al penisului, este necesar ca circumcizia preputului să aibă loc sub cap cu capace de plastic.

Și acei bărbați care au o mică sensibilitate la cap nu ar trebui să lase doar o căpăstru, dar și o frunză interioară a prepuțului de aproximativ 2-3 cm, astfel încât senzațiile în timpul actului sexual să nu scadă.

De asemenea, este necesar să înveți de la chirurg modul în care va trece operația în sine. Ideal ar fi să-l țineți în timpul unei erecții, deoarece va fi posibil să se determine zona de îngustare cât mai exact posibil. Dacă este posibil, împreună cu anestezia locală să utilizeze o sedare medicamentoasă (adică, somnul în timpul operației), de obicei, dacă pacientul nu are contraindicații, medicii nu-l deranjează.

Este important să se precizeze medicului după câte minute va fi eliminat turnecul, de obicei poate fi îndepărtat sau slăbit în decurs de cinci minute. Însăși operația de circumcizie durează aproximativ 3-5 minute.

Tot restul timpului sunt cheltuite pentru coasere. În mâinile unui specialist cu experiență, operația durează maximum 25-30 de minute, după care o persoană poate merge acasă în principiu. În cazuri deosebit de dificile, pacientul rămâne în spital pentru o zi doua. După ce toate testele au fost efectuate și medicul a fost discutat toate momentele de operație merg direct la circumcizie.

Cum este efectuată circumcizia?

Descrierea nuanțelor operației de circumcizie la bărbațiProcedura pentru îndepărtarea preputului la bărbați este următoarea: organul sexual este tratat cu mijloace medicale speciale, astfel încât în ​​timpul operației nu este posibilă infectarea infecției.

Mai mult, baza penisului este fixată cu un turnichet și în țesuturile penisului se administrează un anestezic ca un lidocoin. Apoi, țesuturile preputului sunt trase înapoi și îndepărtate, vezi cum funcționează operația pe video.

Unii dintre medicii noștri fac această operație, așa cum spun ei "cu ochii". Pericolul acestui lucru este că împreună cu preputul puteți îndepărta o parte din țesuturile penisului sau puteți lăsa o parte din preput.

Deși astfel de operațiuni și rarități, din ce în ce chirurgii noștri folosesc experiența colegilor lor occidentali și conduc operația nu "cu ochii", ci cu ajutorul modele special realizate unde astfel de nuanțe sunt în principiu imposibile.

Tăiați preputul fie cu foarfece medicale speciale, fie cu un bisturiu. Recent, din ce în ce mai mult pentru această operațiune Laserul a fost aplicat, ajută la reducerea pierderilor de sânge.

Și, de asemenea, unii experți aplică următoarea metodă - cleme trageți pielea fixați-o cu ajutorul dispozitivelor speciale. După această procedură, țesuturile preputului mor pe cont propriu.

Această tehnică este folosită în principal de către chirurgii din străinătate, dar din ce în ce a fost folosită în Rusia. După ce preputul este îndepărtat, cusăturile sunt ajustate și penisul este înfășurat cu un bandaj. Cum se întâmplă acest lucru, puteți vedea în videoclip. După aceasta, operațiunea poate fi considerată finalizată.

Perioada postoperatorie

Norme de reabilitare după operația de circumcizieDupă ce operația de tăiere a prepuțului a fost finalizată, vindecarea începe, ceea ce se întâmplă în diferite persoane în moduri diferite. Aproximativ 1-2 luni și în această perioadă a face sex este interzisă, deoarece aceasta poate fi dăunătoare.

Dar frica de mulți bărbați care au suferit această operațiune, că dispersiile se vor dispersa, nu sunt în mare parte justificate. Odată cu dezvoltarea modernă a medicamentelor, practic acest lucru nu se întâmplă.

Dacă procesul de vindecare este normal, atunci dressing-ul se poate face în 10-12 zile. Dacă a existat umflături, atunci trebuie să faceți băi speciale, constând dintr-un pahar de apă și o linguriță de sare. Și, de asemenea, în timpul vindecării, medicul ar trebui să prescrie preparate speciale, ajutând la accelerarea procesului de vindecare.

Când apare un sifilis, aveți nevoie de un penis grăsime cu unguente speciale, și, de asemenea, se spală cu o soluție de permanganat de potasiu. În acest caz, pansamentul trebuie făcut de câteva ori pe zi până când procesul de vindecare este normal. Dupa aceasta, dressing-ul se poate face o data pe zi.

Înainte de a scoate cusăturile, îmbibare bandaj astfel încât atunci când îl scoateți, nu deteriorați cusătura cusută.

Recomandări pentru perioada postoperatorie

După ce această operație a fost în urma, trebuie să urmați niște reguli, astfel încât procesul de vindecare să fie mai rapid:

 • Recomandarea medicilor pentru recuperare după circumcizia preputului la bărbațiodihnă în pat (ar trebui să dureze o săptămână);
 • igiena ideală a organului sexual;
 • fără încărcături (în decurs de o săptămână);
 • nu jucați sport timp de 2-4 luni;
 • purtați lenjerie de corp specială (aveți nevoie de o lenjerie pentru a nu constrânge penisul și nu ar trebui să fie sintetic).

Angajarea în sex, așa cum am menționat deja, două luni nu poate, în general, și după aceea este mai bine încă două luni să se angajeze într-un prezervativ până la vindecarea completă.

Și, bineînțeles, cu orice schimbare în stat sau dacă există doar dubii dacă totul merge bine, ai nevoie consultați un medic. Telefonul sau e-mailul lui trebuie să fie constatat chiar și la prima referință și aici nu este necesar să ezitați și imediat să comunicați cu medicul și să spuneți despre întrebarea groaznică.

Pentru a face circumcizie sau nu

Avantajele și dezavantajele circumciziei la bărbațiToți bărbații care nu au nevoie să facă o operațiune pentru a elimina prepuțul prin indicatori medicali, dar ar dori să o facă din alte motive, dar îndoiesc că este necesar sau nu, încercați să spuneți despre toate avantajele și dezavantajele circumciziei.

Și, de asemenea, despre contraindicații la operație și permiteți persoanei să decidă să-l circumcise sau nu.

Îndepărtarea prepuțului pentru bărbați ajută la protejarea nu numai a bolilor infecțioase, astfel de boli se acumulează în principal în țesuturile preputului și apoi se răspândesc în continuare, dar și vă protejați de problemele de cancer, legate de un penis. Și, de asemenea, pot fi atribuite pluses și faptul că durata relațiilor sexuale este nesemnificativă, dar crește.

Dezavantajele operațiunii pot fi atribuite faptului că puteți să prindeți o infecție dacă operația se desfășoară în afara zidurilor instituției medicale. În unele cazuri, puteți simți senzații neplăcute din cauza frecării capului și a lenjeriei de corp. În cazuri foarte rare, senzațiile pot fi dărâmate în timpul actului sexual.

Contraindicații

Descrierea contraindicațiilor pentru circumcizia preputului la bărbațiCircumcizia preputului nu se poate face dacă un om are o tumoare și nu contează dacă este benign sau nu. Și, de asemenea, nu va exista nici o operațiune pentru cei care au astfel de educație ca negi, negi și așa mai departe.

Și, de asemenea, operația nu se va face pentru cei care suferă de traumatisme ale penisului sau de structura greșită, cazurile în care, în primul rând, este necesară reconstrucția acestuia. Și, de asemenea, acei pacienți care au o semnificație semnificativă boli ale sistemului genito-urinar.

În acest articol, am încercat să vorbim despre toate nuanțele acestei operații. Și, de asemenea, modul în care operațiunea este posibilă vizionați videoclipul și sperăm că îi va ajuta pe cei care au decis să circumcizeze să facă totul drept, iar cei care se îndoiesc vor ajuta să ia decizia corectă.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Ce este rinoplastia unei persoane, tipuri de operații, argumente pro și contraCe este rinoplastia unei persoane, tipuri de operații, argumente pro și contra
Chirurgie plastica faciala: metode chirurgicale si non-chirurgicaleChirurgie plastica faciala: metode chirurgicale si non-chirurgicale
Clinica "vedere de fel", orașul KurskClinica "vedere de fel", orașul Kursk
Îndepărtarea ghearelor la pisici și pisiciÎndepărtarea ghearelor la pisici și pisici
Blefaroplastia transconjunctivală a pleoapelor inferioareBlefaroplastia transconjunctivală a pleoapelor inferioare
Fimoza cutanată: semne, fotografii și tratament fără intervenție chirurgicalăFimoza cutanată: semne, fotografii și tratament fără intervenție chirurgicală
Ce arată smegma pentru bărbați: descriere și fotografieCe arată smegma pentru bărbați: descriere și fotografie
Operația de corectare a septului nazalOperația de corectare a septului nazal
Operații de creștere a feselor cu ajutorul materialelor plasticeOperații de creștere a feselor cu ajutorul materialelor plastice
Nașterea nasului: modalități de remediere a unui defectNașterea nasului: modalități de remediere a unui defect
» » Operație pentru circumcizia preputului la bărbați, înainte și după ea
© 2021 amigdas.com