amigdas.com

Apariția unui negru pe capul penisului la bărbați

Wart pe penis - metode de tratamentCunoscut situația în care un om poate poticni pe condiloame pe penis, care rezultă din efectele infecției cu virusul papiloma si au forma de veruci genitale sau a verucilor genitale. În acest articol, vom examina această boală în mai multe detalii.

Motivele educației

De regulă, condiloame pe capul penisului bărbații se formează din virusul dăunător al papilomului în timpul tratamentului intim fără tipuri de contracepție cu transportorul uman al virusului. Localizarea tipică a creșterilor este capul sau preputul penisului. Dezvoltarea acesteia apare o perioadă lungă de timp, de aceea este invizibilă imediat din momentul infecției.

Există mai mult de 100 de specii ale virusului, dar nu toate au capacitatea de a provoca o afecțiune patologică.

Factorii de risc includ:

 • Candida balanoposthitis - diagnosticBolile sistemului reproductiv.
 • Sex neprotejat.
 • Deteriorarea penisului în timpul actului sexual.
 • Suprasolicitarea emoțională.
 • Imunitate slabă.
 • Deficit de vitamine.
 • Nerespectarea igienei personale.

Este important să ne gândim la faptul că apariția verucilor se produce numai după ani după infectare și în timpul întregii perioade de incubație omul infectat reprezintă o amenințare pentru partenerii sexuali existenți.

Semne și proprietăți

Condylomas - ce este această boală și cum să tratăm

Extinderea penisului pe penis au o formă circulară mărimea nu depășește 1 cm. De regulă, această formare are o proprietate benignă, o nuanță solidă sau brună pe un picior îngustat.

Negii au o trăsătură răspândită pe tot corpul.

Detectarea acumulării pe penis devine posibil datorita suprafetei sale convexe cu marginile clare. În cazul în care auto-omul a descoperit veruci, ar trebui să meargă imediat recepție venereologist datorită faptului că, în unele cazuri, sursa de educație poate servi ca o infecție venerică, care ar trebui să fie eliminate.

În cele mai multe cazuri, negi sunt reprezentați ca verucile genitale, a căror mărime nu depășește 6 mm, crescând rapid, sunt asemănătoare cu conopida, deoarece au un design de mai multe fragmente. De obicei, astfel de formațiuni pe capul penisului nu au un sindrom de durere, dar pot fi ușor traumatizate. Disconfortul se poate manifesta numai atunci când purtați haine prea strânse sau în timpul actului sexual.

Problema este agravată în special în absența tratamentului. Deci, din cap, acumularea poate clona pe fundul penisului, apoi pe scrot, putând deborda întreaga secțiune.

Diagnostic și terapie

Dacă un membru are negi, trebuie să vă adresați urgent andrologului

Când un om cu plângeri vine la doctor, atunci acesta, la rândul său, efectuează o inspecție vizuală. După aceea, trimite un om la livrarea de material biologic pentru cercetarea HIV și a sifilisului. Într-o situație în care suspiciunea nu a fost confirmată, specialistul prescrie terapie pentru a elimina verucile.

Este important să știți că, odată ce ați luat virusul papilloma, nu veți putea scăpa de el pentru totdeauna, deoarece rămâne în interiorul omului până la sfârșitul zilelor sale.

Există 5 tipuri de instrumente pentru îndepărtarea expansiunii:

 • Azot lichid.
 • Laserul.
 • Electrocoagulare.
 • Podofilotoxina.
 • Cream.
 • Eliminarea prin azot lichid se realizează prin intermediul unei răciri îmbunătățite. Această acțiune este considerată nedureroasă, deci nu are nevoie de anestezie.
 • A scăpa de creșteri cu ajutorul unui laser lasă în urma unui tiv scurt și se efectuează, de regulă, sub influența analgezicelor. Pentru a pune în aplicare această metodă, camera de tratament ar trebui să fie echipată cu o capotă specială, iar medicii ar trebui să poarte măști de protecție deoarece virusul se mișcă liber prin aer.
 • Infecția cu papilomavirus - cum se tratează?Electrocoagularea este, de asemenea, concepută pentru a elimina negii de la penis și se realizează prin expunerea la o temperatură ridicată. În acest caz, un medicament anestezic este dat omului fără eșec. La sfârșitul procesului, o cicatrice va rămâne pe piele.
 • Adesea folosit pentru a elimina negii este podofilotoxina, care apare pe cresteri in forma de necroza a tesuturilor lor. Un medic cu experiență, prin intermediul unui aplicator special, acoperă formarea cu această substanță, dar trebuie să se asigure că podofilotoxina nu penetrează accidental pe pielea sănătoasă.
 • În plus, în medicină există un tratament miracol sub formă de cremă, care este un imunomodulator. Ar trebui aplicat numai în zona afectată.

Extinderea penisului pe penis Nu este ceva neobișnuit. Îndepărtarea lor se face în etape. Primul lucru este medicamentul prescris. Dacă nu dau un efect pozitiv, continuați cu modalități mai radicale de a scăpa de negi.

Prevenirea întreținerii și referirea la expert

Preparatul Cervarix - utilizare și eficacitateExistă vaccinuri speciale pentru a preveni pătrunderea virusului papilloma în corpul uman - Cervarix și Gardasil. Aceste injecții se administrează atât bărbaților, cât și femeilor și încep o astfel de prevenire în perioada adolescentă a vieții.

Vaccinurile sunt concepute pentru a preveni dezvoltarea virusului papilomului, astfel încât să nu apară formarea formării tumorilor. astfel de măsuri preventive au contraindicații speciale și necesită atingerea unei anumite vârste a unei persoane, care trebuie să fie discutată cu medicul după diagnosticare.

Dezavantajul vaccinării este funcția de protecție numai din cele mai periculoase soiuri ale virusului, rămânând fără acțiune mai inofensivă.

Gardasil® este un preparat pentru prevenirea și tratamentul leziunilor genitalePrin urmare, se recomandă cât mai mult posibil mai puțin pentru a schimba partenerii sexuali, În momentul contactului sexual, folosiți protecția prin prezervativ. Este important să vă hrăniți imunitatea și să produceți o igienă în timp util și de înaltă calitate a organelor genitale externe.

În plus, merită să renunțați la utilizarea articole de igienă străină - prosoape, mașini de ras, precum și lenjeria de corp. Împreună cu aceasta este necesară abandonarea completă a dependențelor. Într-o situație în care, din cauza atitudinii neglijente față de corpul și corpul vostru, a apărut infecția, iar negii au făcut să fie important să știți la ce medic să se adreseze.

Există un astfel de specialist în sănătatea bărbaților ca androlog. ea a apărut relativ recent și prin urmare nu toate facilitățile medicale sunt disponibile. Astfel, calificarea sa include cunoștințe în domeniile urologie, medicină reproductivă, venerologie și neurologie ale bărbaților. În cazul în care acest medic nu este în staff-ul clinicii, puteți merge la un dermatolog. Există cazuri în care era necesară vizitarea proctologului și a urologului în plus.

Dacă negi au apărut deja, atunci nu se recomandă începeți procesul de dezvoltare propriu și adresați-vă medicului pentru ajutor, ceea ce va ajuta la evitarea metodelor grave de tratament.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Picăturile alb pe capul bărbaților sunt periculoase?Picăturile alb pe capul bărbaților sunt periculoase?
Tratamentul fisurilor la nivelul preputului la bărbațiTratamentul fisurilor la nivelul preputului la bărbați
Fimoza cutanată: semne, fotografii și tratament fără intervenție chirurgicalăFimoza cutanată: semne, fotografii și tratament fără intervenție chirurgicală
Ce arată smegma pentru bărbați: descriere și fotografieCe arată smegma pentru bărbați: descriere și fotografie
Medicamente pentru tratamentul infecției cu papilomavirus la bărbați, fotoMedicamente pentru tratamentul infecției cu papilomavirus la bărbați, foto
Boala lui Peyronie la bărbați: cauze, tratament și fotografiiBoala lui Peyronie la bărbați: cauze, tratament și fotografii
Simptome și tratament al papilomavirusului umanSimptome și tratament al papilomavirusului uman
Totul despre operația pe frenul de plastic scurt al penisului masculinTotul despre operația pe frenul de plastic scurt al penisului masculin
Ridicarea capului - un element important pe genitalul masculinRidicarea capului - un element important pe genitalul masculin
Fimoza la băieți: tratament la domiciliuFimoza la băieți: tratament la domiciliu
» » Apariția unui negru pe capul penisului la bărbați
© 2021 amigdas.com