amigdas.com

De ce poate o lacrimă să rupă capul unui bărbat cum să o trateze?

Scurgeri - probleme masculineMulți bărbați ar putea avea o întrebare despre ce să facă și cum să trateze ruptura bruscă ruptă a organului genital dacă se izbucneste brusc.

În primul rând trebuie să înțelegeți ce este căpăstru. O căpăstru este o parte a unui dispozitiv de protecție a penisului sau, mai simplu, o îndoire a pielii între cap și preputul penisului. Arată alungită și destul de fragilă, ceea ce este o realitate în practică.

Cazul în care ochii nu înșeală o persoană. Din cauza faptului că căpăstru se formează o acumulare mare de terminații nervoase, vase, etc., atunci lacrima ei va răspunde cu senzații destul de dureroase chiar și în cei mai persistenți reprezentanți ai bărbaților.

Din ce motive un om poate experimenta emoții amare dintr-o ruptură a căpăstrui pe organele genitale?

 1. în primul rând, este o boală congenitală oportunitate în care frenul oamenii de la naștere nu are flexibilitatea corespunzătoare și dimensiunea, ceea ce duce la posibilitatea ruperii sau rupere la toate. Dar cum să înțelegeți că lungimea căruței nu corespunde nevoilor corpului? Adesea, se poate găsi chiar și în copilărie, când capul penisului nu va fi complet expus din preputul unui mic "om". Un exemplu nu este descoperit complet capul este furnizat în fotografia de mai jos.
 2. Ce este plin cu un prejudiciu penisului frenumÎn al doilea rând, sexul prea tare, în timpul căruia mișcările de translație de fricțiune pot provoca o ruptură, roșeață, fisuri pe căpăstru. Potrivit statisticilor, acesta este unul dintre cele mai frecvente cazuri de rupere.
 3. treilea, Motivele acestui decalaj nu pot fi ascunse în om, ci în partenerul său sau mai degrabă în vagin. Datorită lipsei inadecvate, organul genital poate fi rănit. Într-o mișcare de frecare vagin uscat membru sexual masculin poate fi dificil, așa că, dacă partenerul văzut probleme de acest tip, este necesar să se recurgă la utilizarea geluri și lubrifianți, care sunt disponibile în mod liber în farmacie.

Și din nou ce să faceți atunci când rupeți aici și acum?

Trebuie să-ți amintești o listă ușoară de acțiuni, care este inclus în primul ajutor medical.

 1. Când rupe pot sângera din cauza grupurilor îngrămădi vaselor de sange si terminatii nervoase, lucrul cel mai important în această situație este să rămână fermi în termeni psihologici și să nu intre în panică, care este cu siguranță începe să iasă la capul fiecărui bărbat, prins în această situație.
 2. Cureaua ruptă trebuie presată ferm la organele genitale, dar este important să nu exagerați și să nu o transmiteți. În medie, zece sau cincisprezece minute sunt suficiente pentru a opri sângerarea, dar totuși trebuie să acționați situația, deoarece ar putea dura mai mult pentru a opri sângele.
 3. Funcționarea pe penis cauzeazăDupă aceasta, este necesară dezinfectarea plăgii și a organelor genitale, astfel încât să nu se infecteze marginile plăgii și să se introducă microbi sau infecții în ea. Pentru dezinfecție, este adecvat orice antiseptic sau dezinfectant, principalul lucru este să aveți grijă să nu ardeți suprafața prea sensibilă a pielii.
 4. Este strict interzis să se impună pe penis rigid și bandaje rigide care pot peredavit canalele de circulație, deoarece acest lucru poate duce la probleme noi, mai dureroase ale sănătății bărbaților.
 5. După ce ați făcut toate aceste acțiuni, consultați imediat un medic pentru a obține îngrijiri medicale profesionale și calificate. Medicul va determina gradul de vătămare, care poate fi ușor și poate fi semnificativ, acest lucru determinând tratamentul prescris pentru dumneavoastră. Tratamentul trece prin gradarea din igiena luminii îmbunătățită, prin sutură și prin chirurgie.
Ruptură a căpăstrui
Trunchierea frunzei - ce este?Detenția frenulului penisului - metode de tratamentAtunci când este posibilă intervenția chirurgicală pe o căpăstruCoaseți pe funcția cărămizii - fotografie

Operație: ceea ce este el însuși, ar trebui să fie temut?

Această operație poate fi frică numai timidă, deoarece nu merge mai mult de o serie de 30 de minute din serie. Dar cum merge întregul proces? Explicație întrebare, deci totul în ordine.

 1. Dacă ruptura este ruptă, ar trebui să văd un doctorPrimele lucruri pe primul urolog chirurg face o mica incizie se face pe dimensiunea perimetrului penisului pentru a slăbi puternic căpăstrul tensiunea preputului penisului.
 2. După aceste manipulări, mânerul este transformat vizual într-o sutură palidă, iar rana însăși este cusută longitudinal de către medic. Rezultatele acestei operațiuni nu sunt efectuate pentru erori estetice, deoarece cusătura care rezultă din operația ca cameleon fuzionează cu penile frenul cusătură naturală.
 3. Și la sfârșitul operației, căpăstru își schimbă locația mai aproape de bază, deschizând astfel capul pentru o sută la sută.

Rezultatele operațiunii

Acest tip de intervenție chirurgicală ajută la rezolvarea consecințelor traumei asupra penisului și a rupturilor frenulului din preput și, în plus față de pâine emoții negative la pacient este posibil să se informeze vestea favorabilă că această operațiune îl va salva de toate curburile posibile și imposibile ale penisului glancului. În plus, știind că oamenii sunt de transmitere a bolii foarte capricioasă, trebuie remarcat vindecarea pe termen scurt rănilor postoperatorii, care variază de la două până la patru zile. Cu toate acestea, este posibil ca complicația postoperatorie, mai bine cunoscută în cercurile medicale, să fie fimoza. În acest caz, ar trebui să vă așezați din nou pe masa de operație pentru a face o circumcizie completă a preputului.

Chirurgia plastica a căii - de ce funcționeazăAr trebui menționat acest lucru chiar și cu un mic decalaj, care nu necesită spitalizare imediată și o intervenție chirurgicală, un tratament cu antiseptice nu se poate face, deoarece impactul în viața sexuală a omului în viitor, efectele traumei. Din cauza cicatricei rezultat va fi ejaculare prematură, face contact sexual dureros, defect, de asemenea, actele sexuale defecte sunt problemele psihologice ale oamenilor, care este dificil de manevrat singur, care din nou va duce la un tratament în centre specializate pentru îngrijirea profesională .

prin urmare nu merită înainte de a rupe frâna, dacă medicul vă recomandă cu fermitate frenul din plastic, atunci nu vă regretați finanțele și nu faceți această operație pentru a evita problemele și nervii inutili în viitor. Nu este greu să spargi călcarea, este mult mai greu de recuperat după un accident.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Ce este fimoza: o descriere și modalități de tratare a băiețilorCe este fimoza: o descriere și modalități de tratare a băieților
Când este necesar să prindă o căpăstru sub limba copiilor?Când este necesar să prindă o căpăstru sub limba copiilor?
Pupulele perle: de ce apar oamenii?Pupulele perle: de ce apar oamenii?
Plastice de frenul scurtat al limbii cu laserPlastice de frenul scurtat al limbii cu laser
Frecventa scurta a limbii la nou-nascutiFrecventa scurta a limbii la nou-nascuti
Ridicarea buzei superioare și inferioare: recomandări și metode de îndepărtareRidicarea buzei superioare și inferioare: recomandări și metode de îndepărtare
Picăturile alb pe capul bărbaților sunt periculoase?Picăturile alb pe capul bărbaților sunt periculoase?
Tratamentul fisurilor la nivelul preputului la bărbațiTratamentul fisurilor la nivelul preputului la bărbați
Fimoza cutanată: semne, fotografii și tratament fără intervenție chirurgicalăFimoza cutanată: semne, fotografii și tratament fără intervenție chirurgicală
Ce arată smegma pentru bărbați: descriere și fotografieCe arată smegma pentru bărbați: descriere și fotografie
» » De ce poate o lacrimă să rupă capul unui bărbat cum să o trateze?
© 2021 amigdas.com