amigdas.com

Cum să supraviețuiești morții unui câine, sfaturi

Moartea unui câineMajoritatea oamenilor care au o dragoste deosebită pentru câine și nu pot trăi fără ei au sentimente mixte când catelul ajunge la pragul casei lor, din cauza faptului că animalele de companie devreme, din păcate, nu au devenit. O creatură mică și pufoasă rulează în jurul apartamentului, dar îndoiala unei persoane se trezește imediat asupra sufletului, este necesar? La urma urmei, câinii nu pot trăi atâta timp cât ne place. Lacrimile de bucurie se amestecă cu o bucată în gât și încearcă să găsească cel puțin câteva trăsături comune între prietenul pierdut și noul animal de companie.

Trebuie să ne amintim că a trăi fără a renunța este o afacere teribilă și nici un animal nou și o viață comună cu ea este capabilă să înlăture rana și să scape de dureros senzații. Cum puteți supraviețui unui astfel de eveniment teribil ca moartea unui câine și cum să eliberați în cele din urmă această problemă? Cum să continuăm să trăim și să ne bucurăm de noi evenimente, lăsând doar amintiri calde și bucuroase din trecut în duș? Cum puteți vedea un prieten nou și credincios în noul câine, și nu o umbră din trecutul animal de companie credincios?

Cine rămâne vinovat?

Principalul motiv pentru care oamenii nu pot renunța la această problemă și pierderea lor este căutarea constantă a făptașilor în această situație. Nu contează ce sa întâmplat, urmând instinctele sale, o persoană încearcă să găsească autorii incidentului, chiar dacă este Dumnezeu sau voința soarta, dar proprietarul îi va găsi întotdeauna pe cei responsabili pentru ceea ce sa întâmplat. Dar cel mai rău se întâmplă atunci când proprietarul se învinovățește pentru moartea unui prieten loial - "Nu am avut timp, nu am acordat atenție", "Am greșit în căutarea medicului veterinar participant. "Căutarea vinovatului are loc întotdeauna din cauza morții câinelui în timpul bolii sau în timpul unui accident.

Desigur, proprietarul trebuie să monitorizeze cu atenție starea de sănătate a animalului de companie și să trateze câinele la primele simptome ale bolii. Dieta corectă, conținutul complet, vaccinările și un examen cuprinzător cu un medic veterinar - toate acestea garantează o viață sănătoasă și îndelungată pentru un prieten cu patru picioare. Mai aproape și mai corect ai avea grijă de câine și starea acestuia, cu atat mai mare probabilitatea ca, atunci când vine momentul moartea unui animal de companie, nu va ucide și asupri-te în mod excesiv.

eutanasieCel mai groaznic pentru proprietarii de animale iubitoare este eutanasie. Majoritatea proprietarilor nu sunt pregătiți să pună în aplicare lăcomia umană a prietenului lor, deoarece sunt încrezători că aceasta este o adevărată crimă. De fapt, un câine care nu se poate recupera și suferă numai pentru un motiv că proprietarul său nu este în măsură să ia în considerare cu atenție totul și să ia evenimentul și realitatea aspră.

Dacă vinul arde în tine, încercați să-l scăpați prin orice metodă posibilă pentru dumneavoastră. Du-te la un adăpost special pentru animale fără adăpost, încercați-vă în rolul voluntarului, să ia un pisoi mic pufos în stradă, spală-l, îngrășa și să-l găsească o familie sau de a lua educația pentru el. Antrenați faptele bune, salvează viețile ființelor vii și în timp vinovăția va dispărea treptat, dar ecoul ei poate rămâne cu tine.

Cum poți încerca să renunți la un vechi prieten și la gânduri veșnice despre el?

Cum de a supraviețui morții unui câine? Povestirile fictive despre o viață mai bună și punțile Rainbow sunt pur și simplu incapabile să scadă durerea pierderii și să calmeze persoana într-o clipă, dar în același timp pot face senzația de pierdere chiar mai puternică și mai dureroasă. Nimeni nu are voie să știe ce se întâmplă după moarte, iar gândurile și speranțele de întâlnire cu iubitul tău animal fac experiențe și mai dureroase. În acest caz, ar trebui să ascultați psihologii și proprietarii câinilor, cărora, ca tine, trebuia să le înfrunți moarte animalele lor preferate.

  • Nu încercați să uitați prea repede.

Plângând cu durereTrebuie să ne amintim că încercarea de a scăpa rapid de amintirile unui prieten este un alt motiv care este reproșabil pentru sine, de asemenea, ar trebui să se știe că memoria este dincolo de controlul unei persoane. Nu continuați să vă simțiți, plângeți și încercați să vă exprimați mai mult emoțiile cât mai complet posibil, dar în nici un caz nu vă lăsați să fiți deprimați.

Limitați un anumit timp pentru doliu pentru animalul de companie și să-l dați la dvs. cu patru picioare prietena ultima onoare. Specialiștii alocă un an de doliu pentru moartea unui iubit timp de un an, acesta fiind momentul potrivit pentru o persoană, deoarece pentru el este testat în toate stadiile durerii și senzațiilor dureroase, iar cauza traumei nu este atât de importantă.

  • Scoateți din locurile proeminente lucrurile și jucăriile pe care câinele dvs. le foloseau în mod activ.

După o anumită perioadă de timp, o săptămână sau o lună întreagă, în momentul în care sunteți gata pentru aceasta, o pliați cu ușurință și o eliminați lucruri, aparțin doar animalului dvs. de companie, puneți-le într-un loc în care nu vor fi pentru dvs. în acces liber vizual. La început veți simți un sentiment tot mai mare de vinovăție și o anumită trădare, dar acest lucru nu poate fi evitat, deoarece trebuie să învățați să renunțați.

  • Gândește-te la ceva memorabil.

Plantați un copac în memoria unui câineCreați un fel de memorie de carte. Includeți în ea toate fotografiile posibile cu prietenul tău cu patru picioare și notează toate momentele și povestile fericite asociate cu acesta, pe care le poți aminti. Toate acestea trebuie făcute într-un album sau un jurnal separat și frumos conceput. Va fi cel mai corect dacă albumul este produs de toți membrii familiei și fiecare dintre ei poate contribui la ceva din sine și din memoria sa principală. Această metodă va permite unei persoane o perioadă de timp să scape de gânduri tristă și să aducă la viață o bucată de momente fericite și amintiri care se pierd în timpul durerii emoționale.

independent crea o imagine, plantați un tufiș sau un copac, scrieți-vă versul sau necrologul - faceți un act comemorativ care va fi ținut lângă dvs. și după sfârșitul doliuului.

  • Umple golul în sufletul tău.

Cel mai probabil, cea mai mare durere și multiple senzații de durere provin din senzația de gol înăuntru. Când te trezești dimineața somnoros din pat și instinctiv doriți să trageți animalele de companie pentru o plimbare, atunci când mâna este în căutarea pentru o lesa și guler pe suprafața de piatră, sau atunci când sunt pe obiceiul vechi de a merge la magazin pentru animale de companie pentru a cumpăra bunătăți pentru animalele de companie. Toate aceste evenimente, care apar la un nivel subconștient, provoacă noi izbucniri de durere.

Încercați să vă aflați în ceva interesant și încercați să vă distrați atenția. Gândiți-vă la un hobby - o activitate care vă va distrage atenția de evenimentele negative, vă va ajuta să distrageți unele dintre gânduri și să le îndreptați spre ceva pozitiv și distractiv. Dacă vă ocupați de tot timpul liber sau de cel puțin o parte din el, nu vă lăsați ocazia pur și simplu tortură tu și nervii tăi.

  • Amintiți-vă cine ați fost pentru animalul dvs. de companie.

analiza pe deplin aspectele pozitive ale vieții tale împreună 0- ai schimbat și a prezentat o nouă lume acest catelus, este că ești responsabil pentru fericirea și sănătatea deplină a animalului de companie, precum și majoritatea câinilor fără stăpân nu pot vedea sau simți o suta parte din ceea ce a simțit câinele de companie . Adu-ți aminte întotdeauna de contribuția pe care ai adus-o la viața câinelui tău, în momente de durere, să-ți amintești întotdeauna acest lucru și să încerci să te laude.

cățelușGândiți-vă cu atenție la ce s-ar întâmpla dacă câinele dvs. va supraviețuit. Ar putea animalul tău să trăiască în pace cu o pierdere atât de importantă pentru el? minte omul și psihologia sa sunt aranjate într-un mod special - nu-și pare rău pentru el însuși. De aceea, încetați să vă fie rău pentru dvs., rețineți că ați schimbat soarta animalului de companie cu patru picioare, ați lovit-o și l-ați trăit în mod valoros.

Nu încercați rapid să începeți un nou câine

Nu încercați să găsiți înlocuire într-un nou animal de companie. Și, de asemenea, nu începe un câine, în cazul în care durerea de la pierderea este încă cu tine. Cele mai multe familii, în special cele în care un copil mic suferă de pierderea unui prieten, dobândesc rapid un nou catelus, gândindu-se că în acest fel pot elimina tristețea și copilul va uita imediat pierderea. În cele din urmă, proprietarii încep să compare în mod constant noul animal de companie și cel care a trebuit să plece, căutând caracteristici și caracteristici comune și trăind mai ales în trecut. Ar trebui să începeți un nou animal de companie numai atunci când vă aduceți aminte de un vechi prieten pe care îl aveți un zâmbet pe față, în loc să distorsionați durerea și multe lacrimi.

Ajutor de la profesioniști în caz de pierdere

  1. Crezi că nu poți depăși durerea care a apărut din această situație. Ești sigur că nu vei putea să supraviețuiești și să te descurci cu cei care ți-au căzut? Nu puteți găsi sprijin în nimeni care aveți nevoie atât de mult. Nu ezitați și mergeți la recepție la un anumit nivel doctor. Nu este un expert nu se abate de la tine și spune: „Da, e doar un câine simplu“, dar experți în psihologie este bine cunoscut cât de repede o persoană este capabilă să se și var golească, fiind o lungă perioadă de timp în depresiunea și mizeria.
  2. psihologÎncercați să zâmbiți, chiar și prin forță. Este de remarcat faptul că atunci când buzele sunt întinse într-un zâmbet, creierul și plămânii primesc cel mai mare acces la oxigen, ducând la o creștere a procesului de producere a unui hormon al fericirii. Pornirea acestui proces va fi doar temporară și va fi comparabilă în ceea ce privește eficacitatea cu placebo, dar în practică este într-adevăr testată și ajută.

Cum să opriți un copil de durere și să-l ajutați să supraviețuiască morții unui animal de companie?

O persoană, în cele din urmă formată și dezvoltată, își poate opri starea și trăiește durerea de foarte mult timp, dar în momentul în care este dificil să devii copil, părinții încep să cadă într-un fel de panică. De fapt, psihicul unei persoane mici se formează într-un mod special și diferă în ceea ce privește flexibilitatea în ceea ce se întâmplă și capacitatea de adaptare rapidă la circumstanțe. Imaginați-vă că, uneori, genunchiul rupt merge la planul secundar dacă copilul vede o jucărie nouă și aceasta este durere fizică, care este foarte dificil de ascuns prin zâmbetul forțat și prin expresia fericirii.

Dacă câinele este mort, atunci ia cât mai mult timp cu copil, a cărui psihic se adaptează la ceea ce se întâmplă în jur. Încearcă să explice ce sa întâmplat, dar nu se opresc accentul pe ceea ce sa întâmplat, încearcă să scape de copil de tristețe și durere, cu ajutorul unor emoții pozitive, să ia o plimbare prin piață, să ia o excursie în pădure sau doar să vă relaxați cu un iaz din apropiere.

În același timp, merită mai atent să aflăm de ce copilul suferă

În primul rând, de ce nu ar trebui să facă acest lucru, pentru că a avut o pierdere semnificativă, care este perfect normală, dacă începe mult timp fi trist și plângeți.

  1. Viața este dată o singură dată și poate să se lase complet într-un moment neașteptat, dacă este ascunsă de copil, trebuie să vă gândiți la siguranța sa personală. În același timp, psihologii recomandă ca o persoană adultă să distragă, prin toate mijloacele posibile, un copil din gânduri triste. Dar, în același timp, este necesar să treci atenția, dar conștientizarea pierderii copilului trebuie înțeleasă și experimentată în mod corespunzător.
  2. Un copil de adolescenta poate percepe în unele cazuri pierderea prietenul pufos destul de superficial, dar în același timp și el trăiește și este trist, deși poate să nu fie vizibil la exterior. Motivul pentru un astfel de comportament retras poate servi ca o teamă cauzată de cel mai teribil motiv - teama pentru pierderea celor dragi.

Astfel, experții de vârf îi sfătuiesc pe părinții adulți în prealabil să pregătească un copil mic pentru posibilitatea decesului unui animal de companie. Principala metodă de atenuare a posibilelor dureri va fi achiziționarea unui alt animal de companie, atunci când primul animal de companie atinge vârsta de opt sau nouă ani. Deci, un copil mic va fi capabil să se atașeze la ambele animale de companie, care vor petrece o perioadă de 3-5 ani împreună și vor păstra amintiri calde și pline de bucurie. În cazul în care momentul potrivit, un al doilea animal de companie va lua parte a lovit, și de a ajuta copilul cum să depășească durerea și durerea sa mutat rapid de pierderea unui câine favorit.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum câinii văd lumea noastră în comparație cu noi?Cum câinii văd lumea noastră în comparație cu noi?
Cum să înveți un câine comanda `da o laba`Cum să înveți un câine comanda `da o laba`
Cât timp trăiesc dachshunds? Cum să prelungească viața unui animal de companie?Cât timp trăiesc dachshunds? Cum să prelungească viața unui animal de companie?
Prietenul cu ochii: câți ani de vară trăiesc acasă și cum să aibă grijă de eiPrietenul cu ochii: câți ani de vară trăiesc acasă și cum să aibă grijă de ei
Ce face câinele să urle în curte? De ce și de ce?Ce face câinele să urle în curte? De ce și de ce?
Cum să înveți un cățel să meargă la un scutec specialCum să înveți un cățel să meargă la un scutec special
Cum să determinați în mod corect vârsta unui cățeluș sau a unui câine adultCum să determinați în mod corect vârsta unui cățeluș sau a unui câine adult
Cum să antrenezi în mod corespunzător un catel la domiciliuCum să antrenezi în mod corespunzător un catel la domiciliu
Sfaturi despre cum să obișnuiți un câine la toaletă pe stradăSfaturi despre cum să obișnuiți un câine la toaletă pe stradă
Pomeranian Black Spitz: descriere, hrănire, sfaturi de îngrijirePomeranian Black Spitz: descriere, hrănire, sfaturi de îngrijire
» » Cum să supraviețuiești morții unui câine, sfaturi
© 2021 amigdas.com