amigdas.com

Periuța de dinți electrică pentru copii: tipuri și descriere

Cum sa alegi o periuta de dintiPentru ca un copil să învețe să aibă grijă de dinți ușor și rapid, transformând o procedură plictisitoare într-un joc interesant, puteți cumpăra pentru el o periuță de dinți electrică pentru copil. Aceste dispozitive igienice nu numai că curăță dinții calitativ, ci și că au un aspect atractiv.

Tipuri de periuțe de dinți electrice pentru copii

Pensulă electrică pentru copii Pentru curățarea dinților este împărțită în trei tipuri. În rolul unei surse de alimentare în aceste dispozitive, se folosesc baterii reîncărcabile reîncărcate de la sursa de alimentare a sistemului sau de la bateriile cu deget.

Soiuri de periuțe de dinți:

 • Caracteristicile selecției periuței de dințiUltrasunete. În interiorul acestui dispozitiv este un generator care convertește energia electrică în unde ultrasonice. Pe dinți datorită ultrasunetelor, atașarea microorganismelor și pigmentarea sunt distruse.
 • PA. Dispozitivul este echipat cu un generator de frecvență înaltă, prin care energia electrică începe să fie transformată în unde sonore vibraționale. Timp de un minut există cel puțin 15 mii de mișcări vibraționale. Efectul vibrațiilor sonore începe să slăbească atașarea microorganismelor patogene la smaltul dinților, curățând-o splendid de resturile de alimente și plăci.
 • Clasică. La capătul dispozitivului este un cap rotativ, care este acoperit cu peri. Acest cap face atât mișcări circulare directe, cât și înapoi, și pulsând în jos și în sus. Există modele cu diferite duze interschimbabile, scopul lor principal fiind curățarea dinților, masarea gingiilor și lustruirea smalțului dinților.

Pentru copiii de 3 ani, o periuță electrică clasică este cea mai bună.

Principalul avantaj al unei periuțe de dinți electrice

Spre deosebire de o periuță de dinți simplă, dispozitivele electrice sunt considerate mai eficiente. Avantajele lor principale includ:

 • Cum sa alegi o periuta de dinti pentru un copilViteza de curățare. Eficient curățarea dinților cu un dispozitiv electric se poate face în doar câteva minute. Acest lucru este foarte important pentru copii nerăbdători și agili, precum și pentru adulții care se grăbesc în mod constant.
 • Apel. Folosiți cu bună știință periuțele de dinți electrice, atât pentru copii, cât și pentru adulți. Copilul de 3 ani cu plăcere va folosi un dispozitiv la modă.
 • Capacitate excelentă de curățare. Realizat prin utilizarea tehnologiilor 2-D și 3-D. Periile de dinți cu tehnologie 2-D își perie dinții cu mișcări înainte-întoarcere, frecvența lor pe minut este de aproximativ 7500 oscilații. Tehnologia 3-D, în plus față de mișcările de translație-retur sub ea implică și pulsarea, frecvența lor fiind de 25-50 mii de vibrații pe minut. Cu ajutorul mișcărilor pulsatoare, este posibil să se extragă un depozit microbian din spațiile dentare pe dinți.

Dar, pentru a preveni abraziunea semnificativă a smalțului dinților, periuța de dinți este cel mai bine alternată cu cea obișnuită. În special acest lucru se aplică copiilor, deoarece au încă un smalt destul de slab.

Contraindicații de utilizat

În anumite situații, nu este recomandabil să se utilizeze perii electrice dentare.

Nu le folosiți în următoarele condiții ale gingiilor și dinților:

 • Prezența depunerilor subgingivale și supragingivale, precum și inflamația gingiilor. În acest caz, dispozitivul electric poate exacerba boala gingiilor sub formă de parodontită și gingivită. Prin urmare, înainte de a utiliza această perie, este necesar să se vindece inflamația gingiilor și să se scape depozitele dentare.
 • Abraziune puternică a dinților.
 • Prezența petelor albe mici. Petele albe indică o mineralizare insuficientă a dinților și reprezintă prima etapă a apariției cariilor. În prealabil, este necesar să se efectueze tratament remineralizant.
 • Prezența defectelor în formă de pană pe gâtul dinților. Aceste transformări ale formei dinților indică o înaltă ștergere a smalțului în această parte.

Cum sa alegi periuta electrica dreapta pentru un copil?

Înainte de a cumpăra o periuță de dinți electrică pentru copilul dvs., adulții trebuie să-și cunoască caracteristicile și să aleagă modelul potrivit. Producătorii produc foarte des pentru copiii cu vârste mai mari de 3 ani cu mânere, în care sunt reprezentate caractere strălucitoare și frumoase ale desenelor animate. Cu toate acestea, această frumusețe nu este întotdeauna convenabilă pentru utilizare, deoarece aceste stilouri sunt de obicei destul de voluminoase. Din acest motiv, copiii nu pot să o ia în mână.

Atunci când alegeți o perie pentru bebeluși Trebuie să acordați atenție acestor caracteristici:

 • rigiditate la coadă;
 • tipul de dispozitiv pentru curățarea dinților;
 • categoria de vârstă, este de obicei scrisă pe ambalaj;
 • fiabilitatea producătorului.

Ce pot alege pentru copiii de peste 3 ani?

Periuțe de dinți moderne pentru copiiLa această vârstă, copilul este numai începe să învețe să-și spele dinții, așa că pentru el trebuie să ridici o pensulă cu o miriște moale moale. Curățarea calitativă a dinților poate ajuta dispozitivul, în cazul în care diferite în înălțime de păr. Pentru ca bebelușul să fie confortabil ținând pensula, trebuie să aibă un mâner gros și scurt.

Până în prezent, modelele de periuțe de dinți pentru copii sunt făcute cu peri, unde la capete sunt mici mustăți. Din această cauză, peria este moale și absolut sigură pentru copiii nou-născuți. Această perie electrică pentru copii va dura o lungă perioadă de timp și va curăța smalțul dintelui.

Copiii au gingii destul de moi, membrana lor mucoasă este ușor de deteriorat. Pentru siguranța acestora în timpul periajului, se recomandă utilizarea unui dispozitiv cu un mic cap de curățare și un "gât" ondulat flexibil. Cu gâtul acestei forme, puteți ajusta cu ușurință presiunea asupra dinților și gingiilor, iar cu un cap mic, dinții de curățare devin mult mai eficienți.

Înainte de a cumpăra un model electric pentru copii, adulții trebuie să învețe copilul să utilizeze o periuță de dinți simplă pentru bebeluși. Numai cu ajutorul ei se poate învăța puteți să vă abilitați în domeniul îngrijirii orale.

Copiii de 7 ani sunt produse selectate cu peri de diferite lungimi, cap mic, mâner ergonomic, confortabil pentru palma și perii medii rigizi.

Dispozitive de curățare ultrasonică pentru dinți au caracteristici excelente, dar ele nu sunt potrivite pentru toți copiii. Adulții trebuie să știe că nu ar trebui să fie cumpărați de copii mici.

Aceste dispozitive contraindicate și în alte cazuri:

 • în timpul smalțului dintelui sensibil;
 • în timpul bolii gingiilor;
 • în timpul cariilor și a altor boli dentare;
 • în timpul prezenței plăcii dentare.

Cele mai populare modele de periuțe de dinți pentru copii

Având în vedere modelele, periuțele electrice de dinți pentru copii au diferite regimuri de curățare, design diferit și tipul de sursă de energie, precum și natura mișcării suprafeței de lucru.

Hapica Kids

În ceea ce privește calitatea și prețul, acesta este unul dintre cele mai bune modele, destinat copiilor în vârstă de 3-12 ani. O perie confortabilă și luminată pentru copii curăță dinții fără pastă de dinți și este foarte ușor de utilizat. Principalele sale avantaje includ:

 • Dinți de email smalț o astfel de perie electrică nu doare.
 • Păruri moi din ceramică, care împiedică propagarea microorganismelor patogene și produce, atunci când curăță dinții, ioni negativi.
 • Acționat de baterii care pot oferi o funcționare de până la 350 de minute.
 • O dimensiune mică a capului poate oferi confort chiar și în timpul schimbării dinților de lapte până la permanență. O greutate mică, care poate ajunge la numai 60 de grame.
 • Sunetul acestui dispozitiv face posibilă curățarea plăcii mai eficient.

Modelul Hapica Kids a fost popular în rândul consumatorilor din diferite țări de peste 15 ani. În pachet sunt incluse autocolante cu diferite animale. Pensulele directe vin în trei culori - albastru, roz și galben.

Oral-B copii Mickey Mouse

Din punct de vedere clinic, că Oral-B Kids Mickey Mouse îndepărtează efectiv placa și curăță dinții. Datorită scurgerii scurte și moi la capătul părului Oral-B, are loc o curățare delicată a suprafețelor masticatorii ale dinților și ale cavității bucale.

Datorită tehnologiei mișcărilor rotative și de translație, placa pe dinți cu ajutorul copiilor Oral-B este retrasă mai bine și mai repede decât atunci când se utilizează o periuță de dinți manuală. Copiii de 3 ani vor folosi acest model cu plăcere, având un cronometru muzical, care în timpul procedurii poate juca una din cele 15 melodii.

Datorită acestui lucru, copilul își va spăla dinții cu bunăvoință pentru câteva minute, care sunt recomandate de medicul dentist. Copiii se vor bucura atât de designul luminos și colorat, cu personajele personajelor Disney.

Capul părului are un indicator albastru, care, după un timp, începe să semnaleze înlocuirea duzei, jumătate din ea fiind decolorată. Înlocuiți duza cel puțin o dată la 3 luni.

Oral-B pentru copii de putere Mickey D-10

Scopul principal pentru copiii de peste 3 ani, acest model are acest echipament:

 • încărcător de baterie;
 • dispozitivul principal pentru curățarea dinților;
 • instrucțiuni de utilizare;
 • duză de înlocuire.

Alegerea unei periuțe de dințiAcest dispozitiv este alimentat de o baterie, încărcarea durează o săptămână în timpul aplicării sale de două ori pe zi.

Este bine să curățați câmpul dentart dau posibilitatea mișcării rotațional-translaționale. După câteva minute de curățare dentară, cronometrul setat vă va spune că procesul procedurii poate fi finalizat.

Capul periei este format din peri foarte moi, în care rândul central este alungit. Datorită acestei locații, se asigură o curățare destul de bună a alimentelor și se asigură placă din zone greu accesibile.

Pentru a vă asigura că bebelușul nu se simte incomod, producătorii au creat dimensiuni mici ale duzei. Nevoia de a le înlocui va arăta semne albastre de uzură ale firelor.

Oral-B Kids Power Mickey D10 are un design atractiv, care este sigur de interesul copilului. Un aspect colorat se face sub forma unui personaj de desene animate, Mickey Mouse, preferat de copii.

Stadiile orale-B Congelate

Producătorul din Germania special conceput pentru copii a creat periuțe de dinți electrice cu un design memorabil. Pe aceste dispozitive din mânere vezi puteți eroi de la desen animat "Inima rece".

Acest instrument este caracterizat printr-un mâner ergonomic din cauciuc și un cap mic. Timp de un minut, duza poate produce 9.500 de mișcări rotaționale-recurente, care asigură o îndepărtare eficientă și eficientă a plăcii.

Părurile scurte și moi, cu părul despicat la capete, fac ca procedura de curățare să fie sigură pentru dinți și gingii. Pentru majoritatea copiilor, curățarea suprafețelor de mestecat este considerată o problemă. Le poate ajuta în acest rând central de peri alungiți. Despre faptul că este timpul să înlocuiți duză, va fi capabil să sugereze un indicator care va decolora jumătate din fire.

CURAPROX Curakid CK4260

Paturi de dinți pentru bebelușiAcest dispozitiv este utilizat pentru copiii cu vârsta cuprinsă între 1 și 5 ani. Dispozitivul este caracterizat printr-un cap mic, cu care bebelușul va fi confortabil, ușor și ușor curățat placa în zone greu accesibile.

Foarte moi în cantități de 4300 bucăți constau din fibre speciale, curățarea cu atenție a smalțului, care nu-l deteriorează și gingiile.

Mânerul acestui dispozitiv are un înveliș de protecție din cauciuc, care împiedică atât apăsarea glisantă, cât și presarea puternică a smaltului dinților. Datorită periilor, peria păstrează elasticitatea necesară a fibrelor poliester ultra-subțiri timp de 2-3 luni.

Prin achiziționarea unei perii electrice pentru copii pentru curățarea dinților bebelușului, înainte de ao folosi, trebuie să clătiți cu atenție dispozitivul sub apă curgătoare. Pentru a fierbe aceste mijloace de igienă a dinților, este imposibil, deoarece materialele sintetice cu temperaturi ridicate nu fac față.

Păstrați aceste produse pe verticală, fără a utiliza cazuri și capace pentru acest lucru. Duzele trebuie înlocuite la fiecare 2-3 luni. Dinte periuta de dinti electrica cu un cap mic și perii moi potrivite pentru copii cu vârsta de trei ani. Cu toate acestea, în același timp, nu trebuie să uităm că medicii stomatologi nu ne sfătuiesc să folosim zilnic acest instrument.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum sa alegi cea mai buna periuta electrica de dintiCum sa alegi cea mai buna periuta electrica de dinti
Când începeți să vă spălați dinții copiluluiCând începeți să vă spălați dinții copilului
Îndepărtați cu profunzime și corect dinții. Cum sa-ti faci dintii curatÎndepărtați cu profunzime și corect dinții. Cum sa-ti faci dintii curat
Cum să vă spălați dinții în mod corespunzător și adeseaCum să vă spălați dinții în mod corespunzător și adesea
Cât de des trebuie să-mi schimb periuța de dințiCât de des trebuie să-mi schimb periuța de dinți
Ce periuță de dinți este mai bună: tipuri și descriereCe periuță de dinți este mai bună: tipuri și descriere
Ce fel de periuță de dinți să alegeți: tipuri, descriere și caracteristici aleseCe fel de periuță de dinți să alegeți: tipuri, descriere și caracteristici alese
Placa neagră pe dinți: cauzele apariției și căile de eliminarePlaca neagră pe dinți: cauzele apariției și căile de eliminare
Îngrijirea orală: Reguli de bază și recomandăriÎngrijirea orală: Reguli de bază și recomandări
Periuța de dinți cu ultrasunete: tipuri și descrierea periuțelor de dințiPeriuța de dinți cu ultrasunete: tipuri și descrierea periuțelor de dinți
» » Periuța de dinți electrică pentru copii: tipuri și descriere
© 2021 amigdas.com