amigdas.com

Cele mai bune rase de câini: specie și descriere

Evaluarea câinilorAvând în vedere faptul că viața omului modern este foarte diferit de viața strămoșilor săi, și ea a devenit mai confortabil și mai sigur și mai îndepărtat de la natură, la câinii care au evoluat în aproape un membru de familie al unui animal de companie obisnuit acum sunt prezentate cerințe foarte diferite. Astfel, cu câteva secole în urmă, în preț sunt caini puternici si puternice, care au fost capabile să protejeze efectivele de animale de la animale sălbatice, șobolani de captură și de transport mărfuri de ajutor.

La un moment în care majoritatea activităților efectuate de diferite sisteme și mecanisme automate, plante animale de companie cu patru picioare sau pentru vânătoare (taxe și ogarii), sau statutul (Pomeranian și Mastiff Tibetan), sau frumusețea (chihuahua și Yorkies). Dar, de regulă, un câine este un prieten sau, mai degrabă, un membru al familiei, care trebuie să se distingă printr-un temperament liniștit și să poată ajunge împreună cu proprietarul, familia și alte animale de companie.

Având în vedere acest lucru, un caine modern ideal ar trebui să fie în primul rând bun. Ei bine, pentru a ridica pe faptul Kindest câine puteți utiliza Top 10, care a fost creat pe baza studiului istoriei rasei din lume, și prin analiza caracteristicilor genetice, și pe baza feedback-ului de la gazde și premiul publicului.

Beethoven și Labrador

Comportamentul LabradorExistă rase de reprezentanți ai familiei canine, care intră în aproape toate paratele lovite de câini buni. În acest fel, Labrador poate fi văzut în topul celor mai populare, inteligente și, firește, pe lista celor mai amabili câini din lume. Cel mai probabil, singura clasă în care nu este localizat retardul labrador este rasele cele mai malefice. Și orasenilor obișnuită, iar experții câine profesionale susțin că Kindest câine din lume este un Retriever de aur, care este atât de blajin și comod, care poate face față cu ușurință rolul de companion la o persoană în vârstă sau de o bona pentru copil.

Mai mult decât atât, retrieverul este, de asemenea, bun la protejarea casei, făcând prieteni cu restul familiei. Cu toate acestea, în ciuda faptului că atât în ​​natură, cât și în cazul recitatorilor externi sunt asemănătoare cu Labradorii, copiii, în special cei mici, preferă mai mulți Labradori.

Dar dacă luați în considerare popularitatea câinilor la copii, conducerea aparține lui Beethoven, sau mai degrabă Sf. Bernard, care a devenit foarte popular în detrimentul eroului său de film. În ciuda dimensiunii mari, copiii nu se tem absolut de Sf. Bernard, și chiar și noii născuți nu fac frică. Prin urmare, în crescătorii de câini de top, Retrieverul de Aur preia conducerea printre cei mai buni câini. Dar aici, în parada lovit de copii în primul rând pentru afecțiune este Sf. Bernard. De altfel, locul de nastere al acestei rase este Elvetia si in aceasta tara iar astazi rasa este folosita ca o salvare.

Revenind la Labradori este necesar să spunem despre astfel de calități precum:

 • dragoste mare pentru familia în care trăiește Labradorul;
 • o afecțiune specială pentru proprietarii lor;
 • simplitate în formare și învățare ușoară;
 • o dorinta constanta de a va placa proprietarului. Cu toate acestea, în acest caz, nu există nici o problemă de "subordonare" a câinelui.

Dezavantajul Labradorilor este o pledoarie pentru melancolie. Deci, crescătorii de câini nu sunt sfătuiți să lase animalul singur timp îndelungat. Din tristețe și plictiseală, un Labrador poate împrăștia cu ușurință lucrurile într-o cameră sau poate distruge mobilierul și covoarele, rupe fundalul. Cel mai bun mediu de trai pentru un Labrador este o familie și, în același timp, cu atât mai mult cu familia, cu atât mai bine.

Aur - înseamnă aur

Golden RetrieverAvând în vedere majoritatea voturilor, cel mai bun câine din lume este Golden Retriever. Această rasă a câștigat popularitate la sfârșitul acestui secol. În același timp, retrieverii de aur sunt la fel de buni ca și câinii de serviciu și ca animal de companie intern. Deci, acum aurul este folosit în Ministerul Situațiilor de Urgență, la vamă, poliție și chiar în medicină.

Datorită calităților sale unice de caracter, Golden poate fi un adevărat psihoterapeut pentru persoanele care sunt deprimate. Destul de populare sunt acești câini ca ghiduri pentru nevăzători. În ciuda naturii reclamantului, Golden poate fi rapid diluat (din dragostea excesivă a proprietarului său). Cea mai bună educație a unui câine este o alternanță de rigoare și afecțiune. Având în vedere că câinele are o memorie bună, nu are nevoie să repete același lucru de mai multe ori. Deci, când un câine este interzis o singură dată, acesta își va aminti interdicția de viață.

În plus față de faptul că Golden este considerat un companion, și câinii de pază, această rasă, inclusiv se aplică la sport. Deoarece animalul va necesita exerciții destul de puternice și zilnice. Când nu sunteți sigur că puteți merge cu un câine de 2 ori pe zi timp de 2 ore, nu este nevoie să aduceți catelul unui retriever în casă. Este de dorit să se acorde preferință unui tip de animal, mai mic, de exemplu, lapte curl sau brichetă bichon.

Câini mici

Începem câini miciExistă o opinie că nu este necesar să existe un câine mic într-o casă unde există copii mici. Această opinie are motive absolut obiective. Deoarece rasele mici sunt deseori frică de copii și le pot ataca ca măsură preventivă. Este puțin probabil ca o muscatura de yorkie să-i facă rău unui copil, dar poate sperie.

În plus, copiii riscă să rănească animalul datorită oaselor fragile, greutății mici și creșterii mici. Dar, în același timp, un lăudăroi cu părul curat este destul de ușor cu copiii să se înțeleagă. Apropo, copiii sunt, de asemenea, încântați de o astfel de pată albă pufoasă. Prin urmare, atunci când Retrieverul de Aur nu este câinele visurilor tale, poți cumpăra un lapdog cu părul curat, care va deveni membru cu drepturi depline al familiei într-o chestiune de zile.

Pisici și pui

Există un stereotip că pisicile nu se întâlnesc cu reprezentanții câinilor. Pentru a evita experții în conflicte, sfătuiți:

 • Va fi împăcat pisica și câinele?Nu este nevoie să începeți un câine sau o oaie în casă, unde locuiește pisica, deoarece câinele percepe animalul ca pe un joc;
 • A aduce simultan în casă și un pui și un cățeluș;
 • bolurile pentru mâncare trebuie să fie diferite;
 • dar atenția și dragostea dintre animale trebuie împărțite în mod egal.

Cel mai bun dintre cei mai buni

Și totuși, ce alte rase de câini în afară de Sf. Bernard, Labrador și Retriever pot fi incluse în partea de sus a celui mai tolerant, dulce, acomodant și flexibil?

Poate fi atribuită în condiții de siguranță afecțiune, dulce și plăcută:

 • Pază bunăTerra Nova;
 • Collie;
 • pudeli;
 • retriversii (labradori și aur);
 • ciobanul german;
 • sheltie;
 • Ciobanesc australian;
 • basset hound.

Scoturile iau în considerare, că frumoasa lor collie, pe care toată lumea a început să o numească pe Lessie cu o mână ușoară a cinematografiei, nu este numai câinele cel mai prietenos din lume, ci în același timp cel mai deștept. Collie se află în 10 dintre cei mai buni câini.

La începutul apariției acestei rase a fost poziționat ca cel mai bun câine ciobănesc, care în același timp putea să ocupe oile. Bunătatea acestui câine nu este numai la nivel genetic, ci și în trăsăturile constituției.

Falsele câinelui au o structură unică, care pur și simplu nu permite câinelui să muște din greu. O confirmare a naturii superbe a lui Collie este faptul că orice încercare de ao face mai agresivă era sortită eșecului. O altă trăsătură caracteristică a rasei este timiditatea, adesea caracteristică oamenilor buni.

Câinele nu are încredere în prima persoană care se întâlnește, dar când proprietarul a reușit să câștige încrederea acestui câine, acesta este pentru tot restul vieții. Pentru persoanele care intenționează să aibă un prieten cu patru picioare, o collie este o opțiune ideală, deoarece ea este bună și credincioasă, afectuoasă și calmă și, desigur, destul de inteligentă.

Collie rasă de câinePrima impresie pe care o poate produce Newfoundland este impresia că aveți un câine magnific de gardă în fața dvs., gata să atacați în orice moment. Dar, în ciuda aspectului înfricoșător, acest frumos din Canada se află în top-10 dintre cei mai buni câini din lume.

Newfoundland rareori latră fără nici un motiv și nu va ataca niciodată mai întâi. O trăsătură distinctivă a acestui câine este calmul filosofic aproape budist. Devoțiunea a făcut acest animal destul de vulnerabil. Această rasă va deveni membru al familiei în câteva zile, dar trădarea pur și simplu nu va supraviețui.

Pe lângă moralul și mintea recunoscătoare, Newfoundlands se caracterizează, de asemenea, printr-o intuiție excelentă, permițând câinelui să simtă pericolul apropiat. Deoarece destul de des sunt folosiți ca salvatori. Atunci când o pisică sau un alt animal de companie se află deja în casă, acest om puternic, frumos, va găsi o limbă comună fără probleme.

Așa cum mulți oameni numesc collie a lui Lilly, mulți copii sunt asociați cu Artamon din basm despre Pinocchio. De drept, pudelul este unul dintre cei mai unici și în același timp unul dintre cei 10 cei mai buni câini din lume. Unicitatea acestei rase este în mintea ei, precum și în capacitatea de a se adapta la orice condiții climatice.

În ceea ce privește istoria rasei, unii cnologi numesc locul de naștere al pudelului Franța, alții - Germania. În ciuda prezenței caracterului, această rasă de câini se adaptează perfect proprietarului și familiei sale. Câinele simte pe deplin starea de spirit a proprietarului și este ajustat la acesta. De regulă, un pudel este perceput ca un câine de circ. Cel mai probabil, acest lucru se datorează faptului că această rasă găsește cu ușurință un limbaj comun cu restul animalelor și nu se teme de mulțimile.

Caracterul câineluiPentru cei devotați și afectuoși, inteligenți și flexibili, este considerat câinele rasei Shelty. Patria acestui câine frumos este Insulele Shetland, în cinstea cărora a fost numită rasa. Scopul principal al acestuia este un câine de păstor, care astăzi este destul de popular în întreaga lume. Calitățile de paznic ale acestui câine se manifestă într-un comportament prudent față de străini. În același timp, proprietarului și familiei sale, câinele se tratează cu grija aproape umană și cu toată deschiderea, care se înmulțește cu dezinteresul câinelui.

Privind la fotografie Ciobănesc german, ai crede că ea și încrezător, și puternic, și inteligent, dar că este „alb și pufos“, stiti despre acest doar cei care au norocul de a avea o comoară de date. Cu orice amenințare la adresa proprietarului, câinele se va arăta ca un excelent apărător și gardian. În vremuri liniștite, un prieten cu patru picioare mai potrivit și mai credincios este greu de găsit. În ciobanul german poate coexista incompatibil la prima vedere, calitatea ca:

 • emoționalitate și inteligență;
 • cruzimea și bunătatea;
 • furie și sensibilitate;
 • agresivitate și prietenie.

Cu toate acestea, acești parametri care sunt ultimele în ultima pereche sunt pentru proprietar și pentru familia sa. Dar aici este ceea ce în prima parte este pentru bolnavi și dușmani. De altfel, Ciobănesc german și este la 10-ke roci mai inteligente din lume, și 10-ke cel mai dedicat și 10-ke cel mai bun, și 10-ke cel mai periculos.

În lista celor mai amabili erau Hound-urile din Basset, care păreau ciudați din cauza corpului lor alungit. Dar, în ciuda exteriorului original, evident chiar și în fotografii, basseturile sunt foarte populare cu crescătorii. Basset este un adevărat englez, nu numai în felul său, ci și în starea lui de spirit. Această rasă este inteligentă, genetică atât de bine crescută încât pur și simplu nu va necesita o pregătire suplimentară.

Îngrijirea și tandrețea provin din Australia

Un alt ovinar, cu toate acestea, deja cu rădăcini din Australia, de asemenea, a intrat în top 10 cele mai agreabile și de natură. Acesta este un câine destul de credincios și inteligent, care a fost folosit pentru prima dată ca păstor, iar astăzi a devenit un membru cu drepturi depline al familiei. Această rasă nu numai că este utilă proprietarului său, ci doar îi adoră pe copii și le protejează, precum și pe părinții lor.

Atunci când a existat o dorință sau trebuie să cumpere un catelus in casa, care poate crește într-un stil minunat și prietenos (indiferent de mărime și dimensiuni ale dinților ei), ar trebui să fie ghidate de lovit parada de mai fel de rase de caini din lume.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Începutul celor mai puternici câini din lumeÎnceputul celor mai puternici câini din lume
Ce fel de rasa de caini cu par scurt pentru a alege?Ce fel de rasa de caini cu par scurt pentru a alege?
Varietate de rase de câini: nume, fotografii, sfaturiVarietate de rase de câini: nume, fotografii, sfaturi
Pomeranian Black Spitz: descriere, hrănire, sfaturi de îngrijirePomeranian Black Spitz: descriere, hrănire, sfaturi de îngrijire
Câți ani poate trăi un terrier Yorkshire: sfaturi de îngrijireCâți ani poate trăi un terrier Yorkshire: sfaturi de îngrijire
Rasa câinelui Pomeranian Pomeranian și Chow Chow sunt similare cu UrsiiRasa câinelui Pomeranian Pomeranian și Chow Chow sunt similare cu Ursii
Câinii care nu se varsă sunt un mit sau un adevăr?Câinii care nu se varsă sunt un mit sau un adevăr?
Geantă de transport pentru câini - tipuri și criterii de selecțieGeantă de transport pentru câini - tipuri și criterii de selecție
Cainii cei mai populari din rasele piticCainii cei mai populari din rasele pitic
Numele raselor mici de câini și caracteristicile lorNumele raselor mici de câini și caracteristicile lor
» » Cele mai bune rase de câini: specie și descriere
© 2021 amigdas.com