amigdas.com

Fericit câine sau câine alimentare `câine fericit`: descriere

Crescătorii de câini profesioniști știu foarte bine că pentru a menține o formă fizică normală și o activitate fizică la câine, trebuie să mănânce bine. Dacă dieta câinelui nu corespunde normei, un prieten cu patru picioare poate dezvolta diverse boli sau poate deveni obez.

Până în prezent, una dintre cele mai populare din întreaga lume este considerată a fi câine Happy Dog de la producătorul german Interquell. Această companie produce furaje de calitate pentru animale de companie cu patru picioare pentru mai mult de patruzeci de ani, datorită cărora a reușit să se dovedească numai din partea pozitivă.

Compania Interquell are propriul centru de cercetare, care îi ajută să se angajeze constant în dezvoltarea care vizează îmbunătățirea regimului alimentar al câinilor. Datorită muncii sale responsabile, producătorul este în măsură să ofere o gamă largă de diferite tipuri de hrană pentru pui și câini adulți de toate rasele.

De ce să alegeți câine Happy Dog?

În ciuda abundenței abundente de hrană pentru animalele de companie cu patru picioare pe care le oferă piața modernă, cei mai mulți iubitori de câini din întreaga lume nu schimbă tradițiile de mai multe decenii și preferă hrana pentru câini pentru câine fericit. Există mai multe motive obiective pentru acest lucru.

 1. Furajele produse de compania germană Interquell sunt bine asimilate de animalele de companie, astfel încât consumul lor poate fi redus semnificativ, ceea ce permite, la rândul său, proprietarilor de câini să economisească la achiziționarea hranei pentru animale.
 2. Producția de furaje de calitate superioară se realizează prin includerea în compoziția sa numai a componentelor naturale, care vin spre prelucrare exclusiv din surse dovedite, direct din Germania în sine.
 3. Spre deosebire de multe alte analogii, hrana fericită a câinelui Happy Dog nu conține substituenți artificiali și aditivi chimici.
 4. Controlul calității. Procedura pentru fabricarea și eliberarea furajelor este foarte strictă, ceea ce vă permite să obțineți alimente de înaltă calitate, nutritive și, cel mai important, alimente sigure pentru animalele de companie.
 5. Compoziția conține o varietate de aditivi biologici activi, datorită cărora, în patru cvadrupuri, procesele metabolice în organism și digestia sunt îmbunătățite semnificativ.
 6. Compania oferă o linie de furaje cu efect curativ, care sunt destinate câinilor cu indicatori slabi de sănătate.
 7. Unul dintre avantajele incontestabile este o gamă largă de produse, inclusiv furaje pentru diferite rase de câini cu trăsături de viață, în special, există furaje dietetice și hrană pentru viața cotidiană.
 8. În hrana animalelor există plante fito-componente și câteva tipuri de plante medicinale. De exemplu, urzică, păpădie, salvie, mușețel și multe altele. Combinația acestor elemente contribuie la îmbunătățirea GIT și a metabolismului în organism la orice rasă de câini.
 9. hranăLa producerea hranei pentru câini Happy Dog, producătorul folosește exclusiv conservantul natural - tocoferol.
 10. Brand faima: puteți cumpăra alimente pentru câini nu numai în locurile de vânzare specializate, dar și în diferite hipermarketuri.
 11. Feedul acestei companii este diferit, spre deosebire de majoritatea analogilor, la un preț accesibil.
 12. Unele tipuri de hrănire Happy Dog conțin cereale (porumb, orez etc.), care sunt un ingredient integral necesar pentru includerea în dieta zilnică a câinilor.
 13. O gamă largă de produse: produsele alimentare uscate și conservele umede, care diferă semnificativ în compoziția ingredientelor.

În ceea ce privește neajunsurile, ele sunt practic inexistente. Principalul dezavantaj este că, în unele alimente ale gamei Happy Dog, compoziția este puțin mai slabă decât în ​​altele, prin urmare, înainte de a cumpăra, este întotdeauna necesar să citiți compoziția pe ambalaj.

Compoziția hranei

În funcție de tipul hranei, poate exista o compoziție complet diferită de ingrediente.

 1. Compoziția hranei pentru câiniHrana conține mai multe variante de proteine ​​animale, care pot fi prezentate sub formă de pește, carne sau ou uscat.
 2. În orice alimentație clasică, câinele fericit conține în mod necesar o componentă de carne: miel, iepure, rață sau carne de vită. Mai mult, producătorii nu s-au oprit acolo și au mers mai departe și au început să includă în anumite tipuri de produse alimentare feluri de carne ca: cal, struț, bivol.
 3. Componente suplimentare de carne de furaje sunt entrails de animale: inima, ficat.
 4. Pentru a umple sistematic carbohidrații și proteinele în corpul animalelor de companie, se utilizează elemente de plante - mai ales porumb sau orez prelucrat în făină. În plus față de aceste elemente, dieta include grăsime aviară, precum și cartofi, care sunt componentele necesare ca hrana hipoalergenică.
 5. De asemenea, incluse în compoziția fibrelor: două tipuri - pastă de mere și sfeclă. Datorită prezenței sale în dieta zilnică a unui animal cu patru picioare, are loc un efect pozitiv asupra intestinelor câinelui. În plus, furajele includ OMEGA 3 și OME 6 - acizi polinesaturați, care hrănesc corpul câinelui cu grăsimi animale utile.
 6. În mod corespunzător alese și incluse în dieta unui amestec de diferite tipuri de plante folositoare și ierburi (de exemplu, anghinarea, păpădie, ghimbir, cimbru, frunze de mesteacăn, coriandru, salvie, rădăcină de lemn dulce, etc.) contribuie la îmbunătățirea substanțelor de lucru și metabolismul intestinal.
 7. În alimentația pentru câini sunt extrase drojdie, care sunt o depozitare a vitaminelor B.
 8. Datorită prezenței în alimentație a algelor marine, bogate în oligoelemente utile, tetrapodii au crescut imunitatea la diferite boli.
 9. Prezent în alimentația Moluscului Noua Zeelandă este o sursă indispensabilă pentru sănătatea articulațiilor și ligamentelor câinilor din orice rasă.
 10. Indiferent de tipurile de hrană, toate sunt completate cu micronutrienți auxiliari și complexe de vitamine.

Pentru a alege o dietă specifică este necesară în funcție de vârsta câinelui și de nevoile specifice ale acestuia. În acest scop, este necesar să se studieze mai detaliat un conducător de câine fericit de furaje.

Caracteristici și descrierea hranei pentru animale

În prezent, există două domenii principale pentru care se produc furaje: este alimente uscate și umede (conserve alimentare). Compoziția fiecărei linii de alimentare este diferită, deoarece este concepută pentru o anumită categorie de vârstă, în funcție de nevoile actuale ale animalului de companie.

Soiuri de hrană pentru animale adulte

 1. Happy-DogAlimente cu adăugarea ingredientelor principale - miel și orez, care se găsesc sub denumirea comercială Natur Croq. Includeți în dietă ar trebui să fie acei câini care conduc un mod moderat de viață activă. Datorită prezenței în carnea de carne de miel folositoare, câinele crește rezistența la boli și consolidează imunitatea. Și datorită prezenței în hrana ingredientelor suplimentare: patrunjel, floarea-soarelui, vitamine și orez, animalul de companie umple corpul cu substanțe utile.
 2. Conservele de carne cu miel, carne de vită cu orez sau carne de vită cu legume sunt destinate câinilor adulți. Ele sunt excelente pentru a alterca cu alimente uscate, de la care câinele poate deveni foarte obosit. Se caracterizează printr-un conținut echilibrat de proteine ​​și grăsimi, din cauza căruia se face referire la alimentația alimentară - din cauza unor astfel de alimente conservate, câinele nu va dezvolta niciodată obezitatea și nu va putea obține kilograme în plus.
 3. Pentru câinii foarte harnici, care se caracterizează prin energie excesivă și agitație, alimentarea liniei Natur Croq Activ este potrivită. Principalele ingrediente sunt conținutul ridicat de carne, o listă completă a tuturor vitaminelor și proteinelor necesare, care sunt atât de necesare pentru animalele de companie cu patru picioare, conducând un stil de viață activ.
 4. cățeiSupreme Fit Well Adult Mini este cel mai potrivit pentru câini de rase mici. Includeți în mod necesar componenta de carne și un complex de substanțe și minerale utile, care sunt atât de necesare pentru câinii miniaturali.
 5. Povestea din spate a lui Fit suprem Max Adult Maxi - este destinat exclusiv câinilor de rase mari, a căror greutate depășește 26 de kilograme. Particularitatea este că un astfel de ingredient include un ingredient de neînlocuit pentru câinii mari și activi, o moluscă norvegiană, saturată cu elemente nutritive și utile necesare sănătății animalului de companie.
 6. Seria Natur Croq XXL este, de asemenea, concepută pentru rase mari de câini. Alimentele uscate nu includ făina sau soia și, prin urmare, hrana este echilibrată și utilă pentru animalele de companie. Datorită acestui fapt, câinele devine repede saturat cu un aport mic de alimente.

În plus, producătorul german produce o serie separată de hrană pentru animale de companie cu patru picioare - o dietă terapeutică specială, concepută pentru un anumit grup de câini care trebuie să-și îmbunătățească sănătatea.

Soiuri de hrană terapeutică

 1. VydyÎn cazul în care animalul este predispus să fie supraponderali sau el are deja greutate corporală excesivă, este potrivit alimentare seria Supreme Toscana - este un aliment cu conținut caloric scăzut, bogat în vitamine și proteine, care sunt suficiente pentru a satura cu o cantitate mică de utilizare. Principalul ingredient este carnea de miel, în care nu există colesterol.
 2. animale de companie mari cu alergii vor fi încântați de o serie de Supreme Neuseeland - este un aliment hipoalergenic, în cazul în care există doar acele produse care sunt perfect absorbite și nu provoacă alergii (miel, orez, vitamine și carne de scoică).
 3. Un câine care are probleme serioase cu părul va rămâne întotdeauna mulțumit de alimentele Suprem Irlandez sensibile. Ingredientele principale sunt carne de iepure cu adaos de somon, care este foarte bogat in acizi polinesaturati, necesari pentru animalele de companie pentru a obtine in cele din urma un strat lucios si sanatos. În rolul de componente suplimentare care fac alimente delicioase și hrănitoare, ovăzul și cartofii uscați acționează.
 4. Există un câine fericit și o hrană specială pentru animalele de companie, care diferă în funcție de unele cerințe de bază, de exemplu, cum ar fi sarcina femelelor. În acest caz, mâncarea din seria Fit va fi o mâncare indispensabilă Adult Sport, care prezintă un conținut crescut de elemente utile și vitamine, care sunt atât de necesare în timpul mulsului și hrănirea puilor mici.
 5. Pentru rasele mici cu probleme în tractul gastro-intestinal, Neuseeland Sensitive mini este potrivit, cu un conținut ridicat de ingrediente dietetice: miel, carne de vită, orez și elemente suplimentare utile.
 6. O altă variantă a unui produs alimentar pentru câinii înclinați la o alergie - conserve, care reprezintă un excelent substituent al unei furaje uscate și includ în componentele structurii, promovând cea mai bună asimilare a alimentelor.

Și, bineînțeles, producătorul nu a putut să aibă grijă de alimentația echilibrată a căței, care nu are nevoie de vitamine și microelemente utile.

Hrana pentru pui

 1. Alimente pentru câiniFoarte util și ușor în ceea ce privește asimilarea hranei pentru câini Happy Dog Mini Series Junior - potrivit pentru puii sub vârsta de nouă luni, imediat după înțărcarea din laptele matern. Pentru dezvoltarea și creșterea armonioasă a unui mic animal de companie, alimentele sunt prevăzute cu un conținut ridicat de proteine ​​de înaltă calitate. În plus, există componente precum carnea unui miel tânăr, pasăre și cereale. Deoarece acest tip de hrană este vândut sub formă uscată, profesioniștii recomandă să-l înmuiați înainte de al hrăni pe cățeluș.
 2. Pentru mici alimente rasa catelus este oferit de numirea Mini Baby, și Junior 29. Acesta conține nu numai vitamine și minerale, dar, de asemenea, pește cu carne de pasăre sau de miel.
 3. În ceea ce privește Maxi Junior 23, acest tip este destinat hrănirii căței de rase mai mari. Se recomandă să oferiți puii la vârsta de 18 luni, după care puteți transfera în siguranță la o dietă pentru adulți. Include: carne de crustacee, miel sau păsări de curte, precum și componente suplimentare sub formă de oligoelemente și vitamine.

După cum se poate observa, Câinele de câine câine fericit are o gamă destul de largă, care poate fi ușor selectată în funcție de nevoile specifice ale unui animal de companie cu patru animale. Este important atunci când alegeți o linie de produs să țineți cont de parametrii de vârstă ai câinelui și de caracteristicile sale individuale ale organismului.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum se determină rasa câinilor și a cățeiCum se determină rasa câinilor și a căței
Cum să înveți un câine comanda `voce`Cum să înveți un câine comanda `voce`
Prietenul cu ochii: câți ani de vară trăiesc acasă și cum să aibă grijă de eiPrietenul cu ochii: câți ani de vară trăiesc acasă și cum să aibă grijă de ei
Cum să determinați în mod corect vârsta unui cățeluș sau a unui câine adultCum să determinați în mod corect vârsta unui cățeluș sau a unui câine adult
Începutul celor mai puternici câini din lumeÎnceputul celor mai puternici câini din lume
Câți câini trăiesc în medie?Câți câini trăiesc în medie?
Alegeți o porecla frumoasă pentru câineAlegeți o porecla frumoasă pentru câine
Canalul canal pentru câini: compoziție, conducători, recenziiCanalul canal pentru câini: compoziție, conducători, recenzii
Câți ani locuiesc rușii în terrierul ăstaCâți ani locuiesc rușii în terrierul ăsta
Ce fel de câine a fost câinele din filmul "mască"Ce fel de câine a fost câinele din filmul "mască"
» » Fericit câine sau câine alimentare `câine fericit`: descriere
© 2021 amigdas.com