amigdas.com

Collars `antilay`: modele pentru câini mici

Caracteristicile guleruluiLătratul nedorit este o problemă familiară tuturor locuitorilor orașelor și așezărilor mici. Nu numai proprietarii ei suferă de lătratul constant al câinilor, dar și de locuitorii din apartamente sau case vecine. Dar aceasta este o problemă care poate și trebuie combătută. Pentru a dezactiva câinele să latre fără nici un motiv aparent, a fost dezvoltat un guler special "Antilai". Acum, piața pentru aceste dispozitive

a prezentat un număr mare de modele atât pentru câinii mari cât și pentru cei mici. În acest articol vom vorbi despre gulerele "Antilay", care se vor potrivi câinilor de dimensiuni mici.

Ce este un guler Antilai și cum funcționează?

După cum rezultă deja din titlu, "Antila" - acesta este un guler împotriva latratului. Cu alte cuvinte, ajută la înțărcarea câinelui să latre. Funcționarea dispozitivului este destul de simplă. Când câinele dă o voce fără comandă, dispozitivul dă un impuls sau produce un sunet înfricoșător. Astfel, animalul înțelege că comportamentul său este incorect.

Proprietarii pot ajusta independent puterea semnalului. Experții recomandă pornirea de la cel mai slab nivel, sporind treptat puterea. Acest lucru se datorează faptului că animalul devine treptat obișnuit cu semnalul alimentat de guler. Prin urmare, pentru o utilizare eficientă a dispozitivului, este necesar să creșteți treptat impulsul.

Cei care întâlnesc întâi astfel de dispozitive, se pune întrebarea: sunt ele sigure pentru animale? Producătorii acestor dispozitive, precum și proprietarii care le-au testat pe animalele lor de companie, spun că nu dăunează astfel de gulere.

Tipuri de gulere "Antilay" pentru câini

Toate modelele existente de astăzi pot fi împărțite în două grupuri, în funcție de sursa de alimentare. Astfel, gulerul poate funcționa din:

 • baterii;
 • baterie.

Prima opțiune va costa animalele sunt mai ieftine, dar există un mare dezavantaj aici. Bateriile sunt descărcate rapid, deci trebuie să monitorizați constant nivelul de încărcare și să le înlocuiți în timp util. Cel de-al doilea tip de dispozitiv este mai scump, dar, în medie, este în măsură să dețină o taxă de până la 2 luni. În plus, bateria poate fi reîncărcată cu ușurință.

Coliere împotriva lătratului pot fi, de asemenea, împărțite, în funcție de principiul muncii lor. Astfel, pe rafturile magazinelor există următoarele tipuri de dispozitive:

 • cu ultrasunete (când animalul începe să latreze, dispozitivul trimite un semnal ultrasonic);
 • Spray sau gaz (eliberați gazul de mestecat al animalului);
 • Vibratoare (începe vibrarea în momentul în care se aude lătratul);
 • Electric (ca răspuns la lătratul dispozitivului dă un impuls electric);
 • Combină (combină mai multe metode de influență).

Tipuri de gulere pentru câiniEficacitatea dispozitivelor de fiecare tip depinde în mare măsură de caracteristicile individuale ale animalului. De exemplu, ultrasunete modelele nu sunt potrivite pentru animalele care suferă de boli ale urechii. În plus, este important să se considere că câinii se obișnuiesc repede cu semnalele ultrasonice, așa că în curând un astfel de guler va înceta să fie eficient.

Spray și gaz dispozitive sunt mai eficiente. De îndată ce gazul este eliberat în nasul animalului, acesta oprește imediat lătratul. dispozitive întip ibrațional este mai bine să cumperi pentru câini mici. În plus, ele sunt perfecte pentru animalele timide.

Cu toate acestea, majoritatea proprietarilor de câini notează o eficiență ridicată electric gulere. Deja o săptămână după ce ați folosit astfel de modele, animalul va deveni mai disciplinat.

Caracteristici de utilizare

Utilizarea gulerelorProcesul de utilizare a gulerului împotriva lătratului poate fi împărțit condiționat în mai multe etape. Mai intai trebuie sa-ti antrenezi animalul la un nou "accesoriu". Pentru aceasta, puneți dispozitivul pe animal. De îndată ce câinele se obișnuieste cu noul guler (durează de obicei 2-3 săptămâni), puteți trece la etapa următoare.

Dispozitivul este apoi conectat la sursa de alimentare. Acum, proprietarul ar trebui să verifice reacția animalului de companie pe pulsul furnizat de dispozitiv. Pentru a face acest lucru, trebuie să faceți coaja de câine. Dacă animalul este speriat, atunci gulerul trebuie înlăturat. Nu va fi posibilă reintroducerea dispozitivului până în ziua următoare. Apoi va fi posibilă continuarea instruirii. Această procedură trebuie repetată până când animalul începe să răspundă corect.

Ca regulă, câinele aproape imediat își dă seama că este imposibil să latră, dar experții recomandă utilizarea dispozitivului timp de aproximativ șase luni. Aceasta va rezolva rezultatul obținut.

Câinele a simțit Impactul impactului, gulerul trebuie să se potrivească perfect corpului. Dacă puneți în mod incorect un dispozitiv pe animalul dvs. de companie, nu numai că nu va funcționa, ci va provoca, de asemenea, o serie de alte simptome neplăcute: frecarea pielii și, ca rezultat, iritabilitate.

"Antilay": gulere pentru câini mici

Alegerea acestui dispozitiv este în mare măsură determinată de dimensiunea animalului. Cu cât este mai mult un câine, cu atât mai puternic este gulerul. Astfel, pentru câinii mici, gulerele cu putere de impuls mai mică vor funcționa. Pentru animalele de companie de dimensiuni mici, merită să alegeți instrumentele care afectează animalul prin vibrații sau prin semnal sonor. De asemenea, puteți prefera gulerele de gaz, deoarece astfel de modele sunt universale.

Cu toate acestea, înainte de a recurge la un astfel de mod radical de a rezolva problema de lătrat nedorite de câine, experții vă sfătuiește să înțelegeți motivele pentru care a apărut. S-ar putea să rezolvați problema singură, nu recurge la astfel de măsuri radicale.

Modele pentru câini mici

Mai jos vom prezenta câteva modele de gulere "Antilay", potrivite pentru câinii de dimensiuni mici. Cel mai adesea proprietarii câinii aleg următoarele dispozitive:

 • Care sunt modelele moderne de gulereA-101. Acest guler este echipat cu un receptor mic, astfel încât A-101 este excelent pentru câinii de dimensiuni mici. Dispozitivul răspunde la lătratul animalului cu un impuls vibrator. Creatorii au programat dispozitivul astfel încât, cu lătrat prelungit, pulsul de vibrație ar crește treptat. În același timp, dacă animalul de companie nu rupe tăcerea pentru o lungă perioadă de timp, atunci puterea pulsului scade.
 • A-109. Modelul este potrivit pentru câinii de dimensiuni mici și medii. Are un efect combinat. Ca răspuns la lătrat, dispozitivul trimite un impuls vibrator și electrostatic. Dispozitivul funcționează automat, dar proprietarii pot ajusta în mod independent nivelul permis al volumului de lătru, pe care dispozitivul îl va răspunde.
 • A-16. Guler universal, care este potrivit pentru câini mici și mari. Acest model este impermeabil. Are un efect combinat asupra animalului. Dacă se dorește, proprietarul poate alege unul dintre tipurile de impact: vibrații sau impulsuri electrostatice.
 • Terminator 3. Este un guler de tip combinat: la prima încercare de a lătra dispozitivul face un semnal sonor și, cu lătrat repetat, gulerul emite un impuls electric. Cu toate acestea, producătorul dispozitivului avertizează imediat proprietarii despre posibilitatea declanșării false. Prin urmare, înainte de a merge pe stradă, trebuie să ajustați în prealabil nivelul de sensibilitate.

Cum să folosiți gulereleToate aceste modele sunt destinate câinilor mici. Desigur, unele dispozitive pot reacționa la lătratul altor animale, totuși această problemă poate fi rezolvată și prin ajustarea nivelului de sensibilitate al dispozitivului.

Astfel, gulerele "Antilay" - o metodă eficientă o dată pentru totdeauna pentru a rezolva problema lătratului nedorit al animalului tău de companie. Cu toate acestea, înainte de a cumpăra acest dispozitiv, încercați să înțelegeți ce face o voce de câine. Poate că animalul nu respectă tăcerea, ci în altceva.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum să înveți un câine echipei să mintăCum să înveți un câine echipei să mintă
Sindromul Cushing la câini, cum să lupți?Sindromul Cushing la câini, cum să lupți?
Cum să vă înțepați câinele Spitz scoarță acasăCum să vă înțepați câinele Spitz scoarță acasă
Cum să înveți un câine comanda `voce`Cum să înveți un câine comanda `voce`
Cum să înțărcați câinii să scrie acasă? Reguli de bazăCum să înțărcați câinii să scrie acasă? Reguli de bază
Cum să înveți câinele comenzile de bază acasă?Cum să înveți câinele comenzile de bază acasă?
Chipping dogs: ce este, cât este?Chipping dogs: ce este, cât este?
Cum să antrenezi în mod corespunzător un catel la domiciliuCum să antrenezi în mod corespunzător un catel la domiciliu
Câți câini trăiesc în medie?Câți câini trăiesc în medie?
Geantă de transport pentru câini - tipuri și criterii de selecțieGeantă de transport pentru câini - tipuri și criterii de selecție
» » Collars `antilay`: modele pentru câini mici
© 2021 amigdas.com