amigdas.com

Estonianul Hound: descrierea rasei, trăsături de îngrijire

Hrănește câinele estonianUn câine de vânătoare ideal poate fi numit pe bună dreptate un cățel estonian. Această rasă se distinge prin inteligență, reacție rapidă și entuziasm în urmărirea pradă. La domiciliu, câinele se arată ca fiind afectuos, și un tovarăș favorit în familie. Această rasă este folosită astăzi în țările baltice, Ucraina, Belarus și Rusia. În unele zone din Siberia și din nord există și animale. Vânătoarea bună cu hunterul estonian pe piatra neagră sau pe pudră, în restul terenului, condițiile de detenție devin mai dificile. În ciuda faptului că câinele este exclusiv un câine de vânătoare, el se arată bine acasă.

Istoria rasei

La mijlocul secolului trecut, au început să se reproducă în Estonia. Motivul pentru aceasta a fost legea adoptată în țară. A spus că vânează cu câini, peste patruzeci și cinci de centimetri nu poate fi crescut. Prin urmare, au început să se gândească rasă specială pentru vânătoare în păduri. Rasa necesară a fost retrasă în Anglia, ea a devenit un beagle - beagle. Metoda de traversare a călăreților condus, care la acea vreme au fost comune în Estonia.

Popularitatea câinarului estonian

Caracteristicile raseiCâinele estonian câine câștigă popularitate în fiecare zi. Acest lucru nu este surprinzător are un fler excelent. Persistenta si abilitatea de a gasi prada intr-un timp scurt, unul din trucurile ei. Vânătorii au o voce frumoasă și tare. Cu o pregătire și o educație adecvată, câinele va putea începe să lucreze în șase luni.

Avantajele vânătorii cu un câine sunt micile sale creșteri. Ea poate intra cu ușurință în orice nurcă, unde fiara este ascunsă. Se recomandă păstrarea unui câine într-o casă privată sau în țară. În astfel de condiții, există posibilitatea de mers pe jos constant, și puteți rula în orice moment pe teritoriul. Dar acest lucru nu înseamnă că este interzis să aibă un astfel de câine în apartament.

Puteți cumpăra un câine nu numai în pepinierele din Estonia. În Rusia există multe instituții respectabile unde puteți lua un câine bun. Prețul unui animal poate ajunge la două sute cincizeci de dolari.

Alegerea unui catelus

Huntul din Estonia are standardizarea rasei, dar nu este recunoscută de Federația Cynologică Internațională. Din păcate, nu mulți crescători au crescut acest câine spre vânzare. Dar, indiferent dacă vindeți, în cele din urmă, cățeluși sau aveți nevoie de un câine pentru suflet. Principalul lucru nu trebuie să fie înșelat.

 1. Pui de câineEste de remarcat faptul că mai puțin de o sută de dolari un catelus de un câine nu poate costa.
 2. Mulți amăgiți pot spune că bărbații au fost aduși din Estonia. Trebuie remarcat faptul că, dacă acest lucru este valabil, atunci vânzătorul trebuie să aibă documente pe ele în mâini. Dacă nu sunt acolo și nu există copii, atunci, firește, acesta este un câine neproductiv și nu poate costa banii pe care i l-ai sunat.
 3. Cumpărați cel mai bun cățel de la crescător. Doar crescătorul știe ce rasă de câine, există o specificație.
 4. Merită acordată atenție hrănirii și sănătății căței.
 5. Ridicarea unui câine de câine necesită atenția numai a proprietarului real al câinelui de serviciu.

Consiliu: În această privință, puteți consulta întotdeauna un ameliorator care va descrie în detaliu toate nuanțele de a păstra, antrena și pregăti câinele.

Ultima nuanță este similitudinea dintre hunterul estonian și beagle. Este aproape imposibil să vedeți vizual și să recunoașteți diferențele la o vârstă fragedă. Singurul lucru care poate servi drept garanție în acest stadiu este disponibilitatea documentelor de la un câine pedigree. Înainte de a urmări un câine, este mai bine să vă pregătiți bine.

 1. Cumpărați un animal este recomandat prin forumuri, pepiniere și crescători.
 2. Achiziționarea unui cățeluș ar trebui să aibă loc numai de la animale pure, cu instincte de vânătoare excelente.
 3. Vârsta ideală pentru cumpărarea căței. Câini de la trei la șase ani. Bărbații sunt cel mai bine cumpărați de la trei ani la opt ani.

Puteți cumpăra un catel la vârsta de cel mult două luni. Dar, înainte de a face acest lucru, trebuie să stabiliți dacă catelul este sănătos.

 • Puppies PurebredMerită acordată atenție dezvoltării sale fizice și corelată cu vârsta. În plus, merită acordată atenție apetitului animalului și hainei sale. Trebuie remarcat faptul că un catelus sănătos trebuie să aibă un păr strălucitor și elastic.
 • Un câine sub vârsta de două luni are numai dinți de lapte. Merită să o examinăm pentru semne de rahitism.
 • Dacă observați un aflux în zona articulațiilor carpatice, curbura membrelor sau îngroșarea la capetele coastelor, aceasta indică faptul că catelul suferă de rahitism.
 • În plus, merită atenție la culoarea câinelui.

Merită să știți că, pentru a crește un câine bun, este necesar să facem foarte multe eforturi pentru a ridica de la un cățel un câine de vânătoare adevărat. După ce câinele începe să lucreze cu încredere, poate fi pus pe teste pe câmp. După aceasta, câinelui i se poate acorda o diplomă și poate determina clasa sa tribală.

Descrierea rasei și aspectul ei

Natura pescarului estonianConform descrierii, hunterul estonian are mai multe asemănări cu beagle-ul strămoșului său. Principala diferență între câini este o dimensiune mare. Poate cântări de la cincisprezece la douăzeci de kilograme. La greabăn, câinele estonian ajunge la cincizeci de centimetri de bărbați, iar catea poate ajunge la cincizeci de centimetri.

În aparență câinele are o musculatură extinsă și o etanșeitate. În plus, are următoarele standarde.

 • Capul ei este alungit și proporțional cu dimensiunea corpului ei. Lungul câinilor este lung. Craniul este cupolat. Craniul și botul cu lungimea egală.
 • Câinele nasului este mare. Are o culoare negru-maro. Buzele sunt ușor prinse.
 • Urechile sunt lungi, subțiri și ușor rotunjite la capete, au o aterizare scăzută.
 • Ochii sunt de dimensiuni medii. Ele pot fi migdale sau maro.
 • Gâtul câinelui a dezvoltat musculatura. Spatele este drept, dar larg. Răbdarea este scurtă.
 • Sânul are, de asemenea, o musculatură dezvoltată, una largă. Coastele sunt, de asemenea, bine dezvoltate.
 • Antebrațele au forma unui oval. Picioarele sunt ovale și puternic presate la degete.
 • Coada câinelui este groasă la bază, se micșorează ușor spre capăt.

Ca orice altă rasă, hunterul estonian are defecte. Acestea includ o creștere mică sau mare. Construcții grele și musculare. Poate fi extrem de dificil să țineți un câine pe o leșie. Vysokoparennost, de asemenea, ar trebui să fie atribuite la neajunsurile rasei. Hunchback și un nas usor duc la infecții frecvente. Urechile lungi cu plantări mici sau înalte nu merită, de asemenea, merita, atribuite meritelor. O coadă scurtă și absența unui capăt conic nu poate fi o virtute a rasei.

Diferența dintre câinii estonieni de la beagle

Atunci când cumpără un câine din Estonia, mulți crescători neexperimentați îl pot confunda cu un beagle. Acest lucru nu este surprinzător, pentru că Beagle este progenitorul câinelui. În ciuda genelor comune, acestea sunt două rase diferite. Este necesar să se țină seama de parametrii care disting cele două rase.

 • Beagle are o creștere de tip squat și labe scurte. În timp ce câinele este de câteva ori mai mare și are o înălțime de 50% la greabăn.
 • Beagle are o față mare și proeminentă. Huntul are un aspect elegant.
 • Corpul beaglelor este prea musculos, în timp ce câinele are un corp subțire și elegant.

Culoarea câinului estonian

Culoarea câinului estonianCuloarea hunterului estonian poate fi reprezentată în două forme. Primul este negru și piebal. Al doilea este maro și piebald. Există câini cu culoarea roșu, dar este destul de greu să le găsești în pepiniere. Acordați atenție spotului. Prevalența unui număr mare de pete este o lipsă de rasă.

Bărbața câinelui este rigidă și uniformă. Ar trebui să se potrivească cu pielea. Subacoperirea este destul de slabă. Dezavantajele sunt prea lungi sau prea scurte. Acești parametri indică faptul că vi se oferă să cumpărați o pui și nu un câine adevărat.

Caracteristicile rasei

Huntul estonian este un vânător și are calități de lucru. Cum ar fi jocurile de noroc, curajul, spiritul și perseverența. Astfel de câini sunt supărați de fiară și sunt capabili de orice pentru a atinge scopul. Dar când se întoarce acasă, câinele devine mulțumit, afectuos și calm.

Caracteristicile principale ale rasei sunt devoțiunea nemărginită a proprietarului și a membrilor familiei. Pentru neajunsurile caracterului este partea de încăpățânare și de răutate. Numai creșterea adecvată vă permite să corectați toate deficiențele trasaturilor genetice ale personajului.

Caracteristicile raseiAtitudinea față de copiii estonienilor este calmă și răbdătoare. Cu copii, ei joacă jocuri mobile. Agresivitatea câinilor nu se manifestă nici la om, nici la animale. Beaglele pot fi ținute în casă cu alte animale. Dar numai dacă au crescut împreună. Este inacceptabil să lăsăm într-o casă, de exemplu, o pisică, unde locuiește un adult vânat estonian.

Estonienii sunt prietenoși cu toți cei pe care îi întâlnesc pe drum. Omul este arătat afecțiune și nu numai proprietarului. Ca gardian, acest câine nu ar trebui să înceapă. Răspunde calm la străini și, prin urmare, va putea să admită pe oricine în casă. Poate să salute un străin în loc să-l îndepărteze.

Instruire și educație

Cățelul estonian este obligatoriu să se antreneze. Câinele poate fi instruit fără dificultate. Ea îndeplinește comenzi cu bunăvoință și învață repede materialul. Dezvoltarea calităților de bază - vânătoarea, poate fi la vârsta de șapte luni. Clasele ar trebui să fie conduse de un cineolog sau de un vânător experimentat.

Nataskivanie a condus folosind un corn special. Câinele reacționează la sunetul său. Antrenarea antrenamentului doar dimineața. Formarea unei astfel de instruiri se desfășoară pe urmele fiicei, care va fi vânată.

Pentru acei câini care vor trăi într-un apartament, este important să le socializați de la o vârstă fragedă. Cea mai optimă modalitate de a socializa câinii este o plimbare într-un loc public, noi cunoștințe cu oameni și alte animale. Este destul de ușor să înveți un câine să meargă în timp ce merge. Pentru a face acest lucru, aplicați metoda de încurajare. Pentru a se familiariza cu terenul, câinele sună și oferă un tratament.

În timpul antrenamentului unui câine în pădure, acesta este depășit pe zone greu accesibile. Câinele estonian este instruit, fără teamă de obstacole precum tufișuri sau corpuri de apă. În cazul în care câinele își pierde proprietarul, îl puteți apela folosind cornul pentru vânător. În condițiile urbane, câinele este pur și simplu umblat pe o lesă. Pentru ao elibera, nu se recomandă, se poate pierde sau se poate ajunge sub masina.

Întreținere și îngrijire

Un câine poate trăi într-un apartament. Dar în acest caz, se recomandă să ieși cu ea periodic pentru a vâna sau a merge în mod activ. Beagle necesită o activitate fizică suficientă. Imediat ce mișcarea nu este suficientă, câinele se poate plictisi și, în consecință, se îmbolnăvește. În cazul în care producția de energie nu se produce, câinele poate începe să rănească mobila sau să facă o mizerie în lucruri.

Îngrijirea houndului estonianUn câine bine condus devine echilibrat, supus și afectuos. Nu lăsați-l pe câine de la lesa. Ar trebui să fie mereu lângă tine. Dacă ea scapă, atunci va fi greu să o prinzi. Se recomandă hrănirea câinelui în porții mici. Spre deosebire de alte rase, hunterul estonian este nemaipomenit. În plus, mâncarea ar trebui să fie mâncată de sunetul unui corn de vânător. Adică mâncarea este o pregătire suplimentară pentru ea. Nu se recomandă hrănirea unui câine la un moment dat. Puteți alimenta numai produse naturale. Dieta trebuie să includă alimente uscate pe bază de vitamine și minerale.

În ciuda faptului că hunul estonian este adesea plantat într-un apartament, trebuie să știți că câinele latră cu voce tare. Această circumstanță nu poate întotdeauna să vă mulțumească vecinilor. Se recomandă să plantați un câine într-o casă de țară. Rasa necesită un minim de îngrijire și întreținere. Săptămânal este necesar să se procedeze după cum urmează.

 • Pentru a piepteni părul în timpul molotării.
 • Curățați urechile și ochii câinelui.
 • Tăiați ghearele (pe măsură ce cresc).
 • În timp util se ocupă de helmint. Se recomandă tratarea câinelui trimestrial cu preparate complexe. De regulă, preparatele provenite de la paraziți sunt vândute în picături. Acestea trebuie aplicate la greabanul unui animal.
 • Beagle trebuie vaccinat anual de ciumă și de rabie. Altfel, nu i se va permite să vâneze.

Huntul estonian este o creatură dulce, care este nemaipomenită în alimentație și întreținere. Pentru oamenii activi, houndul estonian este cea mai bună rasă de câine!

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Liceul ruso-european: o descriere a raseiLiceul ruso-european: o descriere a rasei
Descrierea rasei Laika din Siberia de EstDescrierea rasei Laika din Siberia de Est
Curtshaar german. Descrierea rasei de câiniCurtshaar german. Descrierea rasei de câini
Rating-ul celor mai scumpi caini din lumeRating-ul celor mai scumpi caini din lume
Karaio-finlandeză: o descriere a rasei și a fotografiilor câineluiKaraio-finlandeză: o descriere a rasei și a fotografiilor câinelui
Câini japoneze de câine: descriere și fotografiiCâini japoneze de câine: descriere și fotografii
Câini de câini de vânătoare: nume, fotografieCâini de câini de vânătoare: nume, fotografie
Ce fel de câine a fost câinele din filmul "mască"Ce fel de câine a fost câinele din filmul "mască"
Hungarian vyshla: istoria rasei, natura și îngrijireaHungarian vyshla: istoria rasei, natura și îngrijirea
Dog Draathaar - caracteristici și descrierea raseiDog Draathaar - caracteristici și descrierea rasei
» » Estonianul Hound: descrierea rasei, trăsături de îngrijire
© 2021 amigdas.com