amigdas.com

Ce ingrediente ar trebui să facă parte din cea mai bună pastă de dinți

Selectarea pastă de dințiPentru a alege o pastă de dinți fiecare cumpărător are propriile criterii. Majoritatea consumatorilor aleg acest instrument sub influența publicității. Sunt cei care iau cele mai ieftine, deoarece sunt siguri că prețul emisiunii este doar în promovarea mărcii. Cineva, dimpotrivă, va alege cel mai scump, deoarece știe cu siguranță că numai un produs scump poate fi de înaltă calitate. Și cineva, în general, ia, fără să se uite, acel pachet, care era mai aproape. Și este foarte rar să observați o persoană care, înainte de a cumpăra într-un coș, examinează cu atenție compoziția pe cutie.

Cum să înțelegem sortimentul de paste de dinți

Cu încă o jumătate de secol, alegerea era mică, pentru a deveni nedumerită la cumpărare era imposibilă. Și cele mai populare pulbere de dinți.

Astăzi, standurile cu produse de igienă orală ocupă o suprafață destul de mare a magazinului. Din numărul de sticle colorate, tuburi și cutii, care descriu dinți fericiți, orbesc în ochi. Este foarte dificil să faceți alegerea potrivită pentru dvs., iar pentru sfatul dentistului există câteva.

Tipurile și clasificarea pastelor de dinți

Pasta de dinți se disting nu numai prin culoare, gust, miros și ambalare. Rolul principal este jucat de compoziția instalației. În funcție de aceste sau de alte ingrediente, pastila de dinți poate fi:

 • Tratamentul și prevenirea
 • igienic

Tratament și profilactică pastăTratamentul-profilactic este folosit dacă o persoană are o problemă. De exemplu: gingiile sângerând, hipersensibilitatea, procesele inflamatorii, demineralizarea smalțului și multe altele. Desigur, însăși cauza bolii nu elimină pasta. Dar selectat corespunzător, împreună cu tratamentul la medicul dentist, este capabil să elibereze toate senzațiile neplăcute, dureroase și să îmbunătățească în mod semnificativ starea de sănătate a cavității bucale.

Compoziția pastelor terapeutice include substanțe active, de exemplu fluorură, săruri de stronțiu, calciu, xilitol, extracte din plante, sorbenți și multe altele. Este imposibil să utilizați regulat medicamente preventive medicale, după o lună de utilizare, este necesar să faceți o pauză.

Pastele igienice sunt potrivite pentru persoanele care nu au probleme dentare. Sarcina acestor instrumente este de a curăța dinții de pe placă și de a împrospăta respirația, astfel încât componentele principale sunt particule abrazive care elimină plăcile, aromele și agenții de spumare. Puteți utiliza întotdeauna acest instrument.

Ce cerințe trebuie să îndeplinească o pastă de dinți igienică

Utilizarea sănătății dentare poate aduce doar un instrument de calitate, pentru aceasta, înainte de a cumpăra, trebuie să studiați cu atenție compoziția sa. Aveți încredere oarbă într-o marcă bine cunoscută, nu merită, la fel ca și cum ați fi frică de un producător necunoscut. Ambele opțiuni pot prezenta o surpriză neașteptată.

Ce trebuie să acordați atenție:

 1. Cerințe pentru pastele de dințiDimensiunea particulelor abrazive. Ca abraziv, se utilizează carbonat de calciu sau dioxid de siliciu. Dinții mai sensibili, cu atât dimensiunea acestor particule este mai mică. Pentru a determina dimensiunea corectă, pe ambalaj trebuie să căutați denumirile "ADR". Pentru dinții sensibili, ADR nu trebuie să depășească 25 de unități. Dansurile sănătoase pot fi luate cu o pastă, unde indicele ADR va fi egal cu 100 de unități
 2. Lipsa zahărului. Pentru a conferi produsului un gust dulce, trebuie utilizat xilitol, care împiedică dezvoltarea microbilor
 3. Consecvență plastică omogenă. Pentru ca pasta să nu exfolieze, nu stoarceți din tub cu bulgări și nu se usucă adăugați preparate speciale la compoziția sa. Ele pot fi atât naturale cât și sintetice. Natural sunt de obicei obținute din alge marine, sucuri, fructe, produse de despicare a zaharurilor. Produsele cu ingrediente sintetice sunt mult mai ieftine
 4. Gust plăcut. Acest punct privind proprietatea pastă are un efect redus, deși, un produs cu un gust dezgustător, indiferent cât de bun este, nimeni nu va cumpăra. Prin urmare, producătorii adaugă aromă. Când se studiază compoziția pastă de dinți înainte de cumpărare, trebuie remarcat faptul că numai componentele naturale ale uleiurilor esențiale, de exemplu mentolul sau squalena
 5. Proprietăți de spumare. Cu cât este mai bine agentul de spumare, cu atât este mai puțin probabil să se deterioreze smalțul când se curăță

Caracteristicile pastelor terapeutice și profilactice

Pastele medicale dau un rezultat foarte bun numai dacă au fost selectate cu ajutorul unui dentist. Aceste fonduri vizează combaterea unor astfel de probleme:

 1. Caracteristicile pastelorLupta cariilor dentare. Compoziția conține fie fluor sau calciu
 2. Combaterea sensibilității smalțului. Cu această problemă, lupta cu analgezicele, precum și cele care contribuie la remineralizarea smalțului
 3. Anti-inflamator. În pasta de dinți, de obicei, triclosan, clorhexidină, enzime și extracte de ierburi
 4. Albirea. Pentru albitatea smalțului, a peroxidului sau a particulelor abrazive
 5. Sorbția. Lupta și îndepărtarea plăcii
 6. Organic. Aceste fonduri sunt alese de persoanele cu alergii și de toți cei care preferă produsele ecologice
 7. Pentru copii. Această categorie separată, în compoziția unui astfel de produs, ar trebui să fie un minim de fluor (0,025%) și componente chimice. Un indice ADR de pastă de dinți bun pentru copii ar trebui să fie sub 50 de unități și numărul maxim de ingrediente naturale

Cea mai bună pastă de dinți. Evaluarea dentiștilor

Remedierea trebuie să îndeplinească o funcție strict atribuită. Adică, dacă este necesar să se depășească sensibilitatea, pasta trebuie să se descurce perfect cu această sarcină, în timp ce înălbirea smalțului în funcțiile sale nu este inclusă. Prin urmare, cea mai bună pastă de dinți, conform stomatologilor, cea care are o compoziție sigură, se confruntă cu sarcina principală și nu se preface că rezolvă altele.

Un produs nu poate combina toate componentele, pentru tratarea și prevenirea oricăror probleme dentare. Dacă producătorul susține contrariul, este mai bine să refuzați cumpărarea. Efectuarea evaluării pastelor de dinți, experții au identificat cele mai bune pentru fiecare situație specifică.

Paste antiinflamatoare

Printre pastele de dinti antiinflamatoare, cel mai bun a fost Lacalutul german. Mai exact, cele două produse ale acestui brand sunt Lakalut Phytoformula și Lakalut Active.

LACALUT aktivLakalut Ass este prescris pentru gingivită și parodontită, se recomandă utilizarea în asociere cu Phytoformula. Compoziția activului include clorhexidina și bisabal. Efectele antiinflamatorii și hemostatice pot fi observate aproape după prima aplicare. Clorhexidina din compoziție nu vă permite să utilizați medicamentul mai mult de 20 de zile. După terminarea cursului, este recomandabil să utilizați Lakalut Phytoformula.

După cum puteți înțelege din denumire, Phytoformula conține extracte din plante: sunătoare, smirnă, salvie. În plus, lactatul și fluorul de aluminiu, lupta cu fluorurile cu carii și lactatul de aluminiu au proprietăți astringente, hemostatice. Excelent pentru gingivită, mai ales după cursul Lakalut Active.

Antiparodontic (cu gingii sângerânde)

Următorul participant la clasament va răspunde la întrebarea, ce fel de pastă de dinți recomandă medicilor stomatologi pentru boala parodontală. Cel mai bun din această categorie a fost Parodontax din Marea Britanie. Compoziția acestei pastă este aproape complet naturală și nu sa schimbat încă de la începutul ei:

 • sare minerală
 • mentă
 • smirnă
 • salvie
 • Echinacea
 • romaniță
 • Ratanov

Dacă, pe lângă parodontită, cariile sunt îngrijorate, este recomandabil să alegeți o variantă cu fluor. Ambalajul acestui produs este alb cu verde. În cazul în care aveți nevoie Parodontax fără fluorură, Trebuie să căutați o cutie albă și roșie.

Parodontax are efecte astringente, antiinflamatorii și antibacteriene. Îndepărtează edemul mucus. Gustul este sărat, spumă slab.

albire

În cazul în care opiniile medicilor dentiști în ceea ce privește categoriile anterioare au coincis, atunci printre pastele de albire ale liderilor au existat mai multe:

 1. R.O.C.S. Două produse ale companiei ruso-elvețiene au fost incluse în categoria celor mai bune paste de albire: ROCS oxigenarea și albirea oxigenului ROCS albirea delicată. Lipirea este recomandată pentru utilizarea în complex. Albirea delicată este potrivită pentru utilizarea zilnică, iar oxigenul poate fi utilizat timp de cel mult 4 săptămâni la rând. Apoi faceți o pauză de 6 luni și repetați dacă este necesar. Puteți albina smalțul cu 3-4 tone. Acesta este un rezultat foarte bun pentru albirea acasă. Ambele paste nu conțin fluor.
 2. Lacalut White. Scopul acestei paste terapeutice este de a restabili albul natural al smalțului. Ca parte a produsului, abrazive scumpe, care au o formă sferică, care vă permite să nu zgâriați și să lustruiți emailul. Astfel, placa este îndepărtată, iar sensibilitatea smalțului dintelui nu crește. De asemenea, în compoziție sunt incluse fluorurile și pirofosfații, care împiedică depunerea pietrei.
 3. PresiDENT alb. Produsul producătorului italian include siliciu natural și calciu. Acest lucru permite albirea dintilor intr-un mod complet natural. Prezența extractelor din plante are efect antiinflamator și vindecător.

Pastele de albire de la alți producători nu au avut un efect de albire vizibil sau au fost albiți, dar au rănit grav emailul, ceea ce ia împiedicat să intre în topul trei.

hipersensibilitate

Cel mai bun din această categorie a fost Sensodyne Efect instantaneu. Acționează timp de 60 de secunde imediat după aplicare și face față sensibilității, cauzată de următoarele motive:

 • Sensodynecarie
 • eroziunea smalțului
 • utilizarea frecventă a agenților de înălbire agresivi
 • creșterea abraziunii smalțului
 • spălare de calciu

Componentele active ale pastei devin o bariera naturala pentru iritanti (rece, acru, dulce, etc.). Utilizați Sensodyn pentru cel mai bun efect este necesar de 2 ori pe zi.

fluoroza

Pastele cu fluoroză trebuie selectate exclusiv împreună cu medicul dentist. Aceasta este o boală destul de serioasă, în tratamentul căruia nu se poate tolera nicio activitate independentă.

Printre pastele care nu conțin fluor, liderul este compania R.O.C.S. și gelul de remineralizare ROCS Medical Minerals. Trebuie aplicat pe suprafața smalțului după curățarea dinților cu orice pastă ROCS fără fluorură. Gelul este eficient în combaterea petelor de fluoroză, în plus, saturează smalțul cu toate mineralele de care are nevoie.

Cea mai bună pastă de dinți pentru copii

Separat este necesar să se spună despre pastele de dinți ale copiilor. Copiii nu au avut încă timp pentru a obține toate aceste probleme dentare pe care adulții pot suferi. Prin urmare, solicitând medicului dentist o întrebare despre ce pastă de dinți este cea mai bună pentru copii - cel mai probabil, răspunsul va fi că este sigur.

WeledaSarcina pasta copilului este de a învăța copilul să-și perie dinții zilnic. Prin urmare, ar trebui să fie foarte plăcut să gustați, să vă luptați cu cariile și să vă împrospătați respirația. În caz de ingestie, remedierea nu trebuie să cauzeze alergii sau alte efecte secundare. Conținutul de fluor în astfel de produse ar trebui să fie minim, sau această componentă poate fi absentă în totalitate.

Toate cerințele de mai sus sunt îndeplinite de produsul pentru copii de la brandul elvețian WELEDA. Această companie este cunoscută pentru producerea de produse cosmetice organice de înaltă calitate.

Pasta de dinți pentru copii Weleda are în compoziția de calendula, alge marine și uleiuri esențiale. Curăță perfect dinții copiilor și este complet sigur dacă este înghițit.

Alegerea unei paste de dinți nu numai pentru copii, ci și pentru adulți, este important să se asigure că compoziția nu include astfel de substanțe periculoase:

 • dioxid de titan
 • sodiu carboximetil celuloză
 • triclosan
 • zaharină
 • cocamidopropil betaină

În ciuda faptului că este posibil să existe 2 impurități nocive în paste, este mai bine să-și petreacă timpul și să găsească un produs care nu aduce nici un prejudiciu teoretic sănătății.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Pasta de dinți naturală - cum se face acasăPasta de dinți naturală - cum se face acasă
Ce înseamnă dungile de pe tuburile de pastă de dinți?Ce înseamnă dungile de pe tuburile de pastă de dinți?
Cât de des trebuie să-mi schimb periuța de dințiCât de des trebuie să-mi schimb periuța de dinți
Pastă de dinți, tratamente dentare și gumăPastă de dinți, tratamente dentare și gumă
Pasta de dinti lakalut: preturi, comentariiPasta de dinti lakalut: preturi, comentarii
Pasta de dinți `colgate`. Componența remedierii și a variantelor salePasta de dinți `colgate`. Componența remedierii și a variantelor sale
Pasta de dinți pentru copii: tipuri și descrierePasta de dinți pentru copii: tipuri și descriere
Cea mai bună pastă de dinți pentru dinții sensibiliCea mai bună pastă de dinți pentru dinții sensibili
Președinte pastă de dinți: tipuri și descrierePreședinte pastă de dinți: tipuri și descriere
Manualul utilizatorului Glister Amway - pastă de dinți amwayManualul utilizatorului Glister Amway - pastă de dinți amway
» » Ce ingrediente ar trebui să facă parte din cea mai bună pastă de dinți
© 2021 amigdas.com