amigdas.com

Pompe electrice și reîncărcabile pentru pvc

Modelul pompei electriceMulți bărbați și femei din lumea modernă preferă să-și petreacă singur timpul liber cu natura, de exemplu pescuitul. Dar, pentru a obține un dispozitiv de înot gonflabil, mulți nu acordă suficientă atenție dispozitivului care ocupă un loc important în pregătirea bărcii pentru lansare - pompa. Pentru a nu face o greșeală cu o alegere, este necesar să se înțeleagă tipurile de aparate, meritele și dezavantajele acestora.

Pompe pentru barca din PVC

Bărcile gonflabile sau altfel - bărcile din PVC - au devenit foarte populare printre pescari și oameni care preferă să plutească de-a lungul râurilor sau lacurilor. Dar pentru a utiliza dispozitivul de înot, este necesar să faceți eforturi și să îl umpleți cu aer. Aceasta este o etapă importantă de pregătire, și dacă este neglijat, Pot apărea probleme, de la inundarea bărcii până la posibilitatea rănirii persoanelor care se află într-o instalație de înot.

Reguli de selecție

Angajatorii experimentați recomandă să urmeze sfaturi simple la cumpărarea unității:

  1. Cum sa alegi pompeleDispozitivul ar trebui să fie achiziționat numai de la un producător de încredere, care a fost mult timp pe piața bunurilor și oferă echipamente de calitate.
  2. Dispozitivul trebuie selectat în funcție de volumul dispozitivului de înot utilizat.
  3. Este mai bine să alegeți unitatea cu funcția încorporată de blocare a alimentării cu aer atunci când presiunea dorită este atinsă în barcă.
  4. O mare importanță este prezența unei supape de reținere, care deflectă cu ușurință aerul într-un timp scurt.

Clasificarea dispozitivelor

Aparatură pentru umflarea unui dispozitiv de înot pot fi împărțite în mai multe tipuri:

  1. Cum să alegeți o pompă după tipAgregate de tip scazut. Astfel de dispozitive vă permit să umflați rapid transportul, dar pentru a aduce barca în stare de funcționare, veți avea nevoie de o utilizare suplimentară a unei pompe pentru picioare sau, după cum se numește, "broaște".
  2. Aparatură de tip mediu și de mare. Aceste dispozitive ajută la umplerea calitativă a vehiculului cu aer. Dispozitivele de acest tip au un proces complet automatizat, cu controlul presiunii interne.

În funcție de sursa de alimentare, pompele electrice sunt împărțite în:

  1. Realizat de o baterie. Aici sunt alocate baterii externe și interne.
  2. Pentru pompele electrice care funcționează din rețea, aveți nevoie de o sursă de alimentare, cum ar fi o mașină.

Principalii producători de bunuri

Evaluarea celor mai bune pompeLocul de conducere pe piața pompelor pentru bărci a fost pentru mult timp firma Bravo, care produce o varietate de tipuri de pompe, în funcție de lungimea dispozitivului de înot. Producătorul italian verifică respectarea tuturor produselor sale. Toate pompele sunt de înaltă calitate, utilizare convenabilă și preț rezonabil pentru orice buget.

Puțin mai puțin popular în Rusia și Europa este un producător chinez de Intex. Firma oferă atât pompe electrice, cât și picior și mână. Produsele Intex pot fi utilizate nu numai pentru a umfla un dispozitiv de înot, ci și pentru a umple cu o saltea de aer, o piscină pentru copii sau un loc de joacă.

Evaluarea celor mai bune pompe electrice

Cum sa alegi o pompa electricaLista celor mai bune pompe electrice pentru o barcă din PVC deschide Bravo 12, care poate pompa o barcă de patru metri în aproximativ 10 minute. Dispozitivul însuși determină când să se oprească, astfel încât să nu existe presiune în exces. Și, de asemenea, el poate elibera aerul din vehicul. Pompa este livrată complet cu diferite supape.

Bravo BST 12 HPP este o pompă cu două module pentru ambarcațiunile din PVC. Dispozitivul electric cu bateria permite reducerea timpului de umplere a aerului pentru dispozitivul de înot, precum și controlul presiunii din acesta. Designul în sine este alcătuit din două module. Când prima atinge presiunea maximă, cea de-a doua se aprinde.

O altă pompă electrică populară pentru barcă este Intex 68609. Particularitatea acestui dispozitiv este prezența unui conector pentru conectarea la bricheta mașinii.

Care sunt criteriile de selectare a pompei?Indiferent de marca și tipul de pompă alese, este important să se respecte anumite reguli de operare și stocare. În primul rând, dispozitivul de înot și unitatea în sine trebuie să fie pe același nivel în timpul funcționării și să fie amplasate pe o suprafață plană pentru a evita diferențele de presiune. În al doilea rând, stocarea unității este de o mare importanță. Este necesar să se evite îndoirea furtunului astfel încât să nu apară rupturi sau să apară crăpături care să permită trecerea aerului.

Atunci când transportați pompa, aceasta trebuie depozitată într-o pungă specială care va ajuta la protejarea dispozitivului de deteriorare. După fiecare utilizare, unitatea trebuie verificată pentru contaminanți din furtun.

Dacă proprietarul respectă toate regulile de alegere, funcționare și utilizare, un dispozitiv electric pentru umflarea vasului va servi mult timp și calitativ.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Ce este un sunet ecou: principiul de funcționare și caracteristicileCe este un sunet ecou: principiul de funcționare și caracteristicile
Cum de a alege un motor electric de înaltă calitate pentru o barcă pvcCum de a alege un motor electric de înaltă calitate pentru o barcă pvc
În cazul în care pentru a pescui și în cazul în care pentru a încărca captura: barca de pescuitÎn cazul în care pentru a pescui și în cazul în care pentru a încărca captura: barca de pescuit
Ce barci pvc gonflabile pentru motor sunt cele mai buneCe barci pvc gonflabile pentru motor sunt cele mai bune
Alegerea unei barci pvc cu barca: sfaturi pentru toti iubitorii de inotAlegerea unei barci pvc cu barca: sfaturi pentru toti iubitorii de inot
Vase de aluminiu de producție rusă pentru pescuitVase de aluminiu de producție rusă pentru pescuit
Cum se utilizează o pompă manuală pentru sânCum se utilizează o pompă manuală pentru sân
Realizarea de unelte de pescuit pentru pescuit cu mâinile taleRealizarea de unelte de pescuit pentru pescuit cu mâinile tale
Fabricarea de roți tramvai pentru pvc-barci cu mâinile lorFabricarea de roți tramvai pentru pvc-barci cu mâinile lor
Cum se efectuează tuning de pvc bărci cu un motor cu propriile mâiniCum se efectuează tuning de pvc bărci cu un motor cu propriile mâini
» » Pompe electrice și reîncărcabile pentru pvc
© 2021 amigdas.com