amigdas.com

Unde trăiește știuca și ce se hrănește?

Ce dungă mănâncă în habitatul săuPike se referă la un gen de pești predatori. Datorită structurii neobișnuite a cavității bucale, a fost numită "rechin de râu", deci este foarte interesant să știm la ce se hrănește știuca. La urma urmei, trebuie remarcat că ea nu mănâncă proteine ​​vegetale. Pădurea sa este pește mic, care trăiește în râuri și lacuri, dar uneori se pare că dorește să adauge la meniul său amfibieni, rozătoare și păsări. Și nu e de natură să se bată cu mizeria.

O trăsătură caracteristică a unui prădător

El nu încearcă niciodată să intre în hibernare. Continuă să mănânce tot timpul anului.

Pike este neobișnuit în organizarea școlilor în număr mare și încearcă să trăiască singur sau să se alăture grupurilor mici. În toamnă și pe toată perioada de iarnă, ele au o maturare a ouălor, iar peștii încep să se reproducă la începutul primăverii.

La începutul acestei perioade și ea începe un zhor intens, mănâncă tot ceea ce vede ochiul:

 • prăji,
 • broasca,
 • șopârlă.

Ea are un sentiment foarte dezvoltat de miros și o vedere bună. Categoria de greutate atinge de obicei 2-3 kg și are o lungime de 70 cm. Unu și jumătate de metri, cu o greutate de 35 kg, sunt prădători mari. Un corp îngust și de lungime decentă este inerent în picioarele care trăiesc în râuri, iar în iaz sunt mai groase și inferioare în lungime.

Dezvoltare și nutriție în natură

În ciuda naturii sale ruinabile, digestia are o evoluție proastă. Poate digera mâncarea ingerată timp de câteva săptămâni, în detrimentul unui stomac elastic, care în mărime crește la jumătate. În timp, pereții stomacului devin translucenți. Trebuie remarcat un detaliu interesant că, imediat după înflorire, corpul știucăturii este acoperit cu o masă de lipicios și, cu ajutorul peștilor, este atașat de pietre, pietre, plante.

Descrierea generală a știucului

Apoi a dizolvat substanța după câteva zile, și apoi încet ouăle scufunda la fund, în cazul în care acestea continuă să crească timp de două săptămâni, și apoi există larve de acel fir cu o compoziție adezivă atașată la plantele acvatice.

Când sunt de dimensiuni mici (aproximativ 7 mm), ei mănâncă conținutul sacilor de gălbenuș care le aparțin. Când conținutul sacilor se termină, încep să se hrănească cu daphnia. Când mărimea devine aproximativ 2 cm, vânătoarea începe pentru crapul tânăr.

Chiromonida larvele sunt principala pradă a prădătorilor în creștere, când peștii de știucă ating lungimea de 5 cm. Ulterior, ei mănâncă pește, deoarece organismul în creștere necesită alimentarea cu resurse energetice, iar larvele nu mai sunt capabile să răspundă nevoilor crescute.

Dieta adulților depinde în mod direct de mediul înconjurător și de speciile care există în iaz. Lacurile, rezervoarele se caracterizează prin prezența:

 • biban
 • guler cu pliseuri
 • babușcă
 • și multe alte creaturi de pește

În râu pot trăi:

 • Abordare selectivă în alegerea extracțieiminnows
 • Alfabet
 • Bullhead

În iaz:

 • crap
 • mormoloci
 • broască

Poate apuca o rață și o gâscă, șobolani, moși și șoareci care au lovit accidental apa, riscă să cadă pe prădătorul dintelui. Shchuryat, care sunt mai mici, sunt mulțumiți de viermi. Pestele "căzut" poate înghiți în cazuri rare, când se confruntă cu un mare sentiment de foame și în imposibilitatea de a găsi o pradă bună.

Pike nu mănâncă plante chiar și atunci când nu există pește. Canibalismul (alimentul propriu) este inerent în stiuca, pentru că 20% dintre membrii săi sunt rude, cu dimensiuni reduse.

Iată răspunsul la întrebare și ce mănâncă stiuca în apa lacului, unde nu există hrană pentru pești. Răspunsul însăși sugerează: semenii săi. Deseori, această manifestare poate fi văzută cel mai bine în lunca râului, unde locuitorii albiei sunt tăiați. Cei mai mari mănâncă cele mai mici în dimensiune și putere. Ei păstrează grupuri uniforme în astfel de locuri, pentru a nu-și mânca semenii.

Habitate de știucă

Astfel, răspunsul principal la întrebarea, în cazul în care trăiește stiuca - în apă dulce în America de Nord și Eurasia, se găsește în Riga și Golful Marea Baltică, Marea Azov. Habitatul este peste tot, dar mai puțin este în râuri de teren montan, rezervoare care îngheață până la fund.

Un loc nefavorabil este rezervorul, unde posibilitățile de reproducere nu sunt în întregime favorabile. În zona de-a lungul țărmului se întâlnește mult mai intens, unde se poate ascunde între vegetație.

Unde trăiește știucaÎn râu se află atât la coastă, cât și la adâncimi. În cazul în care hrana este suficientă, aceasta arată o abordare selectivă în alegerea pradă și, uneori, scârbuiește să mănânce burboturi și linii. Dacă în apă există o mulțime de crapuri, atunci se va răsfrânge bastonul și bastonul. Văzând victima atacului său, efectuează o manevră lentă în direcția lui, desfășurându-se cu ajutorul a două aripioare. Apoi, există un atac rapid, iar victima este în dinți unui prădător.

Există greșeli rare când victima scapă rapid de vânător. În acest caz, știuca nu o va urmări. Ea este un suporter pasionat de vânătoare de ambuscade, așa că se întoarce la locul ei pentru a aștepta o altă victimă.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Hare: cum se hrănește, cum supraviețuiește în naturăHare: cum se hrănește, cum supraviețuiește în natură
Pescuitul de iarna pentru stiuca, cat de bine sa prinzi si ce uneltePescuitul de iarna pentru stiuca, cat de bine sa prinzi si ce unelte
Cioara cenușie: cât de mult trăiește, ce hrănește și unde trăieșteCioara cenușie: cât de mult trăiește, ce hrănește și unde trăiește
Unde pot să trăiască și să mănânceUnde pot să trăiască și să mănânce
Unde trăiește skunk: unde trăiește skunk-ul dungat?Unde trăiește skunk: unde trăiește skunk-ul dungat?
La ce presiune este mai bine pescuitul în timpul ierniiLa ce presiune este mai bine pescuitul în timpul iernii
Pike de pescuit pentru filare: sfaturi pentru pescuitul de succes, alegerea de momealăPike de pescuit pentru filare: sfaturi pentru pescuitul de succes, alegerea de momeală
Lacurile din Karelia: pescuit în sălbăticieLacurile din Karelia: pescuit în sălbăticie
Specii de pești marine: descriere și caracteristiciSpecii de pești marine: descriere și caracteristici
Știrea de acvariu și condițiile din conținutul săuȘtirea de acvariu și condițiile din conținutul său
» » Unde trăiește știuca și ce se hrănește?
© 2021 amigdas.com