amigdas.com

Poreclele de companie: cum se numește o pisică

Clicuri pentru pisiciClicurile pentru pisici și pisici sunt foarte diferite, totul depinde numai de fanteziile proprietarului (amantă) a unei pufoase pufoase. Se întâmplă ca o pisică sau o pisică să intre în casă când au deja un nume. În acest caz, o problemă ca alegerea unui nume pentru o pisică (pisică) dispare de la sine. Dar, de cele mai multe ori, este invers: un pui mic, cumpărat la un magazin de animale de companie, luat de la un prieten sau luat pe stradă, intră în casă.

Copilul este de aproximativ o lună până la trei luni și este timpul să dăruiești acestui băiat frumos (fată) o porecla potrivită. Cum de a alege un nume pentru animalele de companie? Poetul englez Thomas Eliot a dedicat o întreagă poezie acestei întrebări serioase, care spune că "alegerea unui nume pentru o pisică nu este o sarcină ușoară". Sarcina este cu adevărat complicată. Dar puteți obține cu ușurință o porecla bună dacă urmați o anumită regulă.

Clicuri pentru pisici băieți și pisici: cum să alegi

Înainte de a selecta un nume pentru pisica (pisica), Trebuie să cunoașteți mai bine un nou membru al familiei. Și curând totul va fi clar. Clicurile pentru pufos pot fi oricare, cel mai important, că un nume sonor se potrivește unui animal de companie. Atenție: în Ortodoxie se consideră că numele pisicii nu trebuie să fie uman, deoarece animalele nu pot fi numite numele sfinților. Prin urmare, este mai bine ca proprietarii credincioși să se abțină de la poreclele populare "Vaska", "Mashka", "Timoshka" sau "Petrusha".

Fanii seriei de televiziune din Mexic alege adesea poreclele pentru pisici (pisici), in concordanta cu numele personajelor lor preferate. Dar nu este cea mai bună opțiune, deoarece moda pentru aceste sau alte serii trece rapid, iar personajele tale preferate sunt uitate, iar animalul va trăi cu porecla asta pentru viață. De exemplu, acum puțini oameni își amintesc de astfel de eroi de film populari ca Marianne sau Luis Alberto, dar pisici de sex masculin (și pisici) cu astfel de nume încă rulează în jurul străzilor.

Iubitorii de computere și tehnologii moderne afișează deseori ingeniozitate extraordinară, alegând un nume pentru pisică. Fluierul "hackeri", "șoferi", "gadgeturi" rulează de-a lungul străzilor. Apropo, în lumina celor mai recente tendințe de modă ale unei pisici inteligente și brutale, puteți numi "Spinner", în onoarea jucăriei populare.

Dar toate acestea sunt cazuri speciale. Cele mai multe koshkovladeltsev încă mai adere la opțiuni mai tradiționale. Înainte de a apela o pisică sau o pisică, trebuie să faceți o descriere bună a animalului în conformitate cu următorul plan:

 • Cum să numiți o pisicăExteriorul animalului (culoare, rasă, compoziție);
 • Natura animalului de companie;
 • Modalitatea sa caracteristică de "comunicare" (puring, măcinare sau alte sunete, precum și gradul de sociabilitate);
 • Caracteristici ale comportamentului;
 • A iubit clasa;
 • Preferințele în produsele alimentare;
 • Istoria apariției unei case de animale.

Puteți numi o pisică sau o pisică, ghidată de unul dintre acești parametri. Puteți lua în considerare și câteva aspecte. De exemplu, dacă un animal de casă negru este de la sine înfricoșător și îi place să cerșească, porecla cea mai potrivită este "țiganul". Poreclele potrivite pentru pisicile care diferă în comportamentul lor caracteristic sunt "Murlyka", "Sonya". Clicuri pentru pisici care diferă în anumite preferințe de gust - "Pescar", "Slastena", pentru pisici - "Sweetie", "Sausage".

Cum să numesc pisica unui băiat

Puteți să-l sunați pe băiat în diferite moduri. Clicurile pentru pisici ar trebui să fie sonor, dar în același timp trebuie să se potrivească cu siguranță unui anumit animal. Deși există excepții. De exemplu, dacă proprietarul are un simț al umorului, el poate apela coina Maine favorită "Baby" sau "Gnome". O pisică mică, albă sau blană poate fi numită în glumă "Bagheera" sau "Tiger". Astfel de nume amuzante vor atrage atenția. Pentru a numi în mod corespunzător pisica-băiat, puteți lua următoarele opțiuni interesante:

 • Porecle moderne pentru pisiciLa luna de naștere - "mai", "iunie", "Martik" sau numele regal "Augustus";
 • Prin rasa - "Scotty" (pisica rasei scoțiene), "Johnny" sau "Thomas" (britanic), "Bob" sau "Bobby" (Bobtail);
 • In culoare - „țigan“, „Chernish“, „Beetle“ (pentru strat negru lucios) sau chiar o „saltea“ sau „marinar“ (nicknames pisici potrivite cu pronuntat colorarea cu dungi);
 • Porecle bine-sunet asociate cu numele planetelor sistemului solar: "Uranus", "Pluto", "Neptun" sau "Marte" (și cu afecțiune "Marsik");
 • Fanii mitologiei antice își pot numi favoriți în onoarea zeilor și eroilor greci: "Hermes", "Prometheus", "Odiseea". Dacă numele complet pare prea lung, îl puteți scurta, de exemplu, Hermes se transformă într-o Hera.
 • Poți numi pisica și trăsăturile comportamentului său, manifestate din copilărie. Așa cum am menționat deja, un nume potrivit pentru animalele neliniștite și spinning - "Spinner". bădăran leneș poate fi numit „Slow“ (de la cuvântul englezesc SLOW „lent“) și agil și rapid, în schimb, poate fi numit Speed ​​(viteza - viteza). Funny nume rasunatoare, cum ar fi „Jumper“, „bielă“ (pentru pisica, care îi place să meargă), „gourmet“ sau „Caprice“ (pentru pisica, obiceiurile alimentare sclifosit și dăunătoare în natură). Poti suna pisica "Sonya", "Nytik", "Shustrik" sau "Myhalik" (nu are nevoie de comentarii).

Cum să numești o pisică

Să vină un nume pentru o pisică, este necesar să se ia în considerare aproximativ aceleași recomandări ca atunci când se alege un pseudonim pentru o pisică. Totul depinde de modul în care animalele pufoase se manifestă în primele zile ale șederii sale la domiciliu: de la caracterul, modul de comunicare, comportamentul animalelor domestice. Iată câteva opțiuni interesante:

 • Porecle pentru animale de companiePuteți, fără să mai faceți nimic, să numiți animalele de companie pufoase pur și simplu "Kosha". "Kisa", iar unii proprietari îi numesc pisicile "Kisya", cu accent pe ultima silabă. Ca regulă, astfel de nume sunt foarte îndrăgostiți de a da pisicilor copii mici. Alternativ, sigiliul poate fi numit pur și simplu "Qis". Dar aceste porecle nu sunt foarte convenabile atunci când numiți-vă acasă de la o plimbare, pentru că, după ce au auzit prețul "Kisa, Kisa", pisicile vin de la întregul cartier până la proprietar sau amantă. Și dacă pisica este, de asemenea, o culoare comună în dungi gri, în acest caz, în general, puteți confunda animalul cu o altă pisică și adu acasă pe cineva altcuiva, mai ales seara, în întuneric.
 • Pisicile, cum ar fi pisicile, pot fi chemați pe baza caracteristicilor luminoase ale aspectului lor. Cele mai tipice exemple: „veveriță“ (pisica alba sau pisicuta, în orice culoare, cu un pufos, ca o veveriță, coada „“ vulpea «(același: roșu păsărică sau orice pisica cu coada proeminent),» Snowball «sau» fulg de zăpadă „( alb), "acoperi" (blana negru lucios), "OSA" (benzi galbene și negre), "Sineglazka" (neobișnuit culoarea ochilor).
 • Este posibil pentru a da un pseudonim în funcție de mărimea și fizicul pisica „drop“ (de dimensiuni mici), „prea subțire“, „vaselina“ „Pusa“ sau „arma“ (pentru a crescut pufositatea), „tag-ul“ (pentru culoarea pestriț). Notă: poreclele nu trebuie să fie ofensatoare pentru un animal. Deci, nu trebuie să numiți o pisică, chiar iubitoare, "Silly", "Foolish", "Dildo".
 • Frumos sunat de numele subiecților spațiu-stea: "Cometa", "Rocket" (pentru viteză și dispoziție neliniștită), "Asterisk", "Venus".
 • Pisicile, cum ar fi pisicile, pot primi numele zeilor romani și greci (eroi): "Afrodita" (versiunea de origine - "Frodja", "Cleopatra" ("Klepa").

Soluții nestandardizate

Atât pisicile, cât și pisicile numele eroilor preferați de basme și desene animate. De exemplu, iubitorii de Tolkien pot numi pisoi "Frodo", admiratorii lui Eduard Uspenski pot apela pisica "Cheburashka". Apropo, numele "Cheburashka" este, de asemenea, potrivit pentru pisica. Aceasta este o opțiune excelentă dacă animalul are urechi remarcabile sau în cazul în care animalul îi place să cadă ("cheburahatsya").

Opțiuni excelente „Prietenii mei reparatori“, „Luntik“ (o pisica solida, cu modele dăunătoare pot fi numite „Shnyukov“, în onoarea de păianjen din desenul animat despre Luntik), „Caramel“ (din desenul animat „Trei Cat“), și, desigur, Tom (si Jerry) . Pisica curajos care îi place să lupte șoareci, șobolani și insecte, pot fi numite Ricky, în onoarea mangusta curajos povești Rikki-Tikki-Tavi de Rudyard Kipling. Pisica miniaturală poate fi numită "Thumbelina" sau "Cenușăreasa".

Numele pisicii: recomandări practice

Care este numele pisicii?Nu este suficient să alegeți porecla potrivită pentru un animal de companie, este, de asemenea, important să vă asigurați că pisica ia acest porecla ca numele său. Pentru ca un animal să se obișnuiască cu numele său, aveți nevoie de câte ori este posibil pentru a apela o pisică după nume în timpul comunicării cu el. Numele trebuie repetat de mai multe ori, în timp ce este recomandabil să dați cu ușurință animalului și să spuneți ceva plăcut. Chiar dacă pisica nu înțelege sensul cuvintelor afectuoase, ea va prinde perfect intonația și va începe să-și perceapă numele în mod pozitiv. De exemplu, puteți să vă petreci un animal și să spuneți: "Moussya este bună, Musya vrea să mănânce. Moussya va fi cârnați. Vino aici, Musya. Mănâncă, Moussya.

Atenție: în timp ce animalul începe să se obișnuiască cu numele său, numele trebuie utilizat numai într-o singură versiune (completă sau scurtă). De exemplu, în cazul în care proprietarul a decis să cheme Cleopatra Klepo, în perioada de acomodare cu numele unui animal este necesar să se recurgă doar într-un fel, mai degrabă decât altul, de exemplu: „Klepa bun“ În cazul în care comandantul solicită pentru animale de companie, cu o plimbare, sau invită să mănânce, este recomandabil să se abțină de la apel universal „pis, pis“ și a numit animalul numai după nume, cum ar fi „Pusa, mananca“ sau „Snowball, acasă.“

Apelați la un animal după nume, trebuie să vorbiți cu bunăvoință. Dacă trebuie să speriți un animal de companie pentru ceva, sunați-l după nume este opțional, puteți spune doar: "Ay-yay-yay, cât de rău". Este necesar ca numele să fie asociat cu o pisică sau o pisică numai cu emoții pozitive, apoi un pisic mic se va obișnui rapid cu porecla lui și îl va purta cu mândrie toată viața.

Pentru a alege porecla potrivita pentru o pisica sau o pisica, nu trebuie doar sa observati cu atentie animalul, ci si pentru a iubi un animal de companie. Acesta este, probabil, cel mai important lucru.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
De ce avem nevoie de un ham și o lesa pentru o pisică?De ce avem nevoie de un ham și o lesa pentru o pisică?
Cât de bine să numiți pisoiul cu părul roșu al unui băiatCât de bine să numiți pisoiul cu părul roșu al unui băiat
Cum să pregătești o pisică acasăCum să pregătești o pisică acasă
Cum să numiți o pisică neagră o pisică în familieCum să numiți o pisică neagră o pisică în familie
Cum de a trage o bacsis de la o pisica fara a afecta animalul de companie?Cum de a trage o bacsis de la o pisica fara a afecta animalul de companie?
De ce pisicile iubesc valerienii și cum funcționează pisicile?De ce pisicile iubesc valerienii și cum funcționează pisicile?
Câte ore pe zi pisicile dorm?Câte ore pe zi pisicile dorm?
Cum să antrenezi o pisică la toaletă: sfaturi practiceCum să antrenezi o pisică la toaletă: sfaturi practice
Nume de animale: ce ar trebui să fie numele unui prieten cu patru picioareNume de animale: ce ar trebui să fie numele unui prieten cu patru picioare
Cea mai veche pisica din lume - titularii de inregistrari ale cartii GuinnessCea mai veche pisica din lume - titularii de inregistrari ale cartii Guinness
» » Poreclele de companie: cum se numește o pisică
© 2021 amigdas.com