amigdas.com

Cum să dezactivați o pisică să muște și să arunce? Cauze și consecințe

Modalitati de a explica pisicului ce sa muste nu este bunReprezentanții familiei de pisici pentru mulți sunt asociați cu niște creaturi calmă și liniștitoare pe genunchi. Cu toate acestea, este destul de comun pentru homeboys pufos pentru a deveni obraznic, care provoacă o mulțime de mușcături și zgârieturi în gospodărie. În acest caz, proprietarul trebuie să ia toate măsurile necesare pentru a-și înțărca animalul de companie din astfel de manifestări de agresiune. Nerespectarea și manifestarea unei reproduceri proaste a unei pisici pot aduce multiple probleme.

De ce mușcă pisica? Principalele motive

Înainte de a ajunge la secțiunea "Cum să înțărcați pisica să muște?", Trebuie să luăm în considerare cele mai frecvente cauze de agresiune, precum și puțin familiarizat cu psihologia pisicilor.

Este destul de neplăcut să devii un obiect de ură, mai ales ca urmare a faptului că proprietarul vindecă în permanență supurație și încearcă să scape de cicatrici. Trebuie remarcat că un pisoi mic sau o pisică adultă este întotdeauna avertizat despre atacul iminent. După ce au ajuns deja la vârsta de trei săptămâni, micile fâșii se împerechează unul cu celălalt, învață să atace în poziția de sus pe spate. După un timp, un pui mic merge într-o casă nouă, unde nu există mamă și surori cu frați unul lângă celălalt, deci nu există nimic pentru el decât pentru a-și dezvolta abilitățile dobândite pe jucării sau pe noi proprietari.

Îngrijindu-l pe proprietar în speranța de a-și răsfăța cruzile, îi cumpără un număr mare de jucării colorate, dar, din păcate, nu sunt interesați de un pisoi. El este mai captivat sărind gospodăriile din jur și luptând cu pumnul proprietarului.

Motivele pentru care pisoiul mușcăÎn ceea ce privește pisicile și pisicile care îi atacă proprietarul cu o furie reală și prudență la rece, aceasta este o problemă reală. În acest caz, proprietarul va trebui să muncească din greu pentru a scăpa de un astfel de obicei negativ, dar mai întâi este necesar să se stabilească cauza unui astfel de comportament incorect.

Știți că manifestarea de agresiune a pisicilor în raport cu o persoană este considerată a fi o tulburare mintală a unui animal? Prietenii noștri mai tineri locuiesc în apropierea oamenilor timp de secole, restrângerea și prietenia lor sunt transmise prin moștenire. Dar pentru care nu este un secret că există excepții în fiecare regulă. Există un număr mare de pisici, unite în rase, care se caracterizează prin dispută cu oameni, dar comportamentul lor este întotdeauna de înțeles.

 • dominație. Este posibil ca pisica sau pisica dvs. să te înfulețe, deoarece crede că ești mai slab sau te duce la un concurent.
 • protecție. Pisicile și pisicile care au patologii în dezvoltare sau tulburări ale psihicului nervos știu despre locurile lor vulnerabile, așa că atacă astfel încât în ​​viitor ei să nu fie nevoiți să se apere.
 • Cultul gazdei. Acest fenomen se manifestă în iubire incomensurabilă pentru un singur maestru, iar pe toate celelalte există un pretext pentru a ataca cu scopul de a proteja sau de gelozia proprietarului. Cel mai frecvent exemplu este pisicile siameze. Ei sunt atât de îndrăgostiți de copii încât pot sări pe fața părinților care și-au pedepsit copiii pentru copilul pe care l-au primit în școală.
 • De ce pisicile și pisicile arată agresivitate, agitate și mușcă? Uneori, comportamentul lor este condus de răzbunare, pentru că toate felinele sunt capabile de durere și resentimente. Desigur, nu toate rasele inerente acestei calități.
 • Lipsa atenției și a îngrijirii. Slap pe fund - aceasta este, de asemenea, o manifestare de atenție, poate animalul încearcă în orice mod posibil să vă atragă atenția asupra ta.
 • Există rase de pisici care nu pot fi înțărcați de agresiune, dar de ce? Rase specifice, care au fost derivate ca urmare a traversării cu pisici sălbatice, care prin natura lor sunt agresive și încăpățânate.
 • Cum să explicați pisica astfel încât să nu mușteLipsa exercițiului. Uneori, un bully pufos pur și simplu nu are unde să-și pună energia. În înțelegerea lui, el nu face nimic rău, nu există intenții rele în capul său, el poate doar mușca degetul proprietarului pe timp de noapte sau coaja tapet.
 • Erori în educație. Încurajarea neintenționată a proprietarilor de comportament incorect al animalului de companie.
 • Complexe - aceasta este probabil una dintre cele mai comune cauze care sunt destul de greu de diagnosticat.

Cele mai multe dintre elementele de mai sus vă pot părea atât de evidente încât nici nu le veți lua în considerare. Proprietarul, care-și cunoaște bine animalul, poate distinge cu ușurință răsfățul de furie.

Războiul complexelor

Cum să dezactivați o pisică să muște? Destul de simplu, dacă puteți recunoaște că există probleme la originea cărora este necesar să le înțelegem. Bineînțeles, citirea gândurilor animalelor de companie este dincolo de realitate, nu avem altceva de făcut decât să monitorizăm cu atenție comportamentul animalului de companie și să ghicim. Să analizăm câteva metode care permit calcularea unui complex, dacă, desigur, motivul este:

 • Spațiu personal. Uneori, pisicile simt un sentiment de iritatie constanta doar pentru ca sunt lipsite de posibilitatea de a se pensiona si odihni. Un animal de casă nu poate dormi atunci când oamenii merg în jur și vorbesc, muzică sau copii se joacă. Nu e așa, spui, el doarme tot timpul. Dar aceasta este o amăgire. Pisica se afla in liniste cu ochii inchisi, dar asta nu inseamna ca doarme, doar doar adormeste. Ca urmare, pufosul începe să sufere de lipsa cronică de somn, ceea ce îl face iritabil. Este necesar din prima zi de ședere a pisicilor să-i arate locul în care se va odihni de la toată lumea.
 • Scări de încredere. Ia ceva timp și să încerce să construiască o scară de la resturi de materiale, ceea ce va duce la un dulap, dulap cu sertare, și așa mai departe. D. Dacă cel îmblănit născut se va simți neliniștit, el poate ascunde și observa situația actuală de la o înălțime întotdeauna. Unele rase la nivel fiziologic au nevoie de structuri similare.
 • jucării nu sunt numai obiecte de divertisment, ci și proprietatea personală a animalului de companie. Având lucruri personale, pisoiul nu se va simți lipsit. Încercați să cumpărați jucării la magazinele de animale de companie care se vor potrivi cu temperamentul animalului de companie. În plus față de jucării, un pisic mic trebuie să primească o așternut personal și o mică mână, care anterior aparținea proprietarului. Un pulover vechi cald, care a adunat praf timp de mai mulți ani pe raftul de sus, poate fi un puternic suport psihologic pentru fragmentele fragile.
 • Siguranța personală în timp ce mâncați. Cele mai multe pisici de pisica nu le place foarte mult atunci când recipientele lor cu hrană și apă stau în spațiu deschis. Probabil că animalul de companie va fi mult mai calm dacă capacitățile sale se vor muta într-un loc mai izolat.

Cum să dezactivați o pisică să muște? Pedepsiți sau ignorați

Este posibil să influențezi fizic pisica, dacă da, de ce? Uneori este necesar și, uneori, poate duce doar la o formă mai severă de agresiune.

Cât de repede să înțărți pisica să muștePentru a rănit animalele de companie, o spui într-un limbaj accesibil acestuia că sunteți mai puternici fizic și capabil zaschischatsya.Esli cauza comportamentului agresiv se află direct în incertitudinea sau complexele, modul în care aveți mai mult decât umilească Fluffy ei, forțându-l să meargă la metode tot mai disperate de protecție. Fiți răbdători, nu lucrați fizic asupra pisicii, dar dacă situația câștigă criza critică, încercați să nu încălcați următoarele reguli:

 1. Animalul ar trebui să fie pedepsit numai cu privire la ceea ce sa întâmplat. Chiar și la câteva minute după incident, sancțiunile vor fi inutile și animalul de companie îi va considera ca fiind o umilință deliberată.
 2. Nu vă închideți animalul într-un spațiu închis. Această tehnică este permisă numai în cazul manifestărilor de furie violentă sau al unui atac continuu al întregii vieți. Închideți baia de pisici, așa că sa gândit la comportamentul său greșit - poziția categoric greșită, care coboară animalul de companie.
 3. Nu te atingeți cu mâinile sau picioarele. De exemplu, un ziar colaps este o metodă mai eficientă și mai sigură de influență. Din impactul vibrațiilor mâinii sau piciorului sunt afectate nu numai pielea animalului, ci și organele, care pot afecta negativ starea de sănătate a pufului.

Pe baza numeroaselor recenzii, putem spune cu siguranță că cea mai bună pedeapsă pentru o pisică, în special o pisică, ignoră. Gospodăriile pufoase, lipsite de atenție, sunt mult mai conștiente de gravitatea abaterilor lor. Principalul lucru este ca animalul să realizeze ceea ce îl pedepsește.

Sfaturi utile

Experții de top din această industrie recomandă cu insistență proprietarilor să respecte următoarele recomandări pentru reeducare:

 1. Cum să înțepați pisica în permanențăDacă un animal agresiv a săpat în carnea ta, atunci nu încercați să îl îndepărtați cu forța, pentru a nu agrava vătămarea. Pentru pisica pe care te-ai eliberat, speri cu un sunet ascutit.
 2. Pisicile mici trebuie să se distreze exclusiv cu ajutorul jucăriilor și a adaptărilor speciale.
 3. Dacă pisica atacă, se recomandă să fie presărată cu apă sau acoperită cu un prosop.

Înțelegând de ce un animal prezintă agresivitate, este necesar să recurgem la metodele corecte de educație. Dacă agresiunea este cauzată de un sindrom de durere sau de stres, atunci este necesar să solicitați sfatul unui medic veterinar. Comportamentul corect al animalului de companie - sub puterea fiecărui proprietar. Principalul lucru este să fii răbdător, să rămâi în coerență și coerență.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum să înțărcați pisica să rupă fundalul? Cauze și consecințeCum să înțărcați pisica să rupă fundalul? Cauze și consecințe
Cum să înțărcați pisicul să muște și să zgârieCum să înțărcați pisicul să muște și să zgârie
De ce avem nevoie de un ham și o lesa pentru o pisică?De ce avem nevoie de un ham și o lesa pentru o pisică?
Cum să pregătești o pisică acasăCum să pregătești o pisică acasă
De ce pisicile iubesc valerienii și cum funcționează pisicile?De ce pisicile iubesc valerienii și cum funcționează pisicile?
Cum se manifestă alergia la pisici și cum să scapi de eaCum se manifestă alergia la pisici și cum să scapi de ea
Nasul fierbinte și uscat într-o pisică: motiveNasul fierbinte și uscat într-o pisică: motive
Cea mai veche pisica din lume - titularii de inregistrari ale cartii GuinnessCea mai veche pisica din lume - titularii de inregistrari ale cartii Guinness
Cele mai mari pisici din lume și istoria lorCele mai mari pisici din lume și istoria lor
Sânge în urină de o pisică sau pisică, ce să faciSânge în urină de o pisică sau pisică, ce să faci
» » Cum să dezactivați o pisică să muște și să arunce? Cauze și consecințe
© 2021 amigdas.com