amigdas.com

Unde pot să trăiască și să mănânce

Unde poate locui acest pește și se hrăneșteSe pare că nu există pește în lume, despre care nu ar spune așa de mult. Există atât de multe povești, legende, zicale. "Stiuca știe știința", "Șobolanul a adormit, dar dinții mei nu dorm", "Nu-i învăța pe stiuca să înoate". Și nu este nimic surprinzător în asta. multe pescarii îl văd ca pește dăunător dăunător

. Dar ea este o apă ordonată cu apă, curățând apa de pește bolnav.

Acest pește ruinos de apă dulce este din familie o echipă de somon. Imobilează emisfera nordică în toate corpurile de apă. Nu există numai în râurile montane. Această răspândire se explică prin faptul că peștele comun se produce la începutul primăverii la o temperatură de 7-10 grade Celsius. Înmulțirea are loc în timp cu migrarea păsărilor care transportă ouăle. Primul pui comun de reproducere petrece aproximativ 3 ani. Greutatea în acest moment este de 1 kg. Nu are nevoie de apă curată, care să contribuie, de asemenea, la răspândirea acesteia. În cazul unei confruntări de succes a condițiilor meteorologice într-un an, lungimea sa este de 50 cm.

Cât de mulți ani trăiește știuca, nu se știe. Au găsit specimene cu lungimea de 1-1,5 m și cântărind 20-25 kg. Acest pește este considerat stabilit. Ea selectează un loc cu un curent mic, dar groapa trebuie să fie obligatorie. În el, stiuca se refugiază de pericol și poate, de asemenea, să-și urmărească prada. Uneori iese din adăposturi în apă puțin adâncă pentru vânătoare.

Aspectul peștilor de pește

Pește de pescuit - prădător, rapid, rapid, astfel încât corpul ei este adaptat pentru o mișcare rapidă în apă. Forma este alungită, cu fălcile proeminente, cu cât este mai mică decât cea superioară. Creșterea vitezei de mișcare este aripioarele, situate mai aproape de coadă. Corpul unui știuc obișnuit este decorat cu cântare mici și mucus, acesta din urmă contribuind și la viteză. Culoarea variază de la verde la maro închis.

Trebuie să spun despre vizibilitatea șobolanului obișnuit. Ochii ies din cap la jumătate și aceasta îi dă chiar și într-o poziție în picioare pentru a vedea într-un unghi larg. Ce mănâncă stiuca? La tot ce plutește în apă. Extracția pentru o lungă perioadă de timp nu urmărește, energia este suficientă doar pentru o aruncare. Când el apucă, își apasă dinții greu, apoi o dezvăluie și o înghită. Pike pike sunt urmarirea prada, lacul este mai des în ambuscadă. Peștele este renumit pentru că este vorbăresc, este un prădător omnivor, îl poate lua și pe vărul său, dacă este mai slab.

capturi:

  • Ce mănâncă stiuca?șobolani de apă;
  • mormoloci;
  • broaște;
  • păsări de apă.

Poate chiar distruge puii, doar oprește să mănânce în momentul digestiei alimentelor. Uneori, prin toamnă, toată viața poate fi exterminată pe lac. Puteți crede că hârtia se hrănește pe tot parcursul anului și, prin urmare, este prinsă în același mod. Dar activitatea nutriției sale depinde de mulți factori: temperatura, presiunea în atmosferă, starea fiziologică a peștilor în sine. De exemplu, căldura într-un iaz de mică adâncime nu poate fi prinsă, iar într-un lac adânc, șobolanul ia tot.

Comportamentul peștilor de pește

Pește de pescuit - egoist. Chiar și ochiul este ținut singur. Cu o vârstă în creștere, trăsăturile personale interesate de caracterul peștelui cresc. După ce a determinat complotul, nu permite nimănui și poate trăi acolo permanent. Comportamentul este caracteristic tuturor prădătorilor. Ele sunt combinate doar atunci când există o nevoie urgentă - când temperatura apei crește. La urma urmei, stiuca este un pește cu sânge rece. Dacă apa se încălzește la 22-25 grade, ei caută locuri răcoroase. Și aici puteți vedea congestii de diferite vârstă de stiuca. Nu sunt foarte activi. Acel, apoi altul, apoi câțiva merg pe vânătoare, dar în curând se întoarce la răcoare.

Știrea comunăNumai astfel de turme se descompun toamna. În râurile și lacurile mari, șobolanul se convertește în efective în timpul iernii. Dar numai acolo unde există o mulțime de pești. La sfârșitul iernii, când gheața începe să se topească, se adună din nou în turme. Peștii caută acum locuri pentru a da naștere. În același timp, ei mănâncă o mulțime de furaje, pentru că aveți nevoie de hrană pentru dezvoltarea caviarului și a laptelui.

Când gheața se topește, ei vor merge la vărsări. Aici, în gropi în pajiști, în râuri, în lacuri de luncă, și reproducerea lor va avea loc. Totul se întâmplă la prânz la cea mai înaltă temperatură. Acestea se produc în grupuri, de obicei o zi sau două, dar reproducerea întregii populații poate dura o lună. Depinde de vreme și de cantitatea de apă. În acest moment nu se hrănesc, cu excepția tinerilor. Dupa inmultire, odihnindu-se, se duce intr-un alt loc.

Dar dacă există hrană în locurile de reproducere, peștele rămâne. Acest lucru se întâmplă când apa este mare. Pășuni de pește sunt, de asemenea, căutați locuri adânci, apoi începe o sărbătoare. Dar, de îndată ce apa se declanșează, prădătorii se grăbesc în râu, în locuri mai adânci. Până la mijlocul verii, zhorul cade și devine lent, se duce în vânt accidental. Doar activitatea sa creste in timpul loviturilor reci si in timpul unei furtuni. Numai până la jumătatea lunii august, când apa se răcește, aceste pești își încep din nou vânătoarea.

Mecanism de capturare a peștelui de pește

Peste de stiuca dinții ei prezintă un interes deosebit, pentru acest prădător acesta este principalul lucru. Dinții asemănători fangului sunt situați pe maxilarul inferior, iar din partea de sus sunt dinții foarte ascuțiți. Acești dinți mici sunt îndoiți când înghit prada, iar când este ținută, se ridică și nu permit tragerea prada de la faringe. Prin urmare, victima, prins în gât pentru ea, poate trece numai în stomac. Având un astfel de aparat puternic, în special maxilarul inferior, cu colți puternice, un pește prins pe un cârlig poate pur și simplu gusta o linie. Un alt stiucar comun surprinde cu schimbarea dinților. Dinții inferiori mor și cad în timp ce îmbătrânesc. În locul lor cresc și alții.

Prindeți știucaUnii pescarii spun că în acest moment, peștele nu poate fi prins. Deși aceasta este o opinie controversată. La urma urmei, nu toți dinții cad imediat, și nu toți acești pești își schimbă dinții odată. Și dinții ăștia nu sunt un aparat de mestecat, ei doar țin prada, digestia are loc în stomac. Apucând prada, ea își deschide gura larg și nu trage cu apă pentru sine. Acest pește este capabil să-și arunce prada chiar și din stomac. Toate aceste caracteristici ar trebui să fie luate în considerare de către pescarii.

Pentru prindere aplicați următoarele unelte:

  • flotor de pescuit;
  • momeală de momeală;
  • filare;
  • aparate de casă pentru pescuit.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Unde trăiește știuca și ce se hrănește?Unde trăiește știuca și ce se hrănește?
Râul și păstrăvul de mare. Unde se află și caracteristicile saleRâul și păstrăvul de mare. Unde se află și caracteristicile sale
Cum puteți determina vârsta peștilor prin cântărire și alte caracteristiciCum puteți determina vârsta peștilor prin cântărire și alte caracteristici
Minuni de pește: habitate și tehnici de pescuitMinuni de pește: habitate și tehnici de pescuit
Cel mai mare știuc din lume: mituri și fapte despre pești uriașiCel mai mare știuc din lume: mituri și fapte despre pești uriași
Coho de pește roșu: habitat, beneficiu și răuCoho de pește roșu: habitat, beneficiu și rău
Ce fel de pește este sockeye, în care trăiește, ce se hrănește și care este folosireaCe fel de pește este sockeye, în care trăiește, ce se hrănește și care este folosirea
Pesti din familia codului: caracteristici, specii, habitatPesti din familia codului: caracteristici, specii, habitat
Descrierea peștilor de păstrăvi. Diferențele dintre mare și râu variegateDescrierea peștilor de păstrăvi. Diferențele dintre mare și râu variegate
Specii de pești marine: descriere și caracteristiciSpecii de pești marine: descriere și caracteristici
» » Unde pot să trăiască și să mănânce
© 2021 amigdas.com