amigdas.com

Ce arata o pasare de miel, alimente si specii

Birds: o varietate de speciiAfrica este cea mai frecventă pasăre migratoare din Rusia. Dar se știe nu numai acest lucru: după toate loviturile, are și o voce frumoasă.

Dar ce altceva se știe despre aceste păsări? Cum arata? Ce mănâncă? Unde locuiesc și care sunt speciile? Toate acestea vor fi discutate mai jos.

Descrierea unei aftoase

Drumurile aparțin grupului de trecători și familiei de mișcări. În pădurile rusești, puteți găsi aproximativ 20 de specii ale acestei păsări de cântare și întreaga lume Sunt cunoscute aproximativ 60 de specii această pasăre. În Rusia și în CSI trăiesc următoarele specii:

  • cântând african;
  • mierlă;
  • Fieldfare;
  • Redwing;
  • sturz.

Blackbird pe terenAceste păsări au dimensiuni foarte mici: lungimea corpului variază de la 18 cm la 28 cm, aripile sunt de 35-40 cm. Greutatea este de asemenea mică: minim 40 g și maximum 100 g.

În general, mărimea va depinde de specie, iar o drojdie cântărește 50 g, altele aproximativ 180 g. Același lucru este valabil și pentru lungimea corpului.

Caracteristicile externe caracteristice Aceste păsări sunt o ciocă scurtă de culoare galbenă sau gri, dar și un penaj foarte mediocru, nu luminos. De asemenea, în funcție de specie, aftelele pot fi de culoare gri sau de negru monofonic. Natura acestei păsări nu este ușoară, s-ar putea chiar spune, agitat. De exemplu, după lupta împotriva unui pachet, aftoasa începe să strige tare și să se panică.

Apropo, în păsările negre este dificil să se distingă o femeie de un bărbat, pentru că au aceeași culoare de penaj.

Cum se multiplică bătăușii

Thrushkin ryabinnik hrănește puilorAceasta pasare stabilește cuiburi în primăvară, alegerea pentru ca arbuști sau arbori nu mai mari de 5-6 m. Ei pot alege, de multe ori în acest scop iarba înaltă, un butuc vechi sau chiar să stea pe teren. Cuiburile însele sunt țesute din crengi, lichen, mușchi, iarbă uscată și frunze, toate acestea sunt lăcuite. Locuința nu este numai fiabilă, ci și spațioasă, este izolată cu pene și în jos.

Femelele pot pune ouă de două ori pe an. În zidărie în sine pot exista până la 6 ouă de culoare albastru sau verde-albastru, cu pete maronii mici. Primul ambreiaj realizat de femelă la sfârșitul lunii aprilie-mai, al doilea - la sfârșitul lunii iunie sau la începutul lunii iulie. Trapa de incubație de aproximativ 2 săptămâni.

Blackbird și puii lui crescuțiPrimele două săptămâni de incubație sunt complet dependente de părinții lor cu pene. Aceștia, la rândul lor, de aproximativ 200 de ori pe zi zbura pentru fructe de padure, seminte si insecte pentru a-si hrăni descendenții.

Două săptămâni mai târziu, tinerii încep să iasă din cuib pe cont propriu și să învețe să zboare, totuși continuă să se hrănească cu mâncarea pe care au primit-o. În această perioadă, majoritatea puii mor, rămân doar cei mai rezistenți.

Cum să mănânci dulciuri

Songbird thrusen mănâncă un viermeMâncarea acestor păsări depinde în întregime de sezon. De exemplu, în timpul iernii se obțin fructe de pădure, semințe sau fructe. Și cu un număr suficient de afumătoare de iarnă și nu zboară pentru iarnă.

În timpul verii, afte, mai ales o astfel de formă ca scorus este transformat într-un parazit adevărat și inamic al tuturor camionagii, ca și pentru hrana navedyvaetsja tocmai în grădini unde distruge boabe de randament, de exemplu, căpșuni, cireșe, cireșe, caprifoi. Puteți vedea adesea o drojdie în grădinile de bucătărie și pomi fructiferi. În plus, sunt bucuroși să vâneze astfel de păsări pe insecte, melci, larve, viermi.

Specii de specie

Mai jos, vor fi descrise trei specii principale ale acestor păsări care se găsesc în pădurile ruse:

  1. Songbird pe o ramurăsturz cântător. Acest tip este cunoscut în primul rând pentru talentul său de a cânta frumos și strălucitor. Unii chiar confundă astfel de cântece cu o noapte. Există chiar și acei iubitori de natură care au creat special păsări similare pentru ei înșiși, astfel încât ei au cântat și au încântat auzul stăpânului lor. Song candidoze este ușor de recunoscut prin penajul: înapoi pasăre vopsită în maro-roșcat, iar abdomenul este complet alb (sau galben) cu pete mici de culoare închisă. Populeaza aceste păsări din Rusia Centrală, Siberia și Caucaz, iar în timpul iernii se muta în pădurile din Asia și Europa de Est, precum și Africa de Nord. Poate cuib la marginea pădurilor tinere și plantații, precum și în desișuri lor, de multe ori se stabilească în parcuri urbane, dar numai în acele locuri în care nu există oameni și vehicule. Cântarea începe la sfârșitul lunii aprilie și până la sfârșitul toamnei, până când se duc spre sud. Se hrănesc cu fructe de padure, dar mai ales preferă insecte, larve și viermi;
  2. Fieldfare. Acest tip, spre deosebire de colegul său anterior, cântatul special nu diferă și produce sunete foarte mediocre. Apropo, este cea mai sălbatică munte - cea mai comună specie de pe teritoriul Rusiei, care se găsește în orice regiune, cu excepția latitudinilor nordice ale țării. Aceasta este o pasăre mică, mărimea acesteia fiind comparabilă cu mărimea șarpelui. Perna este variată pe spate, coada este negru, iar abdomenul este alb, cu o nuanță gălbuie în lateral. Fermierii de cenușă se stabilesc în turme mari, dar își așează cuiburile la o distanță considerabilă una de cealaltă. În mod colectiv, ele fac și raiduri pe grădini și grădini de legume, decât pot distruge o parte semnificativă a culturii, dacă nu toate. În cazul în care alpinistii sunt în pericol și un prădător își lovește cuibul, ei încep să cârtească cu voce tare și să atace inamicul. Femelele în mod independent incubă ouăle și își procură mâncarea, iar masculii își hrănesc descendenții și păzesc coloniile;
  3. Păsărică murdară în sezonul recemierlă. Această specie diferă dintr-o dată pe două motive - este talentul cântând și aspectul luminos. Este interesant faptul că numai bărbații sunt negri, au o margine galbenă luminată în jurul ochilor și un cioc galben puternic. Femelele au, de asemenea, un penaj pestrit. Aceste păsări cântă în două moduri: în primăvară, în timpul curteniei femelelor, ele sunt mai mult decât oricând fără voce, iar în timpul perioadei de incubație puii cântă mai melodios și liric. Blackbird este o singură lovitură. Nu le place să se adune în turme și să-și construiască cuiburile de la frații lor.

Un rol interesant și ambiguu jucat de aceste păsări în viața umană: pe de o parte, sunt capabili să distrugă cultura și, pe de altă parte, să mănânce și în mod activ dăunători de insecte.

Putem spune că datorită acestor păsări se menține un anumit echilibru în natură.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Păcii obișnuiți: cum arată, diferențele dintre femeie și bărbatPăcii obișnuiți: cum arată, diferențele dintre femeie și bărbat
Cine este o pasăre atât de mare și cum arată?Cine este o pasăre atât de mare și cum arată?
Bird înghiți. Cum arată și ce mănâncăBird înghiți. Cum arată și ce mănâncă
African struț - în cazul în care cea mai mare pasăre trăiește în lumeAfrican struț - în cazul în care cea mai mare pasăre trăiește în lume
Penguins: o descriere a speciilor, a trăsăturilor și a locurilor în care trăiescPenguins: o descriere a speciilor, a trăsăturilor și a locurilor în care trăiesc
Owl: Cum arată o pasăre cu un strigăt plângătorOwl: Cum arată o pasăre cu un strigăt plângător
Cine este o pasăre grișă: o descriere a rasei, a habitatului acesteiaCine este o pasăre grișă: o descriere a rasei, a habitatului acesteia
Liste de păsări rusești din enciclopedieListe de păsări rusești din enciclopedie
Bird Turako: descriere și tipuri de bananeideBird Turako: descriere și tipuri de bananeide
Păsări cu piept roșu și cioc galbenPăsări cu piept roșu și cioc galben
» » Ce arata o pasare de miel, alimente si specii
© 2021 amigdas.com