amigdas.com

Cum arată un pește o picătură și informații interesante despre asta?

Pește picătură fotografieLumea subacvatică este foarte misterioasă și diversă. Printre locuitorii săi se pot întâlni ca niște creaturi foarte drăguțe și pe cele care provoacă dezgust. O astfel de creatură ciudată este un pește mic.

În afară, această creatură seamănă cu o masă fără formă, cu o grimasă murdară. Cu toate acestea, oamenii de stiinta inca se refera la numarul de peste de oase. Este demn de remarcat faptul că nu există o specie pe corpul acestui pește, iar aripioarele practic nu diferă în nici un fel de restul corpului.

Cum arată psihlulurile și unde trăiesc marcidusul?

Pește în sine nu este mai mare de 70 cm în lungime, iar greutatea sa poate fi de aproximativ 9 kg. În ciuda aspectului său ciudat, un astfel de pește are ochi foarte mari, dar trist.

Peștele de pește se află pe fundul Oceanului Atlantic, Pacific și chiar al Oceanului Indian. Este o familie de pești psycrolump de adâncime. O grosime mare de apă presează puternic corpul, dar peștele încă se adaptează. Trebuie remarcat faptul că densitatea creaturii în sine este mai mică decât densitatea acelei ape care este în profunzime. În plus, este interesant faptul că bulele de aer ale acestui pește pot produce aceeași substanță din care se compune întregul pește.

Peștele nu are musculatură, așa că din partea ei pare foarte ciudat.

Populația acestei specii este foarte mică. Pestele de pește trăiește la o adâncime de 800-1200 m. Zona este limitată la apele din jurul Tasmaniei, Noua Zeelandă și, de asemenea, coasta australiană. Majoritatea peștilor nu au crescut niciodată la suprafață sau la adâncimi mici.

Ce culoare are un pic de pește?

Peștele picătură în apăEste foarte dificil să vorbim despre apariția acestei creaturi, dar fotografiile realizate de oamenii de știință la o profunzime mare arată că acest pește are o culoare caracteristică pentru o familie de pești bovinci. Acestea sunt culori, cum ar fi nisip și maro-gri. Acești pești care erau văzuți pe pământ aveau aceeași culoare ca și în calmar - în tonuri de culoare roz și gri. Prăjiturile sunt în cea mai mare parte bej, ceea ce le ajută să se ascundă.

Caracteristicile nutriției

Practic, picatura de pește mănâncă:

  • crustacee;
  • crustacee mici.

Pentru a mânca ceva, peștele trebuie doar să-și deschidă gura mare, iar mâncarea în sine începe să înoate.

Cum să reproducem astfel de pești?

Acest pește este dificil de accesat, deoarece trăiește la o adâncime foarte profundă. Prin urmare, oamenii de știință au luat mult timp să studieze această creatură.

Trebuie remarcat faptul că psychrolutes marcidus este unul dintre cei mai îngrijitori părinți printre pești. Ei își înconjoară puștii cu căldură și îngrijire până când cresc.

Oceanologii încă nu știu cum bărbatul caută o femeie pentru împerechere și trece perioada de curtenire. Dar tocmai se știe cum peștele dă ouă direct în straturile de nisip ale podelei oceanice.

Apoi, peștele se așază pe ouă și "își scoate" urmașii.

Dușmani ai peștilor

Principalul dușman al picăturilor de pește este o persoană. Angajând în prinderea crabi și homari, oamenii adesea captura aceste pești. Toate aceste procese afectează în mod negativ populația generală.

Fapte interesante

Picături de peșteÎn primul rând, trebuie subliniat faptul că această specie nu a fost suficient studiată. În ciuda faptului că peștele are un aspect specific, în multe țări asiatice sale carnea este considerată o adevărată delicatețe. Dar în Europa, o asemenea delicatețe este tratată cu suspiciune.

Din cauza pescuitului, această specie este pe cale de dispariție. Pentru a dubla numărul acestor creaturi subacvatice, va dura cel puțin 5 ani și maximum 14 ani.

Un fapt interesant este că dacă te uiți la partea din față, te-ai gândi că are o înfățișare nefericită și se încruntă constant.

Speranța medie de viață

Din faptul că peștele trăiește foarte adânc sub apă, nu are dușmani naturali. Cu toate acestea, numerele sale scad constant. În ciuda faptului că picăturile sunt îngrijirea părinților și îngrijirea copiilor lor, această specie trăiește maxim 5 până la 14 ani. Perioada de viata depinde de norocul ei si daca va intra in reteaua pescarilor.

Ca rezultat, trebuie remarcat că pictura de pește este considerată una dintre cele mai misterioase și puțin explorate creaturi de mare adâncime. Cu toate acestea, în același timp, picăturile sunt considerate creaturi unice și sunt incluse în evaluarea unor creaturi ciudate și teribile.

Un studiu aprofundat al acestei specii nu este posibil. Cu toate acestea, uneori aceste pești fantezi sunt aruncați la țărm, iar unii norocoși pot să-l vadă cu ochii lor.

Rezumând toate cele de mai sus, trebuie subliniat faptul că, în ciuda faptului că această specie are un aspect foarte ciudat, oamenii de știință încă capabil să-l identifice și să-l la clasa de pesti osoase, detașare și Scorpaeniformes subordinul luchepernyh.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Pește și macrou de pește, unde trăiesc și ce este diferit?Pește și macrou de pește, unde trăiesc și ce este diferit?
Particularități ale vieții peștelui de pește de mareParticularități ale vieții peștelui de pește de mare
Descrierea codului Atlantic și nord: stilul de viață și habitatDescrierea codului Atlantic și nord: stilul de viață și habitat
Stilul de viață al fabricilor de cherestea, diferențele dintre ferăstraiele de pește din rechinii…Stilul de viață al fabricilor de cherestea, diferențele dintre ferăstraiele de pește din rechinii…
Peștele de pescuit - ce fel de indivizi valoroși existăPeștele de pescuit - ce fel de indivizi valoroși există
Fish Makurus - habitat, valoare nutritivă, beneficii și răuFish Makurus - habitat, valoare nutritivă, beneficii și rău
Pesti din familia codului: caracteristici, specii, habitatPesti din familia codului: caracteristici, specii, habitat
Rechinul ghimpat Katran: descriere, hranăRechinul ghimpat Katran: descriere, hrană
Tipuri de pește plat și rotund: descriere și caracteristiciTipuri de pește plat și rotund: descriere și caracteristici
Care este cel mai rapid pește din lume?Care este cel mai rapid pește din lume?
» » Cum arată un pește o picătură și informații interesante despre asta?
© 2021 amigdas.com