amigdas.com

Ce va face mâncarea la domiciliu?

Triton în acvariuUn noul obișnuit este, de asemenea, cunoscut ca un nevăstuț neted, care este unul dintre cei mai cunoscuți reprezentanți ai salamanderilor din Europa, dar absenți în sudul Franței, în sudul Italiei și în majoritatea insulelor mediteraneene. Ele se găsesc în Rusia și Asia de Vest. Un nout comun este una dintre cele trei specii indigene. Toți amfibienii sunt amfibieni. Acest reprezentant este o creație naturală unică, care necesită o atenție deosebită în acvariu, cunoștințe și experiență suficiente în reproducere.

INFORMAȚII GENERALE DESPRE TRITON

 • Reprezentanții obișnuiți au lungime de la 7 la 11 centimetri în lungime de la cap la coadă. Reprezentanții indivizilor de sex masculin și de sex feminin sunt dificil de separat unul de celălalt, deoarece aceștia sunt deopotrivă de aceeași mărime și au o culoare maro palidă sau galbenă similară. Există doar două diferențe vizibile, conform cărora pot fi împărțite.
 • În primul rând, bărbatul are o linie neagră care rulează de-a lungul centrului coloanei vertebrale, femeia are două linii paralele pe ambele părți ale centrului corpului.
 • În al doilea rând, o privire mai atentă se poate vedea în mod clar că cloaca de sex masculin (deschiderea din spate de la care acestea sunt extrase sub formă de urină și fecale) foarte umflate, în timp ce femela este aproape invizibil.
 • Descrierea obișnuită a lui Tritonsezon reproducere - cel mai bun moment pentru a cumpara pentru reproducerea sa in acvariu, pentru ca in acest moment animalul de companie este deosebit de frumos. În această perioadă, bărbatul dezvoltă o creastă ondulată și transparentă de-a lungul coloanei vertebrale și coadă. Fiecare val este acoperit cu un semn negru. Pânza portocalie strălucitoare are pete negre.
 • Femeile individuale sunt mai mici și, de asemenea, se dezvoltă pete care sunt mai palide decât la bărbați și sunt de obicei mai mici. Femelele nu dezvoltă crestături. Pe măsură ce cresc, noii obișnuiți își pierd pielea o dată pe săptămână. Bărbații diferă, de asemenea, de femele prin marginile lor.

Ce mănâncă mistreții și cum sunt protejați în mediul natural

Tritonii sunt un reprezentant luminos amfibieni, ciclul de viață al căruia are loc în două elemente: jumătate din existența mantourilor este purtată pe pământ, iar cealaltă parte a vieții este în apă. În legătură cu aceste condiții speciale de dezvoltare, produsele alimentare sunt împărțite în apă și terestre. Reprezentanții obișnuiți se hrănesc cu insecte, omizi, viermi și sfeclă, care sunt principala lor dietă pe uscat. În timp ce insectele, crustaceele, moluștele și mormolocii se mănâncă în apă. Amfibienii nu-și folosesc limbile pentru a prinde prada în apă, ci au dinți minuscuți pe care îi folosesc pentru a prinde victima. Cel mai adesea ei vânează pentru prada lor aproape de suprafața apei.

Ce mănâncă noulToate speciile de mamifere sunt carnivore și se hrănesc în principal nevertebrate. În timpul maturării pe pământ, se mănâncă râme și alte anelide, precum și diverse insecte. În timpul sezonului de reproducție, vânează nevertebrate acvatice diferite, precum și tadpoles de alte amfibieni. Larvele, în funcție de mărimea lor, mănâncă nevertebrate mici și mormoloci, precum și larve mai mici din propria lor specie, adică canibalismul este observat într-un stadiu incipient al dezvoltării păsărilor.

larve ei înșiși pot hrăni diverse animale: nevertebratele care mănâncă carne și păsările de apă. Și sunt deosebit de vulnerabili la peștii ruinari. Persoanele adulte evită prădătorii prin stilul lor de viață ascuns, dar uneori sunt mâncați de eroni și de alte păsări, șerpi și mamifere, cum ar fi rechinii, căpșorii și ariciii. Majoritatea persoanelor elimină toxina tetrodotoxină din pielea lor, deși mult mai mică decât, de exemplu, Pacificul Pacificului de Nord (Taric). O parte inferioară galbenă sau portocalie luminată este o culoare de avertizare care poate fi utilizată în cazul unui pericol presupus. În această poziție, amfibii coagulează și secretă o substanță lăptoasă.

Ce mănâncă mâncărurile într-un mediu de acvariu

Triton - prădător, astfel încât alimentele ar trebui să fie adecvate. Tăblițele, peștii mici, nevertebratele, larvele intră în dieta principală a mamiferelor acvatice la domiciliu. În magazinele de animale de companie este posibil să cumpere larve de țânțari, fluturi sau insecte pentru animalele de companie. Dacă se decide să se hrănească animalele de companie cu aceste produse acasă, acestea trebuie spălate mai întâi cu apă caldă. Și, de asemenea, le place să mănânce cu plăcere melci obișnuiți, viermi, creveți și altele asemenea.

Furajele DaphniaCe să hrăniți cu un nouz, dacă nu există posibilitatea de a cumpăra alimente proaspete din dietă? În acest caz, este posibil să se utilizeze pește congelat, calmar, carne crudă, carne de pui, ficat ca hrană. Este necesar ca aceste produse să fie împărțite în bucăți mici, astfel încât să poată fi înghițite, în caz contrar acestea vor fi sufocate. Amfibienii tineri pot mânca o dată pe zi, iar persoanele mai în vârstă - o dată la două zile. Un reprezentant adult poate să facă fără hrană timp de până la 4 zile. La început, hrăniți noul individ cu pensete. Uneori va fi necesar să se agită în mod activ cu pensete înainte ca noul să-și atragă atenția.

În funcție de un anumit reprezentant, va trebui să încercați diferite opțiuni alimente, înainte de a alege mâncarea ideală. Viermii (congelați sau vii), aparent, sunt un favorit printre animalele de companie preferate. Tritonii pot mânca, de asemenea, râme, creveți de sare, creveți de sticlă, daphnia. De asemenea, pot fi hrănite tije plutitoare de reptile, deși mulți reprezentanți le refuză.

Prunele mari, în special cele mai mari specii japoneze, pot mânca, de asemenea, mici șopârle. Este posibil să dureze un pic de teste pentru a afla cât de mult și cât de sigur reprezentative ar trebui să fie hrănite, atunci când este necesar să-l judece în funcție de creșterea și corpul lor condiție - grăsime sau macră, și dacă produsele alimentare în resturile rezervor (care este cauzată de o formațiune de toxine) și să ia măsuri la timp.

Reguli de bază pentru hrănirea animalelor de acvariu

 • Când se află noul acasă este foarte important să urmăriți ce se hrănește noul acvariu, deoarece aceasta va afecta sănătatea și calitatea dezvoltării.
 • Nu da prajitÎncercați să utilizați în furajul de organisme vii: larve de țânțari, creveți, râme, tadpoles.
 • Toate produsele mari din acvariu trebuie să fie tăiate în bucăți mici pentru a fi ușor de prindere și ingestie.
 • Nu hrăniți animale de companie gătite și prăjite.
 • Este necesar să experimentăm hrănirea noului pentru o selecție mai bună a hranei pentru el. În acest caz, trebuie să refaceți rația animalului sau să aveți grijă de alimentele sale în magazinul de animale de companie.
 • Este necesar să se monitorizeze îndeaproape posibile schimbări în comportamentul amfibienilor și să se verifice starea corpului.

constatări

Dieta exactă a pruncilor variază în funcție de tipul de individ și de habitatul său specific. În sălbăticie, amfibienii sunt reprezentanți agresivi și mănâncă orice microorganisme mici și moi în mediul lor.

Pe de altă parte, oricare dintre motanii este bun la acvariu alimente: moli înghețate, creveți pentru saramură și râme tăiate. Unele specii refuză anumite tipuri de hrană în captivitate, deci este recomandat să experimentăm. Triton, în timp ce este în captivitate, are nevoie întotdeauna de o sursă suplimentară de hrană, deoarece este imposibil să se ofere nutriție adecvată reprezentanților acvariului.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Starling obișnuit: unde iarnă și cum arată?Starling obișnuit: unde iarnă și cum arată?
Tipuri de lilieci în care locuiesc și ce mănâncăTipuri de lilieci în care locuiesc și ce mănâncă
Triton obișnuit: ce hrănește animalul, în cazul în care trăieșteTriton obișnuit: ce hrănește animalul, în cazul în care trăiește
Păcii obișnuiți: cum arată, diferențele dintre femeie și bărbatPăcii obișnuiți: cum arată, diferențele dintre femeie și bărbat
Ce arata un tarantula spider - cine este otravitor sau nu?Ce arata un tarantula spider - cine este otravitor sau nu?
Cine este o pasăre grișă: o descriere a rasei, a habitatului acesteiaCine este o pasăre grișă: o descriere a rasei, a habitatului acesteia
Ordinul rechin de pisici este sigur pentru oameni!Ordinul rechin de pisici este sigur pentru oameni!
Evaluarea celor mai rare păsări din lumeEvaluarea celor mai rare păsări din lume
Lista numelor celor mai populare pești roșiiLista numelor celor mai populare pești roșii
Algelele din Siameză vor ajuta la curățarea acvariuluiAlgelele din Siameză vor ajuta la curățarea acvariului
» » Ce va face mâncarea la domiciliu?
© 2021 amigdas.com