amigdas.com

Pește-cuțit cum să îngrijească în mod corespunzător pentru peștii de acvariu

Cuțit negru - ce este acest peșteBlack pește-cuțit - de asemenea, există numele de apteronotus alb-gât strălucit fantomă. Acest tip de apteronot în zilele noastre devine din ce în ce mai popular printre fanii peștilor de acvariu. Principalul motiv pentru această popularitate este aspectul său neobișnuit și frumos. Dar un astfel de animal de companie este potrivit numai pentru fanii cu experiență în reproducerea animalelor de acvariu, deoarece conținutul apteronotului este o sarcină destul de dificilă.

habitat

Se crede că patria de acest tip de fantome negre de acvariu sunt apele continentului sud-american. Acolo se află astăzi în apele din apropierea Peru, Brazilia, Bolivia, Columbia și Amazon. Negre fantome trăiesc în principal în iazuri cu un curent foarte slab, dar bogate în vegetație subacvatică.

Aspectul cuțit negru pește

 • Cuțitul de pește ajunge o lungime medie de treizeci de centimetri, dar cu condiția să aibă suficient spațiu, poate ajunge la dimensiuni mai mari. Deci, a înregistrat recordul celui mai mare reprezentant al animalelor de companie din acvariu în cincizeci de centimetri.
 • Pește indian pește - aspectÎntreg corp de pește are nuante predominante negre. Și, de asemenea, îi lipsește complet balanța, iar acest lucru, la rândul său, dă sentimentul că este catifelată.
 • O fantomă neagră complet absent aripioarei dorsale, dar este înlocuită de o aripioare care se extinde de-a lungul întregii burtă. Această caracteristică permite pescuitului să înoate în orice direcție.

reproducere

Pentru prima dată, reproducerea descendenților acestei specii de pești a fost obținută la sfârșitul secolului al XX-lea la Sankt Petersburg. Pentru a crea fantome negre este o sarcină destul de dificilă. Abilitatea de a reproduce individul este obținută numai după ce a împlinit vârsta de un an.

Răsunetarea în pește are loc în ambalaje, pentru ca acest lucru să ia un acvariu mare și să conducă un număr mare dintre acești indivizi. Pentru a stimula dorința de reproducere, apa este diluată cu apă distilată, iar temperatura apei observă aproximativ 25 de grade Celsius. Pentru reproducerea cea mai productivă, se recomandă crearea unui curent puternic, astfel încât femelele să poată produce aproximativ cinci sute de ouă. După reproducerea ouălor, este necesar să scoateți peștii din acvariu, în caz contrar ei vor mânca pur și simplu viitorii lor descendenți.

Perioada de incubație va dura aproximativ patru zile, după care va începe să apară micile prăjituri din ouă. Dacă păstrați conținutul potrivit și hrănirea, prăjiturile vor ajunge la următoarea etapă de dezvoltare într-o lună.

Sfaturi pentru conținutul corect

 • Ateronot este numit și un cuțit de peșteMai întâi de toate Trebuie să pregătiți un acvariu mare în care animalul dvs. de companie să se poată găzdui în siguranță.
 • Asigurați-vă că ați luat capacul, care poate închide acvariul strans, ca o fantoma neagra, poate sari cu usurinta din rezervor.
 • Pentru a crea condițiile de viață mai confortabil, trebuie să: a construi într-un acvariu Filters- înlocuirea săptămânală de apă plasată pe fundul unei varietăți de plante subacvatice, buturugi, pietre și fundul rakushki- de acvariu ca un grund, se recomandă să se toarnă pietriș.
 • Nu puneți un acvariu cu o fantomă neagră a unor pești mai mici, deoarece apterotonul le poate consuma pentru mâncare.
 • Urmăriți următoarele setări apa acvariu: temperatura nu trebuie să scadă sub și crească peste douăzeci și douăzeci și cinci de grade nivel Tselsiyu- de aciditate trebuie să fie în jur de 6-8 pH- rigiditate nu trebuie sa fie peste 19 dGH.

Hrănirea corectă

 • Gresie albă apterotonă - pește frumos pentru acvariuAcest reprezentant al apteronoturilor este un prădător carnivor și preferă să mănânce în principal pești mici și diverse larve. Având în vedere acest fapt, peștele trebuie hrănit cu alimente vii sau congelat, cel mai bine adaptat: sânge, tubule, creveți, calmar și alte tipuri de pești mici.
 • Înainte de a începe procesul de hrănire a animalului dvs. de companie, opriți iluminarea acvariului, deoarece acest tip de pește preferă un stil de viață nocturn.
 • Nu este recomandat hrăniți peștele mai mult decât o dată pe zi. În caz contrar, datorită supraalimentării, ea poate avea diverse boli, ceea ce va duce, în final, la moarte. Deci, este mai bine să lăsați animalul tău foame mai mult decât să-l superiori.

Cum se monitorizează starea peștilor

Deoarece fantoma neagră, spre deosebire de alte pești, este lipsită de scale, are un risc ridicat de a contracta ihtiotiroza. Identificați această boală puteți pe următoarele motive: pe corp apar mici umflaturi albe aripioarele va obtropannymi- organism culori-începe razbuhat.Vylechit această boală sau orice alt va fi extrem de dificil, deoarece acești pești sunt contra medicamente care conțin zinc, care este aproape toate pește medicamente.

Pentru a evita bolile, se recomandă utilizarea unui filtru de apă verde cu malachit. Este absolut sigur pentru toate plantele. O astfel de unealtă trebuie adăugată zilnic la 0,04 miligrame pe litru de apă.

Fapte interesante

 • Ateronot - cuțit negru pește în acvariuDatorită structurii corpului, apteronotul cu burtă albă poate efectua diferite trucuri și înota în orice direcție. O activitate preferată a peștilor de acvariu este înotul pe o parte, mulți acariani neexperimentați pot crede că peștele nu este bine, dar nu este!
 • Locuitorii din Amazon cred că sufletul persoanei decedate se mișcă în corpul acestui pește, așa că consideră că fantoma neagră este sacră și nu o mănâncă niciodată.
 • Cuțitul de pește este destul de agresiv pentru reprezentanții propriei sale specii, ele pot fi plantate împreună numai cu condiția ca acvariul să fie mare și să aibă suficient spațiu pentru o viață confortabilă.
 • Pentru prima dată acest tip de pește a fost descoperit de Carl Linnaeus în secolul al XVIII-lea, când a navigat peste apele Amazonului.
 • În sălbăticie, un pește cuțit preferă să trăiască în ape cu un curent slab, în ​​timp ce acestea se așează în principal pe fundul unui nisip.
 • Datorită faptului că habitatele de apă de pește este foarte tulbure și diverse plante care cresc prea mult, fantoma negru are viziune foarte slabă, dar are un câmp electric prin care prinde mișcarea.

concluzie

Acum știți tot ce este necesar pentru reproducerea acestui pește în acvariu. Sper că acest articol a fost util pentru dvs.

Vă doresc succes și o viață lungă pentru animalele dvs. de acvariu!

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Blotnotnistaya sortare - pește de acvariuBlotnotnistaya sortare - pește de acvariu
Acvariu rechin catfang pangasiusAcvariu rechin catfang pangasius
Creșterea delfinilor peștilor din acvariuCreșterea delfinilor peștilor din acvariu
Reproducerea melcului prădător Helen, conținutReproducerea melcului prădător Helen, conținut
Black Beauty - moliezie de pește de acvariu. Îngrijire și îngrijireBlack Beauty - moliezie de pește de acvariu. Îngrijire și îngrijire
Pestele de acvariu al scalarului. Întreținerea și îngrijirea lorPestele de acvariu al scalarului. Întreținerea și îngrijirea lor
Pesti de acvariu din spini. Întreținere și îngrijirePesti de acvariu din spini. Întreținere și îngrijire
Particularitățile conținutului de somn pterygochleum de somnParticularitățile conținutului de somn pterygochleum de somn
Conținutul de pește neon acasăConținutul de pește neon acasă
Instrucțiuni pentru utilizarea albastru de metilen în acvariuInstrucțiuni pentru utilizarea albastru de metilen în acvariu
» » Pește-cuțit cum să îngrijească în mod corespunzător pentru peștii de acvariu
© 2021 amigdas.com