amigdas.com

Deoarece mouse-ul este mai bine să mănânce, există un fel de mouse sălbatic și acasă

Un mouse simplu în naturăUn șoarece este o creatură mică, cea mai mică dintr-un fel de rozătoare. Cele mai diverse specii, 400 de soiuri. Creșterea este destul de rapidă, iar maximul poate fi de 20 cm înălțime și nu cântărește mai mult de 60 g. Există atât domesticiți, cât și hamsteri. Și sunt foarte sălbatice, pe acelea nu sub controlul oamenilor

, trăiesc după legile și regulile proprii. Ele sunt numite câmp. Majoritatea reprezentanților acestei specii au culoarea albă, gri, culoarea asfaltului și poate fi de asemenea culoarea cafelei cu lapte.

Ratiunea rozătoarelor

Dieta rozătoarelor în naturăAdesea trăiesc în păduri, pajiști, câmpuri și chiar pe râuri murdare. În plus, mouse-ul poate fi găsit în același mod, alături de noi, poate trăi în casă, pe acoperiș, în subsol. Mănâncă aproape totul, pentru că trăiesc confortabil în locuri unde există o mulțime de alimente. Cu privire la particularitățile nutriției șoarecilor, puteți învăța din articolul nostru.

Ce va fi articolul nostru:

  1. Caracteristicile speciilor.
  2. Caracteristici obiceiuri.
  3. Nutriția șoarecilor sălbatici.
  4. Șoareci decorativi hrănitoare.

Caracteristicile speciilor

Acasă Mouse în naturăȘoarecii trăiesc pe tot globul, deoarece pot fi împărțiți în Asia Mică, Sichuan, Rusă, Americană și așa mai departe. Dimensiunea mouse-ului depinde de tipul acestuia. Cel mai mic este considerat a fi așa-numitul copil de șoarece, puțin cam 5 cm. Aceste creaturi sunt delicate, iar multe se tem. Orice rufare va face ca audierea să se înrăutățească și să se arate. Scârțâitul lor, nu este o speranță, nu o comunicare cu oamenii.

Chestia este că, atunci când sună ca o scânteie, ei îi avertizează pe alții despre pericol sau îi cheamă pe alți șoareci, aceasta este metoda lor de comunicare. O mustață este un dispozitiv de orientare în spațiu, deoarece chiar și noaptea ei văd totul foarte departe. Părinții pot deveni destul de devreme, după 8 săptămâni femeia poate tolera cel puțin cinci copii. Deși mouse-ul nu durează mult, doar 2-3 ani. Aceste creaturi trăiesc în moduri diferite, unii preferă singurătatea, alții conduc familii și grupuri.

Caracteristicile obiceiurilor

  • Activitate în timpul iernii.
  • Reproducerea.
  • Condiții de viață.

Toți indivizii acestei specii sunt rapizi, inteligenți și sunt capabili de orice truc murdar. Noaptea este timpul favorit al zilei, apoi rozătoarele pot să-și facă liniștit frământările. Ce mănâncă șoarecii? Asta e tot ce nu se află în locul său: porumb, grâu, legume și multe altele. Stocurile pentru iarnă fac la începutul toamnei, cu cât mouse-ul este mai activ și mai inteligent, cu atât mai multe șanse trebuie să supraviețuiască în ierni aspru. Dick mouse-ul pune stocuri în cuiburi, nurca, în cele mai izolate locuri. O casă, își pot mânca mâncarea în fața găurii din podea, sub fundație, în subsol.

Șoarecii nu dorm niciodată în timpul iernii. Prin urmare, activitatea lor continuă pe tot parcursul anului. Înainte de primele geruri pot căuta mâncare și ascunzându-se de prădători sub zăpadă. Cine mananca soareci? Diferitele prădători, care sunt mai mari decât ei și mai puternici. Foarte asemănător șoarecilor șarpe și mouse-ului. În familiile lor, ca orice alt animal, principalul bărbat este bărbatul. El este responsabil pentru găsirea unei locuințe.

El are nevoie de mai mult spațiu și el a luat-o în considerare. Bărbații sunt ca avocați și beneficiari. Niciun dușman nu se va apropia de teritoriu dacă este păzit de un lider curajos. Femeile, dimpotrivă, sunt foarte prietenoase și calme, nu au nici o furie și nu sunt obișnuite să lupte. Pentru ai ajuta pe alții, chiar și cu descendenți, pentru ei este în ordinea lucrurilor. Străini, pentru ei sunt ei și copiii lor.

Din moment ce bărbații nu ajută deloc, femeia crește și face față copiilor. Ei nu au o astfel de funcție, tot ce pot face este să se fertilizeze. Deși există excepții, fiind într-o cușcă, tatăl îi poate încălzi pe copii în timp ce mama se ocupă de treburile ei.

Apropo, pentru rozătoarele care sunt în captivitate, este foarte important să facemconfortabil și confortabil cuib, accesorii și cel mai important este alimentele potrivite. Sănătatea lor depinde în mod direct de condițiile de viață, trebuie să fie caldă, uscată și spațioasă. Și, de asemenea, mâncare, ar trebui să fie proaspete, tăiate în bucăți, dacă este fructe, sau fructe de padure. Dar a cumparat cereale este mai bine să nu fie prea leneș, și citiți compoziția, pentru a studia proporțiile. Pentru femeile gravide cele mai bune costume sunt seturi de cereale și cereale cu vitamine și minerale, ceea ce va oferi sprijin mamei în timpul perioadei de gestație a copiilor.

Hrănirea șoarecilor sălbatici

Soareci sălbatici la poalele munteluiÎntreabă-i pe orice copil ce mănâncă șoarecele, el va răspunde la asta cu brânză. Dar aceasta este o opinie eronată. Copiii tocmai au revăzut desene animate. În sălbăticie este imposibil să găsiți brânză. Există și alte priorități și hrană. Ce mănâncă șoarecele? Rozătoarele au un apetit nebun. Găsiți întotdeauna un loc mai aproape de sursele de hrană. A trăi în pădure, nu au o mare varietate. Mănâncă atât ghinde și nuci, fructe de copaci. Destul de ciudat, această dietă poate include omizi, viermi și păianjeni. Nu disprețuiți șoarecii sălbatici să mănânce muguri, frunze și muguri. Răul ei cauza agriculturii nu se numără, această listă include: ovăz, cereale, grâu și multe altele.

Dacă te duci înapoi la mouse-ul casa, atunci ei au mai multe obiceiuri alimentare pentru noi, deși poate fi, de asemenea, considerate sălbatice, ele nu pot fi domesticit, dar furtul de la case, capabil să facă acest lucru profesional. La această listă puteți adăuga: cereale, ouă, cartofi, paste făinoase, chiar cârnați. În sălbăticie, multiplicarea are loc mai repede, nu este foarte plăcută pentru cei care luptă și doresct distruge acesti dăunători. Cel mai groaznic lucru este că pot chiar să se mănânce, ca niște șoareci ca ei. Șoarecii cei mai rafinați, se stabilesc în stupi și mănâncă locuitori moarte și vii de stupi. Albinele, protejând mierea lor, pot stinge. Dar mierea este necesară pentru șoareci, există multe microelemente utile, pentru că nu sunt oprite de agresiunea albinelor.

Hrănirea șoarecilor decorativi

Soareci decorative într-o cușcăAnimalele de companie nu sunt nici o surpriză. Sunt aceia care îi plac pisicile obișnuite sau câinii. Și există păianjeni foarte exotici și șerpi. Poate chiar și fluturi. Dar există un fel de oameni care sunt nebuni despre rozătoarele decorative.

Puterea poate fi diferită, mouse-ul nu este disprețuit. Pentru ei este delicios, și zahăr, brânzeturi diferite, fructe, legume, produse brute, cereale. Ele dau naștere în captivitate foarte des, această cifră poate ajunge de 7 ori pe an. Acești oameni pot mânca chiar și lemne sau ziare, dinții lor sunt de așa natură încât orice dentist va invidia. Sănătatea în captivitate nu este la fel de puternică ca cea a animalelor sălbatice. Apoi, este recomandabil să nu le dați multă mâncare picantă. Dificultatea obezității, pentru șoareci este de asemenea relevantă, nu puteți hrăni copii mai mult de o dată pe zi.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Totul despre bufniță: ce mănâncă o bufniță, cum arată, specii de bufnițeTotul despre bufniță: ce mănâncă o bufniță, cum arată, specii de bufnițe
Cum trăiesc și trăiesc lemneleCum trăiesc și trăiesc lemnele
Cum arată câmpul hamsteri, habitatul lorCum arată câmpul hamsteri, habitatul lor
Câți fluturi trăiesc: durata de viață a tuturor ciclurilorCâți fluturi trăiesc: durata de viață a tuturor ciclurilor
Câți ani poate trăi o cioară și o cioarăCâți ani poate trăi o cioară și o cioară
Rase de pisici sălbatice: trăsături, specii și fotografiiRase de pisici sălbatice: trăsături, specii și fotografii
Șoarece alb - un animal de companie excelent decorativȘoarece alb - un animal de companie excelent decorativ
Câți ani trăiesc porumbeii în diferite condițiiCâți ani trăiesc porumbeii în diferite condiții
Cum să scapi de șoareci în remediile folclorice ale caseiCum să scapi de șoareci în remediile folclorice ale casei
Ce să hrăniți hamsteri acasă, ce le place să mănânceCe să hrăniți hamsteri acasă, ce le place să mănânce
» » Deoarece mouse-ul este mai bine să mănânce, există un fel de mouse sălbatic și acasă
© 2021 amigdas.com