amigdas.com

În cazul în care pasărea trăiește flamingo roz

Culoarea unei pasari flamingoGrație, frumusețea, farmecul unic și harul - aceste cuvinte pot descrie cu cea mai mare precizie păsările neobișnuite și strălucite care locuiesc pe planeta noastră. Flamingo - un chipeș adevărat printre reprezentanții clasei sale. Este rară să vezi o astfel de creatură bine construită - un gât subțire flexibil și picioare lungi grațioase, decorează neobișnuit această pasăre și o face o creație cu adevărat unică creată de natură.

descriere

Singurul reprezentant al flamingo-ului. Detașamentul este împărțit în șase tipuri:

 • Roz (obișnuit).
 • Mici.
 • Roșu (Caraibe).
 • Chilian.
 • Flamingo James.
 • Andină.

Întreaga populație, care există astăzi, constă doar din aceste șase specii. Păsările sunt similare în ceea ce privește compoziția și forma, însă, în funcție de apartenența la una dintre specii, ele pot avea anumite trăsături distinctive. De exemplu, cel mai mic flamingo este cel mai mic dintre toate păsările vii de ordin flamingo. Creșterea specimenului adult ajunge la numai nouăzeci de centimetri, iar greutatea se oprește la o valoare de două kilograme.

Cel mai mare reprezentant al acestei unități este roz sau obișnuit, ponderea unei astfel de păsări poate fi de patru kilograme, iar aceasta este de două ori mai mare decât greutatea unui flamingo mic. Înălțimea acestei specii poate ajunge la o sută patruzeci de centimetri. Aproape întotdeauna bărbații sunt mai multe femei de aceeași vârstă.

O trăsătură distinctivă a acestor păsări este lungimea picioarelor, și în special distanța dintre gât și degete. Degetele ei pe labele lor arată ușor în sus și există membrane bine dezvoltate între ele pentru înot. Degetul din spate este cel mai mic dintre toate și este situat deasupra restului.

Ornitologii observă că flamingo-urile se află în apă rece, de obicei apăsând un picior în sus. Acest comportament se explică prin faptul că în picioare pe un singur picior, păsările reduc cantitatea de căldură pierdută, astfel încât să nu înghețe.

Păsările acestei clase sunt foarte bune interesant și bine gândit în ciocul naturii. Din bot, se îndepărtează într-un unghi drept și apoi se îndoaie în jos. În el este un fel de filtru, care constă din plăci speciale excitat. Prin aceasta, flamingo filtrează apa pentru a înghiți numai mâncarea.

Cu sistemul lor osos și musculatura, flamingo-urile sunt asemănătoare cu păsările precum barza. Gâtul lung și elegant al flamingo-ului este alcătuit din nouăzeci de vertebre, dintre care ultima este parte a osului dorsal. În oase există cavități cu aer, care asigură rezistența și luminozitatea lor la o grosime suficient de mică.

culoare

Descrierea flamingo-ului rozCuloarea Flamingo variază de la alb la roșu. Culoarea penei la aceste păsări depinde de concentrația unui pigment natural special numit astaxantin. Acest pigment dă penajului o nuanță roz sau roșie de luminozitate și saturație variate. Pene de flamingo se distinge prin friabilitate.

Flamingoșii tineri au pene de umbra de foraj, dar după primul molt, indivizii tineri primesc penaj, la fel ca la păsările adulte. Este interesant faptul că atunci când se topește își pierd cele douăsprezece pene și își pierde capacitatea de a zbura timp de zece până la douăzeci de zile.

Flamingos - fluturași activi. Aripile lor sunt relativ scurte pentru un astfel de corp lung, astfel încât pasărea trebuie să le facă curse destul de frecvente pentru a rămâne în aer. Înainte ca zborul să facă o decolare lungă și doar să câștige viteza necesară, vă puteți rupe de pe sol și puteți zbura. În timpul zborului, aceste păsări își îndreaptă gâtul grațios. Și ei își întind picioarele.

Habitat și stilul de viață

Unde locuiesc flamingo-urile?

Flamingo-urile au multe locuri unde preferă să se stabilească. Acestea se găsesc în Europa și în zonele din Asia Mică, în Africa de Est și de Vest. India este de asemenea inclusă în gama acestor păsări încântătoare. America de Sud și America Centrală, Florida, sunt locurile obișnuite locuite de flamingo. Franța, sudul Spaniei și Sardinia atrag aceste păsări și cu bogățiile lor naturale.

Pentru viață, flamingoții roz aleg țărmurile lagunelor și iazurilor, în mare măsură, pentru că trăiesc în ambalaje. Într-o colonie pot exista până la o sută de mii de păsări. Flamingosul este bine tolerat și temperaturile ridicate și joase, astfel încât acestea pot fi găsite chiar și la lacurile montane. În rezervoarele pe care aceste păsări aleg pentru viață:

 • Sare de apă.
 • Nu trăiți pește.
 • Există un număr mare de crustacee.

Unde locuiesc flamingo-urile?Dacă păsările sunt obligate să se spele crusta de sare din pene sau sete a apărut, ei zboară pentru o vreme în rezervoare sau în izvoare cu apă proaspătă curată.

Până în prezent, populația de flamingo se micșorează rapid și poate în curând să fie pe punctul de a dispărea. Faptul este că activitățile agricole active în habitatele acestor păsări distrug locurile potrivite pentru viața flamingosului. În curând, acest lucru poate duce la faptul că aceste creaturi minunate nu vor avea unde să se stabilească.

Deseori acțiunile unei persoane conduc la faptul că rezervoarele care sunt habitat ale coloniei devin superficiale sau uscate. În astfel de cazuri, păsările trebuie să părăsească locul lor obișnuit și să meargă în căutarea unei noi locuințe, ceea ce nu poate duce la nimic. De asemenea, migrația flamingo-urilor duce la poluarea mediului și a apelor naturale. Braconerii adorm adesea otrăvurile chimice direct în rezervoare pentru a facilita capturarea peștilor epuizați. În prezent, flamingo-urile sunt deja enumerate în cărțile roșii ale multor țări ale lumii și se află sub protecția reprezentanților legii.

Aceste păsări au un număr destul de mare de dușmani naturali. Acestea includ:

 • Șacali.
 • Fox.
 • Lupii gri și roșii.
 • Vulturul și zmeii.

reproducere

Flamingo-urile sunt păsări care trăiesc în perechi. Femela și bărbatul își aleg propria pereche și rămân împreună pentru viață. Cuiburi pentru descendenți sunt construite numai de bărbați, fetele de flamingo nu iau nici o parte în acest lucru. Cuibul terminat seamănă cu o coloană cu vârf tăiat, cu înălțimea de aproximativ șaizeci de centimetri și cu un diametru de aproximativ cincizeci de centimetri.

Pentru construirea cuiburilor, masculii folosesc:

 • Shells capturat din iaz.
 • IL.
 • Nămolul.

Cum mănâncă Flamingo-ulCuiburile sunt situate de-a lungul malurilor rezervoarelor, iar altitudinea lor destul de mare se datorează faptului că păsările sunt preocupate de pătrunderea apei. Dacă apa curge în adăpost, puicuțele se pot îneca și se pot îneca.

Femelele au ouă sau trei ouă albe, dimensiuni destul de mari. Ambii părinți se ocupă de incubarea puilor la rândul lor, oferind partenerului posibilitatea de a se odihni și mânca. Când ouăle sunt eclozate, păsările își apasă picioarele sub ele. Pentru a se ridica, își pun odihna pe teren și numai după ce încep să crească.

Puii eclozați își hrănesc laptele de pasăre special. Acest așa numit lapte constă din sucuri digestive și mâncare semi-digerată. Această hrană conține multe substanțe nutritive și promovează dezvoltarea completă a puilor.

Pentru a întări puii este necesar doar trei până la cinci zile. În acest moment al vieții, aceștia sunt deja capabili să iasă independent din cuib pentru a cerceta terenul din apropiere. Cuburile de flamingos nu-și părăsesc cuibul și părinții prea departe, de obicei, ei doar rătăcesc în jur. La șaizeci și cinci de zile după naștere, puii știu deja cum să mănânce independent și au capacitatea de a zbura. În acest timp, puii ajung deja la mărimea păsărilor adulte și diferă de ei doar cu pene. Penajul complet, la fel ca la adulți, apare în flamingos în al treilea an de viață. Apoi vine maturitatea sexuală a acestor păsări.

Într-un habitat natural, flamingoșii pot supraviețui timp de patruzeci de ani, dar de cele mai multe ori se dovedește că pasărea nu trăiește atât de mult și moare mai devreme, din diverse motive. Pentru moartea prematură, flamingosul poate duce la:

 • Care este stilul de viață al unui flamingoCăutările braconierilor.
 • Boli sau leziuni.
 • Lipsa de hrană.
 • Moartea unui cuplu.
 • Distrugerea habitatului și probleme cu căutarea unui nou habitat.
 • Predators.

rație

Deoarece flamingosul este așezat de-a lungul țărmurilor diferitelor iazuri, mâncarea este de asemenea forțată să fie exploatată acolo. Pentru a face acest lucru, ei caută apă de mică adâncime și se îndreaptă în apă. Folosind un filtru special din plăcile exotice, acestea filtrează lichidul și caută alimente în el. Deasupra ciocului flamingo-ului este o anexă care seamănă cu un flotor. Cu ajutorul lui, aceste creaturi extraordinare sunt capabile să-și țină capul în stratul superior al apei. Acolo flamingo suge in gura o cantitate mica de apa si o trece prin "filtrul" natural. Ca urmare, lichidul se scurge și planctonul care trăiește în rezervor rămâne și se duce să hrănească pasărea. De asemenea, flamingo-urile nu se leagă de plăcerea sărbătorii:

 • Diverse crustacee.
 • Algele.
 • Crustaceele.
 • Larve de insecte.
 • Worms.

Incredibil, căutarea unor flamingo-uri roz produse în mod constant produce, indiferent de ora din zi. Adică, aceste păsări sunt ocupate în căutarea hranei în timpul zilei și în timpul orelor întunecate ale zilei. În special, o mulțime de timp pentru acest lucru merge în perioada de hrănire pui, deoarece au nevoie de o dieta completa si variata sa creasca si sa creasca rapid.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
African struț. Descriere. Unde locuieste?African struț. Descriere. Unde locuieste?
Vultur cu coada albă - o descriere a păsării în care trăiește vulturul cu coada albăVultur cu coada albă - o descriere a păsării în care trăiește vulturul cu coada albă
Unde trăiește o colibă, care este dimensiunea, trăsăturile eiUnde trăiește o colibă, care este dimensiunea, trăsăturile ei
Câți ani poate trăi o cioară și o cioarăCâți ani poate trăi o cioară și o cioară
Evaluarea celor mai rare păsări din lumeEvaluarea celor mai rare păsări din lume
Goiter la păsări: boli și gâscăGoiter la păsări: boli și gâscă
Tomate roz-flamingo: caracteristicile și descrierea soiuluiTomate roz-flamingo: caracteristicile și descrierea soiului
Habitat și aspectul păsărilorHabitat și aspectul păsărilor
Care sunt tipurile de păsări: numele și descrierea lorCare sunt tipurile de păsări: numele și descrierea lor
Pasărea de pradă a familiei de șoimiPasărea de pradă a familiei de șoimi
» » În cazul în care pasărea trăiește flamingo roz
© 2021 amigdas.com